A, adresē Madona

Drukāt

Gulbenes Auto-moto, SIA, Madonas filiāle

Saules 63B, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

SIA "Gulbenes Auto-moto" autoskola veic jauno autovadītāju apmācību un sagatavošanu dažādām transportlīdzekļu kategorijām - motocikli A1, motocikli A2, motocikli A, vieglie auto B, vieglie auto ar piekabi BE, kravas auto B C1, kravas auto C, kravas auto ar piekabi CE, autobusi D1, 95.kods, kā arī traktortehnikai. Jaunos autovadītājus apmāca tikai profesionāli un kvalificēti instruktori.

Audžes A. ārsta prakse neiroloģijā

Rūpniecības 20 k-7-1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Ārsta ginekologa - dzemdību speciālista konsultācijas. Grūtnieču aprūpe un novērošana, ginekoloģiskā un grūtnieču ultrasonogrāfija.

Salvere IR, SIA, Audžes ārstu prakse Madonā

Rūpniecības 20 k-7-1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Ginekoloģiskais centrs, ginekoloģija, ginekologs Cesvainē, ārsta prakse ginekoloģijā, Ligitas Audžes ārsta prakse ginekoloģijā un dzemdniecībā. Grūtnieču aprūpe, medicīniskā palīdzība. Grūtnieču novērošana, ultrasonogrāfija, ginekologs Madonā.

Tučas I. ģimenes ārsta prakse

Skolas 29, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par ārsta praksi:

Ilonas Tučas ārsta prakse Madonā sniedz ārstniecības pakalpojumus, veic vakcināciju, jaundzimošo aprūpi, kā arī izsniedz autovadītāju medicīniskās izziņas. Praksē ir nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem.

Agro-Dzelzava, SIA

"Vārpas", Dzelzavas pagasts, Madonas nov., LV-4873
Apraksts:

SIA "Agro-Dzelzava" ir piena ražošanas komplekss "Vārpas". Lopkopība: liellopi. Lauksaimniecības produkcijas ražošana. Graudkopība.

JJK Grupa, SIA

Daugavas 21, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par uzņēmumu:

SIA "JJK Grupa" veic siltināšanas un bruģēšanas darbus, kā arī sniedz kanalizācijas izbūves pakalpojumus. Veicam darbus visā Latvijā!

Etna Design, SIA

Saules 29-2, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par mums:

ETNA DESIGN SIA  dibināts 2019. gadā, neilgi pēc tam, kad mēs atklājām šo neparasto materiālu un tā īpašības. Dabas resursu izmantošanas koncepcija, lai radītu ekskluzīvus, ar rokām darinātus ikdienas priekšmetus, iedvesmoja mūs izveidot izturīgu, drosmīgu un ērtu mēbeļu kolekciju, kas ienes kaut ko ievērojamu un īpašu jūsu mājās un dzīvē.

ETNA DESIGN mums ir kopīga aizraanās ar dizainu, atbildība par vidi un vērsta uzmanība sīkām detaļām, mēs augstu vērtējam uzticību, efektīvu komandas darbu un cenšamies panākt izaugsmi, attīstību un uzlabošanu ar mērķi nodrošināt jums inovatīvu un kvalitatīvu produktu, kā arī vispārēju servisu.

AGNI BŪVE, SIA

Nagates 3, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par uzņēmumu:

SIA "Agni Būve" ir būvniecības uzņēmums, kurā pieredzējuši celtniecības meistari veic pilna cikla celtniecības un remonta darbus. Strādājam labprāt gan ar juridiskām, gan fiziskām personām. Darbi tiek veikti kvalitatīvi, iekļaujoties noteiktajos termiņos. Sadarbībai atvērti!

Slāpe, akmeņkaļu darbnīca

"Slāpe" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov. LV-4870
Par mums:

Akmeņkaļa darbnīca Slāpe piedāvā granīta kapakmeņu izgatavošanu, kā arī visu nepieciešamo kapu vietai - kapu apmales, soliņus, pieminekļus un akmens plāksnes. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavoti akmens izstrādājumi. Piedāvājam kapu vietas labiekārtošanu.

A-Madona,

Gaujas iela 13, Madona, Madonas nov., LV-4801
Informācija no uzņēmumu reģistra

OPTIMISTS A, Biedrība

Gaujas iela 26 – 1, Madona, Madonas nov., LV-4801
Informācija no uzņēmumu reģistra

Ādere A, SIA

Rīgas 2A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Ziedu tirdzniecība, floristika

Lapiņas A, SIA

Rīgas 35A, Madona, Madonas nov., LV-4801
Telpu noma

Jurkovska A., psihologs

Poruka 1-3.st., Madona, Madonas nov., LV-4801
Psihologa, psihiatra un psihoterapeita pakalpojumi

SILVERADO-A, Madonas P.Orinska individuālais uzņēmums

Saules iela 8, Madona, Madonas nov., LV-4801
Informācija no uzņēmumu reģistra

JJM motors

Raiņa 56, Madona, Madonas nov. LV-4801
apmācībā, motociklu instruktors, motorolleru instruktors Madonā, motorolleru instruktors eksāmenam, A , instruktors, AM kategorijas instruktors, motorolleru instruktors, motociklu instruktors Madonā, labākais A

AVOTS A, Ligitas Reinikas individuālais uzņēmums

Rūpniecības iela 20 k-5 – 11, Madona, Madonas nov., LV-4801
Informācija no uzņēmumu reģistra

Virši-A, AS, Degvielas uzpildes stacija Madona

Rūpniecības 49A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Degvielas, naftas produktu tirdzniecība

Diabazs A, SIA

Cesvaines 14, Madona, Madonas nov. LV-4801
Kapakmeņi Madonā. Kapu pieminekļu darbnīca Madonā. Dabīgā akmens izstrādājumi. Granīts, granīta pieminekļi, ansambļi, monumenti. Granīta, marmora apstrāde, zāģēšana, slīpēšana, pulēšana. Granīta un marmora bloku zāģēšana, slīpēšana un apstrāde pēc pasūtījuma. Granīta virsmu apstrāde, griešana, uzstādīšana. Granīta pakāpieni. Granīta

a part, SIA

Madonas iela 23 – 21, Rīga, LV-1084
Informācija no uzņēmumu reģistra