Restorāns

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Sprints, kafejnīca

Raiņa 28a, Valka, Valkas nov. LV-4701
Sprints, kafejnīca, ēdnīca Valkā, Valkas ģimnāzijas ēdnīca, ēdināšanas uzņēmums, pusdienas, ēdināšana, banketu galdu klāšana, banketu galdi Valkā, bankets, svētku galdu klāšana, Rozi.

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Restorāns centrā, Kafejnīca centrā, Izbraukuma banketi., Izbraukuma ēdināšana, Banketi, ēdināšana, pusdienu piegāde kolektīviem, restorāni, restorāns centrā,

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
Pusdienu restorāni, kafejnīcas, ēdnīcas, bufete, ēdināšana, ēdienu piegāde, pusdienu piegāde, uzņēmumu darbinieku ēdināšana, pusdienu piedāvājums, veģetārie ēdieni, kompleksās pusdienas, skolu ēdināšana, ēdināšanas pakalpojumi skolās, bērnudārzos, ēdināšanas pakalpojumi sociālās aprūpes iestādēs, ēdināšanas pakalpojumi slimnīcās,

Pie pils, kafejnīca

Brīvības bulvāris 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Kafejnīca, bārs, restorāns , kafejnīca Bauskā, restorāns Bauskā, telpu rezervācija, banketi, svētku galdi

Wood Stock, kokteiļbārs

Kuģinieku 5, Liepāja, LV-3401
Kokteiļbārs, kokteiļbārs Liepājā, izbraukuma banketi, izbraukuma tirdzniecība, galdiņu rezervācija, privātie pasākumi, svinības, dzimšanas dienas ballītes, terase, āra bārs, dzīvniekiem draudzīgi, džina kokteiļi, ēdienu piegāde, woks, bārs, bārs Liepājā, pagalms, Juliannas pagalms, korporatīvi pasākumi, burgers, labākais burgeris

Aplis, kafejnīca

Eksporta 6, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Kafejnīca "Aplis", banketi, banketu zāle, pusdienas, konditorejas izstrādājumi, konditoreja. Kafejnīca Tukumā, Konditorejas izstrādājumi pēc individuāla pasūtījuma. Kulinārijas izstrādājumi, banketu klāšana, furšeti, gardi ēdieni, kur paēst Tukumā, brokastis, vakariņas, saldumi, deserti, aukstie ēdieni, siltas pusdienas, zupas,

Roze, restorāns

Rožu 37, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

ROZE RESTAURANT – Eiropas virtuves restorāns, kas atrodas vienā no labākajām vietām Liepājā, netālu no Baltijas jūras krasta. Restorāns ir atvērts sezonāli no 1.maija līdz 1.oktobrim.

Ezermala, kafejnīca

Lielezera 33, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Kafejnīcas, bāri, restorāni

Pavillone De Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"PAVILLON de ROZE" – kaukāzu virtuves restorāns Liepājā, izsmalcinātā un mūsdienīgā izpildījumā. Tā ir vieta, kas stāsta par Kaukāza virtuves tradīcijām, papildinot tās ar mūsdienīgām garšām un nelielu Eiropas akcenta pieskārienu.

ZL.LV iesaka

Rozi, SIA

Rūjienas 3, Valka, Valkas nov. LV-4701
Par uzņēmumu:

SIA "Rozi" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Valkā. 

ZL.LV iesaka

Līra, kafejnīca

"Stacija" , Valkas pagasts, Valkas nov. LV-4701
Par kafejnīcu: Iespējams rezervēt telpas nelielām svinībām līdz 20 cilvēkiem. Ir iespējams pasūtīt ēdienu līdzi ņemšanai. Kafejnīca atrodas autoservisa "Ligumss" telpās.

Loms, bārs

Raiņa 13, Liepāja LV-3401
Restorāna pakalpojumi: ✓ Ēdienu piegāde ✓ Banketu serviss ✓ Telpu rezervācija ✓ Banketi izbraukumā ✓ Bēru mielasts ✓ Svētku galdi Bārs "LOMS":

Bārs "Loms" - gards ēdiens uz vietas! Bezmaksas ēdiena piegāde visā Latvijā. Telpu noma banketiem un pasākumiem. Banketu serviss uz vietas Raiņa ielā 13 un izbraukumā pie klienta. Nāc uz pusdienām! Vai pasūti - pievedīsim klāt! Vasarā iespēja nesteidzīgi baudīt ēdienus un dzērienus vasaras dārzā zem nojumes.

