Analīzes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20A, Rīga LV-1011
Aizdevums biznesam, kredīts biznesam, kredīts uzņēmumam, Aizdevums komercobjekta iegādei, Kredīts nekustamiem īpašumiem saimnieciskās darbības veicējiem, Kredīts uzņēmumam nekustamā īpašuma iegādei, Uzņēmuma kredītu apvienošana pret nekustamā īpašuma ķīlu, kredīti biznesa uzsākšanai. 
ZL.LV iesaka

Klivet, Veterinārā klīnika Ķengaragā

Višķu 25, Rīga, LV-1057
Piedāvājam visu veidu dzīvnieku ārstēšanu (arī dekoratīvo grauzēju ārstēšanu, sesku ārstēšanu):: ✓ Terapija un ķirurģija, operācijas ✓ Vakcinācijas un konsultācijas ✓ Mājas vizītes Rīgā un tās rajonā ✓ Analīzes un citas diagnostikas metodes ✓ Fitoterapija un lāzerterapija ✓ Zobu tīrīšana ar ultraskaņu, zobu raušana ✓ Mutes dobuma slimību ārstēšana ✓ Medikamenti, labāko pasaules firmu dzīvnieku profesionālās un ārstnieciskās barības, našķi ✓ Dzīvnieku kopšanas līdzekļi un aksesuāri ✓ Dzīvnieku iemidzināšana, morgs-saldētava ✓ Suņu frizieris ✓ Kaķu cirpšana

IGK Credit Management, SIA

Lokomotīves 34, Rīga LV-1057
Apraksts:

"IGK Credit Management" piedāvā pilnu kredītriska pārvaldības pakalpojumu portfeli.

Ikaross, veterinārā klīnika

Gobas 10A, Rīga, LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, kā arī mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana; ✓ Mājas vizītes Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana un nepieciešamās terapijas nozīmēšana un veikšana; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija un dažādas terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai. Pieejama arī intravenozā barošana.

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.

Ikaross, veterinārā klīnika

Lilijas 28, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana, zobu tīrīšana, raušana; ✓ Mājas vizītes Rīgā, Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana, terapijas nozīmēšana un veikšana; IDEXX asins laboratorija (asins izmeklēšana uz vietas), ķirurģiskās operācijas, ortopēdijas operācijas; ✓ klīnika aprīkota ar augstas klases aparatūru FILLIPS 15, USG, rentgens, inhalācijas aparāts, monitors ar elpošanas, sirds un spieduma kontroli, skābekļa aparāts; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija, terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ aktīva sadarbība ar LABOKLIN, ARTUVETRIN, BIOR laboratorijām ✓ konsultācija ar vadošiem speciālistiem Austrijā, Vācijā, Nīderlandē, Krievijā ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai.

KeraMets, SIA, Auto katalizatoru un vadu uzpircējs

Braslas 20, Rīga LV-1084
“Keramets” iepērk: ✓ nolietotas elektrotehnikas vadus, ✓ nolietotas datortehnikas vadus, ✓ vieglo automašīnu elektroinstalācijas vadus, ✓ smago automašīnu, traktoru un lauksaimniecības tehnikas, ✓ elektroinstalācijas vadus, ✓ būvju nojaukšanas procesā, būvgružu pārstrādes un šķirošanas procesā radušos vadus, ✓ sadzīves atkritumu šķirošanas procesā radušos vadus.
ZL.LV iesaka

Baltikons-Centrs, SIA

Lāčplēša 75 - 4, Rīga, LV-1011
Pakalpojuma sniegšanas vieta:

Ainaži, Aizkraukle, Aizpute, Aknīste, Aloja, Auce, Baldone, Baloži, Balvi, Bauska, Brocēni, Cesvaine, Cēsis, Dagda, Daugavpils, Dobele, Durbe, Grobiņa, Gulbene, Ikšķile, Ilūkste, Jaunjelgava, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Kandava, Krāslava, Kuldīga, Kārsava, Lielvārde, Liepāja, Limbaži, Lubāna, Ludza, Līgatne, Līvāni, Madona, Mazsalaca, Ogre, Olaine, Piltene, Preiļi, Priekule, Pāvilosta, Pļaviņas, Rēzekne, Rīga, Rūjiena, Sabile, Salacgrīva, Salaspils, Saldus, Saulkrasti, Seda, Sigulda, Skrunda, Smiltene, Staicele, Stende, Strenči, Subate, Talsi, Tukums, Valdemārpils, Valka, Valmiera, Vangaži, Varakļāni, Ventspils, Viesīte, Viļaka, Viļāni, Zilupe, Ķegums, + vēl 490 pagastos

Bogdanovs Vladimirs, veterinārārsts Bolderājā un Jūrmalā

Dzintaru prospekts 60-3, Jūrmala LV-2015
Apraksts:

Veterinārārsts, vetārsts, veterinārā palīdzība Jūrmala, Rīga, Bolderāja. Bogdanovs Vladimirs - veterinārārsts Jūrmalā, vetārsts Bolderājā. Pakalpojumu klāstā ietilpst vakcinācija, analīzes, mikročipi, ES pases, ķirurģija, kastrācija, sterilizācija, vīrusu un lipīgās slimības, mājas vizītes, izmeklējumi, klīniskā izmeklēšana, konsultācijas. Pieņemšana Bolderājā, Keramikas 2-70, Rīga.

1 Energy, SIA

Alsungas 14A, Rīga, LV-1004
Galvenās kompetences:: ✓ Gāzes vadu projektēšana un saskaņošana ✓ Gāzes vadu izbūve ✓ Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža ✓ Labiekārtošanas un rakšanas darbi Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

Latio, SIA, Valmieras nodaļa

Rīgas 9, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

Būvniecības birojs RANU, SIA

Valērijas Seiles 2 - 33, Rīga, LV-1003
Apraksts:

Uzņēmums dibināts 2003 gadā. Uzņēmums veic konsultācijas būvniecības jautājumos, būvuzraudzības pakalpojumus, projekta vadīšanu, pirms projekta analīzi un projektēšanas pakalpojumus.

security.lv, DARBA AIZSARDZĪBA

Tomsona 39 k-1 - 14, Rīga, LV-1013

Darba aizsardzība:

✓ Riska novērtējums un drošības plānošana ✓ Darba drošības un veselības aizsardzības politikas izstrāde ✓ Darbinieku apmācība un izglītošana drošības jautājumos ✓ Darba aizsardzības pasākumu uzraudzība un ieviešana

Drošības pakalpojumi:

✓ Fiziskās drošības novērtējums un plānošana ✓ Objektu apsardze un monitoringa sistēmu uzstādīšana ✓ Drošības personāla apmācība un uzraudzība ✓ Notikumu reaģēšana un krīzes pārvaldība

Darba tiesības:

✓ Darba līgumu un dokumentu izstrāde un pārskatīšana ✓ Darba tiesību konsultācijas un atbalsts ✓ Strīdu risināšana un sarunu vadīšana ar darbiniekiem ✓ Darba tiesību pārkāpumu novēršana un novērtēšana

Datu aizsardzība:

✓ GDPR (Vispārējās datu aizsardzības regulas) ievērošanas audits ✓ Datu risku novērtējums un analīze ✓ Politiku un procedūru izstrāde datu aizsardzības jomā ✓ Personāla apmācība un izglītošana par datu aizsardzību

Šie pakalpojumi palīdz uzņēmumiem nodrošināt drošību, atbilstību tiesību aktiem un likumīgu darba vidi, veicinot ilgtermiņa uzņēmējdarbības stabilitāti un attīstību.

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
Energoefektīvas būves:

Gatavi uz jauniem izaicinājumiem nekad nepadodamies un vienmēr nonākam pie vēlamā rezultāta.  Strādājam ar Fiziskām, juridiskām personām, kā arī valsts iestādēm un protams ar ārzemju attīstītājiem. Izstrādājam projektus, kuros nodrošināta BREEM, LEED sertifikācija, nodrošinot klientam ilgtspējīgu un energoefektīvu būvi ar labiekārtotu teritoriju un ilgtspējīgu infrastruktūru. Latviešiem netrūkst ambīciju vai ideju, bet nepieciešamas ne tikai labas idejas, interesantu vietu, bet arī par ilgtermiņa ekonomisko un kulturālo ietekmi, ko radām. Neatkarīgi no nozares vienmēr būs apstākļi, kuri jāizvērtē, jāizanalizē un jānoved līdz mērķim, kas mūsu gadījumā atspoguļojas dizainā, konfigurācijā un izvietojumā, ko nosaka normatīvo aktu prasības, kas ne vienmēr sakrīt ar vēlamo ieceri un klienta vēlmēm, tāpat, vides faktori, lokācija rada izaicinājums visā izstrādes un būvniecības gaitā, līdz pat nodošanai ekspluatācijā.

 

Sunergia, SIA

Gaujas 27, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu parka ierīkošana ✓ Saules paneļu parka apkope ✓ Saules paneļu parka finansēšana ✓ Saules enerģija uzņēmumiem ✓ Saules enerģija mājsaimniecībām ✓ Saules paneļu jumts ✓ Saules paneļu nojumes automašīnām Saules paneļu risinājumi:

SUNERGIA ir atjaunojamās enerģijas risinājumu uzņēmums, kas plāno, projektē un uzstāda saules paneļus, ventilācijas sistēmas un siltumsūkņus uzņēmumiem un privātpersonām, kas vēlas optimizēt savas kopējās enerģijas izmaksas, vienlaikus kļūstot ilgtspējīgākiem. Pēdējo gadu laikā SUNERGIA ir realizējusi simtiem projektu Baltijas valstīs, palīdzot uzņēmumiem un privātpersonām samazināt elektroenerģijas izmaksas un kļūt ilgtspējīgākiem.

Latio, SIA, Jūrmalas nodaļa

Jomas 52, Jūrmala LV-2015
Nekustamais īpašums, aģents, mākleris, vērtēšana, noma, īre, īpašuma pārdošana, īpašuma noma, meži, lauksaimniecības zeme, jaunie projekti, pārdod māju, Nekustamais īpašums, nekustamo īpašumu vērtēšana, nekustamā īpašuma vērtēšana, nekustamā īpašuma vērtētājs, nekustamā īpašuma vērtējums, nekustamo īpašumu konsultācijas,

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4A, Rīga, LV-1073
"EK Sistēmas" produktu grupas:: ✓ Zemsprieguma iekārtas ✓ Automatizācija ✓ Instalācijas materiāli ✓ Slēdžu, rozešu sērijas ✓ Kabeļu kanāli, renes, trepes ✓ Apgaismojums ✓ Kabeļi un vadi "EK Sistēmas" pakalpojumi:: ✓ Reaktīvās jaudas kompensācijas risinājumi ✓ Elektrotīkla mērījumi un analīze ✓ BMS projekta izstrāde ✓ Apgaismojuma aprēķini, mērījumi, eksperimenti ✓ Semināri un apmācības

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Juglas 51, Rīga, LV-1064
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Jukuma Vācieša 1C, Rīga, LV-1021
noformēšana, žetonu izsniegšana, suņu frizēšana, kaķu frizēšana, veterinārās diētas, vetmedikamenti, analīzes , dzīvniekiem, dzīvnieku analīzes , dzīvnieku dermatologs, dzīvnieku dermatoloģija, pretblusu, pilieni

DPS, SIA, programmatūras izstrāde

Elijas 17-512, Rīga LV-1050
Programmas: ✓ Darba uzskaites sistēmas, kas paredzēta autoservisiem; ✓ Tirdzniecības, noliktavas un apmaksas dokumentu uzskaites sistēmas; ✓ Kontaktu uzskaites sistēmas sadarbības partneru (firmu un personu) uzskaites un analīzes datorprogrammas; ✓ Personāla - paredzēta izmantošanai uzņēmuma personāla daļā, nodrošinot to ar informāciju par esošajiem, bijušajiem vai potenciālajiem darbiniekiem; ✓ Lietvedība - izmantojot šo programmu, visa uzņēmuma korespondence tiek apkopota vienotā datu bāzē.