Jumts, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Angāri, Tenti, Paviljoni, Markīzes, Nojumes, Angāru tirdzniecība, ražošana, uzstādīšana. Markīzes, vasaras kafejnīcas, nojumes, paviljoni, lielie saulessargi, saulessargu izgatavošana, pasūtīšana, uzstādīšana. Tenti, tentu arhitektūra, (membrānas). Tenti. Angāri, angāru ražošana un celtniecība, Visa veida vizuālā reklāma, banneri,

1 Energy, SIA

Alsungas 14A, Rīga, LV-1004
Gāzes vadu projektēšana, izbūve, nodošana. Gāze, gāzes apgāde, apkure, gāzes apkure, gāzes vadi, gāzes vadu montāža, gāzes iekārtu montāža, gāzes vadu izbūve, gāzes vadu projektēšana, gāzes iekārtas, apkures iekārtas, apkures iekārtas ar gāzi, gāzes apkures ierīces, gāzes katlu māja, katlu mājas rekonstrukcija, gāzes, gks, gāze

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja

Logu Mazgāšanas Eksperti, SIA

Brīvības gatve 195, Rīga LV-1039
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja

Baltijas Baseini

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Dārza mēbeles. Baseina mēbeles. Tīkkoka mēbeles, Zviļņi, sauļošanās krēsli, sauļošanās gultas. Baseini. Dārza baseini. SPA vannas. Tvaika kabīnes. Peldbaseini, baseins, virszemes peldbaseini, privātie peldbaseini, publiskie peldbaseini. Dekoratīvie baseini, dīķi un strūklakas. Saunas, tvaika kabīnes, infrasarkano staru kabīnes, tvaika

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Plaša profesionālo tīrīšanas līdzekļu un piederumu izvēle. Efektīvi – tīra ātri un bez piepūles, ekonomiski – augsti koncentrāti un finansiāli izdevīgi. Ekoloģiski – videi draudzīgi, dabai un cilvēkiem. Tīrīšanas līdzekļi. Trauku mazgāšanas līdzeklis. Dezinfekcijas līdzekļi. Uzkopšanas inventārs. Attaukotāji. Grīdas

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k-1 - 14, Rīga, LV-1013
Jumta tīrīšana no sniega, Jumta tīrīšana no ledus un lāstekām, Industriālais alpīnisms, Logu mazgāšana, Krasošanas darbi augstumā, Fasādes mazgāšana, Jumtas mazgāšana, Jumtas krasošana, Fasādes krasošana, Fasādes remonts, Tekņu uzstādīšana, Tekņu demontāža, Tekņu tīrīšana, Tekņu apsilde uzstādīšanā, Metāla konstrukcija montāža un

Sunergia, SIA

Gaujas 27, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu parka ierīkošana ✓ Saules paneļu parka apkope ✓ Saules paneļu parka finansēšana ✓ Saules enerģija uzņēmumiem ✓ Saules enerģija mājsaimniecībām ✓ Saules paneļu jumts ✓ Saules paneļu nojumes automašīnām

Celten, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Esam uzņēmums ar ilgu pieredzi būvniecībā kā privātajā tā komercsektorā. Mēs palīdzēsim realizēt jūsu projektus, palīdzēsim ar materiālu izvēli un piegādi, arī ar būvgružu utilizāciju. Izstrādājam dizainprojektus, rekomendējam dizainerus. Ir laba pieredze arī lielo objektu silitnāšanas darbos, lai uzlabotu telpu energoefektivitāti. Daļu no darbiem varat redzēt Facebook grupā - Būvējam kopā. 

ZL.LV iesaka

Būvbalsts, SIA

Rencēnu 10A, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "BūvBalsts" veic sabiedrisko, rūpniecisko, civilo ēku būvdarbu veikšanu, vadīšanu, būvuzraudzību, inženierbūvju būvdarbu veikšanu, vadīšanu, būvuzraudzību, ūdensapgādes un siltumapgādes darbu veikšanu un vadīšanu.

ZL.LV iesaka

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.
ZL.LV iesaka

Primostar, SIA

Kārļa Mīlenbaha 4, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Specializējamies betona hidroizolācijā pazemes betona konstrukcijām, esam kļuvuši par pieredzējušiem klasiskās membrānas hidroizolācijas un jaunākās integrālās, t.i., "baltās tvertnes" hidroizolācijas ekspertiem.

Māju būvniecība, SIA

Nākotnes 10 - 7, Mālpils, Mālpils pagasts, Siguldas nov., LV-2152
Piedāvājam šādus pakalpojumus:: ✓ projektēšana; ✓ tāmēšana; ✓ būvniecība; ✓ iekšējā un ārējā apdare; ✓ interjera dizains; ✓ teritorijas labiekārtošana; ✓ būvuzraudzība, būvuzraugs; ✓ dizains, dizaina projektēšana izstrāde. Mūsu vērtības:

Mūsu galvenās vērtības ir kompetence, kvalitāte un komunikācija. Cieņpilna saziņa ar klientu ir tikpat svarīga, kā kompetentu meistaru kvalitatīvi paveikts darbs. Mēs augstu vērtējam savu klientu viedokli, vajadzības un laiku, tāpēc esam atsaucīgi un cieši sadarbojamies visu projekta laiku – no sākuma līdz pat laimīgām beigām. Esam pārliecinājušies, ka tā var sasniegt vislabāko rezultātu, un būvniecība rit ātrāk, tādējādi ietaupot klienta laiku un naudu. Zvaniet, rakstiet un Māju būvniecība -neliks Jums vilties!

ZL.LV iesaka

Saplāksnis.lv, SIA PL Logistics

Bajāru 22, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

Deppo, SIA, mikroautobusu noma, busu noma

Latgales 449, Rīga, LV-1063
AUTO Jūsu vēlmēm un vajadzībām:: ✓ Vieglie auto ✓ pasažieru mikroautobusi ✓ kravas auto ✓ iespēja iznomāt piekabes, treilerus, jumta bagāžniekus, bērnu sēdeklīšus, navigācijas Par uzņēmumu:

Par uzņēmumu SIA "Deppo" - mikroautobusu pasažieru noma. Pasažieru busu noma un kravas busu noma. DEPPO RENT. Atrodamies Rīgā un Ogrē, iespējama arī piegāde. Auto noma ne tikai Latvijā, bet arī pa Eiropu. Cenas sākot no 10.00 līdz 40.00 EUR/diennaktī. Piedāvājam arī progresīvu atlaižu sistēmu. Automašīnas ir labā tehniskā un vizuālā kārtībā!

V4 motors, SIA, Autoserviss

Ādmiņu 7, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Komerctransporta remonts; ✓ Virsbūves remonta darbi; ✓ Sadarbība ar apdrošināšanas kompānijām; ✓ Tehniskās apkopes veikšana; ✓ Ritošās daļas remonts; ✓ Elektrosistēmas signalizācijas; ✓ Dzinēja diagnostika un remonts; ✓ Kondicionēšanas sistēmas; ✓ Automašīnas apdrošināšana; ✓ Konsultācijas pirms auto iegādes; ✓ Autopiederumi, to uzstādīšana.

R17 būve, SIA

Smilšu 1-43, Vangaži, Ropažu nov., LV-2136
Par uzņēmumu:

Būvniecības uzņēmums ar ilgstošu darbības pieredzi Zviedrijā, Vācijā, Lietuvā, Igaunijā veic celtniecības darbus no pamata līdz atslēgai. Ļoti labi panākumi vēsturisko fasāžu renovācijās un rekonstrukcijā. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam interesē kvalitatīva darba rezultāts. 

BALTRUS, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Cesvaines 15A, Rīga, LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Kravas auto aksesuāri ✓ Auto ledusskapji ✓ Kafijas automāti ✓ Auto kondicionieri ✓ Auto putekļusūcēji ✓ Sēdekļu apsilde ✓ Michelin Man Volvo ✓ Riteņu aprīkojums ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi ✓ Aksesuāri auto vadītāja kabīnei ✓ Autovadītāju apģērbs ✓ Kravas auto apgaismojums ✓ Kravas nostiprināšana ✓ Degvielas aprīkojums