A, adresē Āgenskalns

Drukāt
Banner 1050x80

Mare Verpete, izbraukumi ar kuteri Riga

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Piedāvājam:

Izbraukumi ar kuteri Rīgā. Pie mums pieejams Internets 24h, bezmaksas autostāvvieta, elektrības pieslēgums, dzeramais ūdens, ēdināšana, laivu iecelšana/izcelšana, duša.

Akvai Rores Ciet? Tehniskais kanalizācijas dienests, SIA, diennakts avārijas dienests

Rīga
Pakalpojumi:: ✓ Cauruļvadu tīrīšanaAttīrīšana ar augstspiediena ūdens strūklu ✓ TV Diagnostika caurulēm ✓ Bojājuma vietas un trases noteikšana ✓ Beztranšeju remonts

JS projekts, SIA

Mazā Nometņu 45A, Rīga LV-1002
Apraksts: Uzņēmums JS Projekts piedāvā plašu apģērbu klāstu, kā aapģērbu apdrukas pakalpojumus firmām. Mūsu veikaatradīsiet apģērbus visdažādākajiem laikapstākļiem un nolūkiem. Plašs ārpustelpu apģērbu klāsts, kā arī izturīgu darba apģērbu piedāvājums.

EZrent auto noma, EZ services, SIA

Slokas 1, Rīga LV-1048
Apraksts:

EZrent.lv auto noma ir uzņēmums, kas darbojas <a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Riga" target="_blank" rel="noopener" data-cke-saved-href="https://en.wikipedia.org/wiki/Riga">Rīgāa>, <a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Latvia" target="_blank" rel="noopener" data-cke-saved-href="https://en.wikipedia.org/wiki/Latvia">Latvijāa>, mēs esam vairāk kā ar 8 gadu pieredzi auto īres un transporta pakalpojumu sniegšanas jomā.

EZrent.lv auto nomas mērķis ir sniegt klientiem uzticamus un drošus pakalpojumus, kas izpaas gan kā rūpes par klienta ērtībām un drošību, gan arī kā akurāta un uzticama autoparka uzturēšana. Mēs darām visu, lai Jums būtu patīkami ar mums sadarboties.

Veselības sporta stacija

Nometņu 61, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Veselības sporta stacija" ir vingrošanas studija, kas nodrošina individuālus un grupu treniņus: pilates uz paklāja un trenažieriem, joga, muguras veselība, stājas uzlabošana, pēcdzemdību vingrošana. Treneri izvērtē klienta fizisko sagatavotību un stāju, konsultē un,  klienta mērķu sasniegšanai, sadarbojas aar citu nozaru speciālistiem.

Vizo.lv, virtuālā tūre

Mazā Nometņu 31, Rīga, LV-1002
Pakalpojumi:: ✓ 360 telpu tūres izstrāde; ✓ Fotogrāfa pakalpojumi; ✓ Google biznesa lapas izstrāde; ✓ Google atsauksmes vērtējumu sistēma. Kādām biznesa nozarēm būs noderīgs 360° telpu tūres?: ✓ Viesnīcas un Apartamenti ✓ Restorāni un Bāri ✓ Kāzu norises vietas ✓ Viesu nami ✓ Veikali ✓ Skaistumkopšanas saloni ✓ Mākslas galerijas un izstādes ✓ Auto saloni

Mājas aprūpe, SIA

Ernestīnes 24-2, Rīga LV-1083
SIA “Mājas Aprūpe” ir sociālais uzņēmums, kas nodrošina:: ✓ konsultāciju laikā novērtējam klienta situāciju un nepieciešamo atbalstu ✓ sniedzam aprūpi un palīdzību mājas darbos, rūpējoties par klienta labsajūtu ✓ pēc nepieciešamības nodrošinām ar tehniskajiem palīglīdzekļiem, kas atvieglo pārvietošanos ✓ pielāgojam māju vidi cilvēkiem ar kustību ierobežojumiem ✓ nodrošinām transporta pakalpojumus ratiņkrēslā sēdošiem cilvēkiem

oRiGiNaL.Lv, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ IT atbalsts un datortīklu apkalpošana ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ montāžas darbi un projektēšana ✓ videonovērošanas un drošības sistēmas ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

JKR Systems, SIA

Margrietas 7 k-9, Rīga, LV-1083
Pakalpojumi:: ✓ pasākumu apskaņošana; ✓ pasākumu gaismošana; ✓ tehnikas noma; ✓ dj pakalpojumi; ✓ video tiešraides nodrošināšana. Par uzņēmumu:

SIA "JKR systems" aizsākumi meklējami 2005. gadā, kad cilvēki ar kopīgām interesēm apvienojās un izveidoja muzikālu apvienību, ar ko daudz tika spēlēts kāzās un korporatīvajās ballītēs. Un tas tiek darīts vēl šodien. Laikam ejot, radās interese par tehnisko nodrošinājumu un lietām, kas varētu uzlabot grupas sniegumu, kā arī vizuālo noformējumu pasākumos. Augot prasībām no klientu puses, kuru vidū parādījās arī pasākumu aģentūras, radās nepieciešamība izveidot uzņēmumu.

