Rotaļlietas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Degviela, tabaka, mēslošanas līdzekļi, ķīmiskie produkti, tekstilizstrādājumi, pārtika, kosmētika, rotaļlietas , rotaļlietu ķīmiskā drošuma prasībā saskaņā ar standartu LVS EN 71-9 +A1 un sniegs apstiprinājumu, ka rotaļlietas

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Saplāksnis, finieris. Plywood. Saplākšņa, finiera atgriezumi. KSP chipboard. Detaļu izgatavošana. Piezāģēšana. Būvkonstrukcijas, veidņu materiāli betonēšanai, mēbeļu izgatavošana, preskartons, zāģēšana, zāģēšanas pakalpojumi, ofisa mēbeles, guļamistabas mēbeles, durvis, logi, kāpnes, trepes, virtuves mēbeles. Mēbeļu izgatavošana,

all4pets, Olaines veterinārā klīnika

Zeiferta 12, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Bļodiņas, guļvietas, somas, rotaļlietas , būri pārvadāšanai. Kopšanas līdzekļi.

Zoopet.lv, SIA Tuvs zoopreču internetveikals

Cesvaines 10, Rīga LV-1073
siksniņas, uzpurņi suņiem, uzpurņi, ķemmes, kakla siksnas, kaklasiksnas, krūšusiksnas, krūšu siksnas, rotaļlietas

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
kaklasaites, kakla lentes, lakati, ādas izstrādājumi, sērkociņi, kamīna sērkociņi, krūzes, glāzes, trauki, rotaļlietas

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Sporta klubs Ziepniekkalnā SHARKY, sporta nodarbības Jūrmalā, vingrošana, vingrošanas nodarbības, bērnu, pusaudžu fiziskā audzināšana, attīstība, pilnveidošana, audzināšana, vieglatlētika, vieglatlētikas nodarbības, skriešana, lēkšana mešana, tāllēkšana, Peldēšana, peldēšanas nodarbības Ziepniekkalnā, Jūrmalā, Triatlons,

Klivet, Veterinārā klīnika Ķengaragā

Lokomotīves 100, Rīga LV-1057
Dzīvnieku aksesuāri, aksesuāri dzīvniekiem (būrīši, ķemmes, bļodas, pavadas, rotaļlietas , kaklasiksnas

Zeltābele, logopēdijas un attīstības centrs

Murjāņu 1a, Rīga LV-1024
Svarīgi zināt::

Logoritmikas un audiologopēda nodarbības

Logoritmika ir bērna valodas un vispārējās attīstības uzlabošanas veids ar runas, kustību un mūzikas palīdzību. Logoritmikas vingrinājumi ir daļa no logopēdijas nodarbībām. Tajās izmanto dažādus logoritmikas vingrinājumus, iekļaujot runu un kustību. Daudziem bērniem ir nepieciešama valodas, artikulācijas aparāta, sīkās roku un pirkstu kustību muskulatūras, vispārējās motorikas korekcija. Te būtiski var palīdzēt logoritmika, ar logoritmiku ir jāsāk nodarboties jau pirmsskolā, jo tad bērni šos vingrinājumus izpilda labprātāk un korekcijas efekts ir lielāks.

Darbā tiek iekļauti daudzi rotaļu elementi un kustības ar dažādiem priekšmetiem un rotaļlietām. Vingrinājumu veikšanai izmanto dažādus skaņu un ritma  instrumentus, kas vispusīgāk un precīzāk ļauj koriģēt bērna valodu un psihomotoriku.

Darbojoties ar mūzikas un ritma instrumentiem, bērni attīsta valodai tik nepieciešamās prasmes. Mūzikas labvēlīgā iedarbība palīdz izpildīt uzdevumus un sasniegt korekcijas mērķus.

Logoritmikas vingrinājumi tiek veidoti saskaņā ar bērna spējām un prasmēm.

Kustību nodarbības ar dziedāšanu, runāšanu, skandēšanu dažādo paņēmienus un metodes, tā sasniedzot labākus rezultātus. Logoritmikā tiek izmantota gan valoda, gan mūzika, kā arī dažādi fiziski vingrinājumi un ritms.

Logoritmikas nodarbību pamatprincipi: valodas un runas attīstība dziedot, ritmiski skandējot dzejoļus, spēlējot instrumentus, klausoties mūziku un skaņas, pirkstu, delnu sīkās muskulatūras veiklības attīstīšana, sīkās motorikas vingrinājumi, mīmikas muskulatūras trenēšana, ritma, mūzikas ritma un tempa atdarināšana, dažādu instrumentu skaņu imitēšana ar klaudzināšanu, žvadzināšanu, līdzsvara sajūtas vingrināšana, dažādu rotaļu apgūšana, elpošanas vingrinājumi, artikulācijas un balss vingrinājumi, muskuļu tonusa regulējoši vingrinājumi, ritma un tempa vingrinājumi.

Nodarbības siltajos graudos

1. Relaksējošas un attīstošas nodarbības bērniem un jauniešiem, mērķis - mazināt stresu un veicināt attīstību. Āda ir mūsu lielākais maņu orgāns, un to klāj tūkstošiem receptoru. Graudi rada impulsus uz receptoriem un pa nervu ceļiem nonāk smadzenēs, mazinot stresa radītos hormonus, uzlabojot ādas asins apgādi, vielmaiņas procesus un līdzsvarojot smadzeņu darbību. Nodarbības satur emocionālās audzināšanas jeb savu un citu cilvēku emocionālo stāvokļu atpazīšanas iemaņu veidošanu. Nodarbības iesakām bērniem, kuriem nepieciešama:

✓ trauksmes mazināšana adaptācijas laikā bērnudārzā, skolā u.c. pārejas posmos; ✓ bērniem ar emocionāla rakstura grūtībām (dusmas, raudulīgums, kautrīgums u.c.); ✓ atpūta un relaksācija, iekšējās harmonijas atgūšana kādā trauksmainā dzīves posmā (dzīves vietas maiņa, vecāku šķiršanās u.c.).

2. Logopēdijas nodarbības siltajos graudos. Pēc būtības tās ir logopēdijas un attīstošo silto graudu nodarbību apvienojums. Atšķirībā no klasiskajām silto graudu nodarbībām, šeit tiek uzstādīti papildus individuāli logopēdiskie mērķi. Silto graudu relaksējošais un vienlaicīgi receptorus stimulējošais efekts rada īpaši labvēlīgus priekšnoteikumus valodas attīstības procesam. Liela nozīme tajā ir rokas un pirkstu sīkās muskulatūras attīstīšanai, kas tiešā veidā stimulē runas centrus galvas smadzenēs. Silto graudu kastē rokas sīkā muskulatūra tiek stimulēta nepārtraukti, jo, darbojoties graudos, plaukstas un pirksti nemitīgi tiek masēti, kā arī no graudiem tiek izlasīti dažādi sīki priekšmeti – dārgumi, rotaļlietas, akmentiņi u.c. Logopēds plāno nodarbības saturu un uzdevumus atbilstoši bērna vajadzībām, gan ieplānojot artikulācijas vingrinājumus, gan dažāda cita rakstura logopēdiskos uzdevumus.

Pieteikties: 29 349 149

Tropic, SIA

Veselīga barība jautras rotaļlietas jūsu mīlulim🐾
Celtnieku 5, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tropic pieredze: Vadošais zoopreču un dzīvnieku barības tirgotājs Latvijā. Zoopreces, dzīvnieku barība: SIA „TROPIC” uzņēmums ar 30 gadu pieredzi piedāvā: ✓ dzīvnieku barību ✓ dzīvnieku barības vairumtirdzniecību ✓ zoopreces ✓ zoopreču vairumtirdzniecību ✓ preču piegādi visā Latvijā

Kalifeks24, SIA

Malnavas 15, Rīga LV-1057
Apraksts:

"Kalifeks" veiksmīgi darbojas tirgū kopš 1993. gada. Piedāvājam vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā mākslinieku preces un piederumus - pamatnes, otas, molberti, lakas, atšķaidītāji, grunts, pasteļi, albumi un vairākas citas preces. Preces skolai un birojam, rotaļlietas un attīstošās spēles bērniem, suvenīri. Konsultējam un pieņemam pasūtījumus pa telefonu. Pasūtījumu saņemšana pakomātā "Omniva”.