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca

Ausekļa 14a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Par mums:

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca, nodrošina pilnu ēdināšanas servisu - brokastis, pusdienas, vakariņas, izbraukuma banketus. Tāpat ir iespējams pasūtīt sev tīkamus banketus.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

Panna Cafe Koknese, kafejnīca

Blaumaņa 30A, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Par mums:

Panna Cafe Koknese laipni aicina pie sevis uz gardām, svaigi gatavotām maltītēm visas dienas garumā. Pie mums darbojas klientu zāle ar 34 vietām un papildus banketu telpa līdz 30 vietām. Vasarā ir jauka, puķu ieskauta terase. Mājīgā un gaumīgā banketu telpa pieejama visu veidu svinībām un tūristu grupām.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

Ramala, radošā maizes laboratorija

Lielais prospekts 48, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"RAMALA" ir kafejnīca-sociālais uzņēmums, kas dod iespēju ikvienam izjust maizes gatavošanas procesu un vienlaikus labāk iepazīt sevi, meditēt un kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem. Uzņēmumu ir izveidojuši Krīzes centra ģimenēm un bērniem "PASPĀRNE" speciālisti, tāpēc darbam ar vardarbībā cietušiem bērniem un pieaugušajiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām kā alternatīva tiks piedāvātas īpašas maizes terapijas nodarbības. Pat sasteigtā ikdienas dzīvē ikvienam ir iespēja apmeklēt "RAMALA", ieturēt veselīgas maltītes un omulīgā atmosfērā izdzert tēju vai kafiju vai saņemt gardu sviestmaizi un salātus arī līdzņemšanai. Iegriezies un izbaudi!

ZL.LV iesaka

Mūza, restorāns

Slimnīcas 7, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: Restorāns „Mūza” atrodas viesnīcā „Rija Bauska Hotel”. Piedāvā nobaudīt starptautisku ēdienu klāstu, kā arī iecienītākos latviešu ēdienus. Gaišais un mūsdienīgais interjers kopā ar lielisku virtuvi rada patīkamu atmosfēru, kas priecēs ikvienu apmeklētāju.

Gardumgardi, kafejnīca

Vienības gatve 109, Rīga, LV-1058
Apraksts: Pusdienu restorāns. Banketi. Izbraukuma ēdināšana.

Ahh-meat, SIA

Rīgas 37, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par kafejnīcu:

SIA "Ahh-meat" - kafejnīca Valmierā, ceļojums Turcijas garšu pasaulē! Izbaudi turku baklavu ar aromātisko tēju vai nogaršo Pide ar kapātu balto buļļu gaļu! Perfekto garšu salikumu atradīsi tieši šeit!

Osteria, SIA, Kafejnīca

Kalvenes 69, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts:

Kafejnīca "Osteria" šobrīd piedāvā tikai izbraukuma ēdināšanas pakalpojumus - gardas maltītes, kāzas, bēres, dzimšanas dienas, bērnu ballītes un citi pasākumi. Piedāvājumā arī var pasūtīt maltīti līdzi ņemšanai – gan auksto, gan silto (gaļas, zivs, siera, augļu un dārzeņu plates, kūkas, salāti, smalkmaizītes). Blakus kafejnīcai ir veikals, kur varat iegādāties gan pārtikas, gan rūpniecības preces.

Neroli Met, SIA

"Stūrmaņi" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Neroli Met pakalpojumi: ✓ RAŽOŠANAS LĪNIJU projektēšana, izgatavošana, uzstādīšana, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas KONVEIJERI, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas TRANSPORTIERI, ✓ Nestandarta konveijeri, ✓ Nestandarta transportieri, ✓ Metāla detektēšanas konveijeri, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metināšana, orbitāla metināšana, ✓ Nerūsējoša tērauda metināšana, ✓ Alumīnija metināšana- bloki, cisternas, karteri u.c., ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana, ✓ Cauruļu locīšana - pārtikas rūpniecībai u.c., ✓ Orbitālā metināšana, ✓ Metināšana, ✓ Nerūsējošā tērauda konstrukciju izgatavošana, ✓ Metāla ciršana, ✓ Metālapstrāde, ✓ Virpošana, ✓ Frēzēšana, ✓ Metāla valcēšana, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metāla locīšana
Patiešām plašais restorānu un ātrās ēdināšanas restorānu saraksts palīdzēs katram atrast piemērotāko ikdienas maltītes vai īpašo notikumu atzīmēšanas vietu. Pieejami dažādu tautu ēdieni, lietišķs līdz grezns interjers. Ir restorāni, kuros baudīt pazīstamu pavāru gatavotus izsmalcinātus ēdienus. Tāpat pieejamas biovirtuves un mājas ēdienu virtuves. Tiek piedāvāti arī izbraukuma ēdināšanas pakalpojumi, banketa galdu klāšana un ēdieni līdzņemšanai.