Rīga, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

IVSIM, SIA, Elektromotoru, elektroinstrumentu darbnīca

Emīlijas Benjamiņas 14, Rīga LV-1050
Elektrodzinēji, rokas elektroinstrumenti, sūkņi, elektromotori, līdzstrāvas rotori, rotors, remonts, pārtīšana. Elektrodzinēju, rokas elektroinstrumentu, sūkņu, elektromotoru remonts. Flex, BOSCH, Makita, METABO. Augstsprieguma ģeneratori, remonts Rīgā. Augstsprieguma ģeneratoru remonts. autoelektro-ventilatoru remonts. Zāģu

Telemarket, SIA

Skanstes 52, Rīga LV-1013
Telemārketings, zvanu centra pakalpojumi, pārdošana pa telefonu, pārdošana, ienākošo zvanu apkalpošana, jaunu klientu meklēšana, aktīva produkta pārdošana, pakalpojuma pārdošana.

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Gravokss, SIA gravēšana stundas laikā, pulksteņu, juvelierizstrādājumu remonts, gravēšana Rīgā

Kurzemes prospekts 1A, Rīga, LV-1067
Pakalpojumi:: ✓ Gravēšana ✓ Pulksteņu sīkremonts ✓ Pilna servisa remonts Citi piedāvājumi:: Uzņēmums galvenokārt specializējas pulksteņu remonta un gravēšanas pakalpojumos, tomēr daudzpusīgie speciālisti piedāvā arī zīmogu izgatavošanu, juvelierizstrādājumu remontu, automašīnu pults bateriju maiņu, kā arī ielas plākšņu izgatavošanu.

IGMAL, SIA

Skandu 14, Rīga, LV-1067
Apraksts:

Visa veida auto apkalpošana Imantā. Mēs sniedzam pilnu pakalpojumu klāstu, sākot no apkopes un beidzot ar automašīnu atjaunošanu. Nepieciešamības gadījumā atvedīsim Jūs un Jūsu transportlīdzekli uz darbnīcu. Mēs piedāvājam transporta pakalpojumus par labākajām cenām Rīgā, mūsu klientiem.

Mapon autoparku vadība

Pieejamas attālinātas konsultācijas
Krasta 44, Rīga LV-1003
Par uzņēmumu: AS "Mapon" ir viens no vadošajiem autoparka pārvaldības risinājumu izstrādātājiem Ziemeļeiropā. Ikvienam autoparkam noderēs mūsu efektīvierisinājumi, tostarp GPS izsekošana, vadītāja braukšanas analīze, degvielas patēriņa kontrole, autoparka uzturēšana un efektivitāte, maršuta plānošana, kā arī attālināta digitālā tahogrāfa datu lejupielāde un analīze. Mapon platforma ir piemērota jebkuram uzņēmumam, tai skaitā loģistikas, būvniecības, lauksaimniecības un piegādes pakalpojumu sniedzējiem. Mūsu radītie risinājumi palīdz ietaupīt resursus un nodrošināt efektīvu autoparka pārvaldību, kā arī filiāles un partneri visā pasaulē ļauj klientiem nodrošināt tūlītēju atbalstu.

Jānis Uzulnieks, rožu stādu audzētava Rīgā

Rudbāržu 10, Rīga LV-1002
Apraksts:

ROŽU STĀDI, pieredze rožu audzēšanā un potēšanā daudzu gadu garumā. Ārkārtīgi liela šķirņu daudzveidība, kas jau uzskatāma par nopietnu rožu kolekciju. Piedāvājumā arī augļkoki, ogulāji, vīnogas, pundurkoki, kā arī iespējama ekskursija pa rožu kolekcijas dārzu. Katalogā nav iekļautas visas rozes, kas pieejamas nelielos daudzumos - lūgums interesēties personiski. Darba laiks: katru dienu, iepriekš zvanot. Laipni lūdzam!

ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k-3, Rīga, LV-1083
Mēs piedāvājam:: ✓ Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas ✓ Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus ✓ Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām ✓ Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs ✓ Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām ✓ Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus ✓ Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu ✓ Visa veida mēbeļu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā ✓ Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram, gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu ✓ Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas ✓ Izturīgu kastu nomu
ZL.LV iesaka

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322 - 1.st., Rīga, LV-1063

 Mēs piedāvājam:

✓ Individuālā ēku projekta izstrādi ✓ Individuāla ēku projekta pasūtīšana ✓ Gatava ēku projekta piesaiste ✓ Gatava projekta piesaiste zemesgabalā un saskaņošana būvvaldē ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu risinājumus, lietus kanalizācijas risinājumus publiskajām un dzīvojamām ēkām (pieslēgumi pie centrālajiem tīkliem un vietējie risinājumi – spice, hermētiski slēgti izsmeļami rezervuāri, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Ēkas iekšējie un ārējie tīkli ✓ Meliorācija / lietus ūdens sistēmas ✓ Gāzes projektu iekšējām un ārējām pievades sistēmām. ✓ Projektējam visu veidu un apjomu iekšējo un ārējo tīklu projektus elektrisko tīklu izbūvei vai pārbūvei. Ēkas ārējie un iekšējie tīkli.

INNOVA, Privātā vidusskola Rīgas centrā

Krišjāņa Barona 130, Rīga, LV-1012
Mēs piedāvājam:: ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, keramika, vizuālā māksla un citus ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas ✓ Vasaras nometne Papildinformācija:

Privātā vidusskola Innova – vienīgā attīstošās izglītības skola Eiropā, kas ieņem 2. un 3. vietu Latvijas skolu reitingā starptautiskajā pētniecībā dabas zinībās, matemātikā un lasīšanā (PISA un PIRLS).

Sniedzam:

✓ Holistiski attīstošās izglītības autorprogrammu ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, datorika, keramika, teātris un citus ✓ Labvēlīgu attieksmi ar skolēniem ✓ Ģimenes atmosfēru skolā ✓ Kvalitatīvu ēdināšanu ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas mentora pavadībā, piedalīšanos starptautiskajās olimpiādēs un projektos.

Zvaniet: +371 20 379 720.

Pieteikties SKOLAI: https://experiment.lv/

Valgme, SIA, Dziļurbums

Kristapa 16 - 98, Rīga, LV-1083
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgādes urbumi ✓ Artēziskie urbumi ✓ Filtra urbums/spice ✓ Siltumapgādes urbumi ✓ Dziļurbumu apkope un remonts ✓ Dziļurbumu aprīkošana ✓ Artēzisko aku likvidācija Apraksts: "Valgme" darbības pamatvirzieni ir dziļurbumu ierīkošana ūdensapgādes vajadzībām vai ģeotermālā zemes siltuma izmantošanai, to aprīkošana, ārējo ūdensvadu tīklu izbūve, esošu dziļurbumu apkalpošana - artēzisko aku skalošana, remonts, kā arī to likvidācija.

Kafijas pauze, Kafijas automātu serviss, SIA, Debeta

Sesku 10 k-2, Rīga, LV-1035
Apraksts:

Kafijas automātu serviss, apkope un remonts.  Kafijas automātu noma Jūsu kafejnīcai vai pasākumam! Seko mūsu darbiem Facebook.

Baltic Pork, SIA

"Krastmalas", Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Pakalpojumi:: ✓ Cūkkopība ✓ Sivēnu un cūku tirdzniecība ✓ Nobarojamo cūku vairumtirdzniecība ✓ Graudu iepirkšana ✓ Organiskais mēslojums ✓ Biogāzes ražošana Cukkopības uzņēmums:

SIA BALTIC PORK ir dibināts 2000. gadā un 2001. gadā uzsāka savu darbību cūkkopības nozarē, kad padomju laiku cūku fermā “Krastmalas”, Siguldas novada Allažu pagastā sākās pirmo SIA BALTIC PORK cūku audzēšana.

Cūku audzēšanas komplekss “Krastmalas” ir kļuvis par vienu no modernākajiem cūku audzēšanas kompleksiem Latvijā, kas nodrošina pilnu cūku audzēšanas ciklu no sivēna dzimšanas līdz nobarošanai, un kurā vienlaikus var uzturēties 20 tūkstoši cūku. Savukārt 2012. gadā darbību uzsāka SIA BALTIC PORK no jauna uzbūvētais cūku audzēšanas komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur modernā un jaunā fermā tiek audzētas 12 tūkstoši nobarojamās cūkas.

Estēts, SIA, apdares materiālu tirdzniecība

Mellužu 19 - 1, Rīga, LV-1067
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Estēts" ir dibināts 2006. gadā. Esam profesionāļu komanda, un mums patīk skaistas lietas. Apdares un būvniecības materiāli veido mūsu apkārtni un sajūtas daudz vairāk, nekā mēs domājam. Mums ir nepieciešama piemērota vide gan mājās, gan darbā, un mēs gribam šo skaistumu arī radīt visapkārt. Piedāvājot jums vadošo būvniecības un apdares materiālu ražotāju sortimentu un augstu kvalitāti, mēs varam šo pasauli padarīt skaistāku. "Estēts" ir uzņēmums, kur jūsu idejas top par realitāti. Nāciet, un mēs palīdzēsim. Veidosim šo pasauli skaistāku kopā!

Zvērināta advokāte Ilona Bulgakova

Lokomotīves 22-2, Rīga LV-1057
tirdzniecības centra "Akropole" apkaime, Maskavas iela, dz/stacija "Jāņavārti"- "Daugmale" apkaime, Rīga

Džaivs, Salons

Krišjāņa Barona 90, Rīga LV-1001
Salonā "Džaivs" šuj tērpus:: ✓ Sporta dejām ✓ Šova dejām ✓ Mākslas vingrošanai ✓ Daiļslidošanai ✓ Baletam ✓ Kāzu kleitas ✓ Vīriešu kreklus ✓ Smokingus ✓ Frakas Salons „DŽAIVS”: Pieredzējušie deju tērpu šūšanas meistari piepildīs Jūsu sapni uzšujot skaistāko deju tērpu.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

ZL.LV iesaka

Telpaugi.lv, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2 k-3, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Telpaugi.lv nav tikai parasta puķu bode, kā varētu šķist, bet gan vesela dizaineru un dārznieku komanda ar lielām zināšanām gan par jaunākajām tendencēm apzaļumošanā, gan par augu kopšanu un īpatnībām. Piegādājam labas kvalitātes telpaugus pēc pasūtījuma no tiešajiem telpaugu audzētājiem Holandē.  Katru dienu strādājam pie tā, lai klientiem nodrošinātu zaļus birojus, restorānus, terases un dažāda veida pasākumus. Pirmais iespaids ir ļoti nozīmīgs – telpaugu klātbūtnei būtu jārada prestižu, uzticības pilnu un mājīgu atmosfēru ne tikai jūsu klientiem, bet arī darbiniekiem. Ja Jūsu birojā ir “veci”, izgāzušies, sanīkuši, pārauguši telpaugi, mēs varam Jums palīdzēt tiem atkal ienest telpā zaļumu sajūtu. Esošo augu aprūpē ietverta – to pārstādīšana, jaunu dekoratīvo podu piemeklēšana, kopējā skata sakopšana.  Ja vēlies jaunus augus birojā, tad Telpaugi.lv aiztaupīs rūpes Jums meklējot pareizos augus un puķu podus. Ar klientiem tiekamies arī klātienē, kuras laikā novērtēsim telpu (temperatūru, apgaismojumu, dizainu kopumā) uzklausīsim klienta vēlmes un pēc visas šīs informācijas sagatavosim piedāvājumu. Starp citu, šis izvērtēšanas pakalpojums un piedāvājuma sagatavošana ir pilnīgi bez maksas. Pēc tam piegādāsim augus un dekoratīvos podus, tieši līdz katra auga atrašanās vietai, kur tas varēs plaukt, zaļot un svarīgākais iepriecināt katru dienu darbiniekus. Pēc telpaugu iegādes vari uzticēt rūpes mums. Mūsu dārznieki apciemos Jūsu biroju reizi nedēļā. Telpaugu kopšana nav tikai tā apliešana reizi nedēļā. Augi mūsdienās ir tik daudz un dažādi ar to kopšanas atšķirībām. Telpaugi.lv zinošie dārznieki zinās katra auga niķus un stiķus.

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68A, Rīga, LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71B, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo