Apdrošināšana, visā Latvijā

Drukāt

SOS SERVISS - DURVJU ATVĒRŠANA

Atveram auto un mājokļa durvis SOS serviss👍
Rīga
Durvju atvēršanas, diennakts SOS serviss. Ātra, seifu, metāla, dzelzs durvju, auto bagāžnieku, garāžu, vārtu, dzīvoklim, privātmājai, jebkuras durvis, atvērs, atmūķēs salabos, saremontēs, saudzīga. Seifi, atslēgas, atslēgu, slēdzeņu maiņa, nomaiņa, atmūķēšana, slēdzenes, durvis. Piekļuves kontroles sistēmas, uzstādīšana, atslēgu SOS

Atslēgu un durvju SOS serviss

Atslēgu SOS serviss 00-24 🔑🤝
Hipokrāta 13, Rīga LV-1079
Kāpēc uzticēt durvju atvēršanu un remontu profesionāļiem?: ✓ Daudzas nekustamā īpašuma apdrošināšanas polises sedz izdevumus, kas saistīti ar durvju atvēršanu gadījumos, kad durvju atslēga ir nozaudēta vai durvju slēdzene ir salūzusi. ✓ Tomēr aicinām ņemt vērā, ka jums neatmaksās zaudējumus, kas būs radušies, ja mēģināsiet durvis atvērt pašu spēkiem! ✓ Atslēgu un durvju SOS servisa speciālisti piedāvā saudzīgu durvju atvēršanu, kas neradīs zaudējumus jūsu īpašumam! ✓ Mūsu speciālisti ir gatavi palīdzēt jebkurā diennakts laikā 7 dienas nedēļā!

Durvju atvēršana: sosserviss.lv

DURVU ATVĒRŠANA - SOS serviss 24/7🔑🧐👌
Rīga
DURVJU ATVĒRŠANA - SOS SERVISS: ✓ aizkritušu durvju atvēršana ✓ durvju atmūķēšana ✓ auto durvju atvēršana ✓ durvju labošana, remonts, atjaunošana, ielikšana ✓ slēdzeņu atvēršana ✓ slēdzeņu uztādīšana Slēdzenes, atslēgas maiņa:

Dažos gadījumos vecās slēdzenes uzstādīšanas specifika un ieejas durvju konstrukcija diktē nepieciešamību izjaukt pilnība durvis, lai nomainītu slēdzeni, pat ja pret tādu pašu modeli. Pirmām kārtām, tas attiecas uz metāla durvīm ar bultu/cilindru sistēmu. Mēs palīdzēsim padarīt jūsu durvis drošas, uzstādot vai nomainot durvju slēdzenes uz mūsdienīgiem modeļiem – slepeni, pasargāti no uzlaušanas.

Grantiņi 1, SIA

Gaujasrēveļi, "Kartona fabrika 2" , Rankas pagasts, Gulbenes nov. LV-4416
Apraksts:

"Grantiņi 1" ir viens no vadošajiem mežizstrādes uzņēmumiem Latvijā, kas ir sasniegts ar neatlaidīgu un mērķtiecīgu darbu, godprātīgu un lojālu attieksmi pret klientiem un sadarbības partneriem. Mūsu galvenie pakalpojumi: mežizstrāde, kokmateriālu transports, šķelda. Piedāvājam arī treileru, iekrāvēju un remontdarbnīcas pakalpojumus.

Latio, SIA, Siguldas nodaļa

Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

LEXEM, SIA

Rīgas 47, Jelgava, LV-3004
Likmes ir augstas – mēs varam Jums palīdzēt:: ✓ Uzņēmuma kompleksā juridiskā apkalpošana ✓ Uzņēmuma pārstāvēšana valsts un pašvaldības iestādēs ✓ Uzņēmumu juridiskā auzsardzība ✓ Parādu piedziņa ✓ Laulību šķiršanas lietas ✓ Uzturlīdzekļu piedziņas lietas ✓ Laulāto kopmantas sadales lietas ✓ Administratīvo lietu izskatīšana ✓ Jaunu uzņēmumu reģistrācija ✓ Uzņēmumu likvidācija un reorganizācija ✓ Juridisko un fizisko personu maksātnespēja ✓ Korporatīvo strīdu risināšana ✓ Apdrošināšanas strīdu risināšana ✓ Sarežģītu līgumu un dokumentu izstrāde ✓ Pārstāvēšana tiesās un šķīrējtiesās ✓ Prasības pieteikumu, pretenzijas sagatavošana ✓ Darba strīdu risināšana ✓ Mantojuma lietu kārtošana ✓ Valsts iepirkumi ✓ Preču zīmes reģistrācija

Nekustamo īpašumu aģentūra Latio

Elizabetes 21a, Rīga LV-1010
Nekustamais īpašums, aģents, mākleris, vērtēšana, noma, īre, īpašuma pārdošana, īpašuma noma, meži, lauksaimniecības zeme, jaunie projekti, pārdod māju, Nekustamais īpašums, nekustamo īpašumu vērtēšana, nekustamā īpašuma vērtēšana, nekustamā īpašuma vērtētājs, nekustamā īpašuma vērtējums, nekustamo īpašumu konsultācijas,

ARS loģistika, SIA, avio kravu pārvadājumi

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Par mums:

SIA "ARS Loģistika" ir aģents aviokompānijām: AIR Baltic, Lufthansa, SAS, FIN Air, Austrian Airlains. Avio un jūras kravu pārvadājumi, kā arī loģistikas risinājumi. Starptautiskie kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi un muitas noliktavas ar dzelzceļa pievadu. Sniedzam konsultācijas transporta, muitas un loģistikas jautājumos.

Ozolmežs, SIA

Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Meža īpašumu pirkšana ✓ Lauku īpašumu pirkšana ✓ Lauksaimniecības zemju iegāde ✓ Mežizstrādes darbi ✓ Mežu apsaimniekošana ✓ Meža ciršanas pakalpojumi ✓ Meža taksācija ✓ Meža novērtēšana ✓ Cirsmu stigošana un dastošana ✓ Meža inventarizācija ✓ Dokumentu sagatavošana ciršanai ✓ Cirsmu uzpirkšana ✓ Mežu uzturēšana

Kurbads un Ko, SIA, Auto transportēšana, pārvadāšana

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Papildus pakalpojumi: ✓ automašīnu, auto novērtēšana un inspekcija ✓ jaunu automašīnu, auto prezentēšana un sagatavošana izstādei ✓ uzņēmuma autoparka pārvaldīšana ✓ automašīnu, auto mazgāšana, tīrīšana ✓ stiklu, sēdekļu remonts, mehāniskie un virsbūves darbi ✓ komerctransporta pārbūves darbi ✓ auto apkopes un garantijas darbi

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas automašīnu remonts un apkope:: ✓ Automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Ritošās daļas remonts un apkopes ✓ Agregātu remonts (reduktori, ātrumkārbas, dzinēji, sajūgi) ✓ Augstspiediena sūkņu un sprauslu remonts ✓ Hidraulikas remonts, apkopes un diagnostika ✓ Kravas automašīnu liftu remonts, apkopes un diagnostika ✓ Datordiagnostika (TEXA) ✓ Auto elektriķa pakalpojumi; ✓ Detaļu atjaunošana (metināšana, virpošana) ✓ Agregātu mazgāšana ✓ Pēc avārijas defektācija, tāmēšana un remonts, krāsošana ✓ Virsbūvju remonts un krāsošana ✓ Alumīnija metināšana ✓ Gaisa kondicionēšanas sistēmas pārbaude un uzpilde ✓ Izbraukuma remonti

Cilmes šūnu banka, SIA

K.Valdemāra 33a-1A, Rīga LV-1010
Apraksts: SIA “Cilmes šūnu banka” ir pirmā, ar visilgāko pieredzi Latvijā, akreditētā cilmes šūnu banka. Uzņēmums Latvijā darbojas kopš 2004. gada 24. februāra, strādā 24/7 režīmā. SIA “Cilmes šūnu banka” ir reģistrēta ārstniecības iestāžu reģistrā un ir saņēmusi Zāļu valsts aģentūras izsniegtu audu un šūnu izmantošanas atļauju. Šie dokumenti apliecina, ka SIA “Cilmes šūnu banka” ir novērtēta un atbilst normatīvo aktu prasībām un ir tiesīga veikt šādas darbības: privātai izmantošanai paredzētu nabassaites asiņu un audu ziedošana, ieguve, laboratoriskā izmeklēšana, nolūkā nodot tos tālākai apstrādei “Polski Bank Komorek Macierzystych” S.A. (PBKM). PBKM ir SIA "Cilmes šūnu banka" "mātes" kompānija, kas apvieno nabassaites bioloģiskā materiāla bankas un kuras starptautiskais zīmols ir FamiCord.

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k.1, Rīga LV-1003
Grāmatvedības birojs:

Mūsu draudzīgais kolektīvs sniedz kvalitatīvus grāmatvedības pakalpojumus un palīdz atrisināt dažāda veida jautājumus. Pieredze grāmatvedības jomā 10-35 gadi, katru gadu uzņēmuma darbinieki paaugstina savas prasmes un zināšanas, jo likumdošana ļoti bieži mainās. Mums ir ļoti svarīga mūsu uzņēmuma reputācija, tieši tāpēc mēs sekojam līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā; mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē, lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

Auramed, SIA, Veselības centrs (0100-00189)

Pieraksts uz maksas pakalpojumiem: Pirmdiena-trešdiena (8.00-19.00) Ceturdiena (9.00-12.00) BRĪDINĀJUMS : No 1.jūlija līdz 31.augustam maksas pakalpojumi netiks veikti!
Dzirciema 84a-2.st., Rīga LV-1055
Apraksts:

Veselības centrs "Auramed" piedāvā valsts apmaksātos pakalpojumus pie kvalificētiem ģimenes ārstiem O.Maļinovska, S.Sazonova, T.Geletko. Pieejami arī maksas pakalpojumi pie neirologa I.Golubevas. Speciālisti Jūs konsultēs uroloģijā, pieejama urologa konsultācija ar prostatas transrektālo ultrasonogrāfiju (TRUSI). Fizioterapeits, novērtējot Jūsu funkcionālo stāvokli, veiks masāžu, ārstniecisko vingrošanu, teipošanu. Pieejami laboratoriskie izmeklējumi, acu tonometrija, EKG, venozas un muskulāras injekcijas, vakcinācijas. Strādājam ar apdrošināšanas polisēm. Pacientu ar funkcionāliem traucējumiem (arī ratiņkrēslā) pieņemšana notiek atsevišķā pieņemšanas telpā 1.stāvā pēc pieraksta (nav pieejama speciāla tualete).

Ārstu prakse Saulespuķe, SIA

A.Čaka 83/85-2.st., Rīga, LV-1011
Par ārstu praksi:

"Saulespuķē" jums palīdzēs augsti kvalificēti un pieredzējuši ģimenes ārsti, ginekologi, ultrasonogrāfi, masieri, endokrinologs, dermatovenerologs, neirologs un kardiologs.

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības.