Tiesības, adresē Rīga

Drukāt

DIR.LV, SIA RD System

Stopiņu 13, Rīga LV-1035
Drošības sistēmas. Vidoenovērošanas sistēmas. Ugunsdrošības sistēmas. Izziņošanas sistēmas. Videonovērošana, videonovērošanas kameras, domofons, kodu atslēga, apsardzes sistēmas, drošības sistēmas, Hikvision, Dahua, Ajax, Uniview, Imou, Ezviz, Provision, Atlo, Commax, šifrators, kodu slēdzene, piekļuve, gudrās slēdzenes, drošība,

FN-Serviss, SIA

Brīvības gatve 204B, Rīga, LV-1039
Darba drošība, Darba aizsardzība, Ugunsdrošība, Ugunsdrošības pakalpojumi, Darba aizsardzības pakalpojumi, Darba drošības pakalpojumi, Darba aizsardzības sistēmas audits, Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana, Darba vides risku novērtēšana, Darba vides risku novērtējums, Darba drošība Rīgā,

FN-Serviss, SIA, Vairumtirdzniecības noliktava

Dzelzavas 70, Rīga LV-1082
Darba drošība, Darba aizsardzība, Ugunsdrošība, Ugunsdrošības pakalpojumi,  Darba aizsardzības pakalpojumi, Darba drošības pakalpojumi, Darba aizsardzības sistēmas audits, Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana, Darba vides risku

SOS SERVISS - DURVJU ATVĒRŠANA

Atveram auto un mājokļa durvis SOS serviss👍
Rīga
Durvju atvēršanas, diennakts SOS serviss. Ātra, seifu, metāla, dzelzs durvju, auto bagāžnieku, garāžu, vārtu, dzīvoklim, privātmājai, jebkuras durvis, atvērs, atmūķēs salabos, saremontēs, saudzīga. Seifi, atslēgas, atslēgu, slēdzeņu maiņa, nomaiņa, atmūķēšana, slēdzenes, durvis. Piekļuves kontroles sistēmas, uzstādīšana, atslēgu SOS

Atslēgu un durvju SOS serviss

Atslēgu SOS serviss 00-24 🔑🤝
Hipokrāta 13, Rīga LV-1079
Pakalpojumi: ✓ Durvju atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Seifu atvēršana ✓ Seifu remonts ✓ Slēdzeņu maiņa ✓ Auto atvēršana Kāpēc uzticēt durvju atvēršanu un remontu profesionāļiem?: ✓ Daudzas nekustamā īpašuma apdrošināšanas polises sedz izdevumus, kas saistīti ar durvju atvēršanu gadījumos, kad durvju atslēga ir nozaudēta vai durvju slēdzene ir salūzusi. ✓ Tomēr aicinām ņemt vērā, ka jums neatmaksās zaudējumus, kas būs radušies, ja mēģināsiet durvis atvērt pašu spēkiem! ✓ Atslēgu un durvju SOS servisa speciālisti piedāvā saudzīgu durvju atvēršanu, kas neradīs zaudējumus jūsu īpašumam! ✓ Mūsu speciālisti ir gatavi palīdzēt jebkurā diennakts laikā 7 dienas nedēļā!

Durvju atvēršana: sosserviss.lv

DURVU ATVĒRŠANA - SOS serviss 24/7🔑🧐👌
Rīga
DURVJU ATVĒRŠANA - SOS SERVISS: ✓ aizkritušu durvju atvēršana ✓ durvju atmūķēšana ✓ auto durvju atvēršana ✓ durvju labošana, remonts, atjaunošana, ielikšana ✓ slēdzeņu atvēršana ✓ slēdzeņu uztādīšana Slēdzenes, atslēgas maiņa:

Dažos gadījumos vecās slēdzenes uzstādīšanas specifika un ieejas durvju konstrukcija diktē nepieciešamību izjaukt pilnība durvis, lai nomainītu slēdzeni, pat ja pret tādu pašu modeli. Pirmām kārtām, tas attiecas uz metāla durvīm ar bultu/cilindru sistēmu. Mēs palīdzēsim padarīt jūsu durvis drošas, uzstādot vai nomainot durvju slēdzenes uz mūsdienīgiem modeļiem – slepeni, pasargāti no uzlaušanas.

ARS loģistika, SIA, avio kravu pārvadājumi

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Par mums:

SIA "ARS Loģistika" ir aģents aviokompānijām: AIR Baltic, Lufthansa, SAS, FIN Air, Austrian Airlains. Avio un jūras kravu pārvadājumi, kā arī loģistikas risinājumi. Starptautiskie kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi un muitas noliktavas ar dzelzceļa pievadu. Sniedzam konsultācijas transporta, muitas un loģistikas jautājumos.

Ozolmežs, SIA

Dēļu 4, Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Meža īpašumu pirkšana ✓ Lauku īpašumu pirkšana ✓ Lauksaimniecības zemju iegāde ✓ Mežizstrādes darbi ✓ Mežu apsaimniekošana ✓ Meža ciršanas pakalpojumi ✓ Meža taksācija ✓ Meža novērtēšana ✓ Cirsmu stigošana un dastošana ✓ Meža inventarizācija ✓ Dokumentu sagatavošana ciršanai ✓ Cirsmu uzpirkšana ✓ Mežu uzturēšana

Ieroči, SIA

Rīgas 15, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Preces un pakalpojumi:

MEDĪBĀM:

✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ ieroču remonts

MAKŠĶERĒŠANAI:

✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas

TŪRISMAM:

✓ termosi ✓ katli un katlu statīvi

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

Krišjāņa Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Latvijas Elektroenerģētiķu un Energobūvnieku asociācija

Šmerļa 1-4.st., Rīga, LV-1006
LEEA ir nozares uzņēmumu asociācija, kas apvieno juridiskas un fiziskas personas, kuras nodarbojas ar:: ✓ enorgosistēmas apgādes drošuma un stabilitātes problēmām; ✓ energosistēmas perspektīvas attīstības problēmām; ✓ profesionālās izglītības problēmām, sagatavojot energosistēmas bakalaurus, inženierus un maģistrus projektēšanai, vadībai, būvuzraudzībai un ekspluatācijai; ✓ dažādu elektroiekārtu un aparatūras ražošanu; ✓ elektromontāžas, rekonstrukcijas un remonta darbiem, ✓ projektēšanu (elektrības ražošanā, pārvaldē, sadalē, elektroapgādē, automātikā u.c.); ✓ konsultāciju un citu pakalpojumu sniegšanu.

Ursus Forwarding, SIA

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

SIA "Ursus Forwarding" ir 2007. gadā Latvijā dibināts loģistikas pakalpojumu uzņēmums, kas savus klientus nodrošina ar dažādiem loģistikas risinājumiem visā pasaulē. 2012. gadā, paplašinot uzņēmuma darbību, durvis vēra mūsu Igaunijas filiāle Ursus Forwarding OÜ. Ikdienas darbā notiek aktīva sadarbība starp Latvijas un Igaunijas filiāļu pārdošanas un transporta nodaļām, tādēļ ar lepnumu varam teikt, ka līdz ar Igaunijas filiāles atklāšanu esam kļuvuši par starptautisku uzņēmumu. Ursus Forwarding komanda apvieno labākos nozares speciālistus ar iespaidīgu pieredzi visdažādākās sarežģītības kravu pārvadājumu organizēšanā un koordinēšanā. Tie ir profesionāļi, kuri lieliski orientējas loģistikas procesos, pārzina nozares likumdošanas aktus un kravas transporta tehniskās nianses.

DSlegal, SIA

Ozolu 1A, Dreiliņi-24, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

SIA "DSlegal", plaša profila juridiskie pakalpojumi.

Eterna Law, SIA

Smilšu 10-201, Rīga, LV-1050
darba tiesības , darba strīdi, datu aizsardzība, nodokļu konsultācijas, darījumu noformēšana, maksātnespēja, birojs, administratīvās tiesības , juridiskie pakalpojumi, jurists, darba tiesības , komerctiesības, migrācija

Zvērinātu advokātu birojs Atlācis un Partneri

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Advokāti Valmierā, Rīgā. Juridiskie pakalpojumi, advokāts, jurists. Fizisko un juridisko personu maksātnespēja, mantojuma lietas, servitūti, kopīpašuma izbeigšana, juridisko personu apkalpošana, publiskais iepirkums, konkurences tiesības. Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene, Gulbene, Madona, Rīga, Vidzeme.

Grant Thornton Baltic, SIA

Blaumaņa 22, Rīga LV-1011
Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Revīzijas (audita) pakalpojumi; ✓ Grāmatvedības pakalpojumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi; ✓ Nodokļu pakalpojumi; ✓ Finanšu un biznesa konsultācijas; ✓ Vērtēšanas pakalpojumi. Apraksts:

"Grant Thornton Baltic" ir dibināts 1992.gadā un ir revīzijas, grāmatvedības nodokļu, juridisko un finanšu konsultāciju sniedzējs Baltijas valstīs, un tā īpašnieki ir vietējie partneri. Pašlaik 16 partneri, vairāk nekā 200 pieredzējuši speciālisti sniedz pilnu pakalpojumu klāstu vairāk nekā 2600 klientiem.

DuCoDot, SIA

Ausekļa 11 - 221, Rīga, LV-1010
Apraksts:

SIA "DUCODOT" ir grāmatvedības un juridisko pakalpojumu uzņēmums, kas dibināts 2005. gadā. Savus pakalpojumus DUCODOT sniedz dažādu nozaru uzņēmumiem.  SIA "DUCODOT" komandā strādā augsti kvalificēti speciālisti un eksperti, kuri ir izcili finanšu un grāmatvedības profesionāļi – viņu darbs palīdz nodrošināt mūsu klientiem efektīvu un korektu grāmatvedības kārtošanu un vešanu, kas atbilst klienta izvirzītajām prasībām. DUCODOT speciālistiem ir ne tikai atbilstoša izglītība, bet arī ilggadēja pieredze, lai varētu nodrošināt grāmatvedības uzskaiti saskaņā ar Latvijas likumdošanu un starptautiskajiem grāmatvedības standartiem. "DUCODOT" komandai ir ilggadēja pieredze grāmatvedības pakalpojumu sniegšanā kuģniecības uzņēmumiem – kuģu īpašniekiem un menedžeriem. Starp šiem pakalpojumiem ietilpst arī darba algas aprēķins jūrniekiem saskaņā ar Latvijas un citu valstu likumdošanu. Mūsu rīcībā ir ne tikai pieredze un zināšanas, bet arī motivācija, lai nodrošinātu jebkuram uzņēmējam vissvarīgāko – kvalitāti, operativitāti un precizitāti. Un pats galvenais – esam elastīgi, piemērojot cenas par pakalpojumiem, ņemot vērā klienta vēlmes un iespējas 

AMIprof mācību kursi pieaugušajiem

E.Birznieka-Upīša 13-39a, Rīga LV-1011
PROFESIONĀLĀS PILNVEIDES PROGRAMMAS:: ✓ AGILE kultūra un programmas vadīšana; ✓ Datu apstrāde un analīze,izmantojot MS Excel, PowerBI, Pytho; ✓ Digitālā ekonomika un nodokļu piemērošana pārrobežu darījumos; ✓ Digitālās tehnoloģijas un datorprasmes darbam; ✓ Dokumentu un arhīvu pārvaldība digitālā vidē; ✓ Finanšu grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Vadības grāmatvedība Excel vidē.