Projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Austrumi PB, pilnsabiedrība

18. novembra 16, Rēzekne LV-4601
Arhitektūra, projektēšana

Authentic, SIA

Ziemeļu 3-29, Rīga, LV-1005

Automation Technology Solutions, SIA

Jaunā 78, Liepāja LV-3401
Elektrosadales un kontroles iekārtu ražošana. Elektroinstalācijas ierīkošana. Elektromontāža, elektroinstalācija. Elektriskie paneļi, sadales paneļi, MCC paneļi,  PLC paneļi, panelis, būvniecība, uzstādīšana, apkope, serviss. Elektriskie vadības paneļi, ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Enerģija, jauda, vadības

Avanor, SIA

Dīķu 22-2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

Azimuts inženierizpēte, SIA

Skolas 21-303, Rīga LV-1010
Apraksts: „Azimuts inženierizpēte” strādā speciālisti ar vairāk kā 25 gadu pieredzi mērniecības nozarē. Firmas specializācija ir visa veida ģeodēziskie darbi, t.i., topogrāfisko plānu izgatavošana projektēšanas vajadzībām, robežplānu izgatavošana īpašuma un nomas tiesību noformēšanai, celtniecības darbu ģeodēziskā uzraudzība u.c. darbi.

B & L projekti, SIA

Raiņa 34-2.st., Madona, Madonas nov. LV-4801
Projektēšana , projekti, B&L Projekti, projektēšana Madonā, arhitektūra, tāmēšana, būvkonstrukcijas

BB Architecture, SIA

Māliņu 27-2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

BELL Serviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes, sadzīves un lietus kanalizācijas, gāzes apgādes sistēmu izbūves, apkopes un remonta darbu veikšana, kā arī ar to saistītās tehniskās konsultācijas. Apkures iekārtu pārdošana, garantijas un pēc garantijas apkopes un remonts. Uzņēmuma darbiniekiem ir vairāku desmitu gadu pieredze šajā nozarē.