Ārstniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Estētiks, SIA

Kleistu 18a-1, Rīga LV-1067
Apraksts:

Mūsu klīnika "Estētiks" sniedz plaša spektra stomatoloģiskos pakalpojumus, izmantojot jaunākās zobu ārstēšanas un protezēšanas tehnoloģijas. Mūsu principi – darba kvalitāte un pacientu komforts. Mēs izveidosim individuālu ārstēšanas plānu tieši jums, ievērojot visas pacientu iespējas un vēlmes. Pie mums strādā draudzīgs kvalificētu speciālistu kolektīvs, kas zina un mīl savu darbu. Mūsu galvenie pakalpojumi: zobu ārstniecība; zobu protezēšana; estētiskā stomatoloģija; zobu higiēna; zobu balināšana; bērnu stomatoloģija; zobu ķirurģija; zobu implanti.

Medent, SIA, Zobārstniecības kabinets

1905.gada 13-2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Dr.Mihails Iļjins - zobu implantācija, visa veida zobu protezēšana, ķirurģija. Dr.Anastasija Iļina - zobu higiēna, estētiskā zobu ārstēšana. Augsti kvalificēti speciālisti. Diagnostiskā aparatūra. Augsta kvalitāte, sapratīgas cenas, kreatīva pieeja un draudzīga atmosfēra!

Medent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Kuldīgas 26, Ventspils LV-3601
ārstēšana, zobu ķirurģija, speciālista konsultācijas, zobu izraušana, gudrības zobu izraušana, zobu sakņu ārstniecība

Amālija 2020, SIA

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

Zobārstniecības praksē SIA "Amālija 2020" pieejamie pakalpojumi: mutes dobuma higiēna un profilakse; plombēšana un endodontiska ārstēšana; protezēšana; mutes dobuma ķirurģija-zobu ekstrakcija; bērniem zobārstniecība bez maksas; zobārsta konsultācijas - ieteikumi un instrukcijas. Klīnika nodrošina pieejamību cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, pēc iepriekšēja pieraksta. Ārstniecības iestāde nodarbojas ar vienkāršo zobu kariesa ārstēšanu.

Eliāses Ievas zobārstniecības prakse, SIA

Jumaras 195, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Ārstniecības iestādes reģistra kods 2500-00153. Zobārstniecības pakalpojumi: Ārstēšana, protezēšana, ķirurģija, zobu implanti, mutes higiēna, balināšana.

Diadents, SIA

Melīdas 10-62, Rīga, LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Zobu raušana ✓ Protezēšana ✓ Smaganu ārstēšana ✓ Zobu ķirurģija ✓ Kroņi ✓ Plombēšana ✓ Zobārsta konsultācijas Apraksts:

Dr. Bankoviča klīnika Vecmīlgrāvī. Mūsu klīnikas piedāvajumā: zobu ārstēšana, terapija, ķirurģija un higiēnista pakalpojumi.

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības privātprakse, SIA

Dzirnavu 104, Rīga, LV-1050
Zobārstniecība Rīgā:

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības praksē var saņemt zobu ārstēšanas, mutes un zobu higiēnas speciālista, ķirurga un protēzista pakalpojumus.Tāpat pieejama implantoloģija un zobu balināšana. Praksē tiek nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem pēc iepriekšēja pieraksta ar mobilo pacēlāju. Ārstniecības iestādes kods: 10001568.

ZL.LV iesaka

FamilyDent, SIA

Baltāsbaznīcas 34-1, Rīga LV-1015
Ko Piedāvā Mūsu Zobārstniecības Klīnika?: ✓ I-PRF tehnoloģijas zobārstniecībā ✓ Zobu izmeklēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu terapija ✓ Endodontija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Gudrības zobu raušana ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Zobu implanti

A. Klīnika, SIA

Kabiles 7, Rīga LV-1058
Par klīniku:

"A. Klīnika" tika dibināta 2009. gadā, spēkus un pieredzi apvienojot ginekoloģei-dzemdību speciālistei Marinai Čēmai un zobārstam ar 30 gadu stāžu Andrim Ozoliņam. Klīnika atrodas Mārupē - klusā un mierpilnā vietā, radod patiesu māju nevis aukstas klīnikas sajūtu. Mūsu zobārsti un ginekoloģijas speciālisti regulāri pilnveido savas zināšanas profesijā, apmeklējot konferences, seminārus, kā arī dodoties pieredzes apmaiņas braucienos. Savā klīnikā esam izvirzījuši sev prasību vienmēr būt soli priekšā - gan apkalpošanas kvalitātē, gan jauno tehnoloģiju lietošanā. SIA “A. Klīnika” nodrošina vides pieejamību personām ar funkcionāliem traucējumiem.Mūsu klīnika atrodas Rīgā, Āgenskalna – Mārupes rajonā un nodrošinām profesionālus un augsti kvalificētus ārstniecības pakalpojumus mājīgā atmosfērā un izmantojot jaunāko un modernāko aprīkojumu. Zobārstniecības jomā piedāvājam zobu ārstēšanu, endodontijas un ortodontijas pakalpojumus, zobu protezēšanu un implantāciju, zobu ķirurģiju, kā arī zobu higiēnu un balināšanu ar lāzeru, zobu regulēšanu ar ORDLINE kapēm. Sniedzam arī ginekoloģijas, grūtniecības uzraudzības, ginekoloģiskās USG un endokrinoloģijas pakalpojumus.

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Consilium Medicum, SIA

Rūpniecības 7-1, Rīga LV-1010
Sākotnēji:

Sākotnēji bijām pazīstami kā medicīnas centrs "Uniklīnika", kas specializējās tādā nosacīti šaurā nozarē kā mazā iegurņa orgānu slimību ārstēšanā, taču ar laiku tika piesaistīti arī citi speciālisti un ārsti, lai spētu nodrošināt kompleksu slimību ārstēšanu, un izveidota klīnika, kur klientiem veic ultrasonogrāfiju, doplerogrāfiju, ehokardiogrammu un citas procedūras.

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

iVF Riga, neauglības ārstēšanas un reproduktīvās ģenētikas klīnika

Zaļā 1-2.st., Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Neauglības diagnostika un ārstēšana ✓ Auglības saglabāšana - KRIO ✓ Vīriešu neaugulības diagnostika un ārstēšana ✓ Ģenētiskā testēšana ✓ Laboratorija / Manipulācijas ✓ Donoru programmas ✓ Vīriešu veselība ✓ Ambulatorais centrs ✓ Cilmes šūnu centrs ✓ Anti-age medicīna ✓ Ginekoloģija ✓ Operācijas ✓ Pakalpojumi grūtniecēm

Acu Mikroķirurģijas Centrs, SIA, Daktera Kuzņecova klīnika

F.Sadovņikova 20, Rīga LV-1003
Apraksts: Mūsu klīnika ir dibināta 1998. gadā. Galvenais princips: kvalitāte un drošība - pacientam. Piedāvajam visa veida redzes korekcijas ar unikālu tehnoloģiju, kas garantē pacientiem pareizu ārstēšanas taktiku, maksimālu drošību un augstas precizitātes rezultātus. Mūsu klīnika strādā pēc jaunākajām tehnoloģijām un metodēm, ar FDA drošības garantiem-sertifikātiem, visplašākās redzes korekcijas - tuvredzības, tālredzības, astigmātisma, vecuma tālredzības (presbiopija) spektrā. No 18 gadu vecuma un bez vecuma ierobežojuma! Salīdzinot ar citām klīnikām, veicam audus saudzējošās operācijas redzes korekcijā, pacientiem ar īpaši plānu radzeni un platām zīlītēm, ar augstu un sarežģītu tuvredzības, tālredzības, vecuma tālredzības (presbiopija) un astigmātisma pakāpi.

Ārsta Viktora Vestermaņa privātprakse, IK

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Mēs specializējamies:: ✓ vertebroloģijā ✓ ortopēdijā ✓ kaulu, locītavu slimību ārstēšanā ✓ muguras sāpju ārstēšanā ✓ mugurkaula ķirurģijā ✓ algoloģijā Veicam sāpju iemesla diagnostiku, piedāvājam ārstēšanu un dažādus palīglīdzekļus, kas palīdz novērst locītavu un muguras sāpes. 

Zalamanes, Skrodeles, Bīgestānes klīnika, SIA

Brīvības 84-6, 4.st., Rīga LV-1001
Apraksts:

"KZS Klīnika" dibināta 2007. gadā kā privāta konsultatīvās ginekoloģiskās palīdzības iestāde. Mūsu labākie speciālisti – ginekologi, neirologi, radiologi, terapeiti un dermatologi ir ar bagātīgu darba pieredzi, kura gūta, strādājot P.Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā, kā arī citās valsts un privātā sektora ārstniecības iestādēs, apvienojumā ar mūsu klīnikā pieejamajām progresīvajām diagnostikas metodēm garantē augsti kvalificētu, profesionālu sievietes veselības aprūpi. Klīnikā šobrīd pieejams plašs pakalpojumu klāsts sievietes veselībai – ginekoloģiskie izmeklējumi, neauglības ārstēšana, ultrasonogrāfija grūtniecēm, dermatovenerologa konsultācija un citi ārstnieciskie izmeklējumi, kā arī notiek māmiņu skolas nodarbības topošajiem un esošajiem vecākiem.

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Duntes 20 k.1, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Latvijas Mikroķirurģijas centrs

Brīvības gatve 410-2.st., Rīga LV-1024
Kapēc mēs: ✓ Augsta profesionalitāte

Jums palīdzēs starptautiski pazīstami Latvijas vadošie plastikas ķirurgi un rokas ķirurgi, kas profesionālās zināšanas apguvuši un regulāri papildina ASV, Singapūras, Norvēģijas, Vācijas un Austrijas klīnikās. No mūsu enerģiskajiem speciālistiem mācās citi vietējie kolēģi – jūs būsiet patiesi drošās rokās!

Multidisciplināra pieeja

Mūsu komandu veido pieredzes bagāti plastikas ķirurgi, traumatologi, ortopēdi, rokas ķirurgi, bērnu ķirurgi, anesteziologi, reanimatologi, ergoterapeiti un diagnostiskās radioloģijas speciālisti. Tas nozīmē, ka saņemsiet visu nepieciešamo speciālistu konsultācijas un palīdzību vienuviet.

Komfortabli apstākļi

Pēc operācijas jūs varēsiet netraucēti atpūsties mājīgās telpās, kur par jums rūpēsies pieredzējis un atsaucīgs personāls. Nodrošinām ērtu servisu, personīgu attieksmi un konfidencialitāti.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.