Malka, adresē Rīga

Drukāt

Pro Wood, SIA

Krustpils 145, Rīga, LV-1057
Malka , Apkures ogles.  kokskaidu granulu pārdošana, kokskaidu brikešu pārdošana

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga, LV-1063
Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli, Siltumizolācijas vate, Ekovate HK 35, Minerālvate, Beramā vate, Termovate siltuma un skaņas izolācijai, ēku fasādes vate, vate ēku fasādēm, Ekovate, izolācija, Tvaika izolācijas materiāli, Tvaika izolācijas membrānas, Tvaika izolācijas membrānas, membrānas jumtiem, membrānas (membrāna)

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Siltumnīcas, interneta veikali, tapetes, lamināts, žalūzijas jumta logiem, jumta logu žalūzijas, finieris, Būvmateriāli, būvmateriālu veikals, būvmateriālu veikali, celtniecības materiāli, būvmateriālu piegāde, būvmateriālu piegādes, būvmateriālu veikali Rīgā, būvmateriālu veikals Rīgā, būvmateriālu tirdzniecība, celtniecības

AV metāls, SIA

Krustpils 12D, Rīga, LV-1073
Apraksts:

SIA "AV Metāls" darbības virziens ir tērauda un alumīnija izstrādājumu ražošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Balkonu, lodžiju, lapeņu, terases, verandas iestiklošanas darbi, iestiklošana. Izgatavojam logu atveramas un fiksētas alumīnija bīdāmās konstrukcijas. Auto nojumes un dekoratīvie jumtiņi, konstrukcijas no alumīnija profila. Verandas un lapenes uzstādīšana, iestiklojums. Polikarbonāta izstrādājumi. Metāla vārtiņu izgatavošanas un uzstādīšana. Ražojam pirts krāsns. Ilgās degšanas krāsns ar augšējo un apakšējo kolektoru ar ventilatoru un ar apgriezienu regulējošu ventilatoru. Siltumnīcas apkures krāsns. Krāsns vasarnīcai, bungalo, garāžas BULERJANS tipa. Apkures krāsnis. Apkure. Malkas krāsns. Krāsns AVELON. Ugunskura vietas.

Metāla metinātas konstrukcijas. Nerūsējošā tērauda margas. Vārtiņu ražošana. Piegāde, uzstādīšana, garantija. Ražošanas uzņēmums Latvijā. Rīga, Rīgas rajons.

Stamars kamīni-kamīnkrāsnis tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
✓ Kamīnkrāsnis bez pieslēguma ✓ Kamīnkrāsnis ar pieslēgumu ✓ Krāsnis ar plīts virsmu ✓ Čuguna krāsnis ✓ Dūmvadi Apraksts:

SIA "STAMARS" tirdzniecībā ir SKLADOVA TEHNIKA kamīnkrāsnis, no tradicionāliem klasiskiem modeļiem līdz mūsdienīgam izpildījumam, EVERGREEN nelielas čuguna krāsniņas, FERLUX kamīnu kurtuves un kamīnu apdare, kā arī dūmvadi.

Stamars, SIA

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
Produkcija: ✓ Ūdens filtri ✓ Caurules ✓ McAlpine ✓ Durvis ✓ Furnitūra ✓ Mēbeles ✓ Kamīni un kurtuves ✓ Apsildāmās grīdas ✓ Instrumenti un piederumi ✓ Termogalvas ✓ Termoizolācija Par uzņēmumu:

SIA "STAMARS" ir dibināta jau vairāk nekā pirms 20 gadiem un savas darbības laikā sasniegusi augstu profesionalitāti un stabilitāti. Šobrīd nodarbojamies ar ūdens apgādes un apkures sistēmu, ūdens attīrīšanas sistēmu un dušas kabīņu un vannu tirdzniecību, kā arī ūdens atdzelžotāju un mīkstinātāju, ūdens filtru, dušas kabīņu uzstādīšanu un apkalpošanu. Piedāvājam arī instrumentu nomu un preču piegādi veikaliem un lielākajiem būvobjektiem.

ZL.LV iesaka

KarBul, SIA

Graudu 60, Rīga, LV-1058
Apraksts: Zāles, dārza un meža tehnikas veikals - remontdarbnīca, kas jau vairāk kā 10 gadus rūpējas par piemērotiem risinājumiem atbilstoši jūsu vēlmēm, palīdzot jums izvēlēties optimālāko dārza tehniku, kā arī apkopjot un remontējot jau iepriekš iegādātos agregātus. Pārstāvam Stihl, AL-KO, Maruyama, Pubert, Husqvarna, Stiga u.c. pasaulē pazīstamus zāles pļāvēju, trimmeru, krūmgriežu, motorzāģu, kultivatoru un zālienu robotizēto pļāvēju ražotājus. Atrodamies uz robežas starp Mārupi un Ziepniekkalnu, tāpēc viegli varam nogādāt jums nopirkto tehniku un aizbraukt pēc remontējamās tehnikas šajā apkārtnē un ne tikai, jo jūtamies pagodināti sadarboties ar mūsu klientiem visā Rīgas pilsētā, Pierīgā un Latvijā! Tehnikas veikals, lai darbs būtu atpūta!

