Ūdens, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

Sēme CB, SIA

Cesvaines 9, Rīga LV-1073
Apraksts: Asfaltbetona seguma atjaunošanas darbi. Ūdensapgādes, kanalizācijas un gāzes apgādes sistēmu būvmontāža, remonts un renovācija. Ceļu, ielu remonts, laukumu izbūve un teritorijas labiekārtošana. Ceļu satiksmes drošības organizēšana ceļu remontdarbu veikšanas laikā, pagaidu ceļa zīmju izvietošana.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Uponor Latvia, SIA

Ganību dambis 7A, Rīga, LV-1045
Produkti:: ✓ Caurules (MLC, PE-Xa) ✓ Veidgabli un kompresijas savienojumi (S-Press PLUS, RS, Uni-X, Q&E) ✓ Skavas, plāksnes siltajām grīdām un citi palīgmateriāli ✓ Sadalītāji un sadalītāju skapji ✓ Sūkņu grupas ✓ Telpu temperatūras vadība (tai skaitā attālināta silto grīdu vadība) ✓ Rūpnieciski izolētas caurules Ecoflex ar VIP izolācijas slāni (vakuuma izolācijas panelis) ✓ Lokālie dzīvokļu siltummezgli ✓ Centrālie siltummezgli ✓ Instrumenti (iztinēji, presēšana, izspiešana, nostiprināšana, nogriešana & sagatavošana)

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

Divine Heat Company, SIA

Maija 4-6, Rīga LV-1006
Produkti:: ✓ Zemes siltumsūkņi ✓ Āra gaisa siltumsūkņi ✓ Ventilējamā gaisa siltumsūkņi ✓ Gaiss/gaiss siltumsūkņi ✓ Rekuperācijas iekārtas ✓ Ūdenssildītāji ✓ Elektriskie katli ✓ Malkas katli ✓ Granulu katli ✓ Solārā enerģija ✓ NIBE Uplink ✓ Aksesuāri ✓ Energomarķējums

Alvi Car Rental, Autonoma Rīgā, Jūrmalā, Lidostā RIX

Zolitūdes 71b, Rīga LV-1029
Apraksts:

Autonoma "ALVI CAR RENT" piedāvā autonomā 100 dažādas klases vieglās automašīnas biznesam un atpūtai. Dažāda līmeņa klases automašīnas, sākot no ekonomiskās līdz luksusa klases auto. Hyundai, Toyota, Nissan, WV, BMW, Porche, Mercedes, Lexus un citu ražotāju auto. Papildus aprīkojumā iespējams iznomāt papildus jumta bagāžniekus, autosēdeklīšus, navigācijas ierīces. Izīrējam arī motociklus, motorlaivas, ūdensmotociklus, piekabes. Piedāvājam īstermiņa, gan ilgtermiņa nomu. Auto iespējams iznomāt arī ar šoferi, tsk. limuzīna nomu īpašiem notikumiem. Veicam auto piegādi klienta norādītā vietā Rīgā, Rīgas lidostā RIX, Rīgas apkaimē, ar iespēju noslēgt nomas līgumu uz vietas. Nomas punkts Rīgā, Zolitūdes 71B, atrodas netālu no Lidostas Rīga un ir atvērts visu diennakti, 00-24! Laipni lūdzam!

ARI-VI, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:

SIA "ARI-VI" ir oficiālie pārstāvji Pasaules līderim riepu remonta materiālu ražošanā REMA TIP TOP (Vācija). Veiksmīga sadarbība jau daudzus gadus ir izveidojusies ar vadošajiem riepu ventiļu, riteņu balansēšanas atsvaru un aksesuāru ražotājiem ALLIGATOR VENTILFABRIK (Vācija), SCHRADER (Francija), ITALMATIC (Itālija), SALVADORI (Itālija), PREMA (Vācija),WEGMANN Automotive (Vācija), TIPTOPOL (Polija), SCASON (Somija), SITEK (Vācija), OKU (Vācija).

