A, adresē Āgenskalns

Drukāt
Banner 1050x80

Durvju atvēršana: sosserviss.lv

DURVU ATVĒRŠANA - SOS serviss 24/7🔑🧐👌
Rīga
DURVJU ATVĒRŠANA - SOS SERVISS: ✓ aizkritušu durvju atvēršana ✓ durvju atmūķēšanaauto durvju atvēršana ✓ durvju labošana, remonts, atjaunošana, ielikšana ✓ slēdzeņu atvēršana ✓ slēdzeņu uztādīšana

SOS SERVISS - DURVJU ATVĒRŠANA

Atveram auto un mājokļa durvis SOS serviss👍
Rīga
Durvju atvēršana: ✓ Durvju atvēršanaAuto durvju atvēršana ✓ Dzīvokļu durvju atvēršana ✓ Garāžu atvēršana ✓ Seifu atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Auto bagāžnieku atvēršana

Topzaluzi Group, SIA

Rīga
Apraksts:

SIA "TOPZALUZI GROUP" - mūsdienīgs uzņēmums - vienmēr braucam pie klienta paši. Sadarbojoties ar mums, pasūtīt žalūzijas būs ļoti vienkārši. Kasešu žalūzijas logiem (standarta, atstarojošas, nakts blackout, diena-nakts), Rullo žalūzijas, Plisē žalūzijas, Koka/Alumīnija horizontālās žalūzijas, Vertikālās žalūzijas, Romiešu. Rīga un Rīgas rajons - Bezmaksas meistara izbraukšana uz vietas un mērīšana; Žalūziju izgatavošana un uzstādīšana pēc pasūtījuma vidēji 10 dienu laikā. Cenas ir atkarīgās no izvēlēta veida, materiāla un izmēra - aizpildiet pieteikumu meistara izsaukšanai TOPZALUZI mājaslapā!

HealthAid Baltics, SIA

Rīga
Apraksts:

SIA "HealthAid Baltics" ir Lielbritānijas uzņēmuma "HealthAid" Ltd. produkcijas eksluzīvais izplatītājs Latvijā. Latvijas tirgū mēs piedāvājam Premium klases uztura bagātinātājus, minerālvielas un multivitamīnus, kā arī dabīgo kosmētiku un aromaterapijas produkciju - ēteriskās eļļas un bāzes eļļas.

G-Mēbeles, SIA

Baldones 1, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam un nodrošinām:: ✓ Projekta izstrādi un vizualizāciju ✓ Pieņemamus izgatavošanas termiņus ✓ Plašu materiālu izvēli ✓ Kvalitatīvu furnitūru ✓ Piegādi ✓ Uzstādīšanu

DDA Orthopaedics, SIA

Baložu 32-2, Rīga LV-1048
Par uzņēmumu:

SIA "DDA Orthopaedics" ir tehniskās ortopēdijas centrs, kurš nodarbojas ar individāli izgatavotu tehnisko palīglīglīdzekļu izgatavošanu. SIA "DDA Orthopaedics" strādā augsti kvalificēti tehniskie ortopēdi ar lielu pieredzi tehnisko palīglīdzekļu izgatavošanā un pacientu apmācībā tos lietot.

Auxilia Prima, SIA, Ārstu prakse

Ventspils 17, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Ginekologu-dzemdību speciālistu konsultācijas ✓ Grūtnieču vingrošana ✓ Fizioterapeits ✓ Ultrasonogrāfija AUXILIA PRIMA PIEDĀVĀ::

Ginekologu-dzemdību speciālistu konsultācijas (sertificēti speciālisti):

✓ Sandra Vītiņa,  ✓ Zane Krastiņa,  ✓ Inga Rubule,  ✓ Kristīne Ķempe,  ✓ Elīna Bērziņa,  ✓ Anna Langrate-Odiņa,  ✓ Klinta Lisnere,  ✓ Marta Slaidiņa.

Ginekoloģiskās un grūtniecības pakalpojumus. Fizioterapeita konsultācijas - (sertificēts speciālists Kristīne Rēboka).

<p "=""> Grūtnieču vingrošanu, pēc dzemdību vingrošanu, ārstniecisko vingrošanu (sertificēts speciālists Kristīne Rēboka).

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Pilsoņu 13, Rīga LV-1002
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

A-Stars, SIA

Ernestīnes 19, Rīga LV-1083
Pasākumu organizēšana, atribūtika

A & L Services, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Āgenskalna iela 22A – 51, Rīga, LV-1083
Informācija no uzņēmumu reģistra

A. Smirnov & Co, SIA

Alīses 10-69, Rīga LV-1046
Autortiesības un patentēšana

Vecvagara A. privātprakse, SIA

Āgenskalna 20-24, Rīga LV-1046
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Arma-A, SIA, Šautuve

Gardenes 4, Rīga LV-1002
Sporta celtnes un bāzes