It, visā Latvijā

Drukāt

Zeltābele, logopēdijas un attīstības centrs

Murjāņu 1A, Rīga, LV-1024
Piedāvājam pakalpojumus::

1. Individuālās logopēda nodarbības pie:

✓ logopēda – skolotāja, ✓ audiologopēda nodarbības

2. Grupu logoritmikas nodarbības

3. Nodarbības lasīt un rakstīt prasmju uzlabošanai

4. Vispārēju sagatavošanu skolai

5. Nodarbības SILTAJOS GRAUDOS (siltie graudi)

6. Audiologopēda nodarbības

Dr. Kadiša vēnu klīnika, SIA Phleboart

Raiskuma 1, Rīga LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Lāzerprocedūras ✓ Lāzeroperācija ✓ Mikroflebektomija ✓ Mikroskleroterapija ✓ Putu skleroterapija US kontrolē ✓ Kompresijas terapija Apraksts:

Dr. Kadiša vēnu klīnika, kas atvērta 2020. gada rudenī Rīgā, Raiskuma ielā 1, ir jaunākā vēnu ārstniecības un estētikas iestāde Latvijā. Klīnikas dibinātājs un galvenais ārsts ir Dr. Med. Arnolds Kadišs - ķirurgs, flebologs, eksperts ar 20 gadu pieredzi klīniskajā darbā. Dr. Kadiša klīnika piedāvā klientiem mūsdienīgu pierādījumos balstītu vēnu veselības aprūpi un ārstniecību - no skleroterapijas līdz lārzeoperācijām. Klīnika aprīkota ar jaunākajām diagnostikas iekārtām, lārzeraparatūru un palīgierīcēm, kas būtiski uzlabo klientu izmeklēšanas un ārstēšanas kvalitāti. Dr. Kadiša klīnikā visu ārstniecības procesu veic un uzrauga viens ārsts, nodrošinot klientam personisku atbildību par ārstēšanas rezultātu, neatkarīgi no pacienta situācijas - vai tā ir kosmētiska vēnu tīklojuma novēršana, vai ielaistas vēnu varikozes ārstēšana.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30B, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

KUBX, SIA

Jāņa Poruka 47, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Uzņēmuma pamatdarbība ir kāpņu, virtuves mēbeļu ražošana. Kāpnes ir būtisks mājas interjera elements, tāpēc uzņēmuma darbība ir vērsta uz pieprasījumu pēc kvalitatīvām kāpnēm. To nodrošina augsti kvalificēti speciālisti un modernas ražošanas tehnoloģijas. Kāpnes un virtuves iekārtas tiek izgatavotas pēc klienta projekta vai uzņēmuma izstrādātā projekta. Kāpņu un virtuves mēbeļu izgatavošanai izmanto augstas kvalitātes materiālus, kopā ar prasmīgu meistaru pieredzi garantē izstrādājumu kvalitāti un ilgmūžību. Mēs strādājam arī eksportam, ja nepieciešams, veicam savu izstrādājumu montāžas darbus ārzemēs.

Skrūvpāļu pamati, SIA

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Apraksts: Ko darīt, ja izvēlētā platība atrodas gleznainā vietā un priecē aci, bet apgrūtinoša mājas celtniecībai? Risinājums ir! Izmantojot skrūvpāļu pamatus, paveras iespēja veikt darbus visās gruntīs. Ja Jūs plānojat plašu dzīvojamās mājas celtniecību visai ģimenei, izvēlieties tehnoloģiju, kas nodrošina augstas kvalitātes materiālus un pakalpojumus, ekonomē Jūsu laiku un naudu. Darbi, kas saistīti ar skrūvpāļu uzstādīšanu, saglabās Jūsu ainavu, nesagādās neērtības Jums un Jūsu kaimiņiem, kas pie izvēles nav mazsvarīgs faktors! Pamati no skrūvpāļiem – vienīgais patiesais risinājums!

