Šķembas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Būvgružu pārstrāde, SIA

Granīta 14, Rīga, LV-1057
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Konteineru noma ✓ Būvgružu izvešana ✓ Ēku demontāža ✓ Pārdod šķembas ✓ Pārdod malku ✓ Tehnikas noma Tehnikas noma: ✓ Ķēžu ekskavators ar kausu ✓ Frontālais iekrāvējs ✓ Konteineru vedējs

Aleksandra Ivanova akmens apstrāde, kapakmeņi, kapu pieminekļi Daugavpilī, visā Latvijā

Turpinām strādāt klātienē!
18.novembra 220, Daugavpils, LV-5417
Pakalpojumi:: ✓ Pieminekļu restaurācija ✓ Akmens apdares plāksnes ✓ Kapu apmales ✓ Pieminekļu un kapakmeņu izgatavošana ✓ Akmens vāzes ✓ Gravēšana akmenī Kapakmeņi un kapu pieminekļi:

Pieminekļu, kapakmeņu, granīta apmaļu projektēšana, kopēšana, izgatavošana. Kapakmeņi no Karēlijas, Zviedrijas, Indijas, vietējā laukakmens. Kapu pieminekļi Daugavpilī.

Tikauto, SIA, autoevakuators, lietotas auto rezerves daļas, kravu pārvadājumi Kuldīgā

"Darbnīcas" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Diennakts auto un traktortehnikas evakuācija. ✓ Atkritumu apsaimniekošana. ✓ Būvgružu izvešana, šķirošana. Konteineru noma. ✓ Pašizgāzēju pakalpojumi, kravu pārvadājumi. ✓ Auto likvidācija (licencēta norakstīšana) autokapsētā. ✓ Autotransports, kompjūterdiagnostika. ✓ Auto rezerves daļu tirdzniecība (jaunas un lietotas). ✓ Hidrokrāna, autokrāna (līdz 11t), ekskavatora, miniekskavatora pakalpojumi. ✓ Autogāze, autogāzes iekārtu uzstādīšana. ✓ Smilts, grants, šķembu, melnzemes piegāde un pārvadājumi.

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Uzvaras 3a, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana ✓ Sēru floristika ✓ Bezmaksas konsultācija Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana, kremācija: ✓ Dažādu reliģisko konfesiju mācītāji ✓ Laicīgie izvadītāji ✓ Muzikālais noformējums ✓ Transports bēru viesiem ✓ Kapa rakšanas pakalpojumi ✓ Racēju, nesēju pakalpojumi ✓ Foto un video pakalpojumi ✓ Nesēju pakalpojumi bērēs ✓ Atvadu organizēšana pirms vai pēc kremācijas

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Raiņa 28, Jelgava LV-3001
pieminekļu izgatavošana, sēru vainagi, vainagu izgatavošana, kapu floristika, kompozīciju veidošana, šķembas

DVL, SIA

"Betona rūpnīca" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3129
Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī inerto materiālu ražošana. Mazgāta smilts, oļu un šķembu ražošana. Papildus ražošanas darbam veicam arī betona piegādi Rīgas reģionā, Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē. Par mums: Uzņēmums "DVL" ražo dažāda tipa transportbetonu, javu un pamata blokus. Ražošanā tiek izmantots sertificēts cements no „CEMEX”, kā arī sertificētas, mazgātas smiltis un šķembas, ko piegādā SIA „Veismaņi” un SIA „Garkalnes grants”.

Betonblock, SIA

Siguldas 6d, Daugavpils, LV-5404
Par uzņēmumu: SIA "Betonblock" uzņēmuma specializācija ir betona ražošana. Betona smilts, šķembas, grants tirdzniecība un piegāde.

JC Betons, SIA

Betona ražošana un piegāde!
Krustpils 54F, Rīga LV-1057
Betona ražošana: ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki ✓ Aku grodi Celtniecības tehnikas noma: ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzējs ✓ Universālais iekrāvējs ✓ Pašizgāzējs ar manipulatoru ar greifera kausu
ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

SIA Ģeo eksperts

Tvaika 27, Rīga LV-1005
Pakalpojumi:: ✓ Ģeotehniskā izpēte ✓ Ģeotehniskā uzraudzība ✓ Smilts sablīvējuma pārbaudes ✓ Grunts nestspējas testi ✓ Pāļu viengabalainības pārbaudes ✓ Pamatu apsekošana ✓ Statiskās plātnes testi ✓ Monitoringa urbumu izveide Par mums::

SIA "Ģeo Eksperts" ir Latvijas uzņēmums, kura pamatnodarbošanās ir ģeotehniskās (ģeoloģiskās, inženierģeoloģiskās) izpētes pakalpojumu sniegšana. Mūsu pastāvīgos un nozīmīgākos klientus mēs redzam Latvijas teritorijā, bet nenorobežojamies arī no izpētes darbiem pārējās Baltijas valstīs vai arī tuvējās kaimiņvalstīs.

Salacgrīvas Nord termināls, SIA

Jūras 18, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Pakalpojumi:

Uzņēmums piedāvā:

✓ stividoru pakalpojumus, t.i., dažādu preču pārkraušanu no kravas laukuma un automašīnām uz kuģi un otrādi; ✓ preču uzglabāšanas pakalpojumus noliktavā; ✓ ostas pakalpojumus. Preču grupas:

Uzņēmums piedāvā pakalpojumus šādām preču grupām:

✓ koksne (zāģbaļķi, papīrmalka, malka, zāģmateriāls u.tml.); ✓ berama krava (koka skaidas, šķembas, kūdra u.tml.); ✓ parasta krava.

Baltic Bullet Liner, SIA, Poliuretāna virsmu apstrāde

Andrejostas 17, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Aizsargpārklājums transportlīdzekļiem ✓ Aizsargpārklājums vides objektiem ✓ Poliuretāna lietojums militāriem mērķiem ✓ Industriālie aizsargpārklājumi ✓ Putuplasta izstrādājumi Izsmidzināms poliuretāna pārklājums:

"Baltic Bullet Liner" kā uzņēmums pastāv jau no 2013. gada, toties uzņēmuma darbības pirmsākumi meklējami 2007. gadā, kad Latvijā ienāca un tika apgūta poliuretāna tehnoloģija/tās sniegtās priekšrocības. Uzņēmuma īpašnieks gadu gaitā apguva poliuretāna klāšanas tehnoloģiju un šobrīd, saglabājot nemainīgu uzņēmuma profesionāļu sastāvu, ir spējīgs nodrošināt augstākās kvalitātes poliuretāna pārklājumu jebkurām virsmām, priekšmetiem un objektiem. Baltic Bullet Liner gadu gaitā ir izvērsis savu darbību, piedāvājot poliuretāna pārklājumus ne tikai transporta līdzekļiem, bet arī grīdu segumiem, dekoriem, dizaina elementiem un vēl daudz citiem priekšmetiem un risinājumiem. Kā jaunākais darbības virziens, ko piedāvā uzņēmums, ir CNC putuplasta griešana, īstenojot dažādākās klientu vēlmes, papildus piedāvājot pārklāt radītos objektus ar aizsargājošo vai dekoratīvo poliuretāna slāni.

Evergreen, SIA

Glāzšķūnis, "Burtnieki" , Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2008. gadā, sākotnēji koncentrējoties uz Latvijas laukakmens apstrādi un tirdzniecību. Vēlāk, sastopoties ar klientu vēlmju daudzveidību, sākam attīstīt arī eksotisku akmens veidu importu no visas pasaules. Pašlaik esam kļuvuši par vienu no vadošajiem akmens materiālu tirgotājiem Baltijas reģionā.

Arilans, SIA

Ulbroka, Dauguļu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mūsu pakalpojumi: Betona ražošana ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki Transporta pakalpojumi ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzēji ✓ Universālais un frontālais iekrāvējs Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī beramo materiālu : smilts, melnzeme un šķembu piegāde. Papildus ražošanas darbam  arī celtniecības tehnikas noma- JCB un LIEBHERR traktortehnika.

Akrolita L, IK

Tālavijas 142, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts: Granīta pieminekļa individualitāti var panākt ar māksliniecisku gravējumu un rotājumiem. Uz pieminekļa var būt iegravēts ne tikai uzraksts, bet arī attēls – portrets, grafika, simbolika. Plaša izvēle, daudzveidīgs produkcijas klāsts (dažādu krāsu toņi - melnais, zaļais, sarkanais, zilais), pilns pakalpojumu spektrs mākslinieciskajā gravīrā. Jebkuras sarežģītības pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana.

Ceļu emulsija-HL, SIA, Aukstā asfalta ražošana

Turpinām strādāt klātienē!
Putniņu 2, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: Ceļu, tiltu būve, uzturēšana, bitumens, asfalts, aukstais remonta asfalts, šķembas, šķembu tirdzniecība.
ZL.LV iesaka

Krasti JA, SIA, bruģēšanas, labiekārtošanas serviss

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Bruģēšana, bruģēšanas darbi, labiekārtošana, ielu laukumu būvniecība, bruģa likšana. Garantējam ātrumu un augstu kvalitāti!
ZL.LV iesaka

IR auto, SIA

Draudzības 15b, Bauska, Bauskas nov.
Pakalpojumi:: ✓ Pašizgāzēji ✓ Beramie materiāli ✓ Treilera pakalpojumi ✓ Pārvadājumi ✓ Kravas auto serviss ✓ Hostelis/dienesta viesnīca Par uzņēmumu:

IR AUTO – autotransports, autopārvadājumi, beramie materiāli, kravas auto serviss, naktsmājas Bauskā.

 

Akmeņkaļu darbnīca

Kapu pieminekļi. Kapu labiekārtošana.
Miera 11, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Veicam:: ✓ Sakārto kapu vietu pirms un pēc bērēm ✓ Kapu sakopšana pirms kapu svētkiem, svecīšu vakara ✓ Veicam kapu labiekārtošanu un apzaļumošanu ✓ Kapu sakopšana ikdienā visu sezonu Piedāvājam:: ✓ Kopiņu presēšana ✓ Smilts vai grants ✓ Melnzeme ✓ Akmens šķembas ✓ Oļi ✓ Apstādījumi ✓ Pieminekļi ✓ Apmales ✓ Kapu soliņi

Kravauto, SIA

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Kravauto" piedāvā pakalpojumus ar savu tehniku, ko iespējams arī iznomāt. Tie ir traktori, ekskavatori, autokrāni, universālie pašizgāzēji beramo un konteinera kravu pārvadāšanai celtniecības un labiekārtošanas darbu veikšanai. Kravu pārvadājumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā.