A, adresē Madona

Drukāt

Artura Vaišļas Madonas juridiskais birojs

Rīgas 6, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par juridisko biroju: Artura Vaišļas Madonas Juridiskais birojs par godīgām un saprātīgām cenām sniedz juridiskos pakalpojumus un konsultācijas dažādos tiesību jautājumos!

RITO R, riepu centrs un lauksaimniecības tehnikas laukums Madonā

Rūpniecības 45, Madona, Madonas nov. LV-4801
Riepu tirdzniecība Madonā. Vieglo auto riepas, vieglo automašīnu riepas, vieglo auto riepas. Riepu radžošana. Riepu radzes. Motociklu riepas. Moto riepas. Vasaras riepas. Ziemas riepas. Industriālās riepas. Riepu vulkanizācija. Motociklu riepas. Balansēšana motoriepu. Riepu remonts. Moto riepu balansēšana. Traktoru riepas.

Melnais bullis, kafejnīca

Saules 4a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Kafejnīca "Melnais bullis" atrodas Madonas pilsētas centrā, tirdzniecības centra "Konzums" otrajā stāvā.

Piedāvājums:

✓ Kafejnīcas vietu skaits - 40. ✓ Burgeri, tortilljas, frī kartupeļi, salāti, deserti, kafija. ✓ Katru dienu - siltais dienas piedāvājums. ✓ Pusdienu piedāvājums ar ātru apkalpošanu. ✓ Telpa bērnu ballītēm (tālr. rezervācijām 29112522). ✓ Iespēja pasūtīt ēdienu līdzņemšanai. ✓ Semināru apkalpošana.

Heliks A, SIA, Autoskola

Skolas 10, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi:

A, B, C, BE, CE kategorijas vadītāju sagatavošanas kursi.

Par autoskolu:

Autoskola "Heliks A" piedāvā profesionālu apmācību visiem topošajiem autovadītājiem.

Grašu pils, SIA, Viesnīca

"Grašu Pils", Cesvaines pagasts, Madonas nov., LV-4871
Apraksts:

Viesnīca Grašu Pils ir iekārtota 18. gadsimta muižas ēkā un atrodas klusā vietā Latvijas laukos netālu no 4km Cesvaines. Viesnīcu ieskauj skaists franču baroka parks. Uzdāviniet sev brīnišķīgu nakti mājīgās, eleganti mēbelētajās istabās un pamostieties kopā ar sauli un putnu dziesmām ērtās dabīgā koka gultās!

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

SIA Latvijas lauku atbalsta aģentūra ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus.

SDS Auto, SIA, Veikals

Saules 54B, Madona, Madonas nov., LV-4801
Piedāvājam:: ✓ Lietotas un jaunas auto rezerves daļas ✓ Lietotas un jaunas auto riepas ✓ Auto diski - metāla un lietie ✓ Pērk automašīnas, var būt arī pēc avārijas vai citiem defektiem ✓ Jauni un lietoti velosipēdi ✓ Distanču un kalnu slēpošanas slēpes ✓ Snovbords

Skandibus, SIA

Cesvaines 8A, Madona, Madonas nov., LV-4801
Viss hidraulikas vajadzībām!: ✓ Augstspiediena šļūtenes; ✓ Uzgaļi, savienojumi, piederumi; ✓ Hidrosūkņi un cilindri; ✓ Hidrocaurules un to savienojumi; ✓ Hidrocilindru remonts. SIA "Skandibus" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu:: ✓ Serviss/veikals - hidraulika un rezerves daļas smagajām automašīnām; ✓ Transports un loģistika; ✓ Kravas auto serviss.

Madonas pilsētas sporta centrs

Gaujas 13, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Madonas pilsētas sporta centrs ir sporta komplekss ar plašām iespējām, kā aktīvi pavadīt savu brīvo laiku, kā arī piedāvājam iespējas rīkot sacensības un sporta pasākumus lielākām grupām. Organizējam dažādas sacensības gan Latvijas līmenī, gan starptautiskās vairākos sportos. Pie mums ir pieejamas tādas aktivitātes kā basketbols, futbols, florbols, fitnesa zāle, alpīnistu siena, vieglatlētikas stadions un daudzi citi sporta veidi. Bez sporta aktivitātēm pie mums pieejams arī medicīnas kabinets, sauna, konferenču zāle (100 vietas) un ēdināšana.

