Ārstniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Fizioterapijas centrs Rēzeknē

18.novembra 16-305, Rēzekne LV-4601
Spondiloze, lekcijas biroju darbiniekiem, traumu ārstniecība , Iekaisuma mazināšana, tenisa elkonis, golfa

Sakstagals, stādaudzētava

Pedeļi, "Āboliņa" , Sakstagala pagasts, Rēzeknes nov. LV-4638
Stādaudzētavā pieejams:: ✓ Augļu koki, ogulāji, zemenes; ✓ Ārstniecības augi; ✓ Dārzeņu stādi; ✓ Graudzāles; ✓ Lapu koki, krūmi; ✓ Peonijas; ✓ Reti, eksotiski augi; ✓ Rododendri, viršaugi; ✓ Rozes; ✓ Sīpolpuķes; ✓ Skuju koki, krūmi; ✓ Tējas augi; ✓ Ūdensaugi, ūdensrozes; ✓ Viengadīgie augi; ✓ Vīteņaugi; ✓ Ziemcietes.

LaTi un kompānija, SIA

Grebenščikova 1-266, Rīga LV-1003
Apraksts:

Medicīnas sabiedrība "LaTi un Kompānija" ir ambulatora ārstniecības iestāde, kurā pieejami bērnu un pieaugušo ķirurģijas, traumatoloģijas un ortopēdijas speciālisti. 

Sabiedrība dibināta 1994. gadā.  Strādājot vienotā komandā, ar gandrīz divdesmit gadu pieredzi, mēs esam spējīgi palīdzēt visdažādākajās situācijās – arī komplicētu saslimšanu gadījumos. Mūsu mērķis ir nodrošināt profesionālu konsultāciju, diagnostiku un ārstēšanu.

Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca, SIA

Pilsoņu 13, Rīga LV-1002
Par slimnīcu:

VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” ir daudzprofilu slimnīca, kas sniedz pilna apjoma neatliekamo un plānveida medicīnisko palīdzību, kā arī nodrošina pirms un pēc diploma izglītību, veic zinātniskus pētījumus un nodrošina jaunu ārstniecības metožu un tehnoloģiju aprobēšanu un ieviešanu Latvijā.

Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs, Valsts SIA

Tvaika 2, Rīga LV-1005
Psihiatriskā palīdzība: ✓ AMBULATORĀ ĀRSTNIECĪBA. Ārstu – psihiatru konsultācijas un ārstniecību garīgās veselības traucējumu gadījumos bez nepieciešamības ievietot pacientu ārstēšanai slimnīcā. ✓ STACIONĀRĀ ĀRSTNIECĪBA. Nepieciešama, ja ārstēšanu nevar nodrošināt ambulatori. Piemēram, akūtos psihotiskos stāvokļos, pacientiem ar smagām depresijām, kas izpaužas ar pašapdraudējumu (autoagresiju) vai agresiju pret citiem, kā arī citos organiskos centrālās nervu sistēmas saslimšanas gadījumos. ✓ TIESAS EKSPERTĪZE. Procesuāla darbība, kuru veic viens vai vairāki tiesu eksperti pēc procesa virzītāja lēmuma krimināllietas vai civillietas ietvaros, un kuras saturs ir ekspertīzei iesniegto objektu pētīšana, lai noskaidrotu procesam nozīmīgus faktus un apstākļus, – par to tiek sniegts eksperta atzinums.

Stādaudzētavas Zaļā oāze, individuālais darbs

Rencēni, Pumpura 1a, Rencēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4232
Apraksts: Stādu audzētava ir ģimenes uzņēmums, kas 20 gadu laikā ar savu kvalitatīvo piedāvājumu, uzņēmību un laipno attieksmi iemantojis daudzu klientu uzticību, kuri katru gadu saviem dārza darbiem izvēlas tieši stādaudzētavas "Zaļā Oāze" stādus un pakalpojumus. Stādi, kas audzēti un aprūpēti ar gudrību un mīlestību, ļoti labi adaptējas jaunajās mājās un izdaiļo apkārtējo vidi. Iepazīsties ar piedāvājumu un izvēlies, ko sirds kāro!

