Testi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Mātes un bērna veselības aprūpes centrs, SIA

Aleksandra Čaka 91-3, Rīga LV-1011
profilaktiskās apskates, pieņem akūtus slimniekus, deguna skalošana pēc Proetza metodes, ātrās diagnostikas testi

Biocon, SIA, Laboratorija

Grebenščikova 1-334, Rīga LV-1003
COVID-19, COVID-19 tests, COVID-19 analīzes, Covid analīzes, testa veikšana Rīgā, testa veikšana bez ārsta nosūtījuma, Ilgstoša slikta pašsajūta, nogurums, saaukstēšanās, infekcijas, nieze, izsitumi, problēmas ar kuņģa-zarnu traktu, autoimūnās saslimšanas, pārtikas nepanesamība.
ZL.LV iesaka

Jautrītes Liepiņas ārsta prakse otorinolaringoloģijā, SIA

Brīvības 68, Rīga, LV-1011
Pakalpojumu saraksts:: ✓ radiofrekvences elektrokoagulācija deguna gliemežnīcām un mandelēm; ✓ ultrasonoskopija deguna blakus dobumiem; ✓ rinomanometrija (deguna elpošanas funkcijas izvērtēšanai); ✓ timpanometrija; ✓ audiometrija; ✓ deguna endoskopija; ✓ balsenes endoskopija; ✓ auss mikroskopiska izmeklēšana un/vai endoskopija, videoendoskopija; ✓ deguna blakus dobumu skalošana (vakuuma atsūkšana); ✓ deguna asiņošanas apturēšana; ✓ Haimora dobuma punkcija; ✓ deguna dobumu, rīkles dobuma, balss saišu endoskopiska izmeklēšana; ✓ mandeļu lakūnu skalošana; ✓ medikamentu ievadīšana balsenē; ✓ sēra korķu izņemšana un/vai skalošana; ✓ paracentēze; ✓ furunkuļa, abscesa atvēršana; ✓ svešķermeņu izņemšana; ✓ anestēzija; ✓ injekcijas ādā, zemādā, muskulī; ✓ injekcijas vēnā; ✓ video; ✓ video endoskopija balsenei un aizdegunei; ✓ fibrorinofaringolaringoskopija; ✓ elektrokoagulācija.
ZL.LV iesaka

Saules Veselības centrs, SIA

Brīvības 68, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Privātā ambulatorā ārstniecības iestāde “Saules veselības centrs” izveidota 2011. gadā. Mums jau no pašas pirmās “Saules veselības centrs” izveides dienas ļoti svarīgi piedāvāt medicīnas pakalpojumus, apvienojot augstus kvalitātes standartus medicīnā ar personisku, iejūtīgu un rūpīgu pacientu apkalpošanu. Atrodamies Rīgas centrā UNESCO Pasaules kultūras mantojuma aizsardzības zonā, pilsētbūvniecības pieminekļa teritorijā, jūgendstila namā, kurā ir saglabāts tā laika interjers un kas ir ērti pieejams pilsētas pacientiem, kā arī pacientiem, kuri iebrauc pilsētā ar sabiedrisko transportu. Sniedzam maksas medicīnas pakalpojumus, ko apmaksā pats pacients, darba devējs vai apdrošināšanas kompānijas, ar kurām ir noslēgti līgumi. Vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Ārsti sniedz attālinātas konsultācijas. Mūsu misija – vesels, laimīgs, līdzestīgs pacients. Mūsu vērtības – profesionalitāte, veselība, atbildība, attīstība.

Ģimenes pēdu veselības centrs, Foot.in, SIA

Lāčplēša 59, Rīga, LV-1011
Galvenie pakalpojumi podoloģijā:: ✓ Pēdu aprūpe/ ārstnieciskā pēdu aprūpe ✓ Podologa konsultācija/ sertificēts podologs ✓ Bērnu/ pusaudžu pēdu ādas un nagu aprūpe ✓ Kārpu/varžacu apstrāde ✓ Ieauguša naga korekcija ✓ Ortoniksija (naga koriģēšanas sistēmas) ✓ Naga protezēšana ✓ Apavu dezinficēšana ✓ Pēdu masāžā/reflektorā pēdu masāža ✓ Roku nagu apstrāde ✓ Fizioterapija/ fizioterapeita pakalpojumi ✓ Individuālas nodarbības ✓ Rehabilitācija

Dr. Vijas Plūmes ginekoloģijas privātklīnika - diagnostika un ārstēšana, ginekoloģiskās operācijas, ultrasonogrāfija, dzemdniecība

Bruņinieku 67, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Dr. Vija Plūme ir sertificēts operējošs ginekologs. Dr.Plūmes ginekoloģijas privātklīnikas pakalpojumi: - Ginekoloģiskās konsultācijas. - Laparoskopiskas operācijas. - Histerorezektoskopija. - Dzemdes kakla elektroekscīzija. - Ginekoloģiskā ultrasonogrāfija. Konsultācijas Rīgā un Ādažos.

Via Una, SIA

Katrīnas dambis 10, Rīga LV-1045
Apraksts:

Medicīnas centrs "Via-Una" ir sabiedrībai paredzēts medicīnas centrs, kas nodrošina plašu klīnisko aprūpi un veselības pakalpojumus. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes veselības aprūpi, ieviešot inovatīvas metodes un piedāvājot plašu spektru medicīnas pakalpojumu, lai apmierinātu klientu vajadzības. "Via-Una" ir pilnībā aprīkots medicīnas centrs, kurā strādā pieredzējuši ārsti un medicīnas personāls, kas ir apņēmības pilni nodrošināt jūsu veselības labklājību. Mēs piedāvājam dažādus medicīnas pakalpojumus, tostarp vispārējo ārstēšanu, speciālistu konsultācijas, diagnostiku, laboratorijas testus, vakcināciju un rehabilitāciju.

Dinsbergas klīnika, SIA

Skanstes 52, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Klīnikas piedāvājumi. ✓ Ginekoloģiskās konsultācijas. ✓ Diskrēti pilna spektra ginekoloģijas pakalpojumi pēc Eiropas vadošo klīniku standartiem. ✓ Endokrinologa konsultācijas. ✓ Visaptveroša pieeja sievietes reproduktīvās veselības vajadzībām visasdzīves garumā. ✓ Dermatologa pakalpojumi. ✓ Dermatologa konsultācijas un lāzerprocedūras. ✓ Ultrasonogrāfijas izmeklējumi. ✓ Ginekoloģiskā ultrasonogrāfija, ultrasonogrāfija olvadu caurlaidības. pārbaudei, histerokontrastsonogrāfija dzemdes dobuma pārbaudei, ultrasonogrāfija grūtniecēm. ✓ Ķirurga, flebologa, proktologa konsultācijas un ārstēšana. ✓ Konsultācijas un diagnostika. Kāju vēnu duplekssonogrāfija. Proktoskopija. Ķirurģiskās manipulācijas. Skleroterapija. Lāzerprocedūras. ✓ Uztura speciālista konsultācijas. ✓ Grūtniecības laikā, pēc grūtniecības un jo īpaši menopauzes laikā svarīgi ievērot atbilstošu diētu, lai justos labāk. ✓ Sertificēta fizioterapeita konsultācija. ✓ Sertificētā fizioterapeite konsultē un strādā ar sievietēm, kuras ikdienā veic statistisku darbu un noslogo muguru, plecu un kakla zonu. ✓ Laboratoriskie izmeklējumi.

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k-2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

Labākas Dzirdes Centrs, SIA

Brīvības 83-1, Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Dzirdes stāvokļa diagnostika un novērtēšana ✓ Dzirdes speciālista konsultācija  ✓ Dzirdes rehabilitācijas programma ✓ Individuāla dzirdes aparātu piemeklēšana un pielāgošana ✓ Dzirdes aparātu apkalpošana un kopšana ✓ Dzirdes aparātu tehniskā apskate un remonts ✓ Dzirdes aizsardzība: individuālie ausu aizbāžņi peldēšanai, individuālie ausu aizbāžni aizsardzībai no trokšņiem, individuālie ausu aizbāžņi mūzikantiem

Akrona 12, SIA

Vecmīlgrāvja 5. līnija 26, Rīga, LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas ✓ Minesotas programma ✓ Pēc ārstēšanās psiho-terapeitiskās nodarbības ✓ Individuālās vai ģimenes konsultācijas Apraksts:

"Akrona 12" nodarbojas ar alkoholiķu, narkomānu, azartspēlmaņu ārstēšanu pēc Minesotas programmas soļiem. Klīnikā strādā 2 no ārstiem, kuri pirmie Latvijā šo metodi apguva no tās ieviesējiem ASV.

ZL.LV iesaka

LASA MED, SIA, Narkoloģiskā klīnika, Aleksandrs Jekimovs

NARKOLOĢISKĀ KLĪNIKA DELIKĀTA ATTIEKSME 🚑
Lastādijas 58, Rīga, LV-1003
Uzņēmuma plusi: ✓ Iespējamas ikdienas konsultācijas ar vairākiem narkologiem, psihiatriem un citiem speciālistiem ✓ Tiek nodrošināta narkologa-psihiatra apskate ✓ Pret katru klientu ir personīga attieksme, konfidencialitāte un anonimitāte ✓ Klīnikā radīta mājīga atmosfēra, moderns iekārtojums, ortopēdiskie matrači ✓ Narkologa mājas vizītes ✓ Iespējams organizēt izbraukumu uz ārzemēm, lai sniegtu palīdzību

