Sadzīves tehnika, visā Latvijā

Drukāt

Remontserviss.lv, SIA, Sadzīves tehnikas remonts Rīgā, Jūrmalā, Tukumā

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Remontserviss.lv" veic sadzīves tehnikas diagnostiku, remontu, uzstādīšanu, kā arī profesionālu tehnikas apkalpošanu. Pieredzējuši remonta meistari izbrauc pie klienta mājās. Remontu veicam jebkura ražotāja sadzīves tehnikai, tajā skaitā Electrolux, AEG, Zanussi, Bosch, Samsung, LG, Candy, Ariston, Fagor, Esco, Eiron, Elgenius, Ardo, Whirlpool, Ignis, Brandt, Indesit, Beko, Bomann, Blomberg, Gorenje, Clatronic, Haier, Hoover, Panasonic, Siemens, Snaige u.c. Remontu veicam Rīgā, Jūrmalā, Rīgas, Jelgavas, Tukuma, Dobeles, Saldus, Talsu, Kuldīgas u.c. novados.

Juvik, SIA

Kupravas 41, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mēs specializējamies siltumsūkņu kondicionieru tirdzniecībā, kā arī montāžā un apkopē. Piedāvājam dažādu ražotāju siltumsūkņus un nodrošinām pilnu darba ciklu un to saistīto servisu sniegšanu mūsu klientiem. Strādājam ar visdažādākajiem apsaistes materiāliem. Atvērti sadarbībai!

Ugunsdrosa.lv

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Securo produkti: ✓ Ventilējamās fasādes uguns barjera; ✓ Ugunsdrošās fasādes ventilācija; ✓ Gaisa apmaiņas restes; ✓ Dzegas ugunsdroša ventilācija; ✓ Ugunsdroša spraugu ventilācija. Ventilācījas atveres ar tūlītēju ugunsizturību.:

Securo ražo uguns ierobežojošas gaisa ventilācijas sistēmas, kuru pamatā ir slavenā FireBreather ™ tehnoloģija.

FireBreather ™ tehnoloģija dod mums iespēju ražot unikālus produktus tirgū ar pastāvīgu uguns aizsardzību, kamēr tai pašā laikā tos var izmantot ventilācijai.

Produkti ir ieguvuši vairākas balvas par to inovatīvo tehnoloģiju.

   

Elektro Bauska, SIA

Plūdoņa 6, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Par uzņēmumu:

"Elektro Bauska" SIA piedāvā sadzīves tehnikas remonta pakalpojumus, elektroinstrumentu remontu, atslēgu servisu, zīmogu izgatavošanu. 

Siriuss-A, TV Remontdarbnīca

Ugāles 7-16A, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Siriuss-A, TV Remontdarbnīca - TV darbnīcā veic visa veida televizoru, monitoru un dekoderu remontu ar garantiju uz izpildīto darbu. TV pultis un programmēšana. Meistars ar 25 gadu pieredzi - konsultācijas, diagnostika un izbraukšana pie klienta. Iepērk LED televizorus ar bojātu vai sasistu ekrānu un citiem defektiem. Sniedz attālinātu bezmaksas konsultāciju pa telefonu vai whatsapp.

DIR.LV, SIA RD System

Stopiņu 13, Rīga LV-1035
Apraksts:

DIR.LV - ir drošības sistēmas piegādātājs Latvijā un Eiropas Savienībā. Mūsu uzņēmums pārdod un uzstāda drošības sistēmas un videonovērošanas tehniku (IP kameras, NVR, DVR) no lielākajiem ražotājiem, kā, piemēram, Hikvision Digital Technology, Dahua Technology, Uniview, Provision, Imou, Ezviz un citus. Mēs esam Hikvision, Dahua un Ajax ražotāju autorizētie pārdevēji Latvijā, mēs piedāvājam mūsu klientiem oriģinālas un augstas kvalitātes video kameras, ieraksta iekārtas (NVR, DVR), domofonus, kodu atslēgas, kartiņu nolasītājus un piekļuves kontroles sistēmas. Pēc 20 gadu darba ar drošības sistēmām, mēs esam uzkrājuši lielu pieredzi, un mēs varam piedāvāt kvalitatīvu tehnisko atbalstu.

Kaucminde, SIA

Katrīnas laukums 1, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

SIA “Kaucminde” pieredze kopš 2013. gada. Sniedz šādus pakalpojumus: ķīmiskā tīrīšana, uzkopšanas serviss, profesionālas sadzīves ķīmijas tirdzniecība. IRVE pieņemšanas punkts. Labsajūtas pamats ir tīra vide!!!

Krigo, IU

Raiņa 33-3, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Apraksts: Sadzīves tehnikas remonts. Kondicionēšanas iekārtu remonts un apkope. Saldēšanas iekārtu remonts un apkalpošana, kā arī auto kondicionieru remonts un apkope. Izbraucam pie klienta.

 

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

BVT Partneri, SIA

Ganību dambis 24A - 46.korpuss, Rīga, LV-1005
Produkti: ✓ Gaisa kondicionēšanas iekārtas telpām ✓ Precīzās gaisa kondicionēšanas iekārtas ✓ Siltumsūkņi ✓ Aukstumiekārtas Par uzņēmumu:

BVT Partneri ir gaisa kondicionēšanas iekārtu vairumtirgotājs, vairāku ražotāju tiešais pārstāvis un veiksmīgi strādā Latvijā jau no 2000. gada. BVT Partneri ir TRANE (ASV, Francija) oficiālais tirdzniecības un servisa pārstāvis. TRANE ir viens no lielākajiem gaisa kondicionēšanas iekārtu ražotājiem pasaulē ar vairāk nekā 100 gadu vēsturi un tā ražotie čilleri u.c. ūdens sistēmas nodrošina aukstumapgādi ārkārtīgi daudzos objektos burtiski visās pasaules valstīs un reģionos. BVT Partneri ir sadzīves, profesionālo un VRF tipa gaisa kondicionēšanas iekārtu un siltumsūkņu Mitsubishi Heavy un AlpicAir pārstāvis un tiešais piegādātājs. Mēs esam ilggadējs precīzo gaisa kondicionēšanas iekārtu un sistēmu STULZ (Vācija) partneris ar daudzu gadu pieredzi datu centru un servertelpu aprīkošanā. Mūsu STULZ iekārtas nodrošina mikroklimatu tādos nozīmīgos objektos kā, piemēram, TIER III sertificētais Lattelecom datu centrs Dattum, Telia Latvia datu centrs, Latvijas Banka, Latvijas Gāze un daudzi citi.

SILTUMSŪKNIS.LV, siltumsūkņi, kondicionieri, ventilācija

Džutas 9, Rīga LV-1006
Apraksts: Airwave ir vadošais siltumsūkņu un kondicionēšanas tehnikas izplatītājs Baltijas valstīs. Uzņēmums ir Daikin, Thermia un Midea klimata iekārtu tiešais pārstāvis Latvijā. Nodrošinām konsultācijas, projekta izstrādes, piegādes, uzstādīšanas pilnu uzraudzību un iekārtu ievadīšanu ekspluatācijā

Airwave, SIA

Ganību dambis 2A, Rīga LV-1045
Apraksts:

SIA "Airwave" ir dibināta 2008.gadā un nodarbojas ar gaisa kondicionieru, ventilācijas iekārtu, siltumsūkņu, gaisa mitrinātāju un sausinātāju, gaisa aizkaru un šķidruma dzesētaju vairumtirdzniecību. Mūsu uzņēmums pārstāv tādus zīmolus kā Daikin Group, Midea, Emerson, WOLF, Nordmann Engineering, Dimplex, Cooltek, Thermia/Danfoss. Nodrošinām pilnvērtīgu informāciju par pārstāvētajiem produktiem, kā arī veicam rezerves daļu piegādi garantijas un pēcgarantijas periodā. Mūsu sniegto pakalpojumu augsto kvalitāti apliecina ISO 9001 2008 sertifikāts.

Filtri, SIA

ELPO BRĪVĀK, nomaini gaisa filtrus savā ēkā!
Kalnciema 87 k-1, Rīga, LV-1046
Produkti:: ✓ Aktīvās ogles filtri ✓ Eļļas miglas un dūmu filtri ✓ Filtrējošie materiāli ✓ Virtuves filtri ✓ Elektrostatiskie filtri ✓ EPA-HEPA-ULPA filtri ✓ Paneļu filtri ✓ Kārtridžu filtri ✓ Piedurkņu filtri Pasūtījumu formas:: Klientiem interesējošos un nepieciešamos produktus ir iespējams pasūtīt interneta mājaslapā. Pasūtījumi iedalās divās formās. Pieejami ir filtrējošie materiāli un HEPA filtri, kā arī kabatu un paneļu filtri.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Lielā 2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Zemnieku 22, Liepāja, LV-3401
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces,, Lampas, santehnika, vannas istabas mēbeles, grīdas segumi, paklāji, mēbeļu materiāli, virtuves mēbeles, sadzīves

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

"Rīgas-Siguldas šoseja 6", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam : Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Stacijas 129K, Daugavpils, LV-5401
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu