Projektēšana, adresē Jelgava

Drukāt
Banner 1050x80

Elektromontāžas serviss, SIA

Kazarmes 9, Jelgava, LV-3007
Elektromontāžas pakalpojumi: ✓ Elektroietaišu montāža ✓ Elektroietaišu izgatavošana un tirdzniecība ✓ Elektromontāža ✓ Elektroapgādes projektēšana ✓ Elektroietaišu labošana un uzstādīšana

Jelgavas būve-V, SIA

Ozolnieki, Rīgas 18, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Izstrādājam projektus no idejas līdz realizācijai. Ir uzceltas vairāk kā 100 mājas, baznīca, 10 angāri, 15 lieliskas pirtis un vairākas vasarnīcas. Sadarbojamies ar lielajiem uzņēmumiem. Darbi tiek paveikti ātri un kvalitatīvi, norunātajā laikā, tiek meklēti risinājumi katra pasūtītāja vēlmēm. Aicinām sadarbībai!

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte

Lielā 2, Jelgava LV-3001
Apraksts: Latvijas Lauksaimniecības Universitāte. Pētījumu veicināšana un speciālistu apmācība lauksaimniecības jomā, mežsaimniecības un pārtikas zinātnē, sociālās zinātnēs, datorzinātnēs; konsultācijas graudkopībā un lopkopībā.

Glāzeri BT, SIA, Darbnīca

Jelgavas 74, Rīga LV-1004
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls; ✓ Digitāli printēts stikls; ✓ Krāsots stikls; ✓ Laminēts stikls; ✓ Ugunsdrošais stikls; ✓ Stikla paketes; ✓ Stikla vairumtirdzniecība; ✓ Stiklotas konstrukcijas. Stikla apstrādes uzņēmums:

SIA, "Glāzeri BT" Viena no lielākajām stikla apstrādes rūpnīcām Latvijā. Sekojot tendencēm stikla apstrādes jomā, mūsu kompānija kļuvusi par stabilu uzņēmumu ar augstu ražošanas kapacitāti un apkalpošanas līmeni. Esam ieguvuši atpazīstamību un reputāciju gan Latvijā, gan ārzemju klientu vidū, jo lielu daļu no saražotā apjoma mēs eksportējam.

Sunergia, SIA

Gaujas 27, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu parka ierīkošana ✓ Saules paneļu parka apkope ✓ Saules paneļu parka finansēšana ✓ Saules enerģija uzņēmumiem ✓ Saules enerģija mājsaimniecībām ✓ Saules paneļu jumts ✓ Saules paneļu nojumes automašīnām Saules paneļu risinājumi:

"SUNERGIA" ir atjaunojamās enerģijas risinājumu uzņēmums, kas plāno, projektē un uzstāda saules enerģijas parkus uzņēmumiem un mājsaimniecībām. Esam uzstādījuši neskaitāmus saules paneļu parkus Baltijas valstīs un esam gatavi parūpēties arī par jūsu saules paneļu parka par uzstādīšanu. Mēs sagatavosim visu nepieciešamo dokumentāciju, izprojektēsim saules paneļu parku, uzstādīsim to un parūpēsimies, lai jūs iegūtu vislabāko cenas un kvalitātes attiecību ar maksimālu jaudu. Pasaulē lielākie saules enerģijas risinājumu ražotāji mums ir uzticējuši tos pārstāvēt Baltijas un Skandināvijas valstīs. Tas ļauj mums piedāvāt labākas cenas un zemākas uzstādīšanas izmaksas mūsu klientiem.

ZK kondicionētāji, SIA

K.Barona 48-10, Jelgava, LV-3001
serviss, ventilācija, serviss, ventilācijas iekārtas, serviss, iekārtu tirdzniecība, ventilācijas sistēmu projektēšana , , kondicionēšanas sistēmu projektēšana , apkures sistēmu projektēšana , uzstādīšana,  apkalpošana

Building Construction Design, SIA

Vecpilsētas 21, Jelgava LV-3001
Būvkonstrukcijas, projektēšana , ēku projektēšana , ēku konstrukciju projektēšana , pasūtītāju konsultēšana

Demu, SIA

Jelgavas 1v, Daugavpils, LV-5404
Elektroapgāde, elektroinstalācija, projektēšana . Elektroapgāde, elektroinstalācija, projektēšana .

Aled Pro, SIA

Atmodas 19, Jelgava LV-3007
Konveijeri, projektēšana , metālapstrāde, Lentu konveijeri, ruļļveida koveijeri, ķēžu konveijeri, kausu

Neoprojekts, SIA

Peldu 7, Jelgava, LV-3002
Sabiedrisko ēku projektēšana un būvniecība- bērnudārzi, sociālās mājas, skolas, sporta laukumi un citas, Lauksaimniecības objektu projektēšana un būvniecība, Govju kūtis, cūku kūtis, vistu kūtis, aitu kūtis

Zemgales tehnoloģiskais centrs, SIA

Akadēmijas 19-808, Jelgava LV-3001
Māju projektēšana , izgatavošana, būvniecība, celtniecība., , privātmājas, dzīvojamās mājas, individuālie projekti, tipveida projekti, projektēšana , būvniecība,

Ervimar, SIA

Smilšu 3a, Jelgava LV-3001
Mēbeles, mēbeļu ražošana, izgatavošana, projektēšana , virtuves mēbeles, ofisa, biroja, korpusa, lamināta

Mītavas Elektra, SIA

Vaļņu 8, Jelgava, LV-3001
Elektromērījumi, Elektroapgādes projektēšana , mērījumi.

Lenze, UAB, Birojs

Atmodas 19, Jelgava, LV-3007
sajūgi, piedziņas sistēmas, rūpnieciskā automātika, tehnika, rūpnieciskās automātikas vadības skapji- projektēšana

Brutus Technologies, SIA

Rūpniecības 45b, Jelgava, LV-3008
Apkures tehnikas tirdzniecība, projektēšana , montāža. Granulu karstā gaisa ģeneratori.

Mega sargs, SIA, Filiāle

Raiņa 16-1, Jelgava, LV-3001
Signalizācijas projektēšana . Ugunsdrošības sistēmu projektēšana ., Ugunsgrēku signalizācijas sistēmu projektēšana , Ugunsdrošības signalizācijas apkalpošana.

Rafaero, SIA

Aviācijas 49, Jelgava, LV-3004
Ultravieglā aviācija, ultravieglo lidaparātu modelēšana, projektēšana , ražošana.

Ramans un partneri, SIA

Tērvetes 91b, Jelgava LV-3008
Apkures sistēmas, autonomā gāzes apgādes sistēma, apkure ar gāzes baloniem, konsultācija un projektēšana