Transporta pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

ALIA & CO 8, SIA, Apbedīšanas birojs, Apbedītāju asociācijas biedrs

Klostera 4a, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apbedīšana, apbedīšanas birojs, apbedīšanas birojs Limbaži, apbedīšanas pakalpojumi , apbedīšanas piederumi

Liepājas apbedīšanas birojs, SIA

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Uzņēmums piedāvā: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Pārapbedīšana ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Transporta pakalpojumi

Gājums, IU, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Aveņu 14, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apbedīšanas birojs:

"GĀJUMS" apbedīšanas pakalpojumi kapos, apbedīšanas piederumi Cēsīs, transporta pakalpojumi. Diennakts nelaiķa transportēšana no mājām, no pansionātiem. Kremācija, kremācijas pakalpojumi. Izvadītāji, mācītāji, sēru mūzika. Zārki, zārks, krusti, pārklāji mežģīņu, pārklāji vilnas, sēru lentes, sveces, karodziņi, kapu soliņi u.c. Cēsis, pilns apbedīšanas serviss. Piedāvā bēru mielastu. Labiekārtojam, veidojam kapu kopiņas, kapa vietas regulāra apkopšana. Sēru ceremonijas vadīšana. Bēres. Bēru organizēšana. Apbedīšanas birojs Cēsīs. Katafalks. Kapu rakšana, kapu racēji, zārka nesēji Cēsīs, Cēsu rajonā. Miršanas dokumentu noformēšana Cēsīs. Apbedīšanas serviss un pakalpojumi Valmiera, Smiltene, Limbaži, Jaunpiebalga, Salacgrīva, Ainaži, Vidriži, Skulte, Krimulda, Saulkrasti, Sigulda, Lēdurga, Viļķene, Liepupe, Aloja, Staicele. Morgs, spectransports, Vainagi, štrausi, sēru pušķi.

K.E.D.R., SIA, kravas autoserviss

Mazjumpravas 82, Rīga LV-1063
Apraksts:

Kravas autoserviss "K.E.D.R.", SIA, piedāvā visu veidu autoservisa pakalpojumus. Servisa centrā augsti kvalificēti meistari savlaicīgi un kvalitatīvi veiks tehnisko apkopi un nepieciešamo remontu, tostarp detaļu un agregātu maiņu, krāsošanu, kā arī argona metināšanas darbus. Mēs sadarbojamies ar visām Latvijas apdrošināšanas kompānijām. Kravas autoserviss, kravas automašīnu remonts, argona metināšana.

KAPKA Auto

Biķernieku 61, Rīga, LV-1039
SIA "KAPKA" veikalā ir atrodami:: ✓ Eļļas un smērvielas, dzinēja piedevas ✓ Filtri, eļļas filtri, gaisa filtri, degvielas filtri, salona filtri, transmisijas filtri ✓ Dzesēšanas šķidrumi, tehniskie šķidrumi ✓ Auto kosmētika ✓ Auto ķīmija ✓ Auto elektrodaļas ✓ Auto instrumenti ✓ Auto piederumi ✓ Bremžu daļas ✓ Piekares daļas ✓ Dzinēja daļas ✓ Stūres daļas ✓ Transmisijas daļas ✓ Virsbūves daļas ✓ Trokšņu slāpētāji, savilcēji, gumijas stiprinājumi, caurules, gofras, savienojošās muftas ✓ Riepas, diski, kameras, ventiļi, ielāpu materiāli

Abavas laivas, laivu noma

"Abavas" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Ko mēs piedāvājam?:

Abavas Laivas ir īstā izvēle, ja vēlaties atpūsties un neuztraukties par pilnīgi neko, jo mēs piedāvājam visu nepieciešamo, lai jūsu brīvdienas izdotos!

✓ Laivu noma ✓ Naktsmītnes ✓ Maršruti ✓ Pirtis Atpūta pie dabas un nekādu uztraukumu:

Lieliska atpūta pie dabas, katram atpūsties gribētājam. Pie mums būsiet patīkami pārsteigti, jo Abavas Laivas kolektīvs ir pretīmnākošs un pietiekami izpalīdzīgs, lai visi atpūtas plānošanas darbi aizritētu nemanot. Mēs savus klientus cenšamies nodrošināt ar visu nepieciešamo, lai stress nebūtu brīvdienu bojātājs. Klientiem nodrošinām bezmaksas auto stāvvietu, transportu līdz izbraukšanas vietai un transportu no gala punkta. Ja vēlaties izbaudīt laiku pie dabas un patīkami atpūsties, tad droši izvēlieties Abavas Laivas.

Molits, SIA, Karjers

"Centra Sumatas" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts: SIA „MOLITS” ar smilts-grants karjeru izstrādi darbojas no 2005. gada. Apsaimniekošanā ir 4 karjeri, kuri atrodas Ventspils novadā. Karjeru izveides vietas ir rūpīgi izvēlētas, lai neradītu risku videi, taču vienlaicīgi apmierinātu uzņēmuma un klientu vajadzību pēc smilts, smilts-grants un citiem derīgajiem izrakteņiem. Karjeros nodrošinām pilnu servisu, saražotā materiāla uzskaiti, izvesto kravu fiksāciju, kā arī organizējam saražoto materiālu tirdzniecību un piegādi klientiem. SIA „MOLITS” piedāvā realizācijai plaša spektra augstas kvalitātes produkciju: melnzemi, šķembas, oļus, smilts un grants produkciju. Mūsu produkcija un tās pastāvīgā kvalitāte ir gadiem zināma daudziem sadarbības partneriem, kuri nodarbojas ar betona ražošanu, būvniecību un ceļu būvniecību. Viss produkcijas klāsts ir sertificēts. Sadarbojoties ar mūsu uzņēmumu, Jūs iegūsiet stabilu un ilgtermiņa partneri Jūsu biznesam.

DVL, SIA

"Betona rūpnīca" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3129
Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī inerto materiālu ražošana. Mazgāta smilts, oļu un šķembu ražošana. Papildus ražošanas darbam veicam arī betona piegādi Rīgas reģionā, Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē. Par mums: Uzņēmums "DVL" ražo dažāda tipa transportbetonu, javu un pamata blokus. Ražošanā tiek izmantots sertificēts cements no „CEMEX”, kā arī sertificētas, mazgātas smiltis un šķembas, ko piegādā SIA „Veismaņi” un SIA „Garkalnes grants”.

R.K Ritums, SIA

Biržu 13d, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Par uzņēmumu:

SIA "R.K Ritums" ir stabils ģimenes uzņēmums ar ilgstošu pieredzi, sniedzot pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Latvijā.

Mūsu misija – profesionāli un ar iejūtību atvieglot mūsu klientu rūpes tuvinieku zaudēšanas brīdī, sniedzot visu nepieciešamo praktisko atbalstu mirušā izvadīšanai un kvalitatīvas bēru ceremonijas organizēšanā.

Mēs augstu vērtējam klientu vēlmes, respektējot nacionālās, reliģiskās un ģimenes tradīcijas.

Mūsu pārliecība – ikviens aizgājējs ir jāpavada ar cieņu un iejūtību.

Eurotehnika, SIA

"Nagliņas" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5204
Apraksts: Vēršoties kompānijā “Eurotehnika”, jūs varēsiet iznomāt mūsdienīgu, modernizētu būvtehniku no vadošajiem Eiropas ražotājiem. Mēs esam gatavi piedāvāt jums specializētus operatorus, kas profesionāli veiks visus nepieciešamos darbus. Jau vairākus gadus piedāvājam būvniecības tehnikas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā, kā arī veic nogāžu un būvbedru nostiprināšanu ar metāla vai PVC atbalsta rievsienu paneļiem, kurus varam gan atstāt kā paliekošu atbalsta sienu vai izīrēt uz darbu veikšanas periodu, kas ļauj samazināt būvniecības izmaksas.

BST Steel, SIA

Jaudas 2a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
SIA Bst Steel piedāvā:: ✓ Metināšana Mig/mag, Tig, Lāzermetināšana; ✓ Metāla konstrukciju izgatavošana; ✓ Projektēšana; ✓ Cauruļu lāzergriešana; ✓ Lokšņu lāzergriešana; ✓ Metāla locīšana; ✓ Krāsošana; ✓ Montāža objektā.

Visas metāla konstrukcijas atbilst EN 1090 EXC2 standartiem.

Kardānu darbnīca, ALeven, SIA

Abulas 3, Rīga, LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Kardānu remonts ✓ Kardānu komponentu tirdzniecība ✓ Jaunu kardānu izgatavošana un tirdzniecība ✓ Izbraukšana pie klienta Par mums::

SIA "ALeven" ir lauksaimniecības un citas tehnikas darbnīca. Mēs specializējamies kardānu izgatavošanā un remontā. Piedāvājam kardānu izgatavošanu un remontu dažādām vajadzībām - zāles pļāvējam, kardāni kūdras purvu tehnikai, kardāni traktoriem, kardāni ceļu būves tehnikai, kardāni autobusiem.

DS Smith Packaging Latvia, SIA

Hospitāļu 23-102, Rīga LV-1013
Apraksts:

DS Smith ir vadošs Eiropas iepakojumu nozares uzņēmums, kas izgatavo klientu vajadzībām pielāgotus iepakojumus ar uzsvaru uz modernu iepakojumu dizainu un pakalpojuma tuvumu klienta uzņēmumiem. Ar savu produktu portfeli, kurā ir tranzīta iepakojumi, patēriņa preču iepakojumi, iepakojumi produktu demonstrācijām un reklamēšanai, pielāgoti izturīgi iepakojumi un iepakojumi rūpnieciskajiem uzņēmumiem, uzņēmuma DS Smith ir atbilde katrai tirgus kaprīzei. 

''KORAD'' apbedīšanas nams, SIA SO Korad

Rūpniecības 16, Jelgava LV-3001
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Transports ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumenti saistībā ar nāves faktu, noformēšanas kārtība ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Bēru vainagi, štrausi, sēru lentes ✓ Apbedīšana kapsētā vai kremācija ✓ Laicīgās izvadīšanas ceremonija ✓ Bēru galds

Tolmets Vidzeme, SIA, Salacgrīvas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Transporta 14, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Rīgas Riepu Centrs, SIA, Riepu un disku tirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Duntes 13, Rīga LV-1005
Mēs piedāvājam:: ✓ Jaunas un lietotas riepas ✓ Vasaras un ziemas riepas ✓ Vieglmetāla un tērauda diskus ✓ Motociklu riepas ✓ Disku remontu ✓ Kondicionieru uzpildi un diagnostiku ✓ TPMS sistēmu kalibrēšanu ✓ Riepu montāžu, balansēšanu un uzglabāšanu ✓ Savirzes regulēšana

JC Betons, SIA

Betona ražošana un piegāde!
Krustpils 54F, Rīga LV-1057
Betona ražošana: ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki ✓ Aku grodi Celtniecības tehnikas noma: ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzējs ✓ Universālais iekrāvējs ✓ Pašizgāzējs ar manipulatoru ar greifera kausu

Lāde, SIA

Airītes 8, Liepāja LV-3407
Apraksts:

SIA „Lāde” – oficiālais Peugeot, Bosch Car Service pārstāvis Liepājā. Pie mums:

✓ Autoserviss – jebkuras markas automašīnām. ✓ Auto tirdzniecība – Peugeot. ✓ Apsargāta autostāvvieta. ✓ Auto mazgātava – ar rokām, automātiskā mazgātava. ✓ Virsbūves remonts, krāsošana. ✓ Gāzes iekārtas.

Automātiskā mazgātava visu diennakti. Apmaksa Automātiskajā kases sistēmā, iebraukšana ar saņemto QR kodu.

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Par mums: Metālizstrādājumu ražošana, izgatavošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Metālapstrādes uzņēmums Latvijā kopš 2012.gada. Tiek izgatavotas metāla konstrukcijas pēc klienta skicēm vai individuāliem projektiem. Mūsu pakalpojumi: ✓ Metāla konstrukciju ražošana. ✓ Būvkonstrukcijas. ✓ Metāla konstrukcija. ✓ Metālapstrāde,metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla pārsegumi ✓ Metāla kolonnas ✓ Metāla sijas,kopnes ✓ Angāri,nojumes ✓ Katlu māju aprīkojums ✓ Graudu tvertnes ✓ Masti

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22a, Rīga, LV-1045
Piedāvājums: ✓ Dīzeļmotoru degvielas sistēmas vieglajām un kravas automašīnām. ✓ Benzīna sprauslu serviss. ✓ Jaunas rezerves daļas un remonts. ✓ Aprīkojums. ✓ Specinstrumenti. ✓ Personāla apmācības un informācijas atjaunošana. ✓ Vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, remonts.
Veicot vietējos un starptautiskos auto, jūras, dzelzceļa un aviotransporta kravu pārvadājumus, izplatīti ir loģistikas risinājumi, kuros krava tiek nogādāta saņēmējam, kombinējot dažādus transporta veidus, ļaujot izmantot vienotu ceļazīmi (Multimodal Bill of Lading). Kombinēto pārvadājumu priekšrocība ir optimāls maršruts, īsi piegādes termiņi un ērta dokumentu noformēšana gan klientam, gan muitas kontroles punktos. Pārvadājumiem iespējams izsekot līdzi, pārliecinoties par kravas atrašanās vietu un stāvokli.