Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kaņepītes, ZS, BIO graudaugu produkti - pārtikai un lopbarībai

"Kaņepītes", Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Bioloģiska produkcija, graudkopība, graudi, kvieši, mieži, auzas, griķi, pelēkie zirņi. Bioloģiskā produkcija. Lopbarības milti. Bioloģiski ražota pārtika, auzu pārslas, auzu putraimi, kviešu bīdeļmilti. Graudi, kvieši, mieži, auzas, griķi, pelēkie zirņi. Bio graudi, bio auzu putraimi, bIO auzu, pārslas, bIO zirņi, bIO. Bioloģiskā

K-Tehnoloģijas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21-207b, Rīga LV-1004
Ventilācija, rekuperācija. Ventilācijas iekārtas. Gaisa apstrādes iekārta. Siltumsūkņi. Decentralizētas ventilācijas iekārtas. Ventilācijas iekārtas privātmājām. Difuzori. Filtri. HEPA filtri. Ugunsdrošības vārsti. Gaisa regulēšanas vārsti. CAV vārsts. VAV vārsts. Trokšņu slāpētāji. Dūmu nosūces ventilatori. Gaisa-ūdens sistēmas.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Centrālais birojs Lauksaimniecības tehnikas centrs Zemgale

"Baltijas Ceļš", Brankas, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKAS PIEDĀVĀJUMS:

Pārdošanā Case IH, MacDon, Kverneland, Agrifac, Boumatic, Siloking, Umega Agro, Jeantil, Einbock lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, fermu aprīkojums un citi agregāti.

 

Visaugstākā kvalitāte lauksaimniecības tehnikas rezerves daļām

 

parts@dotnuvabaltic.lv vai +371 20269334

 

Mūsu uzņēmuma apmācītais un kompetentais personāls vienmēr spēs Jums palīdzēt atrast pareizo risinājumu rezerves daļu iegādē, jo nodrošinām visas pārdotās tehnikas un iekārtu rezerves daļas. Rūpējoties par visiem klientiem un to tehnikas vienībām, nodrošinām rezerves daļas gan jaunām, gan no ražošanas izņemtām preču grupām.

 

+371 202 69334 Jelgavas filiāle

 

+371 20260677 Valmieras filiāle

 

+371 26148386 Jēkabpils filiāle

 

+371 29725472 Rēzeknes filiāle

 

+371 28681194 Saldus filiāle

Līga Tipogrāfija

Raiņa 8, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

"Tipogrāfija Līga" poligrāfijas pakalpojumi Valmierā. Digitālā druka. Viesu grāmatu izgatavošana. Laminēšana. Veidlapas, vizītkartes, apdrukas. Valmiera, Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene, Madona, Gulbene, Vidzeme.

Ionica serviss, SIA

Dēļu 5, Rīga LV-1004
Apraksts:

"IONICA SERVISS" darbojas jau vairāk nekā 15 gadus, sniedzot pakalpojumus apkures, ventilācijas, dzesēšanas, siltumsūkņu un vispārējā klimata apkalpošanas jomā, kā arī veic arī projektēšanu un montāžu. Tāpat "IONICA SERVISS" ir vienīgais uzņēmums Baltijā, kas ir izstrādājis mākslīgā ledus slidotavu tehnoloģiju un ilggadēji to veiksmīgi lietojis. Ar ēku automatizāciju "IONICA SERVISS" nodarbojas jau kopš dibināšanas, un mūsu mērķis kopā ar SIEMENS ir panākt automatizācijas risinājumu ieviešanu visās nozīmīgās celtnēs, padarot to par industrijas standartu, ar mērķi ekonomēt energoresursus un padarīt sistēmu apkalpošanu mobilāku un efektīvāku. "IONICA SERVISS" ir unikāla pieredze automātikas projektēšanas jomā (BMS-Building Management Systems) ar kvalitatīvi izveidotām un projektētām sistēmām, kas atšķiras no konkurējošām sistēmām ar stabilitāti, rentabilitāti, optimālu veiktspēju un, ņemot vērā sistēmu darbības ilgtermiņu, tām tirgū nav analogu.

Viesnīca Viktorija ***

Aleksandra Čaka 55, Rīga LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Vienvietīgie numuri ✓ Divvietīgie numuri ar vienu lielu gultu ✓ Divvietīgie numuri ar divām gultām ✓ Trīsvietīgs numurs ar atsevišķām gultām ✓ Ģimenes numurs ✓ Pusluksusa numurs ✓ Luksusa numurs ✓ Konferenču un pasākumu telpas ✓ Brokastis ✓ Auto stāvvieta

KAPKA Auto

Biķernieku 61, Rīga, LV-1039
SIA "KAPKA" veikalā ir atrodami:: ✓ Eļļas un smērvielas, dzinēja piedevas ✓ Filtri, eļļas filtri, gaisa filtri, degvielas filtri, salona filtri, transmisijas filtri ✓ Dzesēšanas šķidrumi, tehniskie šķidrumi ✓ Auto kosmētika ✓ Auto ķīmija ✓ Auto elektrodaļas ✓ Auto instrumenti ✓ Auto piederumi ✓ Bremžu daļas ✓ Piekares daļas ✓ Dzinēja daļas ✓ Stūres daļas ✓ Transmisijas daļas ✓ Virsbūves daļas ✓ Trokšņu slāpētāji, savilcēji, gumijas stiprinājumi, caurules, gofras, savienojošās muftas ✓ Riepas, diski, kameras, ventiļi, ielāpu materiāli

longo.lv, veikals

Mūkusalas 72A, Rīga LV-1004
Apraksts:

A/S Longo Latvia ir viens no lielākajiem lietotu un mazlietotu automašīnu tirgotājiem Latvijā. Uzņēmums piedāvā vairāk kā 250 dažādu marku automašīnas no Nīderlandes, Vācijas, Beļģijas, Francijas un citām Eiropas valstīm. Ik nedēļu auto klāsts tiek papildināts ar vairākiem desmitiem auto, tādējādi nodrošinot nemitīgu sortimenta papildinājumu. Uzņēmumā darbojas profesionāļu komanda, kas izvēlas, pārbauda un iegādājas automašīnas tirdzniecībai. Viss process, sākot ar automašīnas iegādi, līdz pat tā eksportam uz Latviju, tehniskajām pārbaudēm un reģistrācijai Latvijā, tiek veikts uzņēmuma iekšienē un par to rūpējas profesionāļu komanda. Pērkot auto no A/S Longo Latvia, automašīnai tiek izsniegta oficiāla garantija, kas dod pircējam pārliecību par to, ka auto, izbraucot no tirdzniecības vietas, neparādīsies slēptas problēmas. Garantija tiek nodrošināta 2 mēnešus vai 3000km.

Smaida līnija, SIA

Ropažu 96, Rīga, LV-1006
Apraksts: Klīnika „Smaida līnija” piedāvā visu veidu nepieciešamos zobārstniecības pakalpojumus par saprātīgām cenām no 2007. gada. 2015. gadā zobārstniecības klīnika tika renovēta, mainīts valdības un ārstu sastāvs. Klīnika „Smaida līnija” 2021. gadā aprīkota ar modernām iekārtām un materiāliem, tādējādi nodrošinot augstu aprūpes kvalitāti. Pie mums strādā mūsdienu zobārstniecības skolas speciālisti, kuri ir saņēmuši modernu medicīnisko izglītību un pārzina aktuālās ārstēšanas tehnoloģijas, pastāvīgi paaugstinot savu kvalifikāciju. Tas garantē pozitīvus ārstēšanas rezultātus. IR VIDES PIEEJAMĪBA PERSONĀM AR FUNKCIONĀLIEM TRAUCĒJUMIEM.

DVL, SIA

"Betona rūpnīca", Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3129
Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī inerto materiālu ražošana. Mazgāta smilts, oļu un šķembu ražošana. Papildus ražošanas darbam veicam arī betona piegādi Rīgas reģionā, Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē. Par mums: Uzņēmums "DVL" ražo dažāda tipa transportbetonu, javu un pamata blokus. Ražošanā tiek izmantots sertificēts cements no „CEMEX”, kā arī sertificētas, mazgātas smiltis un šķembas, ko piegādā SIA „Veismaņi” un SIA „Garkalnes grants”.

ENTARIO, SIA

Krustpils 54E, Rīga, LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

SIA ‘’ENTARIO’’ ir oficiālais Čehijas rūpnīcas ‘’Bochemie” pārstāvis Baltijā un nodarbojas ar koksnes un būvmateriālu aizsardzības līdzekļu tirdzniecību. Bochemit produkcija tiek plaši pielietota kokapstrādes uzņēmumos. Produktiem ir augsta kvalitāte, kas atbilst visām Eiropas prasībām un standartiem. Koksnes aizsardzības ķīmijas: ANTISEPTIĶIS kokam, pret pelējumu, impregnēšanai, aizsardzībai pret uguni vairumtirdzniecība.

Ingteh, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts: SIA "INGTEH" nodarbojas ar jaunas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību no ES valstīm. Nodrošinām servisu un ražotāju noteikto garantiju piedāvātajai lauksaimniecības tehnikai. Piedāvāto tehniku iespējams iegūt ar līzingu un ES projektu palīdzību. Mēs piemeklēsim Jums labāko tehniku nepieciešamajiem darbiem, kas palīdzēs Jūsu saimniecības attīstībai.