Āgenskalna zobārstniecības centrs

Mazā Nometņu 57-22, Rīga, LV-1002
Apraksts: "Āgenskalna zobārstniecība" ir ārstniecības uzņēmums ar 30 gadu pieredzi. Tā darbība aizsākās tālajā 1985. gadā kā dakteres Džesmondas Niķes privātprakse, kurā sākotnēji bija tikai viens ārsta kabinets un darbojās divi speciālisti - Dr. Niķe un viņas asistente. Uzņēmums ir izaudzis līdz trīs ārstu kabinetiem, kuros darbojas ārsti, zobu higēnisti un ortodonts Dr. Edmonda Niķe, kā arī ir izveidojusies ilgtermiņa sadarbība ar Latvijas Stomatoloģijas institūta sejas žokļu ķirurgu Viktoru Pimanovu un Dentālās Studijas zobu tehniķiem Kaspara Dimpera vadībā. Mūsu speciālisti ir sertificēti un regulāri papildina zināšanas, apmeklējot seminārus un lekciju kursus Latvijā un ārvalstīs. Nemitīga zināšanu papildināšana nodrošina jaunāko tehnoloģiju un ārstēšanas metožu ieviešanu un izmantošanu ārstniecības procesā. Uzņēmums lepojas, ka tā paspārnē sadarbībā ar Stradiņa Universitātes Zobārstniecības fakultāti, jaunajiem speciālistiem tiek dota iespēja iegūt augstas kvalitātes praktiskās zināšanas.

New You by OSP Baltic, SIA

Ventspils 43, Rīga LV-1002
Piedāvājam:: ✓ Papīra krūzes ar pilnkrāsu apdruku ✓ Personalizēti apģērbi darbam un atpūtai ✓ biznesa suvenīri un dāvanas ✓ Iespieddarbi ✓ Apbalvojumi ✓ Sporta apģērbi ✓ Vides reklāmas ✓ Flash tetovējumi

Mārtiņielas pirts

LŪGUMS IEPRIEKŠ PIERAKSTĪTIES 💛💚💜
Mārtiņa 12, Rīga LV-1048
Mārtiņielas pirts vieta tavai relaksācijai:: ✓ PIRTS – EKO malkas pirts – pērc biļeti kasē 12 eiro. Nāc atpūsties un atjaunoties! ✓ KAFEJNĪCA – maltīte un uzkodas par draudzīgām cenām. ✓ TRENAŽIERU ZĀLE – 1 apmeklējums TIKAI 5 eiro. ✓ FRIZĒTAVA - ierobežojumu dēļ šobrīd nestrādā

”ĶEPA RAW FOOD” svaigbarības koncepta veikals Āgenskalnā

Nometņu 64, Rīga, LV-1002
Mūsu piedāvājums:: ✓ Svaigbarība ✓ Torte svaigēdājiem ✓ Svaigbarības bagātinātāji ✓ Dehidrēti gaļas un subproduktu produkti ✓ Dehidrēti zivju produkti ✓ Uztura bagātinātāji ✓ Veselībai ✓ Guļvieta, iemaukti ✓ Higiēna ✓ Mitrā barība, buljoni

Ideju dizains, SIA, apsveikuma kartiņas, ielūgumi, pasūtīšana, izgatavošana

Rīga
Personalizētas apsveikumu kartītes, ielūgumi.:

Apsveikuma kartīte ir sūtītāja saruna ar saņēmēju. Saruna caur krāsām, formām, simboliem un protams, visu ko ietverat redzamajā un neredzamajā vēlējumā. Tā ir kā stāsts un rotaļa, kurā piedalās stāstītājs un klausītājs. Vai klausītājs stāstā uztver to pašu ko stāsta stāstītājs? Tas atkarīgs no klausītāja, stāstītāja un apsveikuma kartītes :)

Ideju dizains meistari izgatavo personalizētas, tematiskas apsveikuma kartītes uzņēmumiem. Kartītes dizainu iespējams piemērot uzņēmuma logo, stilam, krāsām, un citām vajadzībām. Apsveikumus iespējams iegādāties arī elektroniskā, gif un video formātā.