VL Kravas, SIA SERVISS VLK

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.
ZL.LV iesaka

T B I, SIA

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Apraksts: LLDPE Stretch ietinama plēve, Polietilēna LDPE, HDPE maisi, Maisi granulām, Atkritumu maisi, Termosarukuma plēve, Līmlente, Burbuļplēve, Putu plēve, Pretslīdēšanas loksnes, Mēbeļu kartons, Iepakojums, iesaiņošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Iepakojuma materiāli. Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale. Valmiera, Jelgava, Liepāja, Ventspils, Saldus, Rēzekne, Daugavpils, Ogre.
ZL.LV iesaka

Kamīndizains, SIA, veikals-salons

Augusta Deglava 50, Rīga, LV-1035
Apraksts:

Uzņēmums piedāvā profesionālus risinājumus kamīnu un krāšņu nozarē. Projektējam un uzstādām kamīnus pēc individuāla pasūtījuma, nodrošinot pilnu servisu, sākot ar konsultāciju, objekta apsekojumu, pasūtījuma pieņemšanu, piegādi, montāžu un iekurināšanu. Mūsu specialitāte ir kamīni un kamīnu kurtuves, kamīnu būvniecības un apdares materiāli, karstuma izolācijas materiāli, kamīnkrāsnis, malkas plītis, siltuma akumulācijas materiāli, skursteņi un dūmvadi.

ZL.LV iesaka

IL 55, SIA, Dārza, celtniecības instrumentu, tehnikas, sūkņu serviss, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3c, Rīga, LV-1067
✓ Zāliena kopšanas tehnika ✓ Ūdens tehnika ✓ Ziemas tehnika ✓ Dārza un mājas tehnika ✓ Būvniecības tehnika un aprīkojums ✓ Lietota tehnika ✓ Motori Apraksts: Celtniecību instrumentu, dārza tehnikas remonts un noma Imantā, Rīgā. SIA „IL55” piedāvā celtniecību instrumentu, dārzu tehnikas, elektroinstrumentu, kvalitatīvu remontu un apkopi, ģeneratoru, sniega pūtēju, elektroinstrumentu remontu, darbarīku labošanu, servisu.

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki", Baldones pagasts, Ķekavas nov., LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

ZL.LV iesaka

Kvant, SIA, Pirts

Jelgavas 53, Rīga, LV-1004
Apraksts: Dzimšanas dienas jubilejām 50% atlaide pirts apmeklējumam. Sieviešu pirts un vīriešu pirts nodaļas strādā vienlaicīgi. Sieviešu nodaļa 2. stāvā. Vīriešu nodaļa 1. stāvā. Ir padomāts par bērniem, bērnu stūrītis, vanniņas.
ZL.LV iesaka

Mārtiņielas pirts

LŪGUMS IEPRIEKŠ PIERAKSTĪTIES 💛💚💜
Mārtiņa 12, Rīga, LV-1048
Mārtiņielas pirts vieta tavai relaksācijai:: ✓ PIRTS – EKO malkas pirts – pērc biļeti kasē 12 eiro. Nāc atpūsties un atjaunoties! ✓ KAFEJNĪCA – maltīte un uzkodas par draudzīgām cenām. ✓ TRENAŽIERU ZĀLE – 1 apmeklējums TIKAI 5 eiro. ✓ FRIZĒTAVA - ierobežojumu dēļ šobrīd nestrādā

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Krasta 52, Rīga, LV-1003
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Rores / RV, SIA, santehnikas darbi Rīgā

Lapu 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Rorev RV veic apkures sistēmu izbūvi, ūdens apgādes izbūvi un kanalizācija sistēmas izbūvi. Uzstādām gāzes, malkas, granulu apkures katlus. Siltumsūkņu montāža. Apkures sistēmu izbūve. Silto grīdu montāža. Ūdensvadu un kanalizācijas montāža. Stāvvadu maiņa daudzdzīvokļu mājās.

Ekoforest, SIA

"Dreiņi", Tirzas pagasts, Gulbenes nov., LV-4424
Par SIA "Ekoforest":

Uzņēmuma kolektīvs pulcē cilvēkus, kurus vieno mīlestība pret dabu, mežu un savu darbu. Mēs mežu uztveram ne tikai kā ekonomisko vērtību, bet arī kā emocionālo vērtību, tādējādi savā darba praksē mēs cenšamies sabalansēt šīs divas vērtības, nodrošinot maksimāli efektīvu mežu apsaimniekošanu.

Ar savu darbu un zināšanām gribam veicināt un nodrošināt Latvijas mežu fonda saglabāšanu un uzlabošanu. Ticam, ka zaļa un sakopta Latvija ir nepieciešama ne tikai šodienai, bet arī kā mantojums nākamajām paaudzēm

Wood Conception, SIA

"Jaunratnieki", Silmalas, Salas pagasts, Mārupes nov., LV-2105
Malka , Skaldīta malka , Malkas cenas, Lēta malka , Sausa alkšņa malka , Skaldīta Malka Rīgā, Malka Tukumā, Malka kamīnam, Sausa malka , Kaltēta malka , Malka maisos, malka ar piegādi, malkas pabalsts, pārdod malku

Injuro, SIA

"Vārpas", Lēdurga, Lēdurgas pagasts, Siguldas nov., LV-4012
exports malka , malka kastēs 1m3, 1.6m3, 1.8m3, 2m3, malka maisos 22l, 40l, 60l, malka maisiņos, kaltēta, malka , alkšņa malka , bērza malka , Jaukta malka , lapkoka malka , oša malka , ozola malka . malka grillam

Vizon, SIA

Rumbula, Stūraiņu 14, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2119
nbsp; malka Carnikavā,  malka Saulkrastos,  malka Mārupē,  malka Dārziņos,  malka Salaspilī, ,  malka Gaujā.