Rotaļlietas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
tehnika, sporta preces, slīpmašīna, instrumentu komplekti, ventilatori, apgaismojums, vinčas, urbmašīna, rotaļlietas

Zeltābele SILTIE GRAUDI

Murjāņu 1a, Rīga LV-1024
Logoritmikas un audiologopēda nodarbības. Logoritmika, attīstības uzlabošana, runas, kustību, mūzikas palīdzība. Logoritmikas vingrinājumi, logopēdijas nodarbības. Tajās  izmanto dažādus logoritmikas vingrinājumus, iekļaujot runu un kustību. Valodas, artikulācijas aparāta, sīkās roku un pirkstu kustību muskulatūras,

Jaunpils Veterinārā klīnika un veikals

Jaunpils, "Veikals-kiosks" , Jaunpils pagasts, Tukuma nov., LV-3145
seskiem, ferretiem, ferreti, suņu, suņiem, kaķi, kaķu, kaķiem, grauzēji, grauzēju, grauzējiem, barība, rotaļlietas

Zeltābele.lv, SIA

Miera 56, Rīga LV-1013
Privātais bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā. Privātie, privātā izglītības iestāde Rīgā, Rīgas centrā, Rīgas Domes, valsts līdzfinansējums privātajiem bērnudārziem, bērniem no 1,5 līdz 6 gadiem, mūzikas nodarbības, attīstošās nodarbības, dejošana, ritmika, strādājam vasarā, vasara, bērnu radoša

Tvaikonis, SIA, Ķīmiskā tīrītava Rīgā

Buru 16, Rīga LV-1004
Veļas mazgātava Pārdaugavā, Mūkusalas ielā. Veļas mazgāšana - gultasveļas, segas, spilveni, pārvalki. Apģērbu tīrīšana - darba, sporta, tautas tērpu, ādas apģērbu, sezonas, virsjakas, mēteļi, svārki, kleitas. “Tvaikonis Express” paātrinātā tīrīšana 3-24h laikā ar piecenojumu. Mājās mazgātu apģērbu gludināšana. Ķīmiskā

Sākums A, SIA, Grāmatnīca

K.Barona 41, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Par uzņēmumu:

SIA "Sākums A" grāmatnīca piedāvā grāmatas, kancelejas preces, kalendārus, rotaļlietas, spēles, kā arī kopēšanas pakalpojumus. 

ZL.LV iesaka

Mamma mammai fonds, nodibinājums

Ventspils 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

Nodibinājuma “Mamma mammai fonda” darbības veids un joma: labdarības atbalsta pasākumi ģimenēm ar bērniem, montesori nodarbības, atbalsta pasākumi zīdīšanas veicināšanai, brīvprātīgā darba iespējas jaunajām māmiņām, jauniešiem, personām ar invaliditāti. Pašpalīdzības attīstīšana Kuldīgas ģimenēs ar maziem bērniem un sociāli mazaizsargāto personu grupās. Fonda mērķis ir veicināt mammu, pirmspensijas vecuma sieviešu sociālo aktivitāti un atbalstīt nodarbinātības pasākumus, kā arī sniegt iespēju jauniešiem apgūt iemaņas darbā ar dokumentiem, informācijas apstrādi, pasākumu koordinēšanu. Sniegt krīzes situācijās jaunajām māmiņām informāciju par zīdaiņa kopšanu, zīdīšanu, ikdienu ar zīdaini. Montesori un logopēda pakalpojuma nodrošināšana. Iespēju robežās visa veida informācijas atlase, apkopošana un izplatīšana, kas varētu palīdzēt ģimenēm ikdienā apmeklēt izglītojošus, nodarbinātību veicinošus, veselības veicināšanas pasākumus.

TreeLand, SIA

Gaujas 24-56, Madona, Madonas nov. LV-4801
Bērnu preču ražošana

D&A Secrets, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"D&A Secrets" ir interneta veikals, kas atver Jums paslēptas baudas pasauli. Mēs palīdzēsim Jums izpētīt sevi un izveidot Jūsu visintīmākos noslēpumus.

Puķu Pastnieks, SIA

Rīga
Apraksts:

Ziedi ar piegādi Rīgā, Latvijā un pasaulē! "Puķu pastnieks" piedāvā piegādāt ziedu kompozīcijas biroja telpām, pušķus darbinieku jubilejās, ziedu sveicienus draugiem un sadarbības partneriem!

XS rotaļlietas, veikals

Latgales 257, Rīga LV-1019
Bērnu preču tirdzniecība

XS rotaļlietas, veikals

Audēju 16, TC "Galerija Centrs", Rīga, LV-1050

XS rotaļlietas, veikals

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga, LV-1006

XS rotaļlietas, veikals

Mūkusalas 71, TC "Rīga Plaza", Rīga, LV-1004

XS rotaļlietas, veikals

13. janvāra 8, TC "Stockmann", Rīga, LV-1050

Mantubode.lv, SIA

Mālkalnes prospekts 9, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Elektro vadāmās rotaļlietas . Radio vadāmās rotaļlietas . Sacīkšu trases radiovadāmās., Rotaļlietas mazuļiem, zīdaiņiem. Bērnu apavi. Apavi American Club, apavi Ogrē, rotaļlietas Ogrē.