Tiesības, adresē Rīga

Drukāt

VCG ekspertu grupa, SIA, Rīgas centra birojs

Krišjāņa Barona 31, Rīga LV-1011
Piedāvājam arī kustamās mantas vērtēšanu::

Kustamā manta ietver materiālos objektus, kas nav saistīti ar nekustamo lietu, un tos raksturo pārvietošanās iespēja. Tie ir aktīvi, kas paredzēti uzņēmuma ilgtermiņa darbībai. Kustamās mantas definīcija dota arī Latvijas Republikas Civillikuma trešajā daļā, lietu tiesībās: 842. pants – „Ķermeniskas lietas ir vai nu kustamas vai nekustamas, raugoties pēc tam, vai tās var vai nevar pārvietot, ārēji nebojājot, no vienas vietas uz otru.” 843. pants – „Likums tāpat kā privāta griba var nekustamām lietām piemērojamas tiesības attiecināt uz tādām lietām, kas pēc savām īpašībām ir kustamas un otrādi.”

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87I, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

Mercell Latvia, SIA

Dzirnavu 37, Rīga, LV-1010

Mercell ir iepirkumu monitoringa pakalpojumu sniedzējs ar plašu informāciju par publicētajiem un aktuālajiem iepirkumiem vienuviet. Mums ir daudzu gadu pieredze elektronisko iepirkumu sfērā, kā arī mūsu rīcībā ir plašākā informācija par publiskajiem iepirkumiem, ļaujot mums sniegt veiksmīgus elektronisko iepirkumu risinājumus daudziem uzņēmumiem. Esam viens no vadošajiem iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā, un, apzinoties klientu nepieciešamību pēc iepirkumu konkursu informācijas vienuviet, esam kļuvuši par veiksmīgāko informācijas piegādātāju un visizplatītāko elektronisko iepirkumu risinājumu pasūtītājiem un to piegādātajiem arī Latvijā. Mūsu risinājums nodrošina to, ka iepirkuma konkursa process norit elektroniski, caurskatāmi un droši. Šādā veidā tiek panākts efektīvāks iepirkums ar augstu drošību un kvalitāti, kā arī samazināts resursu patēriņš gan pircējiem, gan piegādātājiem.

Ēku projekti & pārvaldīšana, SIA

Krustpils 58, Rīga LV-1057
Darbības veidi:: ✓ dzīvojamo māju pārvaldīšana un apsaimniekošana (pilna servisa daudzdzīvokļu nama pārvaldība un apsaimniekošana, atsevišķu apsaimniekošanas darbību ārpakalpojumi) ✓ konsultācijas DZĪB, DZĪKS, dzīvokļu īpašnieku kopībām, māju pilnvarotām personām, māju vecākajiem un dzīvokļu īpašniekiem par māju apsaimniekošanu (konsultācijas par nama pārvaldīšanas/apsaimniekošanas jautājumiem, dažādu nozares nepieciešamo dokumentu izstrāde, līgumu sastādīšana, klātienes un online konsultācijas) ✓ būvprojektu vadība (energoefektivitātes paaugstināšanas būvprojektu vadība, renovācijas projektu vadība, ES būvprojektu vadība daudzdzīvokļu namiem) ✓ ēku un to pieguļošās teritorijas remontdarbu, būvdarbu organizēšana un izpilde

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

PTV plus, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Apraksts:

 

Sanitārais minimums pārtikas uzņēmumā un paškontrole (HACCP) pārtikas uzņēmumā "PTV plus", SIA. Pārtikas uzņēmumu deklarēto standartu izstrāde, tehnoloģiskā projekta izstrāde. Enerģētiskās un uzturvērtības aprēķināšana. Apmācību organizēšana visā Latvijas teritorijā. Konsultants Ilze Cepurniece un pārtikas tehnologs Linda Cepurniece. Pakalpojuma sniegšana pie klienta. Lielākām grupām atlaides.

Paus Konsults, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Paus Konsults - Profesionāli risinājumi parādu piedziņā!:

Vadošais parādu ārpustiesas piedziņas uzņēmums Latvijā ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi! 

Paus Konsults ir viens no pieredzējušākajiem parāda atgūšanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu sadarbības partneri ir lielākās Latvijas kredītiestādes, finanšu institūcijas, telekomunikāciju uzņēmumi, komunālo, apsaimniekošanas un energoapgādes pakalpojumu sniedzēji, ārstniecības iestādes, u.c. nozaru uzņēmumi. Esam elastīgi, ņemot vērā parādu specifiku un klientu vēlmes, atgūstam parādus ar lielāko efektivitāti, atrodam individuālu pieeju katram klientam. Pret saviem pienākumiem izturamies rūpīgi, ar vislielāko atbildības sajūtu, uzdotos darbus izpildām profesionāli, ievērojot spēkā esošo normatīvo aktu un vispārpieņemto ētikas normu prasības.

I.L.GRĀMATVEDĪBA,AUDITS UN KONSULTĀCIJAS, SIA

Krasta 86-507, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Konsultācijas ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Uzņēmumu dibināšana Par mums:

Grāmatvedības pakalpojumi no A līdz Z. Risinām visus grāmatvedības saistītos jautājumus klienta uzņēmumā. Sakārtota grāmatvedības uzskaite atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai. Jūs piegādājat mums grāmatvedības dokumentus, un pārējo paveicam mēs. Mūsu grāmatvedības pakalpojumi ir civiltiesiski apdrošināti. Uzņemamies visu ar grāmatvedību saistīto jautājumu risināšanu klienta uzņēmumā. Tostarp pārstāvam uzņēmumu Valsts ieņēmumu dienestā un citās valsts un pašvaldības institūcijās. Palīdzam rast risinājumus nodokļu optimizācijai.

MG Systems, SIA, Licencēti grāmatvedības pakalpojumi

Dārzciema 60 - 101, Rīga, LV-1073
Grāmatvedības apkalpošanā ir iekļauts:: ✓ Pirmdokumetu pārbaude, sakārtošana un iegrāmatošana ✓ Uzņēmuma darbības finanšu analīze ✓ Grāmatvedības kārtošana saskaņā ar valsts likumdošanas prasībām ✓ Uzņēmuma pārstāvēšana Valsts ieņēmumu dienestā ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ PVN deklarācijas sagatavošana, iesniegšana VID ✓ UIN deklarācijas sagatavošana, iesniegšana VID ✓ Gada pārskata sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Darba devēja ziņojumu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Komunikācija ar Valsts ieņēmumu dienestu un citām valsts institūcijām ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošana līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sagatavošana un iesniegšana ✓ Statistikas un Latvijas Bankas atskaišu sagatavošana un iesniegšana ✓ Darba algas aprēķini darbiniekiem ✓ Sadarbība ar revidentu finanšu pārskata auditam ✓ Grāmatvedības politikas izstrāde atbilstoši katra uzņēmuma vajadzībām ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos

Vadoties pēc kompānijas specifikācijas ir iespējams iekļaut arī citas pakalpojumu funkcijas.

 

Pilna cikla grāmatvedības nodrošināšanano 70 EUR

 

Nodokļu konsultācijas no 35 EUR

 

Grāmatvedības konsultācijasno 35 EUR

 

Gada pārskatu sagatavošana un iesniegšanano 150 EUR

 

PVN maksātāja reģistrēšanano 70 EUR

 

Jaunu uzņēmumu dibināšana Latvijā no 150 EUR

 

Uzņēmumu likvidācijano 250 EUR

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12A, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

Timermane I., individuāli praktizējoša zvērināta advokāte

Dzirnavu 31-1, Rīga LV-1010
Par Ievu Timermani:

Aizstāvība kriminālprocesā un pārstāvība administratīvajā un civilprocesā, konsultācijas tiesību jautājumos, kā arī par procesu riskiem un iespējām.

