Ūdensapgāde un kanalizācija

Drukāt
Banner 1050x80

Hekes Latvija, SIA, sūkņu, vārstu sistēmas

Cesvaines 17, Rīga LV-1073
Sūkņu veidu piedāvājums: ✓ Centrbēdzes sūkņi ✓ Pašiesūcošie sūkņi ✓ Dozēšanas sūkņi ✓ Zobratu sūkņi ✓ Vakuuma sūkņi ✓ Spiediena paaugstināšanas un ugunsdzēsības stacijas

 

Apraksts:

SIA "Hekes Latvia" dibināta 2004. gadā. SIA "Hekes Latvia" nodarbojas ar sūkņu un sūkņu sistēmu piegādi, apkopi un konsultācijām. Apkalpo šādas nozares - ūdensapgāde un kanalizācijas iekārtas, naftas produktu ražošana un pārsūknēšana, pārtikas un ķīmiskā rūpniecība, apkure un karstā ūdens sagatavošana, ugunsdzēsības iekārtas un gruntsūdeņu līmeņa pazemināšanas iekārtas. Piedāvā sūkņus - centrbēdzes, zobratu, vakuuma, dozatorsūkņus, pašiesūcošos sūkņus gruntsūdeņu līmeņa pazemināšanai un avārijas dienestiem, sūkņu sistēmu aprīkojumu - noslēgarmatūru, vadības skapjus, frekvenču pārveidotājus, ugunsdzēsības stacijas, kā arī visu veidu sūkņus ar individuālo pievadu (iekšdedzes dzinēji, hidrauliskie dzinēji). Mūsu firma sadarbojas ar vairāk nekā 20 dažādiem sūkņu ražotājiem Eiropā. Esam pārstāvji tādiem pazīstamiem ražotājiem kā Vogel - Lowara, Desmi - Rotan, Pompetravaini, DVP, strādājam arī ar daudziem citiem ražotājiem Rietumeiropā.

Hidro-standarts, SIA

Vagonu 35, Rīga, LV-1009
Ūdensapgāde un kanalizācija

Hidroteh, SIA

Dzelzavas 76 k.2-62, Rīga LV-1082
Ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu projektēšana. Konsultācijas.

High Solutions, SIA

Mašīnu 13, Rīga, LV-1063
, elektroapgāde, ūdensvads un kanalizācija , projektēšana, izbūve, remonts, serviss, apkalpošana un uzturēšana, Siltumtīkli, siltumtehnika, apkures iekārtas, ūdensapgāde un kanalizācija , Ventilācijas un kondicionēšanas

I.V. Grupa, SIA

Carnikava, Mērnieku 1, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163

ID Tīkli, SIA

Dārzciema 131-41, Rīga, LV-1073
Iekšējā ūdensapgādes un kanalizācijas sistēma. Apkure. Ūdensapgāde . Kanalizācija ., Ārējais ūdensvads un kanalizācija . Kanalizācijas ārējie tīkli un būves.

IG Building, SIA

Zvejniekciems, Bērzu aleja 3b, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2161

Inducont, SIA

Rītausmas 11b, Rīga, LV-1058
Ultraskaņas siltuma skaitītāji un ūdens skaitītāji. Solenoīda un pneimovārsti., Magnētu režģis un lamatas. GRUNDFOS sūkņi un sūkņu stacijas.

Intrex Serviss, SIA

Murjāņu 7a, Rīga LV-1024
Apraksts: Apkures katli un iekārtas. Projekts, saskaņošana, piegāde, uzstādīšana, serviss.

Inženiercentrs komforts, SIA

Gaujas 3, Rīga LV-1026
tehnoloģiju projektēšana, iekārtu projektēšana, iekārtu uzstādīšana, serviss, inženierkomunikāciju izbūve un , Scotsman. ledus ģeneratori, ledus ģeneratori rūpnīcām, ledus ģeneratori bāriem, būvdarbi, kanalizācijas un

Inženieru birojs Būve un Forma, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2a, Rīga LV-1004
detalizācijas projekti, dzelzsbetona konstrukcijas, ražošanas rasējumi, santehnika, apkure, ūdens sūkņi, kanalizācija

JUKAD projekts, SIA

Starta 1, Rīga, LV-1026
Inženiertīkli projektēšana, (apkure, karstais un aukstais ūdens, kanalizācija ).

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Jana, SIA, Apkures sistēmas, gaisa siltumsūkņi

Kalnciema 119, Rīga, LV-1046
SIA ''Jana'' apkures katli un siltumsūkņi:

SIA "JANA" pieredze apkures nozarē kopš 1991. gada. Zīmolu BAXI SpA, BDR-ThermeaGroup, Systema, UNICAL, SIME(IDEA), ARBONIA, COSMOGAS autorizēti pārstāvji Latvijā. Apkures sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, projektēšana, uzstādīšana, nodošanas ekspluatācijā, tehniskais apkopes serviss. Sadarbība ar AS “GASO”, SIA “Robert Bosch”, SIA “Uponor Latvia” un daudziem citiem. Strādājam visā Latvijā. Esam atvērti jauniem sadarbības projektiem. GAISA SILTUMSŪKŅI apkurei un siltā ūdens ražošanai.

Jelgavas būve-V, SIA

Ozolnieki, Rīgas 18, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Izstrādājam projektus no idejas līdz realizācijai. Ir uzceltas vairāk kā 100 mājas, baznīca, 10 angāri, 15 lieliskas pirtis un vairākas vasarnīcas. Sadarbojamies ar lielajiem uzņēmumiem. Darbi tiek paveikti ātri un kvalitatīvi, norunātajā laikā, tiek meklēti risinājumi katra pasūtītāja vēlmēm. Aicinām sadarbībai!

Uzņēmumi piedāvā ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu risinājumus: projektēšanu, izbūvi un apkopi. Speciālisti nodrošina dzeramā ūdens centralizētu apgādi, kā arī - aku un artēzisko aku ierīkošanu. Tiek veidotas notekūdeņu sistēmas, piedāvātas to attīrīšanas iekārtas, kvalitatīvas kanalizācijas bioloģiskās un septiskās sistēmas, asenizācijas pakalpojumi. Pieejami kanalizācijas avārijas dienestu pakalpojumi.