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441A, Rīga, LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

Sprinkler Service, SIA

Brīvības 200c, Rīga LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Tāmju dokumentāciju sagatavošana ✓ Inženierkomunikāciju projektēšana ✓ Izbūves materiālu un aprīkojuma komplektācija un piegāde ✓ Tehniskā uzraudzība ✓ Izbūve ✓ Projektu vadība un pēcnodošanas apkalpošana ✓ Sistēmu nodošana ekspluatācijā

LTC Baltija, SIA, saimniecības preču vairumtirdzniecība

Ganību dambis 30m, Rīga, LV-1005
Mūsu tirdzniecības pārstāvji: Ilze Stankus, mob. tālr. 26598354, ilze.stankus@ltcbalt.lv ✓ Rīga, Salaspils, Ikšķile, Ogre, Bauska, Iecava, Ķekava, Baldone, Jūrmala, Mārupe, Jēkabpils, Līvāni, Daugavpils, Krāslava, Aizkraukle, Koknese, Pļaviņas Solvita Loce, mob. tālr. 29121101, solvita.loce@ltcbalt.lv ✓ Rīga, Jelgava, Dobele, Olaine, Sigulda, Cēsis, Valmiera, Smiltene, Limbaži, Aloja, Ainaži, Saulkrasti, Carnikava, Ādaži, Saldus Ieviņa Akone, mob. tālr. 28374560, ievina.akone@ltcbalt.lv ✓ Rēzekne, Ludza, Balvi, Alūksne, Gulbene, Cesvaine, Ērgļi, Madona, Liepāja, Durbe, Aizpute, Skrunda, Ventspils, Ugāle, Talsi, Roja, Engure, Tukums, Kandava, Sabile, Kuldīga, Alsunga, Ēdole, Piltene

Ramkons, SIA

Mārkalnes 11 k.2, Rīga LV-1024
Priekšrocības:

SIA "Ramkons" pastāvīgi paplašina aku grodu sortimentu, kā arī izgatavo grodus pēc pasūtītāja projekta dokumentācijas prasībām un rasējumiem. Tiek izgatavoti dažāda augstuma un diametra izstrādājumi. Tiek piedāvāti grodi ar veidņotu pamatni – "čaulas", kā arī atsevišķi, pastiprinātas pamatnes akām, kuri sastāv no pieciem un vairāk grodiem. Aku pārsegumiem tiek izmantoti dzelzsbetona vāki, arī tie piedāvāti plašā sortimentā, atkarībā no paredzamās slodzes. Jauns produkcijas veids ir lūka vāks no atvieglota, īpaši izturīga dzelzsbetona, kurš nekādā ziņā nav sliktāks par smago čuguna lūku, bet cenas ziņā ir trīs reizes lētāks par to. Pats galvenais kompānijas ieguvums ir saliedēts, ritmiski strādājošs kolektīvs (ap 50 cilvēku) – augsti kvalificēti speciālisti, kuri mīl savu darbu, kuriem ir bagāta pieredze visdažādāko betona un dzelzsbetona konstrukciju izgatavošanā. Mūsu speciālistu kvalifikācija ļauj apmierināt visprasīgāko klientu vēlmes.

Iļģuciems, SIA, būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piedāvājums: ✓ Celtniecības materiāli ✓ Durvis ✓ Jumta segumi ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Hidroizolācija ✓ Siltumizolācija ✓ Bloki ✓ Ķieģeļi ✓ Bitumena šindeļi Piegādes transports:: ✓ kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1,2t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t)

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga, LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

Acu Mikroķirurģijas Centrs, SIA, Daktera Kuzņecova klīnika

F.Sadovņikova 20, Rīga LV-1003
Apraksts: Mūsu klīnika ir dibināta 1998. gadā. Galvenais princips: kvalitāte un drošība - pacientam. Piedāvajam visa veida redzes korekcijas ar unikālu tehnoloģiju, kas garantē pacientiem pareizu ārstēšanas taktiku, maksimālu drošību un augstas precizitātes rezultātus. Mūsu klīnika strādā pēc jaunākajām tehnoloģijām un metodēm, ar FDA drošības garantiem-sertifikātiem, visplašākās redzes korekcijas - tuvredzības, tālredzības, astigmātisma, vecuma tālredzības (presbiopija) spektrā. No 18 gadu vecuma un bez vecuma ierobežojuma! Salīdzinot ar citām klīnikām, veicam audus saudzējošās operācijas redzes korekcijā, pacientiem ar īpaši plānu radzeni un platām zīlītēm, ar augstu un sarežģītu tuvredzības, tālredzības, vecuma tālredzības (presbiopija) un astigmātisma pakāpi.

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

Zepter International Baltic, SIA

Krišjāņa Barona 32 - 2, 2.st., Rīga, LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Electro Base, SIA

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam