Medicīnas pakalpojumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k-3, Rīga, LV-1012
Sinus lift procedūra, Zobu implantācija un protezēšana, Zobu estētiskā restaurācija, Zobu ārstēšanas pakalpojumi , bērniem, Profesionāls zobārsts Rīga, Mutes dobuma higiēna, Zobu ekstrakcija Rīga, Bērnu zobārstniecības pakalpojumi

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k-1 - 1. stāvs, Rīga, LV-1005
kafejnīcas telpās, kafejnīcu iekārtu, darba galdu, galdu letes, virsmas aptiekām, slimnīcām, laboratorijām, medicīnas

Skrivanek Baltic, SIA, Tulkojumu birojs

Lāčplēša 87C, Rīga LV-1011
lokalizācija, mājas lapu tulkojums, mājas lapu tulkošana, mājaslapu tulkojums, mājaslapu tulkošana, medicīnas , , tulkošanas pakalpojumi , tulkošanas pakalpojumi Centrs, tulkot no franču valodas, tulkot no zviedru

Talsu sieviešu un bērnu krīžu centrs

"Zibeņi", Ārlavas pagasts, Talsu nov., LV-3260
Sociālā rehabilitācija no prettiesiskām darbībām cietušiem bērniem, Sociālā rehabilitācija bērniem, kuri cietuši no vardarbības fiziskas, emocionālas, seksuālas, pamešanas novārtā, Kā pavadoni var uzņemt bērna uzticības personu māti, audžumāti, Bērns tiek uzņemts uz 30 dienām vai 60 dienām, ja uzsākts kriminālprocess par noziedzīgo

Spectrum, AS, spuldžu, gaismekļu tirdzniecība, LED izstrādājumi projektiem

Balvu 5, Rīga LV-1003
Spuldzes, lampas, gaismekļi, prožektori, komponentes, aksesuāri, starteri, diodes, balasti, kondensatori, tirdzniecība. LED spuldzes, LED gaismas, LED izstrādājumi, gaismekļi, speciālās spuldzes, kvēlspuldzes, reflektorspuldzes, halogēnspuldzes, fluorescences spuldzes, kompaktās fluorescences spuldzes, gāzizlādes spuldzes,

Inlux, salons ķermenim un prātam

Blaumaņa 15, Rīga LV-1011
Fizioterapija, injekcijas, manikīrs, pedikīrs, masāža, podologs, permanentais meikaps, skropstu kopšana, vaksācija, vakuuma procedūras, pirts, spa , uztura speciālists, Hammam

MGK SOLAR, SIA

Ūdens 29, Liepāja LV-3401
Saules parki, Videi draudzīgi saules paneļi slimnīcām, doktorātiem, ārstniecības iestādēm, saules paneļi medicīnas

GET MEDIC, medicīnas tūrisma aģentūra

Rīga
Apraksts:

Augstas kvalitātes medicīnas pakalpojumi par samērīgām cenām. Izvēlieties mūsu medicīnas tūrisma aģentūru un ietaupiet līdz pat 70%, salīdzinot ar citām valstīm. Sadarbojamies tikai ar labākajām klīnikām, kurās strādā pieredzējuši speciālisti, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas un metodēs. Sadarbība ar vairāk kā 370 klīnikām, kur tiek veiktas dažādas procedūras - sākot ar kosmētisko ķirurģiju un beidzot ar transplantāciju. Mūsu mērķis ir nodrošināt Jums ne tikai ārstēšanu, bet arī ērtu neaizmirstamu ceļojumu un atpūtu. Saņemiet personīgu pieeju un rūpīgu uzmanību no sākuma līdz beigām. Mūsu komanda nodrošinās Jums atbalstu un palīdzību visā ceļojuma laikā. Iegūstiet BEZMAKSAS konsultāciju, kur mūsu speciālisti sniegs jums detalizētu informāciju par ārstēšanas iespējām un procedūrām. Pielāgojam piedāvājumu tieši Jūsu vajadzībām, nodrošinot personalizētu pieeju.

 

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Arho medicīnas serviss, SIA

Bruņinieku 28-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA "Arho Medicīnas Serviss" ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA.

Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

ZL.LV iesaka

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131C, Rīga, LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.

Arho medicīnas serviss, SIA, Filiāle

Blaumaņa 11/13-14, 5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts:

SIA “Arho Medicīnas Serviss” ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA. Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

Aromterapeite Inga Nemše, Latvian Aroma-Essence

Vecā Biķernieku 35 - 1, Rīga, LV-1079
Dabīgie aromterapijas produkti:

Aromterapeite Inga Nemše piedāvā no dabīgām izejvielām gatavotus aromterapijas produktus un dabīgu kosmētiku. Sev piemērotākās ēteriskās eļļas varat noteikt individuālas konsultācijas-aromdiagnostikas testa laikā. Savukārt Ingas Nemšes vadītā meistarklasē varat izgatavot savas dabīgās smaržas vai skrubi, kā arī apgūt aromterapijas pamatus.

EVOLU electronics, SIA Forans

"Piepilsētas", Krustkalni, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Apraksts:

Mēs esam šeit, lai rūpētos par jūsu veselību! Mūsu uzņēmums pārstāv Šveices FORANS International. EVOLU electronics nodrošina jums labāku veselības uzraudzību, izmantojot modernās tehnoloģijas! Jaunākā inovatīvā tehnoloģija, revolucionārs dizains un kvalitatīva funciju izpilde.

Smile De Lux, klīnika

Raiņa 3A, Jelgava, LV-3001
Zobārstniecības pakalpojumi:: ✓ Akūtā zobārstniecība ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu higiēna, balināšana ✓ Ortodontija ✓ Protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu raušana u.c. Par mums:

"Smile De Lux" Jelgavā sniedz dažāda veida zobārstniecības un skaistumkopšanas pakalpojumus.

Green Pharma, SIA

Jumpravas 16, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts:

SIA “GreenPharma” mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes nišas produktus veselības uzlabošanai, lai palīdzētu cilvēkiem piepildīt sapni par ģimeni. Kā primāro terapijas jomu esam izvēlējušies sievietes un vīrieša veselību.

Spāņu kompānija "Seid Lab" ir mūsu nozīmīgākais sadarbības partneris, kas īpaši specializējas ginekoloģisko un sieviešu aprūpes produktu jomā.

Endijas veterinārā klīnika

Mirdzas Ķempes 10, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Sniedzu veterinārmedicīniskos pakalpojumus mīļdzīvniekiem, ārstēšana, vakcinācija, čipēšana, ķirurģiskā palīdzība, laboratoriskie pakalpojumi, ultrasonogrāfija, dermatoloģija. Dzīvnieku dokumentu sagatavošana izbraukšanai no valsts. Piedāvāju arī zobakmens tīrīšanu, zobu pulēšanu. Klīnikā var iegādāties suņu un kaķu ikdienas un ārstniecisko barību, nepieciešamos medikamentus, attārpošanas un atblusošanas līdzekļus, šampūnus, ausu tīrāmos līdzekļus.

Alises Rosickas fizioterapeita prakse

Stadiona 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ Triecienviļņu terapija, ✓ TENS, ✓ Fizioterapeita konsultācijas (pirmreizējās, atkārtotas muguras sāpju, locītavu sāpju, muskuļu sāpju gadījumos); ✓ Pēctraumu un pēcoperāciju fizioterapija; ✓ Ārstnieciskā vingrošana individuāli un grupās; ✓ Mājas vingrojumu programmas sastādīšana, ✓ Stājas koriģējošā vingrošana bērniem; ✓ Bobota terapija; ✓ Hendligs zīdaiņiem; ✓ Ārstnieciskā vingrošana grūtniecēm un pēcdzemdību periodā; ✓ Kinezioloģiskā teipošana.

Zobārstniecības klīnika “Dental Art”

Krišjāņa Barona 20, Rīga, LV-1050
Elastīgs darba laiks:

Zobārstniecības klīnikai "Dental Art" ir elastīgs darba laiks. Darba dienās klīniku iespējams apmeklēt no 9:00 līdz 21:00, sestdienās līdz 17:00 un svētdienās - pēc iepriekšēja pieraksta.

Zobārstniecība Rīgā:

Zobārstniecības klīnika "Dental Art" piedāvā iespēju vienuviet veikt visas svarīgākās un nepieciešamākās zobārstniecības procedūras augsti kvalificētu speciālistu vadībā.

Piedāvājam zobu profilakses, zobu restaurācijas, zobu ķirurģijas, zobu implantācijas un estētiskās zobārstniecības procedūras, kā arī zobu higiēnu un balināšanu, zobu ārstēšanu miegā un ortodontijas pakalpojumus – zobu tainošanu gan ar breketēm, gan kapēm. Pirms ārstēšanas uzsākšanas sniedzam detalizētu konsultāciju, veicam rentgenuzņēmums un izmeklējumus, lai sastādītu detalizētu ārstēšanas plānu, kurā var soli pa solim redzēt ārstēšanas gaitu un plānot izmaksas.

Mūsu klīnikā strādā augstas klases zobārstniecības speciālisti, kuri darbā ar pacientiem izmanto jaunākās zobārstniecības metodes un tehnoloģijas – skenerus, lāzerus, mikroskopus un 3D rentgenu.

Inita Zarkeviča, ģimenes psihologs

Rīgas 163-2.st., Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Sertificēts psihologs klīniskās un veselības psiholoģijas jomā un konsultatīvās psiholoģijas jomā, psihologa kvalifikācija un pieredze atbilst bērnu tiesību aizsardzības likuma 5.2 pantam. Sniedzu individuālas, pāra un ģimenes konsultācijas, veicu psiholoģisko izpēti, vadu atbalsta, pašizaugsmes, sociālpsiholoģisko un motivācijas treniņu grupas, sagatavoju un vadu seminārnodarbības un lekcijas par attiecību, personības attīstības un radošās pašizpausmes, apzinātības tēmām latviešu un krievu valodā. Pieņemu tikai pēc pieraksta (pirmdiena – sestdiena no 10.00 - 19.00), iespējamas arī konsultācija e-vidē.