Jumts, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Truckshop.lv, kravas auto aksesuāri

Cesvaines 15A, Rīga, LV-1073
Auto navigācija, auto kondicionieri, aprīkojums tālbraucējiem, auto aprīkojums, Auto iekārtas un papildu aprīkojums, Auto kondicionieri, Auto kondicionētāji, Auto piederumi, Auto  galdiņi, Auto kafijas aparāti, Auto ledusskapji, Auto ledusskapju tirdzniecība un remonts, Auto sēdekļu sildītāji, Garantijas remonts, Garantijas

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49A, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Caurspīdīgi un krāsaini jumti džakuzi, jumts baseinam.

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54E, Rīga, LV-1057
RP WOOD gatavais šķīdums ir šķidrs preparāts ar aizsargiedarbību pret insektiem, kokgrauzējiem, sēnītēm, kas bojā koku pretsausā puve, pelējumu, lai aizsargātu koka elementus un celtnes, jumta un ēkas konstrukcijas, iekštelpās un ārā Profesionāla profilaktiska aizsardzība kokam. Plaša spektra profesionāls, koncentrēts un ilgstošas
ZL.LV iesaka

Soudal, SIA, hermētiķi, līmes, montāžas putas

Krustpils 12 - 104, Rīga, LV-1073
Soudal montāžas putas, Pistoļu putas, Līme putuplastam, putoplastam, jumta klājumu materiāli, Fix All līmes, akrila hermētiķi, Latvijā sertificētas ugunsdrošās putas, Latvijā sertificēti ugunsdrošie hermētiķi, silikons, silikoni, vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, logu montāžas produkti, SOUDAFOAM, Soudaseal, Pareiza, siltā logu

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Frēzēšana, virpošana, CNC, frēzes, virpas, kompjūtervadība, ЧПУ, metāla apstrāde, plastikātu apstrāde, ražošana, izgatavošana, ražotājs, rūpnīca, darbagaldi, CNC vadība, CNC darba centri. PTFE, ePTFE, teflons, ftoroplasts, fUM lentes, blīves, blīvju aploksnes, FEP, ftoroplasts, ftoroplasti, teflona loksnes, ptfe stieni, ptfe caurules,

I.R.Saimnieks, SIA

Tallinas 73, Rīga LV-1009
Apdares materiālu tirdzniecība, būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība, būvmateriālu vairumtirdzniecība, loģistika, materiālu piegāde, materiālu sakomplektēšana, apsaimniekošana, nekustamā īpašuma apsaimniekošana, būvmateriālu internetveikals, gruntis, grunts, gruntskrāsas,

SRUBDOM, SIA

Brīvlauku 10, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts:

Uzņēmums ar ilgstošu pieredzi guļbūvju celtniecībā gan Latvijā, gan ārpus valsts robežām uzcels Jums siltu un izturīgu guļbūvi no profilētiem baļķiem. Kvalitatīvs darbs un pieņemamas cenas!

Guļbūves, koka mājas, kotedžas, pirtis no profilētām Norvēģijas brusām  - lafets - ir izgatavotas jau ilgu laiku, izmantojot profilētas Norvēģijas brusas , kas ļauj maksimāli izmantot telpas platību. Guļbūvju izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, rekonstrukcija, renovācija. Koka mājas, māju ražošana. Guļbūves montāža, montāžas darbi. Pamatu izbūve. Jumts. Jumti. Jumtu darbi. Slūžu griešana un uzstādīšana. Spāru sistēmas uzstādīšana. Šādām guļbūvēm, koka mājām, pirtīm nav nepieciešama papildu apdare ar apšuvumu vai citiem dekoratīviem materiāliem. Un šim faktam ir būtiska un būtiska ietekme uz paredzamajām būvniecības izmaksām. Koka mājas no profilētām brusām, kas celtas, izmantojot šo tehnoloģiju, pamatoti tiek uzskatītas par vienu no siltākajām un izturīgākajām salīdzinājumā ar jebkura cita veida mājām.

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

"Jaunumi", Bērzmente, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.

ACT, SIA

Upes 2, Rīga LV-1013
Apraksts:

Uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši būvnieki, veic kvalitatīvus pilna cikla celtniecības darbus. Sadarbībai atvērti!

ZL.LV iesaka

Green Garden, SIA

Jurģu 8 - 38, Jūrmala, LV-2011
Pakalpojumi: ✓ dārzu ierīkošana un apkope ✓ zālienu ierīkošana un apkope ✓ zālienu aerācija, vertikulācija, mēslošana, piesēšana un rullo zālieni ✓ dzīvžogu stādīšana un cirpšana ✓ teritoriju kopšana un uzturēšana (pārvaldīšana) ✓ stādmateriāla un beramkravu piegāde ✓ koku veidošana un ciršana - arborists ✓ celmu frēzēšana ✓ dārzu konsultācijas un dārza dizaina pakalpojumi, dobju un dārzu projektēšana

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

Yagi Development, SIA

Krišjāņa Valdemāra 100, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Jumta remonts, ✓ kapitālais remonts, ✓ komerciālā nekustamā īpašuma remonts, ✓ rūpniecisko grīdu remonts, ✓ stāvvietu remonts, ✓ mazstāvu būvniecība, ✓ projektēšana un dizains, ✓ iekārtu montāža. Par uzņēmumu:

SIA "YAGI Development" ir komerciālo un dzīvojamo nekustamo īpašumu objektu projektēšanas un būvniecības ģenerāluzņēmējs. Mūsu uzņēmums ir uzticams un profesionāls partneris būvniecības, inženiertehnisko un hidroizolācijas pakalpojumu tirgū Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Building House, SIA, hidroizolācijas darbi

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

"Building House" nodarbojas ar dažāda veida poliuretāna siltumizolāciju un hidroizolāciju. Siltinām un hidroizolējam māju bēniņus, jumtus, pamatus, grīdas, ārsienas un jebkuru citu virsmu. Veicam darbus gan lielos un apjomīgos objektos, gan mazākās dzīvojamās mājās. Mūsu darba procesā izmantojam Spānijā ražoto sertificēto un kvalitatīvo Tecnopol produkciju. Tecnopol ir kvalitatīva un videi maksimāli draudzīga poliuretāna un poliurīnvielas produktu līnija, kura nodrošina siltumizolāciju un hidroizolāciju ar augstu mehānisko un ķīmisko noturību. Vairāk informācijas par mūsu produktiem un to lietošanu atradīsiet mūsu mājaslapā.

Latvijas namu pārvalde, SIA

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts: SIA "Latvijas namu pārvalde" ir jauns un progresīvs uzņēmums, kas savus darbības principus balsta uz klientiem vērstā atklātā sadarbībā, piedāvajot caurskatāmu lēmumu pieņemšanas procedūru un kvalitatīvu pakalpojumu nodrošināšanu. Mūsu pamatmērķis ir sniegt Jums augstas kvalitātes pilnu īpašuma apsaimniekošanu. Tieši ekonomiskums, drošība, augsta kvalitāte ir pamatvērtības, ko nodrošinām mūsu klientiem. Uzticot sava namīpašuma apsaimniekošanu mums, Jūs varēsiet pilnvērtīgi baudīt tās priekšrocības, ko sniedz uzturēšanās sakoptā un patīkamā dzīves vidē - savās mājās.
ZL.LV iesaka

Raco, SIA

Rīgas 13 - 16, Piņķi, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

SIA "Raco" - fasāžu siltināšana, renovācija un apdare, plaisu nostiprināšana ar injekciju metodi, hidroizolācija un citi iekšējie un ārējie apdares/celtniecības darbi.

ZL.LV iesaka

Roberts B., saimnieciskās darbības veicējs

Artilērijas 70 - 23, Rīga, LV-1009
Apraksts:

Veicam skārda un šīfera jumta remontu un krāsošanu, noteksistēmu tīrīšanu un remontu, lēzeno jumtu pārklāšanu ar kausējamo ruļļu materiāliem, skursteņu tīrīšanu, māju sienu siltināšanas darbus.

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki", Baldones pagasts, Ķekavas nov., LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki", Baldones pagasts, Ķekavas nov., LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

VITRUM Color, SIA

Rožu prospekts 46A, Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Par uzņēmumu:

VITRUM COLOR savā darbībā izmanto pasaulē atzīto firmu "Wagner" (Vācija) pulverkrāsošanas iekārtas un pulvera pārklājumu no vadošajiem Eiropas ražotājiem "Ripol" un "ST Powder". VITRUM COLOR pulverkrāsošanas process ir pilnībā automatizēts – procesa vadība notiek ar datora palīdzību, regulējot krāsas padevi, uzrādot pulvera patēriņa līmeni. Pateicoties gaisa ciklona iekārtai, neizmantotā pulvera krāsas daļa atgriežas atpakaļ krāsas krājumā. VITRUM COLOR iekārtas automātiski nosaka arī krāsojamās detaļas izmērus un nepieciešamo krāsošanas pistoļu skaitu, gaisa spiedienu, krāsas padevi un augstumu, nodrošinot pilnīgu virsmas pārklājumu arī sarežģītām metāla konstrukcijām. Pateicoties augsta līmeņa elektrostatiskajai sistēmai, 12 automātiskajām pistolēm un divām ar roku vadāmajām pistolēm, VITRUM COLOR iekārtas nodrošina vislabākās kvalitātes krāsojumu arī sarežģītām detaļām. VITRUM COLOR iekārtas ir konkurētspējīgas, arī izpildot maza apjoma pasūtījumus un strādājot ar nelielām krāsas porcijām, jo dienā iespējams nomainīt līdz pat 15 dažādām krāsām. VITRUM COLOR krāsošanas iekārtas ir radītas ātrai un kvalitatīvai virsmas krāsošanai, lai nodrošinātu labāko tehnisko risinājumu katram pasūtījumam.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Krasta 52, Rīga, LV-1003
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem