Montāžas darbi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

IFC Latvija, SIA

Andreja Saharova 13A, Rīga, LV-1082
Ventilācijas, kondicionēšanas, apkures sistēmas un iekārtas telpām, Siltumapgāde, Siltumsūkņi, Siltumtehnikas montāža, remonts, Ventilācijas sistēmas, Apkure, apkure birojiem, gaisa kondicionēšana, gaisa rekuperatori, gāzes apkures katli, granulu apkures katli Hisense hotjet, industriālie, sadzīves kondicionieri, klimata
ZL.LV iesaka

BroPro, SIA, Kravas riepu serviss

Dzirnieku 11, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Riepu serviss, Kravas auto riepu serviss, Kravas automašīnu riepas, Kravas riepas, Smago riepas Mārupē, Lidostā, Rīgā, Babītē, Kravas automašīnu riepu tirdzniecība, Jaunas, lietotas autoriepas, riepas, Kravas riepu tirdzniecība, Kravas automašīnu riepu montāža, balansēšana, Riepu maiņa balansēšana, Apvidus automašīnu, (džipu) riepu,
ZL.LV iesaka

Kasparelli, SIA

Pēkšēna 11 - 7, Rīga, LV-1006
Kamīni, malkas kamīni, gāzes kamīni, kurtuves, kamīnu apdares, kamīnu montāža, kamīnu portāli, dizaina kamīni, individuālie kamīni, bioetanola kamīni, elektriskie kamīni, Akmens, akmens apstrāde, akmens tirdzniecība, marmors, granīts, travertīns, onikss, akmens darba virsmas, pulēšana un zāģēšana, kamīnu dizains, dizaina kamīni, grezni
ZL.LV iesaka

Ģeoserviss, AS

Piedrujas 11 - 101, Rīga, LV-1073
plāns, Inženierģeoloģiskā izpēte, inženierģeoloģija, mērnieks, mērniecība, inženierģeoloģiskie izpētes darbi , Būvniecības asu nospraušanu dabā, montāžas darbu ģeodēzisko nodrošinājumu un kontroli, Teritoriju un
ZL.LV iesaka

Piegādes serviss, SIA

Vienības gatve 100, Rīga, LV-1004
Būvmateriālu, celtniecības materiālu pārvadāšana, Montāža, Būvmateriālu transportēšana, transports, Montāžas , darbi , Pārvākšanās, pārcelšanās serviss, Celtniecības materiālu transports, Ofisu, dzīvokļu

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
, izkraušanas darbi , kartona kastes, kartona kastes pārvākšanās, kastes iepakošanai, pārcelšanās kastes, , iepakojums, iepakojuma kastes, iesaiņošana, transporta pakalpojumi, iepakošanas darbi , kravas auto,

ProfITs Telecom, SIA

Kalnciema 40, Rīga LV-1083
Pakalpojumi:: ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ printeru remonts, kārtridžu uzpilde, konfigurēšana ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

RE Elektrik, SIA

Gaiļu 9, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Telekomunikāciju un elektro tīklu instalācijas: Mēs palīdzēsim izvēlēties un izplānot visatbilstošāko tīkla risinājumu Jūsu vajadzībām. Nodrošinām lokālo datortīklu, wifi, optisko tīklu un vājstrāvas montāžu un iekārtu uzstādīšanu. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu vairāk!

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

Ūdensapgādes, kanalizācijas un apkures sistēmu būvniecības uzņēmums veic visa veida santehnikas pakalpojumus kā juridiskām, tā arī privātpersonām. Mūsu pakalpojumu klāstā ir: •    Inženiertīklu projektēšana un montāža; •    Ūdens un kanalizācijas pievienošana centrālajiem tīkliem; •    Ūdens apgādes sistēmu izbūve; •    Kanalizācijas sistēmu izbūve; •    Apkures sistēmu izbūve; •    Drenāžas sistēmu izbūve; •    Ārējo ūdens un kanalizācijas tīklu izbūve; •    Ekskavatora pakalpojumi; Pateicoties pieredzei privātmāju un industriālo objektu santehnikas risinājumu izbūvē esam spējīgi realizēt dažāda veida projektus un ieteikt labākos risinājumus - klientu vēlmes ir mūsu prioritāte. Izmantojam tikai kvalitatīvus materiālu. Visiem veiktajiem darbiem tiek dots garantijas periods. Strādājam visā Latvijas teritorijā.

Iebūvējamie skapji, individuālais darbs

Rīga
Apraksts:

Izgatavojam: Iebūvējamos skapjus, virtuves, korpusa mēbeles, vannas istabas mēbeles, priekšnamu un koridoru mēbeles, starpistabu bīdāmās durvis, viesistabu mēbeles, grāmatu skapjus, biroja mēbeles, galdus un datorgaldus, bērnu mēbeles. 

Darba pieredze mēbeļu izgatavošanā vairāk kā 20 gadi. 

Augstākā kvalitāte un garantija 5 gadi. Ļoti īsi izgatavošanas termiņi un ātra uzstādīšana. Bezmaksas uzmērīšana bez brīvdienām. 3D projekta izveide. Individuālā pieeja katram klientam. 

Zvaniet vai rakstiet darba dienās, vakaros vai brīvdienās, gaidīsim!

 

Megadžouls, SIA, Industriālie krāvēji

Klusā 21-24/25, Rīga LV-1013
Par mums:

Profesionāli veicam dažādu kravu pārvietošanu, transportēšanu, iekraušanas un izkraušanas darbus. Ražošanas iekārtas, tipogrāfijas mašīnas, medicīnas tehnika, fotolaboratorijas, seifi un jebkuru citu kravu nogādāsim vajadzīgajā vietā. Kravas līdz 550 kg pārvietojam pa kāpnēm, smagāku kravu celšanai izmantojam tehniku. Ir celtas un telpās pārvietotas kravas ar svaru 25 tonnas. Mūsu speciālistiem ir 25 gadu pieredze, un viņi vienmēr atradīs drošāko un ērtāko veidu, lai kravu nogādātu vajadzīgajā vietā. Mūsu darbs ir arī apdrošināts. Ir automašīna ar uzmontētu krānu, krāna celtspēja 6,5 tonnas, auto kravnesība ir 11 tonnas. Pārvadājam iekārtas, būvmateriālus, konteinerus un citas kravas. Ir licence pārvadājumiem pa Eiropu. Esam gatavi strādāt arī dažādos projektos ārzemēs, meklējam sadarbības partnerus.

Darba laiks pēc vienošanās, iespējams arī izejamās dienās un brīvdienās.

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

BUS24.LV, pārvākšanās serviss Eiropā

Parādes 1A-4, Rīga LV-1016
Apraksts:

"bus24.lv" ir progresīvs uzņēmums, kurā strādā cilvēki, kuriem ir daudzu gadu pieredze transporta jomā gan Latvijā, gan Eiropā. Mūsu darba metodi var visprecīzāk raksturot ar individuālu pieeju katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbu augstā līmenī, izvēloties sev visrentablāko risinājumu. Mēs darām visu darbu tā, lai katrs mūsu klients bez šaubām atkārtoti izmantotu mūsu pakalpojumus.

vissklimatam.lv

Baltā 1B, Rīga, LV-1055
Apraksts:

Uzņēmums piedāvā klimata risinājumus dzīvojamās telpās, ofisos, rūpnieciskos objektos, tirdzniecības centros. Konsultējam, projektējam un uzstādam. Speciālisti palīdzēs izvēlēties piemērotāko aprīkojumu un atbildēs uz visiem interesējošiem jautājumiem.

Fenikss-Ko, SIA, Metāla kalšana

Ulbroka, Acones 16, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Pakalpojumi: ✓ Metāla žogi ✓ Metāla vārti ✓ Metāla margas ✓ Metāla trepes ✓ Metāla lustru restaurēšana ✓ Metāla lējumi ✓ Metāla izstrādājumi ✓ Metālapstrāde Par mums:

Firma savas darbības laikā ir uzkrājusi lielu praktisko pieredzi. Mūsu darbus var apskatīt daudzās Latvijas pilsētās un ciemos, kā arī Igaunijā, Tallinā, Krievijā. Sadarbojamies ar daudzām lielām celtniecības firmām Latvijā, tādām kā SIA "RE&RE", "RBS SKALS", "Mūsu māja", "VELVE", "Montāžnieks-D", "RRB" u.c., kā arī darbojamies privātajā sektorā. Mūsu darbus var apskatīt: Vācu vēstniecība Tallinā, Mazā Ģilde Rīgā, ASV vēstniecība Rīgā, Baltkrievijas vēstniecība Rīgā, Franču vēstniecība Rīgā, viesnīca "Latvija", "Bergs", uzņēmums "Latvijas Balzams", Latvijas Banka, Nacionālais Teātris Rīgā, Ķīpsalas dzīvojamais rajons, Tirdzniecības centrs "Berga Bazārs", Centrālā dzelzceļa stacija Rīgā un citās vietās.

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

Uldis Bērzkalns, IDV

Rīga
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar darba stāžu vairāk kā 30 gadi ar savu būvbrigādi veic mūrēšanas, apmešanas, flīzēšanas, reģipša montāžas, demontāžas darbus. Visus darbus uzrauga būvinženieris ar darba pieredzi Viduseiropas, Ziemeļeiropas un arī Dienvideiropas valstīs. Kvalitāte paveiktajam darbam!

AN Dizains, SIA

Viskaļu 22, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Latvijas uzņēmums Winstaco izveidots 2002.gadā un projektē,izgatavo, uzstāda mūsdienīgas kāpnes, trepes un margas,vārtus un žogus, kā arī kvalitatīvas metāļkonstrukcijas, metālkalumus privātmājām, biroju un komerciālajām ēkām. Uzņēmums plašo produktu klāstu piedāvā eksportam Skandināvijā, Lielbritānijā un visā Eiropā.

VEF Elcomp, SIA

Ūnijas 6A, Rīga, LV-1084
Spiesto plašu PCB un elektronisko izstrādājumu projektēšana un izstrāde.:

Firma SIA "VEF ELCOMP" var izgatavot elektroniskos izstrādājumus gan kā paraugus, gan sērijveidā. Firmai ir lodēšanas automāts, kas uzliek virsmas elementus. Uzņēmuma darbinieki, kuriem ir vairāk nekā 20 gadu darba pieredze, var lodēt gan virsmas elementus (paraugi, remonts), gan pārējas, ar rokām.