Long Time Liner, mikropigmentācijas centrs

Republikas laukums 3-17, Rīga, LV-1010
Apraksts: Salons-studija „Lоng Time Liner” ir oficiālais vācu firmas „LONG-TIME-LINER Conture Make-up” pārstāvis Baltijas valstīs, ar tiesībām šīs metodes izplatīšanā un apmācībā Somijā. LR licence. Akreditēta programma.

Baltic Media Ltd., SIA, Tulkošanas birojs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu piedāvātie tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Mediju un mārketinga, reklāmas tekstu tulkošana ✓ Subtitrēšana, dublēšana un ierunāšana ✓ Mājaslapu un interneta veikalu SEO tulkošana ✓ Notariāli tulkojumi un zvērināta tulka apliecinājumi ✓ Dokumentu tulkošana ✓ Tekstu lokalizācija ✓ Tehnisko tekstu tulkošana ✓ Medicīnisko tekstu tulkošana ✓ Informācijas tehnoloģiju (IT) tulkošana ✓ Terminoloģijas tulkošana ✓ Automātiskā mašīntulkošana ar rediģēšanu ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Valodu kursi

Vires, SIA

Drošai būvniecībai 🏛
Rencēnu 10a, Rīga, LV-1073
Apraksts: Apsekošana. Ekspertīze. Konsultācijas. Būvuzraudzība.

Jurveda, SIA

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi
Blaumaņa 6-12, 3.st., Rīga LV-1011
Jurveda piedāvā: ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Tulkošana ✓ Namu apsaimniekošana

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi un tulkošanas darbi vienuviet! Īpaša klientu apkalpošana!

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

TUV NORD Baltik , SIA

Sāremas 3, Rīga LV-1005
✓ Produkcijas, iekārtu un ierīču sertifikācija CE marķējumam ✓ Profesionālas kvalifikācija sertifikācija (metālapstrādes nozares profesijas, nesagraujošās testēšanas specialitātes, būvniecības nozares speciālitātes) ✓ Metināšanas ražotņu, metināšanas un lodēšanas procesu sertifikācija ✓ Būvizstrādājumu sertifikācija ✓ Produkcijas sertifikācija Eksportam uz Eirāzijas Ekonomiskā Savienības (EES) valstīm

 

✓ Elektronisko un elektrisko iekārtu un ierīču laboratoriskā testēšana (ES notificētā, LV akreditētā testēšanas laboratorija) ✓ Nesagraujošā testēšana - testēšanas laboratorija ✓ Mehāniskā (sagraujošā) testēšana - testēšanas laboratorija ✓ Diagnostiskā testēšana maģistrāliem cauruļvadiem, cauruļvadu sistēmām, rezervuāriem, spiedieniekārtām u.c. (t.sk. Akustiskā Emisija, MFL diagnostika, Robotu diagnostika, utt.)

 

✓ Bīstamo iekārtu tehniskās pārbaudes (inspicēšanas): celšanas iekārtas,  spiedieniekārtas, transportējamās spiedieniekārtas, transportējamie gāzes baloni un to uzpildes stacijas, maģistrālie cauruļvadi, bīstamo vielu uzglabāšanas rezervuāri, degvielas uzpildes stacijas);

 

✓ Uzņēmumu energoaudits ✓ Digitālais energomonitorings uzņēmumam ✓ Konsultācijas un palīdzība energopārvaldības sistēmas ieviešanā uzņēmumā atbilstoši ISO 50001 ✓ Ēku energoaudits un energosertifikācija ✓ Energoefektivitāte, Energoaudits, ISO 50001 ✓ Laboratoriskā testēšana ✓ ASME sertifikācija ✓ EAC Sertifikācija ✓ Dzelzceļa nozares tehniskās ekspertīzes ✓ Mācību centrs kvalifikācijas paaugstināšanas apmācības, semināri, kursi.

AMV, autoskola

Rūdolfa Blaumaņa 10, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Siguldā kategorijas: AM, A, B, BE, C, CE, D, 95 KODS un PMP kursi Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.