Veselība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Farmeko, SIA

Brīvības gatve 403-3.st., Rīga LV-1024
Freestyle Optium Neo glikometrs. Freestyle Optium teststrēmeles. Absorbējošie paladziņi, higiēniskie paladziņi, higiēniskie paklājiņi, uzsūcošie paklājiņi, uzsūcošie paladziņi, paladziņi, absorbējošie paklājiņi, paklājiņi inkontinencei, paladziņi inkontinencei, paklājiņi, paladziņi slimnieku kopšanai, paklājiņi slimnieku

Bufo, Veterinārā klīnika Ķekavā

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Veterinārās klīnikas piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Vizīte ✓ Izziņa ✓ Vakcinācija un reģistrācija ✓ Procedūras un manipulācijas ✓ Ķirurģiskas operācijas ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Dzīvnieka eitanāzija Klīnikas "Bufo" veterinārārstes:: ✓ Linda Samiņa ✓ Valērija Guseva ✓ Vija Guseva

General Cleaning, SIA

Zālītes 10, Krustkalni, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Linoleja tīrīšana, vaskošana ✓ Logu mazgāšana ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Telpu ikdienas uzkopšana ✓ Grīdu vaskošana ✓ Specializētā virsmu tīrīšana ✓ Ārējās teritorijas uzturēšana un kopšana

T.T.R., SIA, Dezinfekcijas, deratizācijas, dezinsekcijas serviss

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija ✓ Fumigācija ✓ Slazdu izlikšana ✓ Objektu inspekcija ✓ Objektu regulāra apsekošana Produkcija:: ✓ Gaismekļi ✓ Granulas ✓ Pretinsektu lampas Par mums::

Mūsu kompānija SIA "T.T.R." dibināta 1994. gadā. Pa šo laiku mēs esam kļuvuši par vienu no vadošajām firmām deratizācijas, dezinsekcijas un dezinfekcijas pakalpojumu sniegšanā valstī. Mūsu klientu loks paplašinās ar katru gadu, un šobrīd tas sasniedzis jau 2632 klientus. 

Iegūstot stabilu un nevainojamu reputāciju, SIA "T.T.R" piedāvā izdevīgus noteikumus sadarbībai ar jauniem lietišķiem klientiem. Pastāvīgi sekojot jauno produktu attīstībai tirgū, mūsu kompānija regulāri veic personāla apmācību mūsu valstī, kā arī pie sadarbības partneriem Vācijā, Polijā, Lietuvā. Nepārtraukta zināšanu papildināšana, kvalifikācijas celšana un ilggadēja pieredze pakalpojumu sniegšanā nodrošina iespēju piedāvāt saviem klientiem maksimāli ērtāku darba stratēģiju ar jaunākās paaudzes preparātiem, kas nav bīstami cilvēku veselībai. 

Turpinot kvalifikācijas celšanu un jaunu pakalpojumu piedāvāšanu tirgū, sākot ar 2002. gada jūniju, mūsu kompānija piedāvā graudu pārstrādes uzņēmumiem un elivatoriem fumigācijas pasākumus graudu kaitēkļu iznīcināšanai, gāzēšanu dažādās tilpnēs, transporta līdzekļos un citos objektos.

ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

SkinPRO, lāzerepilācijas un kosmetoloģijas centrs

Ernesta Birznieka-Upīša 20A, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Lāzerepilācija ✓ Lāzerkosmetoloģija ✓ Ķermeņa korekcijas procedūras ✓ Kosmetoloģija Lāzerepilācijas un kosmetoloģijas centrs:

SkinPRO centrs ir lāzerepilācijas un kosmetoloģijas etalons Rīgā. Mēs rūpējamies par jūsu komfortu un veselību. Mūsu mērķis bija izveidot vietu ar augstākās kvalitātes aprīkojumu no Izraēlas, Vācijas un Itālijas ar augsti kvalificētiem Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācijas speciālistiem.

Salons Līga, SIA

Rīgas 7-25, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Dabiska, organismam nekaitīga un vienlaikus efektīva kosmētika, kas atspoguļo 30 gadu ilgo pieredzi skaistumkopšanā un labsajūtas radīšanā mūsu SPA salona "Līga" klientiem. Katram kosmētikas produktam ir sava, īpaši izstrādāta koncepcija, kas palīdz risināt ādas kopšanas problēmas, ar kurām ikdienā ir saskārušies mūsu salona klienti. Tā ir rokām radīta kosmētika no rūpīgi atlasītām izejvielām, ņemot vērā  jaunākos atklājumus organiskās kosmētikas industrijā, kā arī katras sastāvdaļas organisko izcelsmi un labvēlīgo iedarbību uz ādu un organismu kopumā. "Līga Nature SPA" sejas un ķermeņa kosmētikas līdzekļu ražošanā izmantojam tikai sertificētas izejvielas, kas radītas mūsdienīgās laboratorijās vai iegūtas organiskās saimniecībās, kuru darbība tiek stingri uzraudzīta. Tādā veidā samazinām jebkādu organismam un videi kaitīgu vielu izmantošanu un nokļūšanu "Līga Nature SPA" kosmētikas līdzekļos.

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Bet kas ir mikrokultūra?:

Mēs esam šīs Zemes neatņemama sastāvdaļa, kas ir cieši saistīta ar dabu. Kad mūsu vidē notiek ķīmiskas un nedabiskas izmaiņas, mūsu ķermenis un prāts to jūt. Tas, kas notiek makro pasaulē, notiek arī mikro pasaulē - mūsu ķermeņos. Pārstrādāta pārtika, emisijas, spēcīgi medikamenti, klimata pārmaiņas, pesticīdiem noslogota pārtika, steidzīgs dzīvesveids, ekrāni, kas ņirb mūsu sejās, un nepietiekams miegs - tas viss ietekmē un izjauc mūsu iekšējo ekosistēmu. Mikrokultūra ir aicinājums dziedēt iekšējo mikroekosistēmu. Mēs aicinām uzsākt ceļojumu uz veselību ar maziem, mikro pūliņiem, iekļaujot arī mūsu produktus savā ikdienas rutīnā.

BEET-TOX frakcionētas biešu sulas šoti: diētiskais produkts aknu funkciju un darbības uzlabošanai, samazina tauku veidošanos un uzkrāšanos aknās, veicina tauku vielmaiņas optimizēšanu, veicina šūnu atbrīvošanos no liekajiem taukiem, holesterīna un tiek kavēta tauku veidošanās, uzlabo skābekļa piegādi, kas palielina izturību un samazina nogurumu ilgstošas slodzes laikā. Melnā plūškoka koncentrēta sula bez pievienota cukura vai saldinātājiem: palīdz uzturēt elpošanas sistēmas veselību, stiprina imūnsistēmu, pretiekaisuma īpašības, mazina urīnceļu infekcijas, atvieglo alerģiju simptomus, antocianīnu, flavonoīdu un fenolskābju saturs. CleanKill zāļu pretparazītu un pretsēnīšu tabletes: iedarbīgas zāļu tabletes, kas attīra organismu no helmintiem, patogēnām baktērijām, sēnītēm. Dabīgais sastāvs ir lieliska alternatīva citiem pretparazītu preperātiem, kuriem ir spēcīga ietekme uz orgāniem un izraisa blakusparādības. Tabletēs ir aktīvās sastāvdaļas vērmeles lapas, priežu mizas un čagas ekstrakts (bagāts ar fulvīnskābi), krustnagliņu pulveris, kanēlis, kurkumas saknes pulveris, nātres lapas, kumelīšu ziedi.

Patskanis, privātā pirmsskolas izglītības iestāde Purvciemā

Ūnijas 54, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Esam droša un uz vispārcilvēciskām vērtībām balstīta pirmsskolas izglītības iestāde. Mūsu galvenā vērtība - cilvēks. Strādājam tā, lai ikviens pie mums justos gaidīts, mīlēts, cienīts. Mēs īstenojam vispārējo pirmsskolas izglītības programmu, kuru bērni profesionālu pedagogu un sirsnīgu auklīšu vadībā apgūst integrētās rotaļnodarbībās. Esam labs palīgs katram bērnam uzsākt savas pirmās, pastāvīgās bērnudārznieka gaitas. Papildus bērniem piedāvājam ZUMBAS nodarbības.

 

Viesu nams Strenči, SIA Ābolīši

Rīgas 28A, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Pasākumu zāles: Viesu namā atrodas divu veidu zāles – lielā ar ietilpību līdz 100 cilvēkiem un mazā ar ietilpību līdz 30 cilvēkiem.  Mazā zāle ir ērta nelielu svinību organizēšanai - tajā ir biljarda galds, kamīns, bāra lete, galdi un krēsli, savukārt otrajā stāvā atrodas lielā zāle ar galdiem un krēsliem, kā arī plaša atpūtas telpa ar biljarda galdu, kamīnu, klubkrēsliem, televizoru un iespēju iziet uz balkona.

Safari parks – viesu nams MORE

"Saulstari", Mores pagasts, Siguldas nov., LV-2170
Apraksts:

DARBA LAIKS: Visu gadu. Ar iepriekšēju pieteikšanos. 

Luksus viesu nams unikālā vidē – briežu dārzā. Telpas konferencēm, svinībām, pirts, kubla. Bezvadu internets, projektors u.c. Baudi ekskluzīvus brieža un mežacūkas gaļas ēdienus, Latvijas meža un dabas veltes (Iepriekš piesakot). Makšķerēšana, peldvieta, laivas. Piknika un telšu vietas. Pasākumu organizēšana, kāzas. Loka šaušana un pasākumi viduslaiku stilā. Staltbriežu, dambriežu, balto briežu un mežacūku apskate, to barošana no rokas. Kopā vairāk nekā 500 dzīvnieki. Ekskursijas gida pavadībā, ragu kolekcijas apskate. Apmeklējums iepriekš jāpiesaka.

AZL Zobārstniecība, SIA

K.Barona 88-1.st., Rīga LV-1001
Apraksts:

"AZL Zobārstniecība" ir klīnika, kas sniedz dažādus zobārstniecības pakalpojumus. Mūsdienīga zobu labošana bez sāpēm. Neapkalpojam pacientus ar funkcionāliem traucējumiem. Strādājam ar līgumsabiedrībām Baltikums, Ergo, Seesam Latvia, Compensa Latvia. Darba laiks pēc iepriekšēja pieraksta. 

Toode, SIA, Siguldas filiāle

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

TOODE SIA, tērauda jumtu ražotne, noliktava, veikals

Turpinām strādāt klātienē!
"Gailenes", Krustkalni, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Jumta segumi, Jumti, Jumts, Jumta, Skārda jumti, Metāla jumti, Skārdnieku darbi. Tērauda jumti, Jumti Rīgā, Jumiķu darbi, Ūdens noteksistēma, Metāla jumts. Celtniecība, Noteksistēmas, Jumtam, jumts, jumti, jumtu segumi, jumta segums, jumta materiāli, jumtu ražošana, metāla jumtu ražošana, jumta seguma materiāli, jumta segumi metāla, metāla

Eurolife Latvia, SIA

G.Astras 8b, Rīga, LV-1082
Piedāvājam:

Uzkrāt savu kapitālu, vienlaicīgi baudot dzīvības apdrošināšanas priekšrocības, izvēlas arvien vairāk klientu visā pasaulē. Pieaugošā izvēle galvenokārt saistīta ar kapitāla saglabāšanas un paredzamas peļņas garantijām.

Apdrošināšanas uzņēmums:

"Eurolife Latvia" - dinamisks un strauji augošs uzņēmums, eksperts dzīvības apdrošināšanā, kas Latvijas apdrošināšanas tirgū darbojas kopš 2005. gada kā koncerna Grazer Wechelseitige Versicherung AG apdrošināšanas starpnieks. Galvenās EUROLIFE Latvia darbības jomas ir ģimenes nodrošinājums, uzkrājumi un pensijas.

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

VIS BROKERHOUSE, SIA, Apdrošināšanas brokeri

Kārļa Ulmaņa gatve 2-6.st., Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumi:

VIS BROKERHOUSE piedāvā plašu pakalpojumu klāstu juridiskām un fiziskām personām:

✓  OCTA, KASKO, KASKO „BEDRES”; ✓ Starptautiskais apdrošināšanas līgums (Zaļā karte/Green Card); ✓ Veselības apdrošināšana; ✓ Civiltiesiskās atbildības apdrošināšana; ✓ Īpašuma apdrošināšana; ✓ Nelaimes gadījumu apdrošināšana; ✓ Ceļojumu apdrošināšana; ✓ Nodokļu optimizācija.

all4pets, Olaines veterinārā klīnika

Zeiferta 12, Olaine, Olaines nov., LV-2114
"all4pets" pakalpojumi: ✓ Terapija un identifikācija; ✓ Dzīvnieku vakcinācija; ✓ Laboratoriskie izmeklējumi; ✓ Dzīvnieku ķirurģija; ✓ Dzīvnieku stomatoloģija; ✓ Vetārsta mājas vizīte; ✓ Barība dzīvniekiem; ✓ Medikamenti dzīvniekiem Papildus: Veterinārās klīnikas konsultatīvajā aptiekā iespējams iegādāties dažāda veida dzīvnieku papildbarības, vitamīnu un minerālvielu preparātus. Tāpat piedāvājam vairākus pretparazitāro līdzekļu veidus, ādas un apmatojuma uzlabošanai paredzētus līdzekļus, kaulu un locītavu papildbarību, papildbarību veselības stiprināšanai un uzlabošanai.

Ecotrend, SIA

Jāņa Asara 15, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA “Ecotrend” jau piecus Latvijā un Baltijas valstīs piedāvā apģērbu žāvēšanas skapjus un apavu žāvētājus. Šobrīd esam paplašinājuši savu piedāvājumu ar kvalitatīviem apavu un apģērbu žāvēšanas skapjiem un specializētām žāvēšanas iekārtām, kuras ir piemērotas gan mājsaimniecībām, gan uzņēmumiem. Mēs pārstāvam lielākos Eiropas žāvēšanas iekārtu ražotājus. Lielākais apģērbu un apavu žāvēšanas iekārtu piedāvājums. Mūsu lielākie klienti ir pirmsskolas izglītības iestādes, valsts un pašvaldību uzņēmumi, kā arī privātuzņēmumi rūpējoties par darbinieku komfortu un veselību, lietojot kvalitatīvi izžāvētus apavus un apģērbu. Mūsu piegādātās apavu un apģērbu žāvēšanas iekārtas ir populāras Skandināvijā un Eiropā.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri