A, adresē Āgenskalns

Drukāt
Banner 1050x80

Globe Master, SIA

Aleksandra Grīna bulvāris 15-6, Rīga LV-1002
Apraksts: Uzņēmums SIA GLOBE MASTER nodrošina augsta līmeņa profesionālu pilnu nekustamo īpašumu pārvaldīšanas, apsaimniekošanas un nekustamo īpašumu darījumu pakalpojumu klāstu gan juridiskām, gan fiziskām personām.

 

AB eksperts, SIA

Liepājas 40 k-7, Rīga LV-1002
Apraksts: Piedāvājam sertificēta autoeksperta pakalpojumus. Auto tehniskā ekspertīze - zaudējumu aprēķināšana: pēc ceļu satiksmes negadījuma, krītoša ledus un sniega radītie bojājumi, trešo personu prettiesiska rīcība. Automašīnu tirgus vērtības noteikšana: mantojuma procesa kārtošanai, uzņēmumu vajadzībām (bilances, pirkšanas un pārdošanas vajadzībām), maksātnespējas administratoru maksātnespējas procesa vajadzībām, notāru vajadzībām.

GRĀMATVEDĪBAS STIPRINĀJUMI, SIA

Meirānu 5, Rīga, LV-1073
Grāmatvedības pakalpojumi:

SIA "Grāmatvedības Stiprinājumi" sniedz pilna apjoma grāmatvedības pakalpojumus par saprātīgu cenu gan jauniem un mērķtiecīgiem uzņēmējiem, gan uzņēmējiem, kas Latvijas tirgū ir jau ieņēmuši stabilu vietu un dažādu iemeslu dēļ vēlas uzlabot grāmatvedības pakalpojumu kvalitāti, un saņemt personiskāku un elastīgāku attieksmi. SIA "Grāmatvedības Stiprinājumi" nāk talkā arī saimnieciskās darbības veicējiem un pašnodarbinātajiem, kā arī sniedz konsultācijas grāmatvedībā.

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Mīksto mēbeļu un paklāju tīrīšana

Rīga
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšanaAugstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

Meistara mājas, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Mūsu princips ir vairāk dabas, mazāk haosa, tāpēc ar mūsu palīdzību ikviens var izveidot savu oāzi. Kopš pirmās dienas mēs esam meklējuši jaunus veidus, kā pievilināt klientus, mainot ierasto pieeju ar stilu un smaidu. Koks ir dabisks, ekoloģisks, izturīgs un ļoti estētisks celtniecības materiāls. “Meistara Mājas” - mēs patiešām ticam, ka koksne ir galvenā izvēle māju celtniecībā.

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
Energoefektīvas būves:

Gatavi uz jauniem izaicinājumiem nekad nepadodamies un vienmēr nonākam pie vēlamā rezultāta.  Strādājam ar Fiziskām, juridiskām personām, kā arī valsts iestādēm un protams ar ārzemju attīstītājiem. Izstrādājam projektus, kuros nodrošināta BREEM, LEED sertifikācija, nodrošinot klientam ilgtspējīgu un energoefektīvu būvi ar labiekārtotu teritoriju un ilgtspējīgu infrastruktūru. Latviešiem netrūkst ambīciju vai ideju, bet nepieciešamas ne tikai labas idejas, interesantu vietu, bet arī par ilgtermiņa ekonomisko un kulturālo ietekmi, ko radām. Neatkarīgi no nozares vienmēr būs apstākļi, kuri jāizvērtē, jāizanalizē un jānoved līdz mērķim, kas mūsu gadījumā atspoguļojas dizainā, konfigurācijā un izvietojumā, ko nosaka normatīvo aktu prasības, kas ne vienmēr sakrīt ar vēlamo ieceri un klienta vēlmēm, tāpat, vides faktori, lokācija rada izaicinājums visā izstrādes un būvniecības gaitā, līdz pat nodošanai ekspluatācijā.

 

Roziņas I. ārsta prakse psihiatrijā

Mārupes 1a, Rīga LV-1002
Psihiatrs, psihiatrs Pārdaugavā, psihiatrs Āgenskalnā, psihiatrs Rīgā, psihiatrs Ineta Roziņa, dr. I. Roziņa, psihoterapeits, psihoterapeits Ineta Roziņa, psihiatra konsultācijas, psihoterapeita atbalsta konsultācijas, psihiatrija, psiholoģiskā palīdzība pieaugušajiem, psihiatrs krīzes situācijā, krīzes

Zintis Varblans, IDV

Rīga
Apraksts:

Izgatavoju skursteņu cepures no 0,5 mm biezuma cinkota skārda ar poliestera pārklājumu dažādos toņos. Tās pasargā dūmeni no laikapstākļu ietekmes, kā arī ir vizuāls papildinājums kopējam mājas izskatam. Individuāla pieeja katram klientam, pieņemamas cenas.

Ivory Rentals, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Izvēlies auto mūsu mājaslapā:

Izvēlieties jebkuru automašīnu no <a href="https://www.ivoryrentals.lv/copy-of-%C4%ABstermi%C5%86a-noma">pieejamo auto sarakstaa> vai zvaniet mums, lai vienotos par jums piemērotāko automašīnu. Sagatavojiet informāciju auto nomas līgumam - Vārds, Uzvārds, personas kods, deklarētā adrese un e-pasts. Norādiet datumus, kad jums nepieciešama automašīna, izvēlieties, kā vēlaties saņemt automašīnu - mūsu atrašanās vietā vai piegādi uz noteiktu adresi. Mēs sagatavosim jums līgumu, rēķinu un automašīnu. Pēc apmaksas, rezervācija tiks veikta. Saņemot automašīnu, jums jāuzrāda vadītāja apliecība un ID karte/Pase.

ProfITs Telecom, SIA

Kalnciema 40, Rīga LV-1083
Pakalpojumi:: ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ printeru remonts, kārtridžu uzpilde, konfigurēšana ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

AIROK, SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Pašapkalpošanās punkts

Baldones 1, Rīga LV-1007
Piedāvājumā:: ✓ gāzes, gāzes iekārtas ✓ detaļas gāzes iekārtām ✓ individuālie aizsardzības līdzekļi ✓ metināšanas iekārtas un piederumi ✓ aerosoli ✓ balonu ratiņi u.c.

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests

Eduarda Smiļģa 46, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

DUDE BIKES, SIA, motociklu veikals, serviss

Kalnciema 40E, Rīga, LV-1083
Panākumi rada jaunas iespējas.:

2020. gadā mūsu komandai pievienojās jmūsu trešā komandas dalībniece, lai mēs visi kopā pierādītu, ka motociklistu pasaule nepieder tikai vīriešiem, benzīna smaai, melnām ādas jakām un satiksmes troksnim. Dude Bikes motociklu veikals kopš 2021.gada piedāvā arī vēsturiskā itāļu moto zīmola Moto Morini motociklus Baltijā - gan pilsētas naked un scrambler stila, gan aadventure tipa motociklus no 650cm3 - 1200 cm3. Piedzīvojumiem pilsētā pieejams oriģināls elektromoto SUPER73 - Kalifornijas dzīvestila zīmols, kas apvieno motociklu mantojumu un jauniešu kultūru. Tomēr mīlestība pret klasisko motociklu nav atstāta novārtā. Dude Bikes preču klāstam ir pievienojies arī F.B Mondial un Brixton - ielas, motokrosa un flat track stila motocikli no vēsturiskiem Itālijas un Austrijas moto ražotājiem.

Aleksandrs, pusdienu restorāns Āgenskalnā

Nometņu 61, Rīga LV-1002
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk kā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. “Aleksandrs” nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir velme atgriezties atkal un atkal.

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

Uldis Bērzkalns, IDV

Rīga
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar darba stāžu vairāk kā 30 gadi ar savu būvbrigādi veic mūrēšanas, apmešanas, flīzēšanas, reģipša montāžas, demontāžas darbus. Visus darbus uzrauga būvinženieris ar darba pieredzi Viduseiropas, Ziemeļeiropas un arī Dienvideiropas valstīs. Kvalitāte paveiktajam darbam!

F-Man, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga LV-1048
"F-Man", SIA pakapojumi:: ✓ Ugunsdrošības dokumentācijas izstrāde/aktualizēšana (evakuācijas plāni, ugunsdrošības instrukcijas, rīkojumi); ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektēšana/apkalpošana/montāža; ✓ Praktiskās un teorētiskās nodarbības (instruktāža) ugunsdrošības jomā; ✓ Objektu ugunsdrošības audits; ✓ Ugunsdrošības risinājumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi.

Karāls Plus, SIA, apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Mārupes 5, Rīga LV-1002
Var zvanīt: Jebkurā diennakts laikā klienta tuvinieki/radinieki var zvanīt uz bezmaksas tālr. 80007044. Katru situāciju mēs izskatām individuāli, jo mums pirmajā vietā ir klients. Uzņēmumā darbojas atlaižu sistēma.