Šķembas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1b, Rīga LV-1073
Celtniecības montāžas putu, (montāžas putas) silikonu, (silikons, silikoni) montāžas līmes un akrilmasas, (akrilmasa) vairumtirdzniecība. Montāžas līmes. Hermētiķi. Ugunsdrošas putas. Vannas emalja, hidroizolācija, betona piedevas un plastifikatori. Fasādes. Apdares plāksnes TEMPSI, Cetris, putuplasta, penopolistirola līmes putas.

Būvtehnikas serviss, SIA

Ropaži, "Saulītes" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Takeuchi, miniekskavators, Komatsu tehnika, rezerves daļas, traktoriem, Case, Liebherr, VOLVO, Hanomag, Fiat, Hitachi, Kobelco, New Holland, Hyundai, DAEWOO, Doosan, JCB, O&K, Massey, Ferguson, Fermec, Terex, SCHAEFF, Atlas, Bomag, BOBCAT, karjeru iekārtas, Mockeln, Tesab, Maskin, Mekano, Powerscreen, Finlay, Metso, Minerals, Nordberg,

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Būvniecība,celtniecība,restaurācija,renovācija.Būvdarbi.Būvuzraudzība.Ceļu,ielu,ietvju laukumu izbūve.Bruģēšana,asfaltēšana,labiekārtošana.Transporta pakalpojumi.Ceļu būves tehnikas noma.Inženiertehniskās komunikācijas.Siltumapgāde,siltumtīkli.Ūdensapgāde un kanalizācija.Rūpnieciskie objekti.Ražošanas ēku

Paulwood, SIA

"Kalnieši 3" , Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Piedāvājam:: ✓ Koku zāģēšanu ✓ Koku pievešanu un izvešanu ✓ Apauguma novākšanu ✓ Šķeldas un malkas ražošanu ✓ Treilera (ar vinču) pakalpojumus ✓ Minerālmaisījumu piegādi (smiltis, šķembas, grants, melnzeme).

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par uzņēmumu:

ZEMES IZAUKLĒTAS VĒRTĪBAS TAVĀ PASAULĒ. Akmeņkaļu darbnīca izgatavo kapu pieminekļus, soliņus, apmales, betona un granīta futlārus. Veicam kapavietu labiekārtošanu un kapavietu apzaļumošanu. Akmeņkalis ar lielu darba pieredzi veic arī kapu pieminekļu restaurāciju. Granīta galda virsmas, palodzes, kāpnes un strūklakas Akmens apstrāde mājai, dārzam, kapiem. Individuāla pieeja katram klientam.

Ziemeļu akmens, šķelts akmens

"Lejasplošas darbnīcas" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Ziemeļu AKMENS ražojumi, produkcija:: ✓ Neregulāras granīta apdares plāksnes ✓ Stūrakmeņi ✓ Granīta bruģakmens ✓ Taisnstūra / kvadrāta granīta plāksnes ✓ Akmens šķembas (gabions) ✓ Šķelti laukakmeņi ✓ Dekoratīvie akmeņi ZIEMEĻU AKMENS::

Nodarbojas ar šķeltu Latvijas laukakmens apdaru plākšņu, granīta bruģakmeni, stūrakmeņu un akmens šķembu (gabionu) ražošanu un tirdzniecību. Latvijā un ārvalstīs klienti arvien vairāk sāk izmantot dažādus granīta izstrādājumus, jo novērtē akmens materiālu dabīgo skaistumu, kā arī tā ilgmūžību, fizikālās īpašības un tā estētiskumu. Latvijas laukakmens ir unikāls ar to, ka tas ir daudzkrāsains, un vienā akmenī var būt pat vairākas krāsu gammas. Akmens ir ilgmūžīgs un izturīgākais materiāls kopš senatnes, līdz ar to uzņēmums var droši teikt, ka, pateicoties akmens fizikālajām īpašībām, tas ir vienreizējs materiāls, uz kuru var paļauties, ka tas, piemēram, pēc 5 gadiem nesadrups vai arī krasi nemainīs savas fizikālās īpašības.

Stendes akmens, SIA

Stacijas 25, Stende, Talsu nov. LV-3257
Pakalpojumi:

Kapu pieminekļu un piemiņas plākšņu izgatavošana, uzstādīšana. Izmantojam Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas un Karēlijas granītu.

 

– Kapu pieminekļu izgatavošana no granīta un Latvijas laukakmens.

– Granīta kapu apmaļu un sētiņu izgatavošana un uzstādīšana.

– Betona kapu apmaļu un sētiņu izgatavošana, uzstādīšana.

– Kapu pieminekļu, apmaļu un sētiņu atjaunošana, kapu labiekārtošana, seguma maiņa (grants, šķembas, mulča).

– Kapu soliņu izgatavošana.

Viatek 1, SIA, Noliktavu pakalpumi

Ganību dambis 22g, Rīga, LV-1045
Par noliktavu:

"Viatek 1", SIA piedāvā ne tikai tehniskās sāls tirdzniecību, bet arī noliktavu pakalpojumus Rīgā. Produktu uzglabāšana un piegāde no noliktavas Ganību dambī 22g.

Viatek 1, SIA, Noliktavu pakalpumi

Beķergrāvja 7, Rīga, LV-1007
Par noliktavu:

"Viatek 1", SIA piedāvā ne tikai tehniskās sāls tirdzniecību, bet arī noliktavu pakalpojumus Rīgā. Produktu uzglabāšana un piegāde no noliktavas Pārdaugavā.

Viatek 1, SIA

F.Sadovņikova 39-4.st., Rīga, LV-1003
Produkti:: ✓ Tehniskā sāls ✓ Kalcija hlorīds ✓ Regenit tabletes ✓ Laizāmais sāls lopiem ✓ Atkritumu smalcināšana Par mums::

SIA VIATEK 1 nodarbojas ar tehniskās sāls piegādēm ceļu uzturētājiem un pašvaldībām jau kopš 1995. gada 28. novembra, kad tas bija vienīgais uzņēmums Latvijā, kas nodrošināja šādu pakalpojumu. Jau kopš uzņēmuma darbības pirmsākumiem SIA VIATEK 1 uztur ciešu sadarbību ar valsts akciju sabiedrību „Latvijas autoceļu uzturētājs”, VSIA „Latvijas valsts ceļi” un Latvijas Republikas pašvaldību uzņēmumiem, ziemas sezonā piegādājot augstas kvalitātes tehnisko sāli autoceļu apstrādei pret apledojuma veidošanos.

Smart Grass 247, SIA

Rūjas 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Uzņēmuma SIA SmartGrass247 pakalpojumi:: ✓ Mākslīgā zāliena ieklāšana ✓ Granīta šķembu klājums ✓ Sporta segumi ✓ Gumijas segumi ✓ Rotaļu iekārtas ✓ Āra trenažieri. Par SmartGrass247 uzņēmumu: Esam profesionāļi savā jomā. Kvalitāte neapšaubāmi ir mūsu prioritāte. Pieredze ir kvalitātes neatņemama sastāvdaļa, un tā mums noteikti ir.

Vairāk kā 10 gadu laikā esam piedalījušies simtiem dažādos projektos visā pasaulē. Tie bijuši ļoti ambiciozi, tādējādi esam strādājuši ar dažādiem materiāliem un dažādās tehnikās, nonākot pie, mūsuprāt, labākajiem, kvalitatīvākajiem un efektīvākajiem risinājumiem. Turpinām pilnveidoties, sekojam līdzi jaunumiem, lai varētu jums piedāvāt modernākos materiālus un iespējas.

Savā pieredzē dalīsimies ar katru klientu - palīdzēsim, ieteiksim un nonāksim pie labākā varianta tieši Jums!

Viona, SIA

"Cīņa" , Gailīšu pagasts, Bauskas nov., LV-3931
Būvniecības pakalpojumi:: ✓ Ceļu būve ✓ Ūdens un kanalizācijas sistēmu ierīkošana ✓ Ceļu uzturēšana ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Būvtehnikas noma Par būvniecības uzņēmumu:

SIA "Viona" dibināta 1995. gadā. Vairāk nekā 13 gadus tās pamatdarbība ir saistīta galvenokārt ar ceļu būvi un to uzturēšanu. Uzņēmums pilnībā ir nodrošināts ar atbilstošu tehniku, t.sk. tam pieder arī sava asfaltbetona ražotne, kas palielina konkurētspēju vietējā tirgū. Uzņēmums ir arī veiksmīgi realizējis vairākus ūdenssaimniecības projektus. 

Way, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

SIA "Way" veic dzelzceļa infrastruktūras tehniskā aprīkojuma būvniecības darbus, remontu un tehnisko apkopi, dzelzceļa virsbūves darbus (sliedes, sliežu ceļi), pārbrauktuvju un pāreju izbūvi, veicam zemes darbus zem sliežu ceļiem (zemes klātne un dzelzceļa zemes nodalījuma josla).

Improvement, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bruģēšana ✓ Apzaļumošana ✓ Ceļu būve ✓ Beramās kravas Apraksts:

Veicam pilna cikla teritorijas labiekārtošanas darbus, sākot no komunikācijas ar klientu, beidzot ar izcili paveiktu darbu. Uzņēmuma pamatdarbība ir kvalitatīva pilna cikla bruģakmens ieklāšana. Būvējam arī piebraucamos, servitūta, piemājas un lauku ceļus.

Papildus labiekārtošanas un ceļu būves darbiem, veic arī beramkravu piegādes, par īpaši izdevīgām un draudzīgām cenām. Piedāvājam lielisku servisu, savlaicīgu piegādi, piegādājot materiālu tieši no ražotāja, bez starpniekiem. Mēs darām visu iespējamo, lai īstenotu klientu ieceres.

ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Regga Energo, SIA

Vāverkrogs, "Dutkas" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Skalotas šķembas , Dolomīts, dolomīta šķembas , dolomīta ieguve, dolomīta karjers, dolomīta iegāde, nopirkt, dolomītu, šķembas , šķembu maisījumi, dolomīta šķembu maisījums, šķembu piegāde, drupinātas šķembas ,

Minerālmateriālu serviss, SIA

Kurmales 51-2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Dolomīta šķembas , šķembas , grants, mazgāta smilts, smilts, pieberamā smilts, smilts celtniecībai, ceļu, būvniecībai, ceļu būvniecība, mazgātas dolomīta šķembas , šķembas , frakcionētas šķembas , grants šķembas

Saulkalne S, SIA, Ražotne Kranciems

Kranciems , Tīnūžu pagasts, Ogres nov., LV-5015
Dolomīta šķembas , mazgātas dolomīta šķembas , dolomīta šķembu maisījumi, dolomīta atsijas, šķembu piegāde, , drupinātas šķembas .

Saulkalne S, SIA, Ražotne Grīnvaldi

Mālpils , Mālpils pagasts, Siguldas nov., LV-2152
Šķembas , šķembu piegāde, drupinātas šķembas , drupinātas mazgātas šķembas .