Ūdensapgāde un kanalizācija

Drukāt
Banner 1050x80

E.E.P. Solutions, SIA

"Sietiņi" , Lažas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3455
Ūdensapgāde un kanalizācija

EDA darbi, SIA

1905. gada 27-5, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Celtniecības uzņēmums, ēku celtniecība, māju būvniecība, celtniecības un remonta darbi, celtniecības, remonts, dzīvojamo ēku būvniecība, elektroinstalācijas darbi, elektroinstalācija, santehnikas darbi, kanalizācija

EJ COMPANY

"Jaunzāģeri" , Limbažu pagasts, Limbažu nov. LV-4001
Kanalizācijas izbūve, ūdensvada izbūve Latvijā, kanalizācijas izbūves darbi, kanalizācijas septiķi un , iekārtas izbūve privātmājai, attīrīšanas iekārtu izbūve, nosēd tvertnes, nosēdakas, pilsētas pieslēgumi, kanalizācija

ERBO, SIA

Baznīcas laukums 9, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
darbi, ERBO, ēku restaurācija, būvniecība, būvdarbu veikšana, renovācija, ēku renovācija, ūdens apgāde un , kanalizācija , siltumapgāde, ventilācijas sistēmas, celtniecības darbi Vidzemē, logi, durvis, vārti,

EVO Design, SIA

"Indrāni" , Straupes pagasts, Cēsu nov., LV-4152

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
remontdarbi, apkures, ventilācijas sistēmas, kanalizācija , ūdensapgāde , elektriķis, santehniķis, avārijas,  Zāles pļaušana, rudens lapu savākšana, ceļmalu un grāvju pļaušana, ietvju un celiņu tīrīšana.

Eco Dowel, SIA

Miera 30, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
kanalizācijas izbūve, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, lapene, dārza moduļu mājas, siltinātas dārza mājas, kanalizācija , privātmājām, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, bio attīrīšanas iekārtas, bio kanalizācija

Ed & Ko, SIA, Veikals

Kūdras 8, Daugavpils LV-5404
Pelēkā, baltā kanalizācija . ALCAPLAST. HL. M’ALPINE. RAWIPLAST. SAS. Viega. WIRQUIN., Strūklakas un dīķi. OASE strūklakas un aprīkojums. OASE strūklaku tehnoloģijas.

Efiko, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
, ūdensvadi, ūdensapgādes un kanalizācijas projektēšana, ēku iekšējais ūdensvads un kanalizācija , ūdensapgāde , un kanalizācija , ūdensapgādes projektēšana, ūdensapgādes projektēšana, ūdensapgādes sistēmas, ūdens

Eglaines, SIA

"Eglaines" , Liezēres pagasts, Madonas nov. LV-4884
elektroinstalācijas ierīkošana, elektroapgāde, elektromērījumi, zibensaizsardzība, elektriskie mērījumi un , pārbaudes, elektroinstalācijas izolācijas pretestības mērījumi, zemējuma ietaišu un pārejas pretestības

Eiropas jumti, SIA

Jūrmalas gatve 144h, Rīga LV-1029
fasādes atjaunošana, Betonēšanas darbi, ēku pamatu betonēšana, Santehniskie  darbi, Flīzēšana, Ūdensapgāde

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.

ElBaro, SIA

"Piebauskas" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901

ElBaro, SIA, Filiāle

"Piebauskas" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Ārējā kanalizācija , ūdensvadu, cauruļvadu sistēmas izbūve, renovācija, remonts, apkope, ūdens kanalizācija

Elbra, SIA

Ērgļi, Parka 29, Ērgļu pagasts, Madonas nov., LV-4840
Elektromērījumi, māju celtniecība, būvmateriālu veikals, elektromontāža, Elbra SIA, kanalizācija , būvmateriāli, remontdarbi Ērgļos, ūdensapgāde un kanalizācija .

Eldans, SIA

Kungu 29-1, Liepāja, LV-3401
, apkures sistēmu montāža, kanalizācijas darbi, kanalizācija , siltummaiņi, Santehnika, apkure, apkures, katli, siltumenerģija, santehnika, ūdensapgāde , Santehniskie darbi, santehnikas uzstādīšana.
Uzņēmumi piedāvā ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu risinājumus: projektēšanu, izbūvi un apkopi. Speciālisti nodrošina dzeramā ūdens centralizētu apgādi, kā arī - aku un artēzisko aku ierīkošanu. Tiek veidotas notekūdeņu sistēmas, piedāvātas to attīrīšanas iekārtas, kvalitatīvas kanalizācijas bioloģiskās un septiskās sistēmas, asenizācijas pakalpojumi. Pieejami kanalizācijas avārijas dienestu pakalpojumi.