Pašdarināti, personalizēti, jūsu pasākuma stilam un krāsu gammai piemēroti ielūgumi lai ir pirmais vēstnesis par skaisto, ilgoto un svarīgo jūsu dzīves notikumu! Taureņi, mežģīnes, rozes, magones, rudzupuķes, pērlītes, lentītes vai  latvju raksti ir tikai neliela daļa no idejām apspēlētā tēmu klāsta, kuras piedāvājam jūsu ielūgumu dizainam.

RBI, SIA

Margrietas 7, Rīga LV-1083
Apraksts: “RBI” ir ilggadējs pārtikas rūpniecībā izmantojamo augu taukvielu (sarkanā palmu eļļa, palmu eļļa, palmu kodolu eļļa, kokosriekstu eļļa), kā arī kakao importētājs. “RBI” ir oficiālais “Carotino” tirdzniecības pārstāvis Baltijas valstīs. Uzņēmums turpina pasaulē sen zināmas un augstu novērtētas, sarkanās palmu eļļas “Carotino” piedāvājumu mazumtirdzniecībai.

Mauliņa E. ārsta pneimonologa-alergologa konsultācijas

Pilsoņu 13, Rīga LV-1002
Pārtikas alerģija, Hronisks klepus, bronhiālā astma, alerģiskas iesnas, Egils Mauliņš, ziedputekšņu alerģija, mājas putekļu ērcīšu alerģija, pulmonologs, alergologs, pneimonologs, grūtniecība un bronhiālā astma, fiziskas slodzes aizdusa, elpceļu slimības. Hroniska obstruktīva plaušu slimība, alerģija, alerģijas, elpceļu slimības,

Bisoks, SIA

Kalnciema 74a, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

Rīgas SIA "BISOKS" &ndash; pieredzējušo profesionāļu kolektīvs, kas specializējas zeķu, zeķbikšu produkcijas un veļas ražošanā un realizācijā. Mēs operatīvi reaģējam uz patērētāju pieprasījumu, pārzinot klientu vēlmes un piedāvājam pircējiem optimālu produkcijas sortimentu. Mūsu kolekcijām raksturīgs praktiskums, ērtība, bagātīga krāsu gamma, mūsdienīgas formas, plašs modeļu sortiments, mūsdienīgs dizains un demokrātiskās cenas. Nemainīgi augsta kvalitāte arī ir viena no mūsu produkcijas galvenajām vērtībām. Tā tiek sasniegta, pateicoties kompānijas augstas klases aprīkojumam, kvalitatīvām izejvielām un lieliskai speciālistu kvalifikācijai. Plašajā BISOKS Favorite produkcijas daudzveidībā &ndash; zeķbikses, kapzeķes, īszeķes, pusgarās zeķes, pēdiņas un veļa &ndash; katrs var sameklēt tieši viņam piestāvošus modeļus, mainot savu stilu atkarībā no modes vai garastāvokļa un noskaņojuma. Mūsu produkcija iekļauj funkcionālus, ērtus garderobes priekšmetus un modernus, stilīgus aksesuārus.

GeoStar, SIA, Celtniecības mērinstrumenti, Ģeodēziskie instrumenti

Mārupes 20, Rīga LV-1002
Instrumentu tirdzniecība:

No 1997. gada firma GeoStar SIA veic dažāda veida instrumentu tirdzniecību, servisu, remontu, nomu, izīrē celtniecības mērinstrumentus, sniedz konsultācijas mērniecības instrumentu un tehnoloģiju jomā. Kompānija piedāvā profesionālus TRIMBLE GPS uztvērējus kartogrāfijai, ĢIS, meža platību uzmērīšanai un mērniecībai. Piedāvājumā modernākie RTK GPS komplekti ar kontrolieri un reālā laika korekcijām &ndash; VRS savietojamas tehnoloģijas. Kadastrālai uzmērīšanai un būvniecības nodrošināšanai piedāvājumā klasiskie un robotizētie TRIMBLE tahimetri. Celtniecības darbiem geo-FENNEL optiskie un lāzeru nivelieri, digitālie teodolīti, mērriteņi, tālmēri un citi mērinstrumenti. Piedāvājumā Vivax Metrotech un Seba KMT instrumenti apakšzemes komunikāciju atrašanai, diagnostikai un noplūžu meklēšanai. Celtniecībā kritiski mērinstrumenti - Šmita āmuri betona cietības noteikšanai un grunts blīvuma noteikšanai, Beldornii penetrometri un modernākie krītošā svara deflektometri.