Transporta pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

AE24, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa

Rīga
diennakts auto evakuācija, diennakts autoevakuators, diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa, evakuatora pakalpojumi , līdzekļu transportēšana, transporta līdzekļu evakuācija, zemais evakuators, vieglo auto evakuācija,

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
Pulverkrāsošana, Smilšstrūkla, Skrošu strūkla, pulverkrāsas tirdzniecība, smilšustrūkla, smilšstrūklas, smilšu strūkla, strūklošana, detaļu atjaunošana ar smilšu strūklu, tīrīšana ar smilšu strūklu, smilšu strūklas apstrāde, velo un moto detaļu tīrīšana ar smilšu strūklu, metāla tīrīšana no rūsas un vecās krāsas tērauda virsmu apstrāde,

Royal Enfield oficiālie dīleri Latvijā

Čiekurkalna 1.līnija 27, Rīga LV-1026
Royal Enfield motociklu oficiālie dīleri Latvijā. Royal Enfield motociklu salons Rīgā. Royal Enfield motociklu tirdzniecība, remonts, apkope, Royal Enfield motociklu riepu montāža, balansēšana, Royal Enfield motociklu eļļas, tīrīšanas ķīmija, Royal Enfield motociklu rezerves daļas, BMW motociklu remonts, apkope, BMW motociklu riepu

VRS auto, SIA, Autoserviss - autokrāsošanas darbi Rīgā

Buļļu 45-12, Rīga LV-1067
autostiklu ielīmēšana, autostiklu tonēšana, autostiklu maiņa, automobiļu restaurācija, aerogrāfijas pakalpojumi

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
Viesnīcas, viesnīca, viesnīca Liepājā, centrā, naktsmītne, hotelis, Hotel, apartamenti, numuriņi, lukss, lux, komforts, standarts, nakšņot, atpūta Liepājā, pie jūras, labs serviss, ērtā vietā, pārnakšņot, pārnakšņošanas iespējas, naktsmītnes, autostāvvieta, WIFI, auto stāvvieta. Restorāns, dienas piedāvājums, banketi, banketu

Marine Care Baltic, SIA, pārstāvniecība Baltijā

Jaunmārupe, Ozolu 28, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Kuģu aģentēšana, kuģu aģenti. Ķīmiskās izejvielas, skābes, sārmi, ķīmija, degvielas piedevas, rūsas pārveidotāji, kvēpu attīrītāji, bioloģiski sadalīta ķīmija, ūdensapstrāde, ūdens attīrīšana tehnoloģiskajiem procesiem, mazgāšanas līdzekļi, kanalizācijas sistēmu attīrītāji, absorbenti, naftas produktu dispersanti, attaukotāji,

DLL serviss, SIA

Aviācijas 10, Jelgava LV-3002
Degvielas un gāzes uzpildes iekārtas. Degvielas uzskaites un kontroles sistēmas. Tehnoloģiskie cauruļvadi, rezervuāri. Iekšējais DUS. DUS servisa aprīkojums. DUS, DUA, GUS, degvielas uzpildes stacijas, degvielas uzpildes iekārtas, degvielas uzpildes staciju iekārtas, degvielas uzpildes staciju aprīkojums, gāzes uzpildes iekārtas,

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
, elektriķa pakalpojumi , ugunsdzēsības sistēmas., Arhitekta, arhitektūras pakalpojumi . Ēku projektēšana. Ēku nodošana ekspluatācijā.

Frigo Baltic, SIA

Uriekstes 18b, Rīga, LV-1005
Noliktavu pakalpojumi , brīva zona, brīvas zonas noliktava, kravu pārkraušana, kravu pārvadājumi auto, lielgabarīta kravas, saliktās kravas, negabarītu kravu pārkraušana, kravu stiprināšana, noliktavas, transporta

Stikluserviss.lv, Autostiklu serviss Valmierā

Valmiermuiža, Patversmes 27, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Stikli. Specstikli. Spectehnikas, meža tehnikas, traktoru, lauksaimniecības tehnikas stikli. Stiklu izgatavošana. Autostikli, Vējstikli, Auto stiklu remonts, Automobiļu stiklu uzstādīšana, tonēšana, serviss, nomaiņa, ielīmēšana. Stiklu plaisu remonts. Kravas automašīnu stikli. Ēku stiklu tonēšana. Rūdītu / Laminētu stiklu

L.P. Jana, SIA

Turpinam strādāt bez izmaiņām!
Beātes 21-16, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Malkas pārdošana un iepirkšana ✓ Malkas maisi ✓ Mežizstrāde ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Meža īpašumu iegāde

Jutta V, SIA

Rīgas 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
LED Reklāma:

Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā. Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā.

Liels, 17,2 kv.m. led ekrāns Valmieras galvenajā dzīslā - Rīgas ielā.

Ekrāns atrodas Rīgas ielā 21 pie autobusa pieturas un laukuma pie kinoteātra, kā arī labi redzams, sākot no 200m attāluma gājējiem un no privātā un sabiedriskā transporta, sākot no tuvākā luksofora.

IMF, SIA

Raiņa bulvāris 15, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Industriālo ēku celtniecība ✓ Dzīvojamo ēku celtniecība ✓ Dažādu lielo objektu celtniecība ✓ Rakšanas darbi ✓ Būvlaukumu sagatavošana ✓ Būvuzraudzība ✓ Apdares darbi ✓ Demontāža ✓ Ēku remonta darbi Par mums::

Celtniecības uzņēmums IMF jau 10 gadus darbojas būvniecības sfērā. Industriālo ēku un citu lielu objektu celtniecība. Rakšanas darbi, būvlaukumu sagatavošana, būvuzraudzība. Strādājam visā Latvijā.

Baltic Bullet Liner, SIA, Poliuretāna virsmu apstrāde

Andrejostas 17, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Aizsargpārklājums transportlīdzekļiem ✓ Aizsargpārklājums vides objektiem ✓ Poliuretāna lietojums militāriem mērķiem ✓ Industriālie aizsargpārklājumi ✓ Putuplasta izstrādājumi Izsmidzināms poliuretāna pārklājums:

"Baltic Bullet Liner" kā uzņēmums pastāv jau no 2013. gada, toties uzņēmuma darbības pirmsākumi meklējami 2007. gadā, kad Latvijā ienāca un tika apgūta poliuretāna tehnoloģija/tās sniegtās priekšrocības. Uzņēmuma īpašnieks gadu gaitā apguva poliuretāna klāšanas tehnoloģiju un šobrīd, saglabājot nemainīgu uzņēmuma profesionāļu sastāvu, ir spējīgs nodrošināt augstākās kvalitātes poliuretāna pārklājumu jebkurām virsmām, priekšmetiem un objektiem. Baltic Bullet Liner gadu gaitā ir izvērsis savu darbību, piedāvājot poliuretāna pārklājumus ne tikai transporta līdzekļiem, bet arī grīdu segumiem, dekoriem, dizaina elementiem un vēl daudz citiem priekšmetiem un risinājumiem. Kā jaunākais darbības virziens, ko piedāvā uzņēmums, ir CNC putuplasta griešana, īstenojot dažādākās klientu vēlmes, papildus piedāvājot pārklāt radītos objektus ar aizsargājošo vai dekoratīvo poliuretāna slāni.

Mariņas, SIA, Autokapsēta Mārupē

Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Auto evakuācija ✓ Likvidācijas sertifikāti Autokapsēta:

Laipni aicināti autokapsētā Mariņas! Autokapsēta Mariņas darbojas jau no 1993. gada. Mūsu galvenais darbības virziens ir vieglo automašīnu lietotu rezerves daļu tirdzniecība. Autokapsēta Mariņas ir viena no lielākajām Latvijā, tādēļ klientiem varam piedāvāt ļoti plašu auto detaļu klāstu. Mūsu auto kapsēta iepērk automašīnas ar jebkura izlaiduma gadu, tajā skaitā arī avarējušas un ar defektiem jebkurā Latvijas vietā. Iespējama auto evakuācija. Apmaksu veicam tūlīt ar skaidru naudu vai ar pārskaitījumu. Visiem auto kapsētā pieņemtajiem transporta līdzekļiem tiek izsniegti likvidācijas sertifikāti.

Aventuss, SIA

Lauku 7c, Jaunjelgava, Aizkraukles nov., LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Kravas auto, piekabju remonts uz ceļa 00-24   ✓ Kravas auto servisa pakalpojumi   ✓ Vieglo automašīnu serviss Kravas automašīnu remonts:

SIA "Aventuss" pakalpojumi: kravas automašīnu ritošās daļas remonts un apkope; autoelektriķa pakalpojumi, metināšanas pakalpojumi, riepu montāža/balansēšana, līmēšana, piekabju grīdu (kustīgo grīdu) remonts - mehānisko detaļu, grīdas un plastmasu maiņa, mašīnu un piekabju datordiagnostika, kondicionieru uzpilde. Citi darbi: bremžu uzliku kniedēšana, bukšu presēšana ar presi, metāla griešana ar plazmas griezēju, grūti atskrūvējamu detaļu sildīšana ar indukcijas sildītāju u.c. pakalpojumi. Kravas automašīnu un piekabes datordiagnostika un remonts Latvijā.

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
✓ Veicam auto remontus – piekares un bremžu sistēmas darbus ✓ Izpūtēju uzstādīšana un remontu ✓ Eļļas un filtru maiņa ✓ Lukturu pulēšana ✓ Auto datordiagnostika, kļūdu dzēšana ✓ AUTOSPULDŽU tirdzniecība un nomaiņa ✓ VIRSBŪVES REMONTS - metināšana (sliekšņi, arkas utt.) un krāsošana ✓ Autodetaļu tirdzniecība ✓ u.c. ar auto remontu saistītus darbus

Elements VK, SIA, auto elektronikas serviss, papildaprīkojuma uzstādīšana

Lubānas 11, Rīga, LV-1019
Apraksts:

"Elements VK" ir autoserviss, kas sniedz ar auto elektroniku un elektroiekārtām saistītus pakalpojumus: diagnostiku, uzstādīšanu, regulēšanu, remontu, papildaprīkojuma uzstādīšanu, atpakaļgaitas kameras, navigācijas sistēmas, signalizāciju, imobelaizeru uzstādīšanu.

Mīksto mēbeļu tīrīšana Liepājā ProClean

Baterijas 11/13, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Automašīnu tīrīšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Citu izstrādājumu tīrīšana ✓ Ķīmiskā tīrīšana ✓ Tīrīšana ar tvaiku Apraksts:

Mūsu galvenā specifika ir mīksto mēbeļu tīrīšana, mīksto grīdas segumu, kā arī vieglo un kravas automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana. Esam vadošā kompānija Kurzemē. Mūsu komanda pieskaņojas klienta izvēlētajai vietai un laikam, neatkarīgi no tā, vai tas ir brīvdienā vai svētku dienā, agri no rīta vai vēlu pēcpusdienā. Pēc īpašām klientu prasībām esam veikuši darbus arī nakts stundās.

Autovilnis, SIA

Malienas 11, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Par autoservisu:

SIA "AUTOVILNIS" piedāvā automašīnu remontu, diagnostiku, virsbūves remontu, pulēšanu, 3d savirzes regulēšanu un programmēšanu.

Veicot vietējos un starptautiskos auto, jūras, dzelzceļa un aviotransporta kravu pārvadājumus, izplatīti ir loģistikas risinājumi, kuros krava tiek nogādāta saņēmējam, kombinējot dažādus transporta veidus, ļaujot izmantot vienotu ceļazīmi (Multimodal Bill of Lading). Kombinēto pārvadājumu priekšrocība ir optimāls maršruts, īsi piegādes termiņi un ērta dokumentu noformēšana gan klientam, gan muitas kontroles punktos. Pārvadājumiem iespējams izsekot līdzi, pārliecinoties par kravas atrašanās vietu un stāvokli.