It, visā Latvijā

Drukāt

Reiki speciāliste - masiere Indra Ābele

Krišjāņa Valdemāra 13 - 86, 3.st., Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Reiki terapija; ✓ Masāža; ✓ Garīgā kāju un iegurņa korekcija; ✓ Metaforisko asociatīvo kāršu (MAK) sesija; ✓ MAK + Reiki terapija; ✓ Reiki apmācība.

REIKI TERAPIJA maigi un mierīgi palīdz atjaunoties gan fiziskajam ķermenim, gan dziedināt dvēseli.  MASĀŽAS laikā atslābinās savilktie muskuļi, mazinās sāpes, uzlabojas asinsrite un limfas plūsma. Apvienojumā ar enerģētisko terapiju masāža palīdz vēl dziļāk un spēcīgāk atjaunot sagurušo ķermeni. GARĪGĀS KĀJU UN IEGURŅA KOREKCIJAS laikā ar enerģētiskā spēka palīdzību dažu minūšu laikā iespējams mainīt skeleta simetriju, kas savukārt ļauj stabili ar abām kājām nostāties uz zemes. METAFORISKĀS ASOCIATĪVĀS KĀRTIS ir brīnišķīgs savas iekšējās pasaules iepazīšanas līdzeklis gan individuālajās konsultācijās, gan darbam grupā. JAPĀŅU REIKI APMĀCĪBAS laikā skolnieki apgūst prasmes dziedināt ar Reiki enerģiju.  

Pieņemšana pēc iepriekšēja pieraksta Cēsīs un ceturtdienās Rīgā.

http://www.indraabele.lv/raksti/gariga-korekcija/

http://www.indraabele.lv/intervijas/druva-3012024/

Pirmā programmēšanas skola, SIA

Dagdas 4-2, Rīga, LV-1003
Apraksts:

PPS ir programmēšanas kursi bērniem no 5 gadu vecuma, skolēniem un pieaugušajiem. Mēs piedāvājam apgūt dažādas programmēšanas valodas ar vai bez iepriekšējas pieredzes. Dažāda vecuma skolēniem programmēšanas apguvei tiek piedāvātas atšķirīgas programmēšanas valodas gan tekstuālas, gan vizuālas. Programmēšana bērniem notiek grupās, balstoties uz iepriekšējām zināšanām un zināšanu apguves tempu. Jaunākajās grupās programmēšanas apguvei tiek izmantotas vizuālās programmēšanas vides Scratch, BBC micro:bit un code.org. Programmēšanas kursu vecākajās grupās skolēni algoritmus raksta programmēšanas valodās Python, Java, JavaScript, C++ un Arduino. Mācoties programmēšanas kursos, skolēni attīsta loģisko domāšanu, kā arī uzlabojas bērnu sekmes matemātikā. Centīgākie un mērķtiecīgākie audzēkņi ar labiem rezultātiem piedalās programmēšanas olimpiādēs un robotikas sacensībās.

 

Mēs atrodamies:

Dagdas 4-2, Rīga, LV-1003

Zemgaļu iela 8, Vidzemes priekšpilsēta, Rīga, LV-1006

Kalnciema Iela 7A, Zemgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1048

E Būvvadība, SIA

"Kargo", Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Veicam visa veida un sarežģītības demontāžas un nojaukšanas darbus. Pēc demontāžas sakārtojam teritoriju, būvgružas drupinam, šķirojam un aizvedam tālākai utilizācijai;

Izstrādājam demontāžas projektus;

Veicam grunstūdens līmeņa pazemināšanas darbus - ūdens atsūknēšanas un pārsūknēšanas darbus, projekta realizāciju, ūdens pazemināšanas sistēmas apkalpošanu;

Specializētas celtniecības tehnikas un tehnoloģisko iekārtu noma;

Piedāvājumā Meliorācijas pakalpojumi, tai skaitā tehnisko projektu izstrāde un saskaņošana, būvdarbu veikšana un vadīšana, meliorācijas sistēmu ierīkošana (Veicam meliorācijas drenāžu izbūvi lauksaimniecības zemēs, veco meliorācijas sistēmu remontu un rekonstrukciju, Novadgrāvju rakšanu un caurteku būvniecību, lietus notekūdeņu sistēmu būvniecību u.c.).

Pelias, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ deratizācija - žurku, peļu u.c. grauzēju iznīcināšana ✓ dezinsekcija - skudru, blakšu, tarakānu, blusu, mušu u.c. insektu iznīcināšana ✓ dezinfekcija (birojos, filiālēs, noliktavās, transportlīdzekļos u.c. telpās) - baktēriju, vīrusu, pelējumu u.c. mikroorganismu iznīcināšana ✓ fumigācija - kaitēkļu iznīcināšana ar gāzi ✓ putnu kontrole ✓ monitorings un inspekcija ✓ nestandarta tīrības risinājumi ✓ logu mazgāšana un ģenerālā uzkopšana

Carcare.lv - interneta veikals, auto ķīmija, kosmētika

Cesvaines 4, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Aksesuāri ✓ Pulēšanas rīki ✓ Riepas un diski ✓ Auto stiklu kopšanai ✓ Mikrošķiedras dvieļi ✓ Interjers ✓ Eksterjers ✓ Automazgātavām ✓ Instrumenti ✓ Piedevas Par firmu: Tāpat kā daudziem citiem, arī mums patīk rūpēties par savu auto – mazgāt, spodrināt, tīrīt un pēc tam skatīties, kā veikalu skatlogos atspīd tīrais auto un cik labi tas izskatās stāvvietā starp visiem citiem. Sava entuziasma un gūto iespaidu ietekmē, ko esam guvuši iepazīstot mūsdienīgu auto kopšanas līdzekļu sniegto efektu, gribam dalīties un iepazīstināt ar šiem produktiem arī plašāku auditoriju. Ja arī tu esi par tīru un sakoptu auto, tad noteikti esi mūsu draugs.

Tirasmebeles.lv, Mīksto mēbeļu tīrīšana

Sinagogas 4, Ventspils LV-3601
Apraksts: ''Tirasmebeles.lv" Jums piedāvā profesionālo mīksto mēbeļu, paklāju ķīmisko tīrīšanu, kā arī uzkopšanas darbus telpās, mājās, dzīvokļos, birojos, ofisos. Kurzeme, Ventspils novads, Ventspils. Tirasmebeles.lv ir lieliska izvēle tīrīšanas servisa nodrošināšanai! Kvalitatīvi tīrām grīdas mīkstos segumus, matračus, gultas, krēslus, dīvānus, paklājus.

Bisoks, SIA

Kalnciema 74A, Rīga, LV-1083
Par uzņēmumu:

Rīgas SIA "BISOKS" – pieredzējušo profesionāļu kolektīvs, kas specializējas zeķu, zeķbikšu produkcijas un veļas ražošanā un realizācijā. Mēs operatīvi reaģējam uz patērētāju pieprasījumu, pārzinot klientu vēlmes un piedāvājam pircējiem optimālu produkcijas sortimentu. Mūsu kolekcijām raksturīgs praktiskums, ērtība, bagātīga krāsu gamma, mūsdienīgas formas, plašs modeļu sortiments, mūsdienīgs dizains un demokrātiskās cenas. Nemainīgi augsta kvalitāte arī ir viena no mūsu produkcijas galvenajām vērtībām. Tā tiek sasniegta, pateicoties kompānijas augstas klases aprīkojumam, kvalitatīvām izejvielām un lieliskai speciālistu kvalifikācijai. Plašajā BISOKS Favorite produkcijas daudzveidībā – zeķbikses, kapzeķes, īszeķes, pusgarās zeķes, pēdiņas un veļa – katrs var sameklēt tieši viņam piestāvošus modeļus, mainot savu stilu atkarībā no modes vai garastāvokļa un noskaņojuma. Mūsu produkcija iekļauj funkcionālus, ērtus garderobes priekšmetus un modernus, stilīgus aksesuārus.

ZL.LV iesaka

tusovki.lv, bērnu pasākumu aģentūra, SIA Inkam

Mazā Krasta 83, Rīga, LV-1003
Pasākumu organizēšana: ✓ Tematiskās ballītes; ✓ Interaktīvās izrādes; ✓ Piepūšamie batuti; ✓ Svētku noformējums; ✓ Foto un video pakalpojumi Interaktīvās izrādes:

Interaktīvas leļļu izrādes paredz aktīvu bērnu piedalīšanos pasākuma laikā. Aktieri tik prasmīgi vada lelles, ka lelles it kā atdzīvojas uz skatuves. Bērni sāk ticēt tam, ka lelle ir spējīga sarunāties, dejot un trallināt smieklīgas dziesmiņas kopā ar viņiem. Pārsteidzoši muzikālas un smieklīgas izrādes piedāvā Masljukova radošā darbnīca no Maskavas.

Initas Lēnas Goldšteinas ārsta prakse psihoterapijā (pēc pieraksta)

Brīvības 22-2, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Dotajā brīdī turpina strādāt, bet attālināti/online režīmā. Psihodinamiskā psihoterapija ir pierādīta kā visefektīvākā medicīniskās psihoterapijas metode. Tās pamatā ir psihes dinamikas pētīšana - no kādas ģimenes un vides cilvēks nāk, kā notikusi cilvēka attīstība, kā veidojusies viņa personība, uzvedības un rīcības paterni. Tā palīdz atrast atbildi, kādēļ cilvēks ir saslimis un ārstēt slimību tās saknē.
ZL.LV iesaka

v.k. Bufo, SIA

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Par mums:

Neviens no mums nespēj iedomāties dzīvi bez mājas mīluļiem, tāpēc mēs centīsimies rast atbildes uz visiem jūsu interesējošiem jautājumiem par mājdzīvnieku turēšanu, kopšanu un labas veselības uzturēšanu. Mēs izmeklēsim jūsu četrkājainos draugus un problēmu gadījumā piemeklēsim piemērotāko ārstēšanu. Klīnikā ir iespējams iegādāties ārstniecisko barību, ko piemeklēsim katram individuālajam gadījumam, kā arī medikamentus profilaksei un ārstēšanai.

Difftravel, tūrisms cilvēkiem ar invaliditāti

Graudu 68A, Rīga, LV-1058

Ekskursijās var piedalīties ikviens: ar vai bez invaliditātes. Vairāk tomēr būsim piemēroti tiem, kas staigā lēnāk vai pārvietojas ratiņkrēslā. Ekskursijas notiek nelielās grupās ar jaunu busiņu. Pēc vajadzības nodrošinām otru transportlīdzekli. Ceļošana mazās grupās dod lielu priekšrocību. Mēs pielāgojamies situācijai un varam nedaudz mainīt plānu, ja tas ir nepieciešams. 2022.gada sezonā mēs izbraucām ap 45 ekskursijām. Mūsu ekskursijas ir ļoti draudzīgas un sirsnīgas. Ikviena jauna redzēšanās dod prieku. Mani ceļotāji mēdz teikt, ka tā ir ne tikai ceļošana, tā ir arī emocionāla terapija, kas arī pēc ceļojuma vēl ilgi liek kavēties atmiņā un priecāties par piedzīvoto.

Lat Čiek, SIA, dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija

Deratizācija, Dezinsekcija, Dezifekcija Latvijā !
Višķu 13-29, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Palīdzēsim atbrīvoties no kukaiņiem (blusām, tarakāniem, blaktīm, mušām, odiem, kodēm, lapsenēm) un grauzējiem (pelēm, žurkām) jebkura veida telpās. Visi darbi tiek veikti ar profesionāliem un sertificētiem līdzekļiem. Padarītajam darbam ir GARANTIJA! Iespējams kā vienreizējs pakalpojums, tā arī līgums uz pastāvīgu telpu apstrādāšanu! Slēdzot līgumu uz vienreizēju pakalpojumu, uz 12 mēnešiem, jeb uz komplekso telpu apstrādi, tiek piemērotas atlaides! Mūsu speciālisti strādā Rīgā, Rīgas rajonā, Olainē, Jelgavā, Bauskā, Jūrmalā, Salaspilī, Ķekavā, Ādažos, Carnikavā, Garkalnē, Vecāķos, Mārupē, Vidzemē, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Ogrē, Aizkrauklē, Cēsīs, Kuldīgā, Limbažos, Madonā, Saldū, Smiltenē, Talsos, Tukumā, Valkā, Valmierā, Ventspilī.

