Veselība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Gaismas kosmetoloģija, lāzerepilācijas salons L & Magic

Hospitāļu 8, Rīga LV-1013
R.F liftings mezoterapija. Lāzerklīnika. Droša ādas matiņu (matu) likvidācija, lāzerepilācija, lāzerepilācija ar jaunākās paaudzes lāzeri Light Sheer Lumenis (ASV) jebkuras krāsas ādai (arī iedegušai). Sejas ādas atjaunošana, grumbu novēršana, figūras korekcija, celulīta ārstēšana, striju (strijas) likvidēšana, izstieptas ādas

Klīnika Denta, SIA

Brīvības gatve 230, Rīga, LV-1039
Lāzerzobārstniecība Denta::

Lāzertehnoloģiju zobārstniecība ir 21. gadsimta zobārstniecība. Zobārstniecībā Denta mēs lepojamies, ka mums ir vismodernākā zobu lāzera iekārta Fotona Lightwalker, kas ir piemērota zobu, smaganu un citu problēmu ārstēšanai bez sāpēm. Lāzerzobārstniecība strauji ir ieguvusi popularitāti Eiropā un ASV, mēs esam viena no pirmajām zobārstniecībām Latvijā, kas ir ieguldījusi līdzekļus šajā sarežģītajā iekārtā.

Denta sadarbojas ar lielākajām apdrošināšanas kompānijām Latvijā: “Ergo”, “Balta”, ”BTA”, ”Baltikums”, “Seesam”, “If”, “Gjensidige”, “Compensa”, ”Baltijas apdrošināšanas nams”, bet sadarbībā ar Nacionālo veselības dienestu bērni līdz 18 gadu vecumam tiek apkalpoti bez maksas. Mūsu pacientiem: BEZMAKSAS auto stāvvieta.

 

Siliņš Māris, ārsts psihoterapeits Rīgā

A.Čaka 83/85-68, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ psihoterapeita konsultācijas ✓ pāru psiholoģija/psihoterapija ✓ ģimeņu psiholoģija/psihoterapija ✓ individuālā psiholoģija/psihoterapija u.c. Par speciālistu: Psihoterapeits Māris Siliņš, 90.gadu sākumā sākot darbu Ģimenes centrā, par savu moto ierakstīja frāzi, kas vēl šodien precīzi apzīmējot viņa nodarbošanos – "Palīdzēt cilvēkiem labāk saprast un pieņemt pašiem sevi un savas attiecības ar citiem".

Vizus optima, SIA

Ainažu 49, Rīga, LV-1024
Pakalpojumi: ✓ Acu slimību diagnostika ✓ Redzes pārbaude bērniem ✓ Optika Par mums:

Redzes centrs Tev piedāvā veikt ērtu, pieejamu un kvalitatīvu redzes pārbaudi. 

Sertificēti speciālisti ar ilggadēju pieredzi. Veicam diagnostiku un konservatīvu acu slimību ārstēšanu.

Ārsti: Žanna Kudiņa - ārsts oftalmologs, Diāna Abduļina - ārsts oftalmologs, Kaspars Kudiņš - ārsts.

Ārstes Žanetes Sebres psihoterapijas privātprakse (Pēc pieraksta)

Darba laiks: pēc pieraksta iepriekš piesakoties.
Maiznīcas 12-1, Rīga LV-1001
Ārsta psihoterepeita pakalpojumi. Darba laiks: pēc pieraksta iepriekš piesakoties. Psihoterapeits, psihologs, psihoterapija. Konsultācijas, individuālā psihoanalītiskā psihoterapija, Attiecību problēmas, ģimenes problēmas, veģetatīvā distonija, depresija, uzmācīgas domas, bezmiegs, panikas lēkmes, lēkme, nemiers,

Valters Emmanuels, sertificēts fizioterapeits Jūrmalā

Blāzmas 8, Jūrmala LV-2015
Par mani:

Piedāvāju fizioterapiju klātienē un mājas vizītes, esmu specializējies un nodarbojos ar – rehabilitāciju pēc traumu guvumiem, pēc locītavu endoprotezēšanas, fizioterapiju bērniem ar funkcionāliem traucējumiem, pēc insulta rehabilitāciju, ārstniecisko vingrošanu, vingrinājumu programmas individuālā plāna sastādīšanu, kinezioloģisko teipošanu, sniedzu individuālās konsultācijās, veicu ārstniecisko masāžu.

Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca, SIA

Pilsoņu 13, Rīga LV-1002
Par slimnīcu:

VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” ir daudzprofilu slimnīca, kas sniedz pilna apjoma neatliekamo un plānveida medicīnisko palīdzību, kā arī nodrošina pirms un pēc diploma izglītību, veic zinātniskus pētījumus un nodrošina jaunu ārstniecības metožu un tehnoloģiju aprobēšanu un ieviešanu Latvijā.

Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs, Valsts SIA

Tvaika 2, Rīga LV-1005
Psihiatriskā palīdzība: ✓ AMBULATORĀ ĀRSTNIECĪBA. Ārstu – psihiatru konsultācijas un ārstniecību garīgās veselības traucējumu gadījumos bez nepieciešamības ievietot pacientu ārstēšanai slimnīcā. ✓ STACIONĀRĀ ĀRSTNIECĪBA. Nepieciešama, ja ārstēšanu nevar nodrošināt ambulatori. Piemēram, akūtos psihotiskos stāvokļos, pacientiem ar smagām depresijām, kas izpaužas ar pašapdraudējumu (autoagresiju) vai agresiju pret citiem, kā arī citos organiskos centrālās nervu sistēmas saslimšanas gadījumos. ✓ TIESAS EKSPERTĪZE. Procesuāla darbība, kuru veic viens vai vairāki tiesu eksperti pēc procesa virzītāja lēmuma krimināllietas vai civillietas ietvaros, un kuras saturs ir ekspertīzei iesniegto objektu pētīšana, lai noskaidrotu procesam nozīmīgus faktus un apstākļus, – par to tiek sniegts eksperta atzinums.

ANTIGENTEST.LV, SIA Ekspress laboratorija

Dzelzavas 120g, Rīga, LV-1021
Par uzņēmumu:

Ātri un uzticami Covid-19 Antigen testi: uzņēmumiem, sporta klubiem, kultūras iestādēm, viesnīcām, valsts iestādēm, pašvaldībām, medicīnas iestādēm, privātpersonām.

Mentamed, SIA - Veselības aprūpe mājās, obligātā veselības pārbaude

Stirnu 8, Rīga LV-1082
Apraksts:

SIA "MENTAMED" ir profesionāls veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējs Latvijā kopš 2006. gada. Uzņēmums nodrošina smagi slimo pacientu, senioru, invalīdu aprūpi, rehabilitāciju un kopšanu viņu mājās. Aprūpi dzīvesvietā nodrošina īpaši apmācīta profesionāla speciālistu komanda: ārsti, ārstu palīgi, medmāsas, un rehabilitācijas speciālisti. SIA “MENTAMED” veic obligātās veselības pārbaudes izbraukumos visā Latvijā. Tuvāka informācija pa tālruņiem: +371 20221234 vai +371 29248368

Rīgas Lāzer klīnika, SIA

Strēlnieku 9-5, Rīga LV-1010
Apraksts:

Rīgas Lāzer klīnikā izmantojam tikai jaunākās paaudzes lāzertehniku, kas ļaus sasniegt viss labākos rezultātus.

ĀRSTNIECĪBAS IESTĀDES REĢISTRĀCIJAS KODS 005000007

Salvum TD aprūpe un izglītība, SIA

Brīvības gatve 214b, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Novērtē visu vecuma grupu pacientu veselības stāvokli ✓ Diagnosticē iespējamos veselības traucējumus, nepieciešamības gadījumā nozīmē nepieciešamos papildizmeklējumus ✓ Nozīmē nepieciešamo ārstēšanu veselības stāvokļa stabilizēšanai un ārstēšanai ✓ Veic laboratorisko izmeklējumu materiāla savākšanu un transportēšanu uz laboratoriju ✓ Asins/urīna/krēpu/fēču/iztriepju analīzes ✓ Covid-19 siekalu tests vai nazofaringeālās iztriepes paņemšana un/vai COVID-19 eksprestests ✓ Vakcināciju, arī pret COVID-19 ✓ Medikamentu ievadīšanu, izmantojot mūsdienu tehnoloģijām atbilstošu aprīkojumu ✓ Ādas bojājuma aprūpi: pēcoperācijas šuvju, skavu noņemšana utt., primāru un sekundāru brūču, trofisko čūlu, izgulējumu aprūpe ✓ Speciālās klīniskās procedūras: urīnpūšļa ilgkatetra ievietošana/nomaiņa; epicistostomas nomaiņa (arī pirmreizējā nomaiņa ar speciālo Braun komplektu); nefrostomas, urostomas, kolostomas aprūpe un pacienta/piederīgo izglītošana; kolostomas, ileostomas nomaiņa un aprūpe, traheostomas aprūpe

Dr. D.Kalvānes ārsta prakse, SIA

Mārupes 1a, Rīga LV-1002
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Ģimnastikas 1, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Tallinas 1, Rīga, LV-1001
Tehniskie palīglīdzekļi, korsete, medicīniskā josta, ortoze, mugura, ceļa locītava, potītes, pēda, fiksators, apkakle, kruķi, kruķis, spieķis, štoks, ortopēdiskā zolīte, individuāli izgatavotas, ortopēdiskās zolītes, apavu ieliktņi, kompresijas zeķes, traumatologs – ortopēds, tehniskais ortopēds, krusteniskās ceļa saites,

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu 7, Rīga LV-1005
Piesakies konsultācijai!:

Ja jums ir kādi jautājumi, neskaidrības, piesakiet bezmaksas konsultāciju, un mūsu speciālisti ar jums sazināsies tuvākajā laikā, lai uz tiem atbildētu.

Garantija:

Katrai pārdotajai iekārtai ir 10 gadu garantija. Eksports uz 29 pasaules valstīm. ISO un CE sertifikāti. Pēcapkalpošanas serviss.