SIA SELECT, interneta veikals NETPRICE.LV

Ventspils 63b, Rīga LV-1046
Apraksts: Interneta veikals www.netprice.lv piedāvā saviem klientiem  plašu saimniecības preču, sadzīves tīrīšanas līdzekļu un higiēnas preču  izvēli, kā arī izcilu kafijas sortimentu. Atsaucīgi darbinieki vienmēr  pakonsultēs un palīdzēs veikt pareizo izvēli. Nodrošinām ērtu pasūtījumu piegādi visā Eiropas teritorijā. Uzticami ražotāji un izdevīgas cenas.

Pārsteigumu aģentūra, oriģinālas reklāmas dāvanas, SIA Win-Win

Prezentreklāmas dāvanas no visas pasaules!
A.Deglava 50-305, Rīga LV-1035
Par mums:

Izstrādāsim, izgatavosim uz vietas vai arī uz Jūsu pasūtījuma piegādāsim prezentreklāmu dāvanas no visas pasaules. Ātri un tieši - no ražotāja. Tikai "Pārsteigumu Aģentūra" piedāvā šādu unikālu produktu: šokolādes konfektes ar 22 karātu zelta pārklājumu! Pateicoties grauzdētajiem riekstiem konfektes vidū, šī delikatese ir bauda ne tikai acīm, bet arī vēderam. Turklāt šāda dāvana satur simbolisku vēstījumu, ja vēlaties, lai dāvanas saņēmējs sajustu, ka jūsu acīs viņš vai viņa ir vērtīgāks par zeltu. Piedāvājam dažādus iepakojumus, kurā pasniegt šīs konfektes.  Greznas dāvanas īpašiem cilvēkiem. Individuālas dāvanas, dāvanas lielās tirāžās un apjomos. Logotipi, izstrādājam firmas logo. Dizains, dizaina darbi, autordarbi. Iepakojums, iesaiņošana Jūsu firmas stilā, dāvanu lentes ar logo un jūsu firmas simboliku, vai arī jebkādu Jūsu piedāvātu attēlu. 

Ikaross, veterinārā klīnika

Gobas 10a, Rīga, LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, kā arī mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana; ✓ Mājas vizītes Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana un nepieciešamās terapijas nozīmēšana un veikšana; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija un dažādas terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai. Pieejama arī intravenozā barošana.

Ikaross, veterinārā klīnika

Lilijas 28, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana, zobu tīrīšana, raušana; ✓ Mājas vizītes Rīgā, Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana, terapijas nozīmēšana un veikšana; IDEXX asins laboratorija (asins izmeklēšana uz vietas), ķirurģiskās operācijas, ortopēdijas operācijas; ✓ klīnika aprīkota ar augstas klases aparatūru FILLIPS 15, USG, rentgens, inhalācijas aparāts, monitors ar elpošanas, sirds un spieduma kontroli, skābekļa aparāts; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija, terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ aktīva sadarbība ar LABOKLIN, ARTUVETRIN, BIOR laboratorijām ✓ konsultācija ar vadošiem speciālistiem Austrijā, Vācijā, Nīderlandē, Krievijā ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai.

Tvaikonis, SIA, Ķīmiskā tīrītava Rīgā

Buru 16, Rīga LV-1004
Apraksts: Apģērbu tīrītava un veļas mazgātava, kas apvienojuši augstu izpildes un apkalpošanas servisu ar saprātīgām cenām. Iespēja izsaukt kurjeru uz mājām vai biroju. Nestandarta lietu tīrīšana. Aizkaru, pufu, žalūziju, paklāju ķīmiskā tīrīšana, veļas mazgāšana, ekspress 24 stundu laikā.

Ance, SIA BELS ziedu un dāvanu veikals un piegāde

Rīgas 77a, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Ziedi Līvānos visiem dzīves pasākumiem. Ziedu tirdzniecība, floristika, ziedu pušķi un kompozīcijas. Pušķi no ziediem, augļiem, dārzeņiem, kā arī citām ēdamām lietām pēc pasūtījuma. Balonu uzpilde ar hēliju. Dāvana tiks piegādāta pēc jūsu norādītās adreses! Dekoratīvie rotājumi, mīkstas rotaļlietas, mājas tekstils - kāzām, banketiem, jubilejām, Ziemassvētkiem un Valentīndienai.

Zelta Rasa, privātais bērnudārzs Mārupē

Lielā 19 k.1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Attīstoša un droša vide:

Ar attīstošas un drošas vides palīdzību - ne tikai plašām grupu telpām, bet arī ar daudzveidīgu rotaļlietu un mācību materiālu bāzi - atbilstoši katram vecumam mēs radām pozitīvas un motivētas aktivitātes bērniem, lai katrs bērns justos labi un komfortabli pie mums.

Privātais bērnudārzs "Zelta Rasa" Mārupē:

Šī ir vieta, kur izglītojamie ne tikai saņem pirmās nepieciešamās zināšanas un prasmes, bet arī mācās orientēties vērtību un kultūras pasaulē. Sadarbībā ar vecākiem kvalitatīvi sagatavot bērnu pamatizglītības apguvei. Paaugstinot pedagogu kompetences līmeni, pastāvēt kā izglītības iestādei ar augstu darba kvalitāti. Iegūstot vecāku uzticību, mums tiek uzticēti ar jaunākie brāļi un māsas.

Zelta Rasa, privātais bērnudārzs Ziepniekkalnā

Spulgas 15, Rīga, LV-1058
Attīstoša un droša vide:

Ar attīstošas un drošas vides palīdzību - ne tikai plašām grupu telpām, bet arī ar daudzveidīgu rotaļlietu un mācību materiālu bāzi - atbilstoši katram vecumam mēs radām pozitīvas un motivētas aktivitātes bērniem, lai katrs bērns justos labi un komfortabli pie mums.

Privātais bērnudārzs "Zelta Rasa" Ziepniekkalnā:

Šī ir vieta, kur izglītojamie ne tikai saņem pirmās nepieciešamās zināšanas un prasmes, bet arī mācās orientēties vērtību un kultūras pasaulē. Sadarbībā ar vecākiem kvalitatīvi sagatavot bērnu pamatizglītības apguvei. Paaugstinot pedagogu kompetences līmeni, pastāvēt kā izglītības iestādei ar augstu darba kvalitāti. Iegūstot vecāku uzticību, mums tiek uzticēti ar jaunākie brāļi un māsas.

Zelta Rasa, privātais bērnudārzs Baložos

Lakstīgalu 11a, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128
Attīstoša un droša vide:

Ar attīstošas un drošas vides palīdzību- ne tikai plašām grupu telpām, bet arī ar daudzveidīgu rotaļlietu un mācību materiālu bāzi- atbilstoši katram vecumam, mēs radām pozitīvas un motivētas aktivitātes bērniem, lai katrs bērns justos labi un komfortabli pie mums.

Privātais bērnudārzs "Zelta Rasa" Baložos:

Šī ir vieta, kur izglītojamie ne tikai saņem pirmās nepieciešamās zināšanas un prasmes, bet arī mācās orientēties vērtību un kultūras pasaulē. Sadarbībā ar vecākiem kvalitatīvi sagatavot bērnu pamatizglītības apguvei. Paaugstinot pedagogu kompetences līmeni, pastāvēt kā izglītības iestādei ar augstu darba kvalitāti. Iegūstot vecāku uzticību mums tiek uzticēti ar jaunākie brāļi un māsas.

Zelta Rasa, Privātais bērnudārzs Ķekavā

Zemes 2, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Attīstoša un droša vide:

Ar attīstošas un drošas vides palīdzību- ne tikai plašām grupu telpām, bet arī ar daudzveidīgu rotaļlietu un mācību materiālu bāzi- atbilstoši katram vecumam, mēs radām pozitīvas un motivētas aktivitātes bērniem, lai katrs bērns justos labi un komfortabli pie mums.

Privātais bērnudārzs "Zelta Rasa" Ķekavā:

Šī ir vieta, kur izglītojamie ne tikai saņem pirmās nepieciešamās zināšanas un prasmes, bet arī mācās orientēties vērtību un kultūras pasaulē. Sadarbībā ar vecākiem kvalitatīvi sagatavot bērnu pamatizglītības apguvei. Paaugstinot pedagogu kompetences līmeni, pastāvēt kā izglītības iestādei ar augstu darba kvalitāti. Iegūstot vecāku uzticību mums tiek uzticēti ar jaunākie brāļi un māsas.