Rēzekne, adresē Rēzekne

Drukāt

Dana, SIA, Apbedīšanas birojs

Turpinām strādāt klātienē!
Kr. Barona 10, Rēzekne LV-4601
Apbedīšana, rituālie pakalpojumi, autokatafalks, zārki, krusti, vainagi, apbedīšanas piederumi, kapu rakšana, granīta pieminekļi, kapakmeņi, Apbedīšanas pakalpojumi Rēzeknē, Apbedīšanas pakalpojumi, Kapu pieminekļi, piemineklis, kapu piemineklis, Vainags, štrausi, ziedi, izgatavošana, Štrauss, Pilns apbedīšanas serviss,

Dana, SIA, Viļānu filiāle

Rīgas 5A, Viļāni, Rēzeknes nov., LV-4650
Apbedīšana, rituālie pakalpojumi, autokatafalks, zārki, krusti, vainagi, apbedīšanas piederumi, kapu rakšana, granīta pieminekļi, kapakmeņi. Apbedīšanas pakalpojumi Rēzeknē. Apbedīšanas pakalpojumi. Kapu pieminekļi, piemineklis, kapu piemineklis. Vainags, štrausi, ziedi, izgatavošana. Štrauss. Pilns apbedīšanas serviss,

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne, LV-4601
PVC logi Rēzekne , PVC durvis Rēzekne , Alumīnija logi Rēzekne , alumīnija durvis Rēzekne , ekofinierētas, durvis Rēzekne . skārdnieka darbi Rēzekne , metāla garāžas, metāla durvis Ludza, PVC durvis Balvi.

Brokāne Aija, psihologu privātprakse Rēzeknē

Brāļu Skrindu 9 - 3.st., Rēzekne, LV-4601
Psiholoģe Aija Brokāne, psihologa privātprakse, psihologs Rēzeknē, Rēzekne , psiholoģiskā palīdzība krīzes, pakalpojumi, psiholoģiskā konsultēšana, intelektuālo spēju izpēte, psihologa pakalpojumi un konsultācijas, Rēzekne

RA Drukātava, SIA

Kr. Valdemāra 8A, Rēzekne, LV-4601
Reklāma Rēzekne , Latgale, Latvija, Reklāma, Apdruka.

Aktis, SIA, Rēzeknes filiāle

Rēzekne LV-4600
Daugavpils, Gulbene, Jelgava, Jēkabpils, Kuldīga, Krāslava, Liepāja, Ludza, Limbaži, Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne

Tīrība-LP, SIA, Ķīmiskā tīrītava un veļas mazgāšana

N. Rancāna 1, Rēzekne LV-4601
Darba apģērbu tīrīšana. Ķīmiskā tīrītava, visa veida tekstilizstrādājumu tīrīšana, veļas mazgāšana, ādas un kažokādas izstrādājumu ķīmiskā tīrīšana un krāsošana, paklāju tīrīšana, žalūziju tīrīšana, spalvu tīrīšana, (spilvenu tīrīšana) dūnu spilvenu tīrīšana, dūnu segu tīrīšana, dezinfekcija. Žalūziju tīrīšana Rēzeknē. Darba apģērbu

SIA ”Linas Agro” Graudu centrs

Noliktavu 14, Rēzekne, LV-4604
Pieņem: kvieši, kviešus. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem Rēzeknē, Dagdā, Ludzā, Maltā, Aglonā, Riebiņos, Viļānos, Varakļānos, Audriņos, Rogovkā, Kārsavā, Zilupē, Preiļos, Rundēnos, Pasienē, Latgalē. Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju sēklas.

Lagūna, naktsklubs

Jupatovkas 8, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Naktsklubs Rēzeknes pilsētā piedāvā diskotēkas, dzērienus un deju zāli.

ZL.LV iesaka

Fest, Ziedu salons

Brīvības 3B, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

"Fest" ir veikals svētkiem un ikdienai, kur ir iespējams iegādāties ziedus, augus podiņos, dāvanas, suvenīru un skaistumkopšanas līdzekļus. Veikals Fest, radies kā ziedu veikals, drīz vien paplašinājās, tagad piedāvājot plašu preču klāstu. Šis ir veikals svētkiem un ikdienai, kur ir iespējams iegādāties gan grieztos ziedus, gan augus podiņos, tāpat arī tiek piedāvāts plašs dāvanu, suvenīru un skaistumkopšanas preču klāsts.

Best Plus, SIA

Maskavas 20, Rēzekne LV-4604
SIA "BEST PLUS" piegādā un uzstāda: ✓ Logus (PVC, Alumīnija) ✓ Durvis (Metāla, PVC, Alumīnija) ✓ Vārtus (Garāžas, Industriālos, Vārtu automātiku) ✓ Visa veida žalūzijas ✓ Alumīnija konstrukcijas Kādēļ izvēlēties mūs?: ✓ Sertificēts materiāls ✓ Ražotāju cenas ✓ Pilns serviss ✓ Nestandarta risinājumi

MB Properties, SIA

Strādnieku šķērsiela 7A, Rēzekne, LV-4604
Apraksts:

Piedāvājam uzņēmumiem Rēzeknē nomāt telpas ražošanai, industriālām vajadzībām, noliktavām, kā arī biroju telpas. Pieejamas dažāda izmēra telpas 800 m2 līdz 10 000 m2. Telpas atrodas Rēzeknē, Strādnieku šķērsiela 7a un Strādnieku šķērsielā 5a.

Rēzeknes Vissvētās Dievmātes Piedzimšanas pareizticīgo draudze

Atbrīvošanas aleja 98A, Rēzekne LV-4601
Rēzeknes Vissvētākās Dievdzemdētājas pareizticīgo baznīca. Baznīca ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis. Atrodas pilsētas centra skvērā iepretim piemineklim „Vienoti Latvijai”.

Baltica noma, SIA

A. Upīša 5, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA “BALTICA NOMA” nodarbojas ar būvgružu konteineru nomu Rēzeknē, kā arī ārpus pilsētas robežām. Uzņēmums nodarbojas arī ar celtniecības tehnikas nomu, frontālo iekrāvēju un ekskavatoru pakalpojumiem, pašizgāzēju nomu.

TEDS Logi, filiāle

Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

AM Dental Studio, SIA

Atbrīvošanas aleja 71-4a, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Terapija ✓ Protezēšana ✓ Ķirurģija ✓ Zobu kapes Dr. Antona Maksimova zobārstniecība:

Rūpes par savu veselību ir ārkārtīgi svarīgas katram no mums, tāpēc skaisti un kopti zobi ir ne tikai žilbinošs smaids, bet arī visa organisma veselības garants.

Klīnika AM Dental Studio, kas atrodas pašā Latgales sirdī, sniedz kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus pieaugušajiem un bērniem. Mūsu speciālistu profesionālās kvalifikācijas sagataves līmenis garantē sniedzamo pakalpojumu drošību un uzticamību.

Jūs neapšaubāmi būsiet gandarīti gan par rezultātu, gan par komfortu mūsu klīnikas apmeklējuma laikā. Zobu ārstēšanas procedūra būs ātra un absolūti nesāpīga! 

LV nodokļi, SIA

Dārzu 18, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir nodokļu konsultāciju sniegšana uzņēmējiem, finanšu konsultācijas, uzņēmuma finanšu rezultātu un rādītāju analīze, plānošana un konsultēšana, grāmatvedības politikas un metodikas izstrāde uzņēmuma struktūrā un darbības optimizācijā, uzņēmumu reģistrācija, apvienošana, sadalīšana, pārstāvēšana dažādās instancēs (Valsts ieņēmumu dienestā, Uzņēmumu reģistrā, tiesā utt.). Zvērināta revidenta pakalpojumi (Gada pārskata revīzija, Ierobežota pārbaude, UIN deklarācijas pārbaude un citi). Gada pārskata sastādīšana un deklarāciju sagatavošana un iesniegšana VID, dažādas atskaites un vēstules, kā arī visāda cita veida korespondence.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Rēzeknes nodaļa

Viļakas 1D, Rēzekne, LV-4604
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi, sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

Fizioterapijas centrs Rēzeknē

18. novembra 16 - 305, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra - fizioterapeita prakse kopš 2012. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas, TENS terapijas  un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra  komanda seko līdzi mūsdienīgam metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitatīvāko ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem.

Rezekne Media Group, SIA

Dārzu 58, Rēzekne, LV-4601
Reklāma, reklāma autobusos, reklāma Rēzeknes autobusos, vides reklāma, reklāma pieturvietās, pieturvietas, videomonitori, reklāma video monitoros, vides stendi, baneri, baneru dizains