Ģeoloģiskā izpēte, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Ģeo Eko Risinājumi, SIA

Ēveles 14 k.1-2, Rīga, LV-1013
Apraksts:

"Ģeo Eko Risinājumi" galvenās darbības nozares ir ģeotehniskā izpēte un mērniecības pakalpojumi. Vadošie speciālisti ar 15 gadu pieredzi. Individuāla pieeja katram klientam. Piedāvāsim risinājumus jebkuram jūsu projektam! Profesionāla komanda. Licences un sertifikāti. Dokumentācijas sagatavošana.

Ģeo Projekti, IK

Jaunā Ostmala 2a, Liepāja, LV-3401
Ģeoloģiskā izpēte

Ģeo, SIA, Ģeoloģija un mērniecība

Putnu 9, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Inženierģeoloģiskā, ģeotehniskā izpēte jaunbūvēm ✓ Celtnes būvpamatnes izpēte ✓ Hidroģeoloģiskā izpēte ✓ Potenciālu dīķu vietas izpēte ✓ Mērniecības darbi ✓ Ūdensapgādes urbumu ierīkošana Ģeoloģija un mērniecība:

Ģeoloģiskās izpētes darbi Rīgā. Topogrāfiskie un kadastrālie darbi. Artēzisko aku urbšana. Konsultācijas. Ģeotehniskā izpēte būvēm, mājām Vidzeme, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

Ģeoloģika, SIA

Kļavu 2a, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001

Ģeoserviss, AS

Piedrujas 11-101, Rīga, LV-1073
Apraksts: AS "ĢEOSERVISS" galvenais darbības virziens - INŽENIERIZPĒTES DARBI būvniecības un projektēšanas vajadzībām, kā arī akreditētās ĢEOTEHNISKĀS LABORATORIJAS pakalpojumi. Pieredze kopš 1993. gada. ĢEOTEHNISKĀ LABORATORIJA piedāvā grunts fizikālo un mehānisko testēšana, gruntsūdens ķīmisko testēšanu un minerālo materiālu fizikālo testēšanu pēc LVS CEN un GOST metodēm. Laboratorija akreditēta Latvijas Nacionālā akreditācijas birojā ar akreditācijas Nr. LATAK-T-281.

Šurfs, SIA

Valkas 3-109, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Mēs esam neliels ģeoloģiskās izpētes uzņēmums, kas dibināts 2008. gada 18. aprīlī. SIA „Šurfs” specializācija ir ģeotehniskā, ģeoloģiskā, hidroģeoloģiskā izpēte, ūdens apgādes urbumi, derīgo izrakteņu atradņu (karjeru) tehniskās dokumentācijas sagatavošana no A līdz Z, ietekmes uz vidi novērtējumu izstrāde.

Ir pieredze ar 0. kategorijas būvēm, hidroelektrostacijām un hidroakumulējošām elektrostacijām Latvijā, Lietuvā, Krievijā. Mūsu uzņēmumā strādā sertificēti speciālisti un periodiski Valsts Vides dienestā tiek izņemtas dažādas licences nepieciešamo darbu veikšanai.