Testi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Restavrator, SIA

Kārsavas 9, Rīga, LV-1082
Autoserviss Pļavniekos, serviss Pļavniekos, autoserviss Teikā, Autoserviss Purvciemā, serviss Purvciemā, riepu remonts, riepu maiņa, riepu maina, dzinēja remonts, Dzinēju remonts, Motora remonts, motoru remonts, eļļas maiņa, bremžu sistēmas remonts, bremžu remonts, filtru maiņa, Filtru maina, Stiklu maiņa, stikla maiņa, degvielas
ZL.LV iesaka

J.I.M., SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ilūkstes 45, Rīga, LV-1073
Apraksts:

Iekārtas un testi laboratorijām, histoloģijai un veterinārijas klīnikām. Dezinfekcija un aprīkojums gastroenteroloģijas klīnikām. Aprīkojums cilmes šūnu apstrādei.

ZL.LV iesaka

APE MOTORS, SIA, Auto rezerves daļu veikals-noliktava Pārdaugavā

Rītausmas 23, Rīga, LV-1058
✓ Vieglo auto rezerves daļas ✓ Racing  & Performance ✓ Instrumenti un diagnostikas iekārtas ✓ Auto piederumi ✓ Akumulatori ✓ Dīzeļsistēmu testa un remonta iekārtas ✓ Eļļas Apraksts:

SIA APE Motors ir Latvijā reģistrēta sabiedrība, kas nodarbojas ar automobiļu rezerves daļu, piederumu un eļļu vairumtirdzniecību.   Uzņēmums ir viens no nozīmīgākajiem auto rezerves daļu importētājiem Latvijā, kurš sadarbojas ar 110 piegādātājiem Eiropā un Pasaulē un izplata 130 dažādu zīmolu auto daļas. Mūsu pastāvīgie klienti ir savas jomas profesionāļi - autoservisi, autocentri, darbnīcas un auto daļu veikali Latvijā un Eiropā.

ZL.LV iesaka

APE MOTORS, SIA, Auto rezerves daļu veikals-noliktava

Dzelzavas 120J, Rīga, LV-1021
✓ Vieglo auto rezerves daļas ✓ Racing  & Performance ✓ Instrumenti un diagnostikas iekārtas ✓ Auto piederumi ✓ Akumulatori ✓ Dīzeļsistēmu testa un remonta iekārtas ✓ Eļļas Apraksts: SIA APE Motors ir Latvijā reģistrēta sabiedrība, kas nodarbojas ar automobiļu rezerves daļu, piederumu un eļļu vairumtirdzniecību.   Uzņēmums ir viens no nozīmīgākajiem auto rezerves daļu importētājiem Latvijā, kurš sadarbojas ar 110 piegādātājiem Eiropā un Pasaulē un izplata 130 dažādu zīmolu auto daļas. Mūsu pastāvīgie klienti ir savas jomas profesionāļi - autoservisi, autocentri, darbnīcas un auto daļu veikali Latvijā un Eiropā.

SLE, SIA, Weishaupt gāzes degļi

Brīvības gatve 202-61, Rīga LV-1039
Latvijā SIA "SLE" piedāvā:: ✓ Gāzes degļus ✓ Šķidrā kurināmā degļus ✓ Kombinētus degļus ✓ Koka granulu degļus ✓ Salmu granulu degļus Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA "SLE" dibināts 2012.gada sākumā un nodarbojas ar industriālo apkures iekārtu tirdzniecību. Uzņēmums piedāvā tādus pasaulē pazīstamus ražotājus kā: Weishaupt, TermoCabi.

ARI-KO, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "ARI-KO" saviem klientiem piegādā kvalitatīvas auto servisa iekārtas un nodrošina to uzstādīšanu un apkalpošanu. Firma "ARI-KO" partnerattiecības ar vadošajiem pasaules ražotājiem veido tā, lai varētu piedāvāt autoservisa aprīkojuma pilnu spektru. Tie ir auto pacēlāji, riteņu nomaiņas un balansēšanas iekārtas, riteņu ģeometrijas regulēšanas iekārtas, ritošās daļas diagnostikas iekārtas, profesionālie instrumenti un degvielas uzpildes staciju servisa iekārtas. SIA "ARI-KO" ir oficiālie pārstāvji daudziem vadošajiem ražotājiem: BEISSBARTH (Bosch grupa), Hofmann (Snapon), BlitzRotary (vadošais autopacēlāju ražotājs pasaulē), BUTLER (Itālija) , WERTHER (Itālija), FILCAR (Itālija), MECLUBE (Itālija), CATTINI (Itālija), COMPAC (Dānija), Chicago Pneumatic (ASV), HAWEKA (Vācija), AMI (Čehija), PIUSI (Itālija), DECA (Itālija), BRAINBEE (Itālija), SPIN (Itālija), AIGNEP (Itālija), Spiralflex (Itālija).

ONRO, SIA

Cesvaines 15B, Rīga, nov., LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Marusha Nord Ecosmetic

Garkalne, Nākotnes 30, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Par mums:

"MARUSHA" ir Latvijas dabīgās kosmētikas zīmols, kura produkti ir cilvēka veselībai un apkārtējai videi draudzīgi. Produktus rada, testē zīmola dibinātāja un vadītāja Marita Āboltiņa, kura ieguvusi izglītību dabīgās kosmētikas izstrādē. Produktu sastāvā ir pašu vākti Latvijas savvaļas augi, pašizgatavoti augu macerāti. Produkti ir radīti Latvijā un ir pilnīgs roku darbs. Sortimentā ir matu kopjošā kosmētika - cietie šampūni, kondicionieri un matu eļļa ar Latvijas kadiķi, kas samazina matu izkrišanu, veicina matu augšanu, dod matiem spīdumu, veselīgu izskatu. Ādas kopšanai tiek piedāvāts atjaunojošs pretgrumbu sejas serums ar augstvērtīgām eļļām un Q10, ādu barojoši un mīkstinoši ķermeņa cietie losjoni un lūpu balzami ar kliņģerīti un burkānu eļļu, kuri īpaši ieteicami sausai ādai. Piedāvājam arī ādu barojošas dabīgas ziepes ar Latvijas medu, kadiķi, smiltsērkšķi, kakao sviestu, kā arī skūšanās ziepes sausai ādai un sejas attīrošās ziepes taukainai ādai. Praktiskas un ekonomiskas ir trauku jeb saimniecības ziepes, kuras ir pilnīgi nekaitīgas un mazgā, spodrina visu – izlietnes, traukus, mēbeles, apģērbu. Jaunums ir dabīgi lina aksesuāri asins cirkulācijas uzlabošanai – tamborēti lina dušas un masāžas cimdi, sejas masāžas drāna, kā arī lina grozi. Katrs no mums ir īpašs un skaists dabas brīnums. Un tādi ir arī "MARUSHA" produkti, ko radām jums!

 

ZL.LV iesaka

Geste, SIA, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga, LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

AZGrad, SIA

"Ziedoņkalni", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Apraksts:

Uzņēmums veic ēku energoauditu un energosertifikāciju, ēku energopatēriņa simulāciju, kā arī termisko tiltu aprēķinu, mitruma režīma konstrukciju aprēķinu un termogrāfiju.

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga, LV-1063
Apraksts:  "Pils baltā 2 aptieka" piedāvā plašu recepšu un bezrecepšu medikamentu, kompensējamo medikamentu klāstu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju, zāļu tēju un citu aptiekas preču klāstu.  Pie mums var nopirkt dažādus ekspresdiagnostikas testus un vakcīnas. Diagnostikai  nopērkami asisnspiediena aparāti, termometri un inhalatori. Ir bērnu preču sortiments knupīši, māneklīši, bērnu pudelītes, bērnu un pieaugušo higiēnas preces. DrLuigi ortopēdiskie apavi.  Iespējama gatavojamo zāļu pasūtīšana. Piedāvājam dāvanu un klientu kartes. Ir akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Pieņemam speciālos pasūtījumus, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrētiem medikamentiem un ortopēdijas precēm. Zāļu pieteikšana.

 

 

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Pils oranžā aptieka pagaidām ir slēgta uz pārvietošanu!
Krišjāņa Valdemāra 17A, Rīga, LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Skrivanek Baltic, SIA, Valodu skola

Lāčplēša 87C, Rīga LV-1011
Valodu mācības privātpersonām, bērniem un jauniešiem:: ✓ valodu kursi grupā ✓ valodu kursi grupā tiešsaistē ✓ individuālie svešvalodu kursi ✓ individuālie svešvalodu kursi tiešsaistē ✓ intensīvie valodu kursi vasarā ✓ specializētie kursi un semināri ✓ angļu valodas kursi bērniem ✓ angļu valodas kursi pusaudžiem ✓ individuālie sagatavošanās kursi angļu valodas eksāmenam ✓ runas skoliņa ar logopēdu 4 līdz 6 gadus veciem bērniem ✓ dienas nometnes bērniem un jauniešiem ar svešvalodu nodarbībām ✓ valodu darbnīcas pasākumos

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga, LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.
ZL.LV iesaka

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga, LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

ZL.LV iesaka

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Test, SIA

Ganību dambis 24A, Rīga, LV-1005
Vides aizsardzība, ekoloģija

Ekspress laboratorija, SIA

Dzelzavas 120G, Rīga, LV-1021
Covid-19 Antigen testi , Covid-19 testi , maskas, aizsargmaskas, vizieris, aizsargājošs vizieris, DNS, , pašpārbaudes covid-19 testi , siekalu testi , Profesionālais Lepu Medical Covid-19 Antigen Tests, siekalu

Testa, SIA

Priežu 3, Vangaži, Ropažu nov., LV-2136
Sakaru tehnikas un līdzekļu labošana, serviss

TESTO, SIA

Āgenskalna iela 20 – 12, Rīga, LV-1083
Informācija no uzņēmumu reģistra