Lekāls, SIA. Metālapstrāde Vidzemē

Ata Kronvalda 40/18, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

Metālapstrāde, detaļu atjaunošana meža tehnikai, detaļu atjaunošana lauksaimniecības tehnikai, detaļu atjaunošana automašīnām, vieglajām automašīnām, kravas automašīnām. Detaļu atjaunošana mežvedējiem, meža vedēju piekabēm. Detaļu atjaunošana traktoriem, traktoru piekabēm. Lietotas, atjaunotas detaļas. Hidromanipulatoru, manipulatoru, fiskaru, hidrocilindru remonts. Valmiera, Jaunpiebalga, Vidzeme, Vecpiebalga, Limbaži, Madona, Sigulda, Gulbene, Cēsis.

Stils ZS, SIA, Frizētava Rīgas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 20A, Rīga LV-1050
Par frizētavu:

Frizētava "Stils ZS" Rīgā, piedāvā friziera un skaistumkopšanas pakalpojumus Rīgas centrā visiem dzimumiem un vecumiem par izdevīgām cenām. 

DCP, SIA

Šmerļa 3, Rīga, LV-1006
Mūsu klienti::

Kompānijas, kuras nodarbojas ar datortehnikas tirdzniecību, servisu un IT pakalpojumu sniegšanu gala lietotājiem, interneta veikali, videonovērošanas risinājumu sniedzēji un interneta tīklu nodrošinātāji. Klientu ērtībai mēs piedāvājam pasūtījumu sistēmu, kurā lietotājs var iepazīties ar visu mūsu noliktavā esošo un iespējamo sortimentu, saņemt visu nepieciešamo informāciju - lietotāja atbalstā, iepazīties ar jaunumiem un akcijas precēm, kā arī ar topā esošo produktu sarakstu, lejuplādēt savā dokumentu mapē konkrētā ražotāja pilnu cenu lapu, un reģistrēti lietotāji veikt preču pasūtīšanu, saņemt apstiprinājumu un informāciju par pasūtījumu vēsturi.

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40C, Rīga LV-1021
Produkti:: ✓ Nažfinieri ✓ Zāģmateriāli ✓ Inženierētie nažfinieri ✓ Terases dēļi un stiprinājumi ✓ Apšuvuma dēļi ārsienām ✓ SIHGA skrūves, savienojumi, terašu atbalsta pēdas ✓ Līmētie vairogi ✓ Galdnieku plates ✓ Līmētas logu sagataves ✓ Dekoratīvie kokgriezumi ✓ Nažfiniera maliņu materiāli ✓ BauBuche līmētie paneļi ✓ Jowat līmes ✓ Balansa papīrs finierēšanai ✓ Parketa dēļi

Mēbeļu salons SIA Salons Arka, Biroja mēbeles internetā

Valguma 10, Rīga, LV-1048
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Ergonomiski biroja un ofisa krēsli ✓ Konferenču krēsli ✓ Mīkstās mēbeles ✓ Biroja galdi ✓ Augstumā regulējami stāvgaldi ✓ Konferenču galdi ✓ Metāla mēbeles ✓ Biroja plaukti ✓ Metāla plaukti ✓ Noliktavu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Biroja skapji ✓ Slēdzami dokumentu skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Garderobes skapji

Pētersons, zobārstniecības kabinets

Nīcgales 27, Rīga LV-1035
Pakalpojumi:: ✓ Zobu raušana ✓ Zobu ķirurģija ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ Pieaugušo zobārstniecība ✓ Protezēšana ✓ Zobu labošana ✓ Implantu ievietošana ✓ Zobu balināšana ✓ Zobārsta konsultācijas ✓ Zobu restaurācija ✓ Kariesa profilakse

DURVJU ATVĒRŠANA, diennakts slēdzeņu SOS serviss

Droša aizkritušu durvju atvēršana👌 💯
Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Durvju un slēdzeņu atvēršanas pakalpojumi:: ✓ durvju un slēdzeņu atvēršana ✓ seifu atvēršana un remonts ✓ automobiļu atvēršana - SOS serviss ✓ slēdzeņu iegriešana un nomaiņa uz drošākām ✓ videonovērošanas un domofona iekārtu uzstādīšana ✓ čip atslēgas domofonam, durvju apdare

Frizētava Šarms Valmierā

Rīgas 16, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Frizētava. Sieviešu frizētava. Vīriešu frizētava. Sieviešu frizieris. Vīriešu frizieris. Līgavu frizūras. Kāzu frizūras Valmierā. Bērnu frizētava. Frizētava Valmieras centrā.