Lejnieces I. ģimenes ārsta un pediatra prakse

Raiņa 70-18, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Ārsta prakses darba laiks Vietalvā:: ✓ Aveņu 2-1, Vietalva, Vietalvas pagasts, Pļaviņu novads; Tālrunis: +371 65129178 P: 7:30-12:00 (ārsts) O: 8:00-12:00 (ģimenes ārsta palīgs) T: 13:00-16:00 (ģimenes ārsta palīgs) C: 8:00-12:00 (ģimenes ārsta palīgs) P: 8:00-11:00 (ģimenes ārsta palīgs) ✓ Mājas vizītes līdz plkst. 15:00Ģimenes ārstu konsultatīvais telefons: 66016001 (no plkst. 18:00-08:00 un brīvdienās)Neatliekamo medicīnisko palīdzību pieteikt: 03; 113

Pārventas veterinārā ambulance, IU

Turpinām strādāt klātienē!
Tārgales 48, Ventspils, LV-3602
Pakalpojumi:: ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Digitālais Rentgens ✓ Videoendoskopija ✓ Laparaskopija ✓ Artroskopija ✓ Terapija ✓ Ķirurģija Par mums:

IU “Pārventas veterinārā ambulance” no 1997. gada sniedz veterinārmedicīnas pakalpojumus diagnostikas, ķirurģijas un terapijas jomās. Ir veterinārā aptieka. Iekārtota atsevišķa ķirurģisko operāciju telpa, kurā tiek sniegta vienīgi ķirurģiskā palīdzība. Operāciju telpa aprīkota ar jaunākās paaudzes izafurāna narkozes aparātu ar mākslīgas elpināšanas funkciju. Veicam terapeitisko pacientu ārstēšanu, ultrasonogrāfiju, endoskopisko diagnostiku u.c. Narkozes laikā pacientu dzīvības funkcijas kontrolē kardiomonitors MINDRAY, kas ļauj kontrolēt ne tikai pulsu un asins piesātinājumu ar skābekli, bet arī sirdsdarbības izmaiņas, elpošanas frekvenci, asinsspiedienu un ķermeņa temperatūru. Kabinetā uzstādīts jauns operāciju galds ar regulējamu augstumu. Ķirurģisko materiālu un instrumentu sterilitāti nodrošina autoklavējot. Ambulancē darbojas trīs kabineti terapeitisko pacientu ārstēšanai un rentgena kabinets. Veicam arī ultrasonogrāfisko un endoskopisko diagnostiku, kā arī kaulu lūzumu un locītavu slimību ārstēšanu, tajā skaitā ceļa locītavas krusteniskās saites atjaunošanas operācijas. Izdarām kuņģa un zarnu trakta operācijas, dzīvnieku sterilizāciju un kastrāciju. Pie mums ir iespēja veikt rentgenoloģisko diagnostiku ar jaunākās paaudzes digitālo rentgena iekārtu KONICA-MINOLTA. Tas ļauj ātri iegūt visaugstākās kvalitātes rentgena attēlus uz datora ekrāna. Iegūtos attēlus iespējams palielināt, mainīt to intensitāti, pārsūtīt citiem speciālistiem konsultācijai. Diagnosticējam un ārstējam sirds un plaušu slimības. Ambulances speciālisti piedāvā un veic dažādas manipulācijas – dzīvnieku terapeitisko ārstēšanu, asins analīžu noņemšanu, zobu ārstēšanu, zobakmens noņemšanu, zobu pulēšanu. Ambulancē strādā zinoši veterinārārsti, kas regulāri savas zināšanas papildina, piedaloties nozares nozīmīgākajos semināros un studējot jaunāko veterināro literatūru. Tas palīdz mums profesionāli rūpēties par jūsu mīļdzīvnieku veselību. 

Saldus Zeme, laikraksts

Lielā 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Laikraksts "Saldus Zeme" ir preses izdevums. Iespējama laikraksta abonēšana, kā arī reklāmas pakalpojumi - sludinājumi, informācijas izvietošana, raksti, bukleti, reklāmas izdevumi, veidlapas, vizītkartes. Laikrakstu, ziņas un aktualitātes var lasīt un abonēt arī mūsu mājaslapā.

Lienes dārzi

Liepu 3A, Matīši, Matīšu pagasts, Valmieras nov. LV-4210
Ainavu labiekārtošana:

Māja ir tikai maza daļiņa no mūsu dzīves telpas, lielāko daļu cilvēki tomēr pavada savā ārtelpā. Lai mūsu ārtelpa mums nestu prieku, būtu estētiska, viegli kopjama, tai bieži ir nepieciešama profesionāļu palīdzība, lai skaisti un praktiski varētu tikt galā ar skaista zāliena izveidi un kopšanu, dobju izveidi, teritorijas planēšanu, reljefa veidošanu. Problēmas, kas nāk reizē ar māju, nekopts, aizaudzis dārzs, nelīdzena teritorija, valdošie vēji, ne īpaši estētiski kaimiņu skati. Ar šo visu mūsu komanda saskaras ik dienas. Palīdzam labiekārtot jūsu teritoriju, īstenojam esošos projektus, pārvēršam nekoptas teritorijas skaistā un viegli kopjamā daiļdārzā.

Taunatiņu truši

Dobelnieki, Aleksandra 12, Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts: Piedāvājumā svaiga truša gaļa (vesels vai puse truša) un lietošanai gatavs produkts "Truša gaļas bumbiņas buljonā", kas paredzētas gan maziem gan lieliem. 130 g lielā burciņa atvieglo mājas soli, jo tajā esošais produkts ir gatavs lietošanai, to var sildīt, pievienot citiem ēdieniem vai ēst tieši no burciņas. Ar trušu audzēšanu Vitas Zalcmanes saimniecība nodarbojas jau vairāk nekā 15 gadus, kad darbošanos uzsāka ar divām trušu mātēm, domājot par savas ģimenes apgādi ar veselīgo un diētisko gaļu. Nu ganāmpulks ir stipri lielāks, tomēr ir saglabāta sākotnējā attieksme pret dzīvniekiem un to ēdināšanu - ziemā galvenokārt ar sienu, vasarā zāli, dodam arī burkānus, bietes, ābolus un kāpostus no pašu dārza, spēkbarību." Taunatiņu truši" lepojas ar izveidoto PVD reģistrēto kautuvi un mājražošanai paredzēto telpu, realizējot LEADER programmas atbalstītu projektus. Produktus iespējams iegādāties vairākos veikalos Rīgā, Ogrē, Ikšķilē, Jelgavā, kā arī atbraucot uz Dobelniekiem.

Dailas rozes, individuālais darbs

"Rozītes", Sēmes pagasts, Tukuma nov., LV-3110
Apraksts: 3. lielākais rožu kolekcijas dārzs Latvijā. Rīkojam ekskursijas, seminārus, kāzu ceremonijas, foto sesijas, rožu svētkus. Iespējams iegādāties rožu stādus gan uz vietas, gan internetā www.dailasrozes.lv. Dārzs ir atvērts no jūnija līdz oktobrim, par apmeklējumu iepriekš vienoties, zvanot uz 26 469604.

Valmieras rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Stacijas 30, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Valmieras BUB Vidzemes reģionā sniedz visu veidu ugunsdrošības pakalpojumus iedzīvotājiem un juridiskām personām. Mēs strādājam ar mērķi – kvalitatīvi ugunsdrošības pakalpojumi, tā ir drošības garantija.

Big dizains, SIA, skapji un virtuves, iebūvējamās mēbeles

Dzelzavas 72-1.st., Rīga LV-1082
Mēbeles pēc pasūtījuma:

Izvēloties iegādāties mēbeles pēc pasūtījuma, ir jābūt gataviem ieguldīt laiku, pavadot ar dizaineriem, sākotnējām konsultācijām un pirmajām projecēšanām, lai noteiktu konkrētu redzējumu un virzienu jūsu projektam. Pilnīgs dizaina plāns nenozīmē, ka tajā vēlāk arī nedrīkstēs ieviest izmaiņas, ja būs vēlme, taču tas noteikti palīdzēs veiksmīgi un savlaicīgi attīstīt projektu, kā arī sniegs pārliecību procesā klientam.