Madonas novadpētniecības un mākslas muzejs

Skolas 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Madonas muzejs, viens no vecākajiem Vidzemes muzejiem, 2009. gaatzīmēja 65 gadu pastāvēšanas jubileju (dibināts 1944. gada 20. septembrī). 2003. gada nogalē krātuve tika pārcelta uz jaunām telpām Skolas ielā 12. Tās atklāja valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Muzejs atrodas Madonas - bijušās Biržu muižas vēsturiskajā centrā - izstāžu zāles klētī, krātuve - Dzirnavu vietā. Uz 2010. gada 1. janvāri muzeja krājumā ir 123 391 vienība.

Madonas pilsētas kultūras nams

Raiņa 12, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Ēka savulaik būvētaAizsargu nams (arhitekts V.Vitands), tas atklāts 1935. gadā. Par tā laika vajadzībām joprojām atgādina virs ieejas durvīm esošais karavīra cilnis (tēlnieks K.Zemdega). Tolaik Madonas aizsargu nams bijusi apjomīgākā Latvijas jaunbūve ārpus Rīgas. Vērienīgus pārbūves darbus nams piedzīvojis pēc 2005. gada, kad janvāra vētras laikā vējš ēkai norāva jumtu. Šajā laikā radās ideja par ēkas paaugstināšanu un papildus stāva būvniecību, ideja veiksmīgi tika realizēta. Šobrīd ēkā mājo Madonas kultūras nams, dzimtsarakstu nodaļa un bērnu un jauniešu centrs. Madonas kultūras nams ir mājvieta ap 20 amatiermākslas kolektīviem, tautas mākslas studijai un ir pilsētas centrālā kultūras notikumu vieta.

Madonas novada bibliotēka

Skolas 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par Madonas novada bibliotēku: Madonas novada bibliotēka ir Madonas novada domes kultūras, izglītības un informācijas iestāde, lielākā publiskā bibliotēka Madonas novadā. Madonas bibliotēka piedāvā dažādus pakalpojumus - literatūras iznomāšanu, dokumentu drukāšanu, kopēšanu un skenēšanu. Bibliotēkā piejams bezmaksas internets pilsētas iedzīvotājiem. Par Madonas rajona bibliotēkas dibināšanas gadu uzskatāms 1923. gads, kad Biržu skolotāju arodbiedrība saņēma Kultūras Fonda nokomplektētu 505 eksemplārus plašu krājumu. Galvenais bibliotēkas uzdevums ir nodrošināt visiem novada iedzīvotājiem brīvu, neierobežotu literatūras un nepieciešamās informācijas saņemšanu, sniedzot visiem pieejamus, bezmaksas un maksas bibliotekāros, bibliogrāfiskos un informacionālos pakalpojumus.

Krustaceles, SIA

A.Saulieša 12, Cesvaine, Madonas nov., LV-4871
Krustaceles. Apbedīšanas pakalpojumi. Katafalka pakalpojumi. Pilns apbedīšanas serviss. Strādājam visu diennakti. Apbedīšanas pakalpojumi Cesvaine. Cesvaine, apbedīšanas birojs, bēres, tradicionālās bēres, katafalks, Apbedīšanas serviss, Bēru rīkošana, Zārki, Zārks, Mācītājs, Sveces, izbraukumi, banketi, runa, dziesmas,

Multilines, SIA, Autobusu, mikroautobusu noma Latvijā

Madonas 10a, Rīga, LV-1084
Par uzņēmumu:

SIA "MultiLines" ir augstas klases tūrisma autobusu nomas uzņēmums Rīgā, kas pārvadā pasažierus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Eiropā, Krievijā, NVS. Mikroautobusu un autobusu noma ar vadītāju. Transfērs no / uz Lidostu Rīga RIX. Auto transporta noma. Pasažieru, darbinieku, skolēnu, tūristu, kāzu viesu, korporatīvo pasākumu organizatoru pārvadājumi.

Paulwood, SIA

"Kalnieši 3" , Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Piedāvājam:: ✓ Koku zāģēšanu ✓ Koku pievešanu un izvešanu ✓ Apauguma novākšanu ✓ Šķeldas un malkas ražošanu ✓ Treilera (ar vinču) pakalpojumus ✓ Minerālmaisījumu piegādi (smiltis, šķembas, grants, melnzeme).

Brieži AJ, SIA

Saules 63, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

SIA "Brieži AJ" ir lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu veikals. Piedāvājumā ir dažādas traktoru rezerves daļas (MTZ, T40, T25, SMD, JuMz), riepas, kameras, elektrodi, gultņi, ķīļsiksnas, akumulatori, metināšanas piederumi, dažādi instrumenti. Veikalā ir pieejamas arī pļaujmašīnu, kartupeļu racēju, arklu rezerves daļas, lemeši, kalti, naži, zari. Dažādas rezerves daļas aautomašīnām GAZ, VAZ, UAZ. Pieejami LED lukturi plašā klāstā! Ir atsevišķa nodaļa ar zirglietām, kur iespējams iegādāties vai pasūtīt ekipējumu gan jātniekiem, gan zirgiem. Nāciet, apskatiet un novērtējiet! Gaidīsim!

AUTEKO & TUV LATVIJA - TUV Rheinland grupa, SIA, Madonas tehniskās apskates stacija

Saules 62c, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Tehniskā apskate transportlīdzekļiem ar pilnu masu līdz 3500kg.

Madonas mūzikas skola

Blaumaņa 16, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: Jāņa Norviļa mūzikas skola piedāvā unikālu mūzikas izglītību kopš 1945. gada. 2018./2019. mācību gadā Jāņa Norviļa Madonas mūzikas skolā mācības uzsāk 297 audzēkņi. Skolā strādā 33 skolotāji, 6 tehniskie darbinieki. Skola lielu uzmanību velta kolektīvās muzicēšanas formām. Šobrīd skolā aktīvi darbojas koris, kamerorķestris, pūtēju orķestris, pūtēju orķestra studija, koklētāju ansambļi, akordeonistu ansamblis, saksofonu kvartets, divi stīgu trio, vijolnieku ansamblis. Jaunās skolas koncertzāles akustika ir atzīta par pirmklasīgu un to iecienījuši valsts mēroga mākslinieki, meklējot iespējas tajā koncertēt. Tas ne tikai mūzikas skolas kolektīvam rada iespēju klausīties profesionālu mākslinieku muzicēšanu, radot iespēju audzēkņiem gūt spilgtus mākslinieciskus iespaidus, skolotājiem celt profesionālo kvalifikāciju, bet bērnu vecākiem un pilsētas sabiedrībai rada augstu kultūras vērtību pieejamību, tā veidojot Madonas pilsētu par vienu no aktīvajiem valsts mūzikas dzīves centriem.

Madonas novada Tūrisma informācijas centrs

Skolas 10A, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts: Madonas novaaizraujoši laiku iespējams pavadīt jebkurā gadalaikā. Tev ir dažādas izvēles iespējas - Tu vari kļūt par dalībnieku vai aculiecinieku dažādos sportiskos notikumos, Tu vari ļauties mākslas un mūzikas baudīšanai, Tu vari doties izzinošās un izklaidējošās ekskursijās dabā, Tu vari iepazīties ar Madonas novada uzņēmējiem - gan ražojošiem, gan tiem, kas uzņem savās saimniecībās tūristus, Tu vari atbalstīt tos tradicionālajos tirdziņos, Tu vari nenogurstoši svinēt svētkus un piedalīties dažnedažādos festivālos. Ienāc www.visitmadona.lv

Jāņa Peļņa privātprakse, IK, Filiāle

Valdemāra bulvāris 14, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Podometrija - tā ir pēdu noslodzes datordiagnostika, ar kuras palīdzību ir iespējams noskaidrot ķermeņa smaguma sadalījumu uz pēdu. To veicam divos veidos - statikā un dinamikā.