Dzintars Workshop, SIA

"Auzbiķkalēji", Tomes pagasts, Ogres nov., LV-5020
Mūsu galvenie produkti:: ✓ Pirts krāsnis ✓ Ugunskura vietas  ✓ Gatavošanas aprīkojums  ✓ Dizaina priekšmeti  ✓ Grili/Kazana krāsnis ✓ Krāsnis ✓ Individuāli pasūtījumi  ✓ Dārza un iekštelpu mēbeles  ✓ Malkas statīvi

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Ķengaragā

Kaņiera 10A, Rīga, LV-1063
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā

Mare, viesnīca

Selgas 1C, Roja, Rojas pagasts, Talsu nov., LV-3264
Par viesnīcu:

Viesnīca "Mare" atrodas skaistā un harmoniskā vietā, Rojā - jahtu piestātnes krastā, meža burvību var redzēt no terases un pludmale ir vien 500m attālumā. Šo īpašumu pārstāv ģimenes uzņēmums, kas to ir lolojuši jau daudzu gadu garumā. Viesnīca izveidota 2006. gadā, bet ik gadu tā tiek atjaunota un sapucēta mūsu viesiem. Arī terases un pārējās viesnīcas teritorijas labiekārtošana notiek katru gadu. Esam gatavi iepriecināt ikvienu ar gardu maltīti, izklaidēm, siltām un jaukām naktsmājām, būt kopā Jūsu īpašajos svētkos - kāzu svinībās, dzimšanas dienās, grupu un citos pasākumos. Kā arī pagatavot svētku maltīti un uzklāt Jūsu svētku galdu. 

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

INNOVA, Privātā vidusskola Rīgas centrā

Krišjāņa Barona 130, Rīga, LV-1012
Mēs piedāvājam:: ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, keramika, vizuālā māksla un citus ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas ✓ Vasaras nometne Papildinformācija:

Privātā vidusskola Innova – vienīgā attīstošās izglītības skola Eiropā, kas ieņem 2. un 3. vietu Latvijas skolu reitingā starptautiskajā pētniecībā dabas zinībās, matemātikā un lasīšanā (PISA un PIRLS).

Sniedzam:

✓ Holistiski attīstošās izglītības autorprogrammu ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, datorika, keramika, teātris un citus ✓ Labvēlīgu attieksmi ar skolēniem ✓ Ģimenes atmosfēru skolā ✓ Kvalitatīvu ēdināšanu ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas mentora pavadībā, piedalīšanos starptautiskajās olimpiādēs un projektos.

Zvaniet: +371 20 379 720.

Pieteikties SKOLAI: https://experiment.lv/

WWW PROF SERVICE, SIA

Pulkveža 5, Suži, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Barjeras un hidraulika: Uzstādīšana, apkope, remonts un atkļūdošana:

Tā kā cilvēku drošība ir atkarīga no barjeru nepārtrauktas darbības, ir ļoti svarīgi savlaicīgi veikt barjeru remontu un apkopi. Mūsu darbinieki ir uzkrājuši lielu pieredzi un veiksmīgi veic barjeru remontu un apkopi. Barjeras nodrošina kontroli pār transportlīdzekļiem un ierobežo piekļuvi. Automātiskās barjeras ir piemērotas dažādām teritorijām, bieži tiek izmantotas: autostāvvietas; tirdzniecības centri; garāžu kompleksi; rūpniecības uzņēmumi; autostāvvietas; viesnīcas; kontroles sistēmas.

Mēs uzstādīsim barjeras atkarībā no atrašanās vietas, apstākļiem un jūsu prasībām.

Latgales Veterinārais centrs

Jātnieku 63, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Mūsu klīnika "Latgales veterinārais centrs" orientēta uz augstas kvalitātes veterināro pakalpojumu sniegšanu dzīvniekiem. Klīnikā pieņem speciālisti, kuri nodarbojas ar mazo (suņu un kaķu) un eksotisko dzīvnieku ārstēšanu. Klīnika aprīkota ar jaunāko tehnoloģiju diagnosticējošām iekārtām, kas ļauj īsā laika posmā noteikt tiešu diagnozi un sākt ar to strādāt. Veterinārās klīnikas "Latgales veterinārais centrs" ārsti apgūst speciālu apmācību, pastāvīgi paaugstinot  savu profesionālo līmeni, apmeklējot lekcijas gan vietējās, gan ārvalstu iestādēs.

Lubeco, SIA

"Puriņi", Ārlavas pagasts, Talsu nov., LV-3260
Apraksts:

SIA "Lubeco" ir ģimenes uzņēmums Talsu novadā, kas audzē zemenes vairāku hektāru platībā, bioloģiskas cidonijas un pārstrādā dažādus augļus un ogas dabīgos, veselīgos produktos ar zīmolu Pikolo. Uzņēmumā ražo mīkstas un sulīgas sukādes ar izteiksmīgu garšu, kā arī vitamīniem bagātas sulas un sīrupus.  Šie produkti ir īpaši iecienīti kā dāvana sadarbības partneriem un darbiniekiem.

Liels lepnums mums ir par pašu audzēto zemeņu zīmolu “Latvijas Zemenes”, kas ir garants ikvienam pircējam, ka tiek iegādātas tiešām Latvijā audzētas zemenes. Aicinām braukt ekskursijā pie mums - parādīsim saimniecību un ražotni, kā arī dosim degustēt Pikolo gardumus! Ziemā un rudenī iespējams apskatīt ražotni, savukārt pavasarī un vasarā vēl papildus var redzēt zemeņu un cidoniju laukus.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68A, Rīga, LV-1007
Mēs piedāvājam:: ✓ Pasākumu tehniskais nodrošinājums ✓ Skaņas tehnikas noma ✓ Gaismas tehnikas noma ✓ Specefektu noma ✓ Skatuves konstrukciju noma ✓ Papīra (tyvek) aproces ✓ Plastikāta aproces ✓ Auduma aproces ✓ Silikona aproces ✓ UV ķermeņa krāsas ✓ UV sejas krāsas ✓ Spīdumi sejai ✓ Trokšņu slāpējošās austiņas bērniem ✓ Dezinfekcijas aparāti

Ātrums Serviss Pluss, SIA, Auto gāzes iekārtas

Auto gāzes iekārtas DIGITRONIC dīleris Baltijā🚘🤝
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Apraksts:

Autogāzes iekārtu tirdzniecība. Auto rezerves daļas visu marku automašīnām. Gāzes aprīkojuma ražotāja "KING” oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs.

PalWood, SIA, palešu rāmju ražošana, izgatavošana

Palešu rāmju ražošana,palešu apmales, koka paletes
Krogsils, Vīteņu 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Mēs ražojam koka palešu bortus.:

Palešu apmales ir noņemamas lokanas kastes paletēm, kas ir perfekti pielāgoti preču transportēšanai, pārdošanai un glabāšanai, ieskaitot daudzstāvu preču glabāšanu. Palešu borti tiek izmantoti dažādās ražošanas nozarēs. Kompaktums, noturība un ērtums – kvalitāte, kas raksturo šāda veida industriālo iepakojumu. Perfekts risinājums jūsu ražošanai, noliktavām vai veikalam.   

Autoskola Lauris, Autoskola Valmierā

Beātes 60, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ A kategorija ✓ A1 kategorija ✓ A2 kategorija ✓ AM kategorija ✓ B kategorija ✓ BE kategorija ✓ C kategorija ✓ CE kategorija ✓ D kategorija ✓ 95. kods ✓ TR2 un TR3 kategorijas ✓ Testa braucieni ✓ Darba un atpūtas laika plānošanas apmācības ✓ Ekonomiskas braukšanas apmācības ✓ Pirmā medicīniskā palīdzība