Salvum TD aprūpe un izglītība, SIA

Brīvības gatve 214B, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Novērtē visu vecuma grupu pacientu veselības stāvokli ✓ Diagnosticē iespējamos veselības traucējumus, nepieciešamības gadījumā nozīmē nepieciešamos papildizmeklējumus ✓ Nozīmē nepieciešamo ārstēšanu veselības stāvokļa stabilizēšanai un ārstēšanai ✓ Veic laboratorisko izmeklējumu materiāla savākšanu un transportēšanu uz laboratoriju ✓ Asins/urīna/krēpu/fēču/iztriepju analīzes ✓ Covid-19 siekalu tests vai nazofaringeālās iztriepes paņemšana un/vai COVID-19 eksprestests ✓ Vakcināciju, arī pret COVID-19 ✓ Medikamentu ievadīšanu, izmantojot mūsdienu tehnoloģijām atbilstošu aprīkojumu ✓ Ādas bojājuma aprūpi: pēcoperācijas šuvju, skavu noņemšana utt., primāru un sekundāru brūču, trofisko čūlu, izgulējumu aprūpe ✓ Speciālās klīniskās procedūras: urīnpūšļa ilgkatetra ievietošana/nomaiņa; epicistostomas nomaiņa (arī pirmreizējā nomaiņa ar speciālo Braun komplektu); nefrostomas, urostomas, kolostomas aprūpe un pacienta/piederīgo izglītošana; kolostomas, ileostomas nomaiņa un aprūpe, traheostomas aprūpe

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīnas nozares vadošais interneta medijs www.medicine.lv:

Vērtīgi padomi par veselību, uzturu, rehabilitāciju, skaistumkopšanu, farmāciju, veselīgu dzīvesveidu kā iedzīvotājiem, tā profesionāļiem. Portālā ir iespēja uzdot sev interesējošo jautājumu ārstiem-speciālistiem, piedalīties foruma diskusijās, kā arī atrast vajadzīgo preci vai pakalpojumu - pieejama informācija par vairāk nekā 12 000 nozares uzņēmumu. Ja tev ir medicīnas jomas uzņēmums vai esi nozares profesionālis - tava mērķauditorija ir portālā medicine.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Assaz" darbojas no 2010. gada. Uzņēmums piegādā, konsultē un uzstāda visa veida durvju slēdzenes. Uzņēmums strādā, sākot ar dzīvokļa, mājas iekšdurvīm līdz pat sarežģītām un industriālajām durvīm.

"Assa Abloy":

Uzņēmums ir "ASSA Abloy" oficiālais pārstāvis Latvijā. SIA "Assaz" sadarbojas gan ar uzņēmumiem, gan privātpersonām.

Enola, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Aizkraukles 23, Rīga, LV-1006
Piedāvājam plašu produkciju klāstu:: ✓ Ķīmiskie un diagnostikas reaģenti ✓ Reaģenti medicīnai un mikrobioloģijai ✓ Laboratorijas trauki un mēraparāti ✓ Laboratorijas aparatūra, iekārtas ✓ Mācību līdzekļi Par mums:

Ķīmijas sabiedrība "Enola" dibināta 1992. gadā. Mūsu darba mērķis – apgādāt ķīmijas laboratorijas ar visu tām nepieciešamo. Jēdziens – “ķīmijas laboratorija” mūsu izpratnē ir ļoti plašs, tas ietver sevī gan analītiskās, fizikālās un sintētiskās ķīmijas, gan bioķīmijas, mikrobioloģijas un pat klīniskās diagnostikas laboratorijas, jo tajās visās tiek veikti ķīmiskie procesi. Neesam aizmirsuši arī skolas – apgūt ķīmiju bez laboratorijas eksperimentiem ir tik garlaicīgi! Pie mums Jums ir iespēja konsultēties, kā arī pasūtīt lietišķas izstrādnes un produktu analīzes.

ARI-VI, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:

SIA "ARI-VI" ir oficiālie pārstāvji Pasaules līderim riepu remonta materiālu ražošanā REMA TIP TOP (Vācija). Veiksmīga sadarbība jau daudzus gadus ir izveidojusies ar vadošajiem riepu ventiļu, riteņu balansēšanas atsvaru un aksesuāru ražotājiem ALLIGATOR VENTILFABRIK (Vācija), SCHRADER (Francija), ITALMATIC (Itālija), SALVADORI (Itālija), PREMA (Vācija),WEGMANN Automotive (Vācija), TIPTOPOL (Polija), SCASON (Somija), SITEK (Vācija), OKU (Vācija).

Zepter International Baltic, SIA

Krišjāņa Barona 32 - 2, 2.st., Rīga, LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

REHAU, SIA, logi un durvis

Strādājam attālināti un arī birojā.
Daugavgrīvas 83-1.st., Rīga LV-1007
REHAU pakalpojumi:: ✓ Logi, durvis un profili ✓ Risinājumi mēbeļu ražošanai ✓ Risinājumi būvniecības industrijai Par mums:

SIA "REHAU" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar tehniskā lietojuma polimēru materiālu risinājumu vairumtirdzniecību. Latvijā REHAU piedāvā logu profilus un apdares materiālus mēbeļu izgatavošanai, lentes plātņu malu apdarei, plātnes mēbeļu izgatavošanai.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga, LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.