Restorāns

Drukāt
Banner 1050x80

Niko, kafejnīca

Svētes 33, Jelgava LV-3001
Biznesa pusdienas Jelgavā, ēdināšanas pakalpojumi, ēdināšanas pakalpojumi Jelgavā, jubilejas, svinības, dzimšanas dienas, viesības, viesību galdi, ģimenes svētki, bēru mielasts, bērnu svētki, izlaidumi, atpūtas vakari, bērnu ballītes, korporatīvie pakalpojumi, vakariņas, kafejnīca, bistro, pusdienas, ēdināšana, galdu klāšana,

Labs auto, SIA, auto tirdzniecība, noma Tukumā

Lielā 38a, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Auto tirdzniecība, automašīnu piegāde no Vācijas pēc īpaša pasūtījuma, automašīnu piegāde no Vācijas, automašīnas no Vācijas, kvalitatīvas automašīnas no Vācijas, klientu auto transportēšana no Vācijas uz Latviju, klienta automašīnas transportēšana uz Latviju, auto noma, nomāšana juridiskām personām, kafejnīca Tukumā, kafe, Tukums,

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Kolumbs" iekārtota 1914. gadā celtā ēkā, pēc tās pārbūves atvērta apmeklētājiem kopš 2006. gada. Viesnīca ir ģimenes uzņēmums, tajā ir 32 dažādu kategoriju numuriņi, kuri aprīkoti ar gaisa kondicionēšanas sistēmu. Piedāvājam mājīgas telpas darbam un atpūtai. Mums ir konferenču un biljarda zāles, SPA atpūtas komplekss ar saunu un džakuzi. Ēdināšanas pakalpojumus mūsu viesiem sniedz restorāns "Tik un tā". Iekšpagalmā iespējama elektroauto uzlāde, sadarbībā ar "Elektrum". Viesnīcai ir ērta atrašanās vieta, jo tā ir tuvu gan centram, gan pludmalei.

Marcipāns, veikals-konditoreja, SIA Gatvess

Peldu 4, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Kafejnīca-konditoreja "Marcipāns" piedāvā uz vietas ceptus dažādus kārumus, kliņģerus un pīrādziņus. Baudi uz vietas vai pasūti līdzņemšanai! Uz pasūtījumu izcepsim garšīgus izstrādājumus jūsu svētku galdam. Esam pilsētas centrā - vienmēr pa ceļam! Laipni gaidīti!

Kuldīgas Metropole, Viesnīca

Viesnīca strādā!
Baznīcas 11, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Viesnīca un restorāns "Metropole" dibināta Kuldīgas vecpilsētas centrā 1910. gadā, pilnībā atjaunota 2006. gadā, saglabājot savu senatnējo fasādi un kļūstot par modernāko un prestižāko viesnīcu un restorānu pilsētā, piedāvājot sezonālo, lokālo virtuvi un unikālus numuriņus ar skatu uz vēsturisko pilsētu. Viesnīca Kuldīgas Metropole piedāvā 14 komfortablus numurus, kuri ieturēti klasiskā stilā, no kuriem 6 ir vienstāva, 7 divstāvu (ar spirālveida kāpnēm) un 1 LUX numuriņš. No logiem divu stāvu numuriņos jūs varat redzēt apdzīvoto Kuldīgas galveno gājēju ielu, bet, ja jūs vēlaties klusāku atmosfēru, mēs varam piedāvāt jums numuru ar skatu uz Alekšupīti, kas liks jums aizmirst par ikdienas steigu ar savu mierīgo un kluso plūsmu. Restorāns piedāvā svaigu un sezonālu ēdienkarti, balstoties uz vietējo virtuvi un labākajām Eiropas kulinārijas tradīcijām.

A.R.D. Mēnestiņš, SIA, konditoreja, kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Kroņauce, "Mēnestiņš" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Piedāvājumā:: ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Atspirdzinošie dzērieni ✓ Alkoholiskie dzērieni ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Vakariņas ✓ Ēdiens līdzņemšanai Kafejnīca:

Kafejnīca "Mēnestiņš" piedāvā dažādus gardus konditorejas izstrādājumus gan līdzņemšanai, gan izbaudīšanai uz vietas.

Safari parks – viesu nams MORE

"Saulstari" , Mores pagasts, Siguldas nov. LV-2170
Apraksts:

DARBA LAIKS: Visu gadu. Ar iepriekšēju pieteikšanos. 

Luksus viesu nams unikālā vidē – briežu dārzā. Telpas konferencēm, svinībām, pirts, kubla. Bezvadu internets, projektors u.c. Baudi ekskluzīvus brieža un mežacūkas gaļas ēdienus, Latvijas meža un dabas veltes (Iepriekš piesakot). Makšķerēšana, peldvieta, laivas. Piknika un telšu vietas. Pasākumu organizēšana, kāzas. Loka šaušana un pasākumi viduslaiku stilā. Staltbriežu, dambriežu, balto briežu un mežacūku apskate, to barošana no rokas. Kopā vairāk nekā 500 dzīvnieki. Ekskursijas gida pavadībā, ragu kolekcijas apskate. Apmeklējums iepriekš jāpiesaka.

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

Pagrabiņš, krodziņš

Baznīcas 5, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Par kafejnīcu:

Kafejnīca "Pagrabiņš" piedāvā iespēju garšīgi paēst – gan ikdienā, gan arī svētkos. Galdiņu rezervēšana citiem dzīves svarīgiem notikumiem. Vasarā iespējams rezervēt galdiņu terasē virs Alekšupītes pusdienām un vakariņām, kā arī svētkiem. Iespējams ēdienu pasūtīt līdzņemšanai.

Rausis - konditoreja, kafejnīca

Vaļņu 10, Jelgava, LV-3001
Produkti un pakalpojumi::

Konditorejas izstrādājumi:

✓ Rauga mīklas izstrādājumi ✓ Eļļā cepti izstrādājumi ✓ Kāzu tortes ✓ Plaucētās mīklas izstrādājumi ✓ Kūciņas ✓ Dažādas tortes ✓ Kliņģeri ✓ Bērnu tortes ✓ Cepumi

Pakalpojumi:

✓ Banketi ✓ Galdu klāšana ✓ Ēdienu piegāde ✓ Izbraukuma banketi

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Uzņēmums piedāvā: Mēs piedāvājam profesionāli izveidotu bērnu ēdienkarti, kas atbilst visiem Pārtikas veterinārā dienesta noteikumiem. Izstrādājam profesionālu ēdienkarti bērniem ar veselības problēmām (ar alerģiju, kuņģa problēmām). Ekoloģiski tīri produkti: Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

Māsa bārs Dobelē

Brīvības 22, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Piedāvājumā:: ✓ Kafija ✓ Alus ✓ Kokteiļi ✓ Uzkodas ✓ Banketi Par "Māsa":

Vieta, kur atpūsties kopā ar draugiem, ģimeni, mīļajiem

Bukstiņš, bistro

Darba laiks svētku dienās - 10:00-16:00!
Smilšu 20, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Bistro "Bukstiņš" atrodas pilsētas centrā, kur var ātri un labi paēst. Galvenokārt bistro piedāvā tradicionālos latviešu ēdienus, tostarp putras (bukstiņu putra ar speķi, zirņu biezenis, grūbas u.c.), saldos ēdienus (maizes zupa ar putukrējumu), smalkmaizītes (speķa pīrādziņi, biezpiena un ābolu rausis, sklandrauši u.c.). Šeit varēsiet ēdienu paņemt arī līdzi. Uzņēmums specializējas arī galdu klāšanas mākslā, kā arī piedāvājam izbraukuma ēdināšanu, piemēram, nometnēs, brīvdabas pasākumos u.c.

Sunrise, kafejnīca, SIA Ravilos

18.novembra 204, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Piedāvājam galda klāšanas pakalpojumus dažādām dzīves situācijām. Uzņēmums uz sms ziņām neatbild.

ZL.LV iesaka

Mare, viesnīca

Roja, Selgas 1c, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Par viesnīcu:

Viesnīca "Mare" atrodas skaistā un harmoniskā vietā, Rojā - jahtu piestātnes krastā, meža burvību var redzēt no terases un pludmale ir vien 500m attālumā. Šo īpašumu pārstāv ģimenes uzņēmums, kas to ir lolojuši jau daudzu gadu garumā. Viesnīca izveidota 2006. gadā, bet ik gadu tā tiek atjaunota un sapucēta mūsu viesiem. Arī terases un pārējās viesnīcas teritorijas labiekārtošana notiek katru gadu. Esam gatavi iepriecināt ikvienu ar gardu maltīti, izklaidēm, siltām un jaukām naktsmājām, būt kopā Jūsu īpašajos svētkos - kāzu svinībās, dzimšanas dienās, grupu un citos pasākumos. Kā arī pagatavot svētku maltīti un uzklāt Jūsu svētku galdu. 

Žagarkalns, slēpošanas komplekss, laivas un kempings

Cīrulīšu 70, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Atpūtas komplekss ar slēpošanas un snovošanas trasēm ziemā, kempingu un laivu nomu vasarā. Kameršļūkšana. Dabas takas. Kafejnīca.

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam:: ✓ Pasākumu tehniskais nodrošinājums ✓ Skaņas tehnikas noma ✓ Gaismas tehnikas noma ✓ Specefektu noma ✓ Skatuves konstrukciju noma ✓ Papīra (tyvek) aproces ✓ Plastikāta aproces ✓ Auduma aproces ✓ Silikona aproces ✓ UV ķermeņa krāsas ✓ UV sejas krāsas ✓ Spīdumi sejai ✓ Trokšņu slāpējošās austiņas bērniem ✓ Dezinfekcijas aparāti

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

KAFE-PICĒRIJA, SIA Comedor

Turpinām strādāt klātienē!
Akadēmijas 4, Jelgava LV-3001
Ēdieni, ēdināšana, brokastis, pusdienas, vakariņas, galdu klāšana, picērija Jelgavā, zupas, otrie ēdieni, salāti, picas, šašliki, konditoreja, konditorejas izstrādājumi, bērnu picas, uzkodas, kliņģeri, gaļas plates, tortes, smalkmaizītes, tēja, kafija, sulas, dzērieni, izlejamais alus, terase. Ēdienu piegāde, bezmaksas piegāde. 

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.

Patiešām plašais restorānu un ātrās ēdināšanas restorānu saraksts palīdzēs katram atrast piemērotāko ikdienas maltītes vai īpašo notikumu atzīmēšanas vietu. Pieejami dažādu tautu ēdieni, lietišķs līdz grezns interjers. Ir restorāni, kuros baudīt pazīstamu pavāru gatavotus izsmalcinātus ēdienus. Tāpat pieejamas biovirtuves un mājas ēdienu virtuves. Tiek piedāvāti arī izbraukuma ēdināšanas pakalpojumi, banketa galdu klāšana un ēdieni līdzņemšanai.