Pārventas poliklīnika

Talsu 39a, Ventspils LV-3602
Apraksts: Plaša profila ambulatorie medicīniskie pakalpojumi. Obligātās veselības pārbaudes. Šoferu medicīniskās pārbaudes. Jūrnieku, peldošā sastāva medicīniskās komisijas, sertifikāti.

Zaķīšu pirtiņa, Viesu nams

"Bāči" , Kabiles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3314
Apraksts: "Zaķīšu pirtiņa" piedāvā nakšņošanu līdz 9 gultasvietām, pirti, augsto kublu ar LED apgaismojumu un hidromasāžu. Smart TV, internets, lielā tumba mūzikas atskaņošanai, virtuves zona ar aprīkojumu un traukiem. Piedāvājumā pirtnieka pakalpojumi, pirtsslotas, dažādi augu un ziedu hidrolāti un citi dabīgi ārstniecības līdzekļi. Mob. 29221740.

Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs, SIA

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts: SIA ”Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs” ir izveidojis mājaslapu, lai nodrošinātu informācijas pieejamību par sniegto pakalpojumu veidiem un regulāri informējot par izmaiņām ārstniecības personu darba laikos, kā arī lai nodrošinātu atgriezenisko saiti ar pacientiem - ierosinājumi, aizrādījumi, t.i., ir iespēja veidot dialogu.

Ģimenes pēdu veselības centrs, Foot.in, SIA

Lāčplēša 59, Rīga LV-1011
Galvenie pakalpojumi podoloģijā:: ✓ Pēdu aprūpe/ ārstnieciskā pēdu aprūpe ✓ Podologa konsultācija/ sertificēts podologs ✓ Bērnu/ pusaudžu pēdu ādas un nagu aprūpe ✓ Kārpu/varžacu apstrāde ✓ Ieauguša naga korekcija ✓ Ortoniksija (naga koriģēšanas sistēmas) ✓ Naga protezēšana ✓ Apavu dezinficēšana ✓ Pēdu masāžā/reflektorā pēdu masāža ✓ Roku nagu apstrāde ✓ Fizioterapija/ fizioterapeita pakalpojumi ✓ Individuālas nodarbības ✓ Rehabilitācija

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari Apraksts:

Svari un svēršanas sistēmas profesionāļiem. Tiem, kuri pēta, ražo, pārstrādā, transportē un tirgo. Visiem profesionāļiem, kuriem precīzi jāzina, cik miligramu vai desmitu tonnu ir uz svaru platformas. Mēs esam gatavi projektēt un izgatavot unikālus, tikai jums piemērotus, svara mērīšanas līdzekļus, kā arī pārdot no sava veikala noliktavas populārus un plaši pieprasītus svaru modeļus. Varbūt tas, kas vajadzīgs jums, atrodams kādā no sadarbības partneru svaru produkcijas katalogiem - atvedīsim vajadzīgos svarus vai svaru komponentes pēc jūsu pasūtījuma maksimāli īsā laikā.

ZL.LV iesaka

Oses M. ģimenes ārsta prakse

Lone, "Pagastmāja" , Saukas pagasts, Jēkabpils nov. LV-5224
Apraksts:

Māras Oses ģimenes ārsta prakse sniedz ārstniecības pakalpojumus Saukas pagastā, Jēkabpils novadā.

Ārstes darba laiks: P. T. PT. 8-12; O. 14-18; C. 15-19. 

Madonas novada pašvaldība, Ļaudonas pagasta pārvalde

Ļaudona, Dzirnavu 2, Ļaudonas pagasts, Madonas nov., LV-4862
Apraksts:

Ļaudonas pagasts atrodas Austrumlatvijas zemienes ZR malā. Teritorijas lielāko daļu aizņem Aronas paugurlīdzenums, austrumdaļu Jersikas līdzenums. Robeža starp tiem stiepjas gar Aivieksti līdz Ļaudonai, turpinās gar Drikšņa ezeru uz dienvidiem. Aronas paugurlīdzenuma reljefu veido pārsvarā paugurlīdzenumi un paugurgrēdas, kas ieplakās un gar upēm pāriet viļņotajos un plakanajos līdzenumos. Virsas notece – apgrūtināta. Pagasta ziemeļos iesniedzas Praulienas pauguraine. Pagasta teritorijas vidusdaļā Z-D virzienā stiepjas Madonas–Trepes valnis, kam raksturīgs saposmots reljefs – augsti pauguri mijas ar dziļām ieplakām, kurās izveidojušies ezeriņi vai purviņi. Vaļņa pakājē daudzviet izplūst karbonātiem bagātie avoti. Madonas–Trepes valni no Praulienas pauguraines atdala plaša pārpurvota ieplaka Dūku-Svētes ieplaka, kurā izgulsnējušies saldūdens kaļķi. Lielākie ezeri pagasta vidusdaļā Driksnis un Savienas ezers, Krustkalnu rezervāta teritorijā – Lielais Plencis un Mazais Plencis.

Fitosan Plus, SIA

Pērnavas 4-4F, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ Rehabilitācija ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Audiologopēdija ✓ Uztura speciālists ✓ Ergoterapija Medicīnas centrs:

Medicīnas centrs Jelgavā "Fitosan Plus" dibināts 1995. gadā. Laika gaitā esam izveidojuši dienas stacionāru un rehabilitācijas centru, kur fizioterapeiti, ergoterapeiti, uztura speciālists un masieri veic dažādas ārstnieciskās procedūras un profilakses pasākumus bērniem un pieaugušajiem. Labākie speciālisti Jelgavā piedāvā mākslas un mūzikas terapiju, lai mazinātu autisma radītos traucējumus, hiperaktivitāti, uzvedības traucējumus, veicinātu runas attīstību un atmiņas uzlabošanu. Piedāvājam arī audiologopēdu un mākslas terapeitu. Zīdaiņiem izveidotas terapijas zāles, kur kvalificēti fizioterapeiti veic zīdaiņu masāžu un bobata terapiju. Veselības centrs ērti pieejams pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem un invalīdiem. Sertificēti ārsti un speciālisti sniegs rehabilitācijas pakalpojumus visiem, kas vēlas uzlabot un saglabāt savu veselību. Ārstniecības iestādes kods 090065207.

Aizkraukles slimnīca, SIA

Bērzu 5, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Pakalpojumi: ✓ Laboratorija ✓ Diagnostika ✓ Dienas stacionārs ✓ Operācijas ✓ Mājas aprūpe ✓ Medicīnas preču veikals Apraksts:

Aizkraukles Slimnīca ar vairāk kā 40 augsti kvalificētiem speciālistiem piedāvā plašu ārstniecības pakalpojumu klāstu.

Surdovest, SIA

Ieriķu 20, Rīga LV-1084
Pakalpojumi: ✓ Deguna, ausu, kakla akūtu un hronisku slimību ārstēšana; ✓ Dzirdes un vestibulārā aparāta funkcionālā stāvokļa diagnostika; ✓ Dzirdes aparāti; ✓ Ārstēšanu bez operācijas - konservatīvo ārstēšana; ✓ Akupunktūra jeb adatu terapija Surdovest:

Nosaukums "Surdovest" nozīmē Surdoloģiskais vestibulārās rehabilitācijas centrs. Ko tas nozīmē praksē? - To, ka šajā centrā sertificēts ārsts-otolaringologs Aivars Plēpis izārstēs no dažādām ausu-kakla-deguna saslimšanām - iesnām, rinīta, tonzilīta un citām. Lai uzstādītu precīzu diagnozi, dakteris izmanto vismūsdienīgāko metodiku, tajā skaitā endoskopiju. Endoskopija ļauj redzēt to, ko nav iespējams apskatīt ar neapbruņotu aci, un atklāt ausu, kakla vai deguna slimību jau sākumstadijā.

Cilmes šūnu banka, SIA

K.Valdemāra 33a-1A, Rīga LV-1010
Apraksts: SIA “Cilmes šūnu banka” ir pirmā, ar visilgāko pieredzi Latvijā, akreditētā cilmes šūnu banka. Uzņēmums Latvijā darbojas kopš 2004. gada 24. februāra, strādā 24/7 režīmā. SIA “Cilmes šūnu banka” ir reģistrēta ārstniecības iestāžu reģistrā un ir saņēmusi Zāļu valsts aģentūras izsniegtu audu un šūnu izmantošanas atļauju. Šie dokumenti apliecina, ka SIA “Cilmes šūnu banka” ir novērtēta un atbilst normatīvo aktu prasībām un ir tiesīga veikt šādas darbības: privātai izmantošanai paredzētu nabassaites asiņu un audu ziedošana, ieguve, laboratoriskā izmeklēšana, nolūkā nodot tos tālākai apstrādei “Polski Bank Komorek Macierzystych” S.A. (PBKM). PBKM ir SIA "Cilmes šūnu banka" "mātes" kompānija, kas apvieno nabassaites bioloģiskā materiāla bankas un kuras starptautiskais zīmols ir FamiCord.

Sintijas Vasiļevskas - ārsta palīga (feldšera) prakse

Pasta 47-224c, Jelgava LV-3001
Prakse piedāvā::

Savā praksē piedāvāju konsultācijas (gan pieaugušajiem, gan bērniem), dažādas medicīniskās manipulācijas, vakcināciju, kā arī mājas vizītes. Darba laiks pielāgots vairāk dienas otrajai pusei/vakariem un brīvdienām. Mērķis - padarīt ambulatoro medicīnu pieejamāku darba aktīvajiem cilvēkiem. Individuāla pieeja katram pacientam mājīgās ārstniecības iestādes telpās Jelgavā, Pasta ielā 47 - 224C. Droši sazinies ar mani pa tālr. 25258333, e-pastu: vasilevska.sintija@gmail.com vai sociālajos tīklos, izklāsti savu medicīniskā rakstura problēmu, vajadzību! Ar lielāko prieku uzklausīšu un atradīšu, ieteikšu labāko risinājumu savas medicīniskās kompetences ietvaros!

Kopā mēs noteikti dzīvi padarīsim veselīgāku un produktīvāku!

EMCO paklāji

Latgales 256A-3.stāvs, Rīga LV-1063
EMCO paklāji priekšrocības:: ✓ apstādina līdz 90% ielas netīrumu ✓ ļauj ietaupīt līdz 65% izdevumu telpu uzkopšanai ✓ pagarina kalpošanas ilgumu un saglabā pievilcīgu grīdas segumu ārējo izskatu ✓ samazina putekļu daudzumu gaisā ✓ izslēdz paslīdēšanas risku ✓ samazina uzkopšanas biežumu 2 – 3 reizes ✓ gaumīgs interjera priekšmets

Dr. Tereško tējas, Doktus, ZS

K.Valdemāra 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Produkti:: ✓ Augu tēja Covid-19 profilaksei un simptomu mazināšanai ✓ Veselības tēja SVARA SAMAZINĀŠANAI ✓ Veselības tēja AKNĀM ✓ Veselības tēja MIERAM UN MIEGAM ✓ Veselības tēja ASINSVADIEM ✓ Veselības tēja IMUNITĀTES STIPRINĀŠANAI ✓ Veselības tēja ORGANISMA ATTĪRĪŠANAI ✓ SIRDS veselības tēja u.c. ✓ BETULLIFE: betulīns veselībai un ilgmūžībai