Apdrošināšana, adresē Centrs

Drukāt

Sofī Tūre, SIA, Ceļojumu tūroperators, aviobiļetes, privātie čarterlidojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Tērbatas 73, Rīga LV-1001
Dāvanu karti vari izmantot, iegādājoties kādu no tūrisma aģentūras SOFI TŪRE pakalpojumiem:: ✓ Jebkurš kompleksais ceļojums (no Sofitūre, Novatours, Tez Tour, Alida Tour, Fiji-Travel,  Interlux travel, TUI, Coral travel Latvia) ✓ Jebkurš individuāls ceļojums, ✓ Privātie čarterlidojumi, lidmašīnu noma, ✓ Aviobiļetes uz visiem galamērķiem, ✓ Viesnīcu numuru rezervēšana visā pasaulē, ✓ Automašīnu nomas organizēšana, ✓ Transfēru nodrošināšana, ✓ Vīzas noformēšana, ✓ Ceļojumu apdrošināšana, ✓ Komandējumu organizēšana, ✓ Konferenču organizēšana.

Dental Studio, SIA

Elizabetes 75, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu terapija ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Ortodontija ✓ Zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Protezēšana Par klīniku:

SIA Dental Studio dibināta 2002. gadā un sniedz visa veida zobārstniecības pakalpojumus. Mūsu klīnikā jūs vienmēr būsiet aprūpēts, jutīsieties komfortabli un ērti. Laipnais personāls radīs jums atmosfēru, kurā jūs varēsiet relaksēties no straujās ikdienas – mēs par jums parūpēsimies. Mēs būsim priecīgi redzēt jūs Dental Studio – profesionālo meistaru studijā.

Paus Konsults, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Paus Konsults - Profesionāli risinājumi parādu piedziņā!:

Vadošais parādu ārpustiesas piedziņas uzņēmums Latvijā ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi! 

Paus Konsults ir viens no pieredzējušākajiem parāda atgūšanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu sadarbības partneri ir lielākās Latvijas kredītiestādes, finanšu institūcijas, telekomunikāciju uzņēmumi, komunālo, apsaimniekošanas un energoapgādes pakalpojumu sniedzēji, ārstniecības iestādes, u.c. nozaru uzņēmumi. Esam elastīgi, ņemot vērā parādu specifiku un klientu vēlmes, atgūstam parādus ar lielāko efektivitāti, atrodam individuālu pieeju katram klientam. Pret saviem pienākumiem izturamies rūpīgi, ar vislielāko atbildības sajūtu, uzdotos darbus izpildām profesionāli, ievērojot spēkā esošo normatīvo aktu un vispārpieņemto ētikas normu prasības.

Baltic Media Ltd., SIA, Tulkošanas birojs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu piedāvātie tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Mediju un mārketinga, reklāmas tekstu tulkošana ✓ Subtitrēšana, dublēšana un ierunāšana ✓ Mājaslapu un interneta veikalu SEO tulkošana ✓ Notariāli tulkojumi un zvērināta tulka apliecinājumi ✓ Dokumentu tulkošana ✓ Tekstu lokalizācija ✓ Tehnisko tekstu tulkošana ✓ Medicīnisko tekstu tulkošana ✓ Informācijas tehnoloģiju (IT) tulkošana ✓ Terminoloģijas tulkošana ✓ Automātiskā mašīntulkošana ar rediģēšanu ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Valodu kursi

Baltic Media Ltd., SIA, Valodu mācību centrs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu galvenie pakalpojumu sniegšanas noteikumi:: ✓ mēs uzņemamies atbildību; ✓ mēs nodrošinām, lai klients būtu mūsu galvenā prioritāte; ✓ mēs sniedzam to, ko apsolām; ✓ klienta vajadzības un valodas zināšanu līmenis nosaka valodu kursu saturu, intensitāti un mērķus.

Coral Finance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā

K.Valdemāra 33a-4a, Rīga LV-1010
Grāmatvedības pakalpojumi. Ārpakalpojuma grāmatvedība.: ✓ Uzņēmuma dibināšana, reģistrācija ✓ Finanšu un nodokļu konsultācijas ✓ Uzņēmuma gada pārskats ✓ Deklarācijas iesniegšana VID ✓ PVN maksātāja reģistrēšana ✓ Grāmatvedības audits ✓ Pieslēgšanās elektonikās deklarēšanas sistēmai ✓ Pārskatu sastādīšana un iesniegšana dienestā ✓ Operatīvo pārskatu sagatavošana līzinga un banku iestādēm

Jurveda, SIA

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi
Blaumaņa 6-12, 3.st., Rīga LV-1011
Jurveda piedāvā: ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Tulkošana ✓ Namu apsaimniekošana

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi un tulkošanas darbi vienuviet! Īpaša klientu apkalpošana!

Zvērinātu advokātu birojs CersJurkāns, SIA

Strēlnieku 9-4, Rīga LV-1010
СersJurkāns sniedz juridiskos pakalpojumus šādās nozarēs:: ✓ Apdrošināšana un finanses: Konsultācijas par apdrošināšanas līgumiem un banku darījumiem.

Apdrošināšana un finanses: Konsultācijas par apdrošināšanas līgumiem un banku darījumiem.

✓ Nekustamais īpašums: Konsultācijas par īpašuma darījumiem, būvprojektiem.

Tiesvedība: Pārstāvība tiesās un šķīrējtiesās.

✓ Starptautiskās tiesības: Padomi par ES un starptautiskajām tiesībām.

Juridisko atzinumu sagatavošana.

✓ Konkurences tiesības: Konsultācijas par konkurences jautājumiem.

Publiskie iepirkumi: Atbalsts un konsultācijas publisko iepirkumu procesā.

✓ CersJurkāns – pieredzējuši un uzticami jurisprudences maratonisti, drošs atbalsts saviem klientiem mainīgajā pasaulē!

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

KEYSMENT, SIA

Lāčplēša 14-13, Rīga LV-1011
Apraksts:

Kompleksā apkalpošana grāmatvedības un juridisko pakalpojumu jomā ir pakalpojums, kurā ietverts viss saimniecisko un finanšu operāciju klāsts, ārpakalpojuma sniedzējam uzņemoties garantētu, apdrošinātu atbildību un kārtojot visas konkrētā uzņēmuma tieši vai netieši ar grāmatvedību, lietvedību un juridiskajiem jautājumiem saistītās lietas.

ZL.LV iesaka

Sixt auto noma , SIA Transporent auto noma

Elizabetes 55, Rīga LV-1010
Apraksts: Auto noma biznesam un atpūtai Latvijā – Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Ventspilī un Daugavpilī, kā arī visā pasaulē - 105 valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. BMW, Audi, Volkswagen, Toyota, Ford, KIA un citu vadošo ražotāju auto noma, sākot no ekonomiskās klases līdz pat premium klasei. Pieejami pasažieru (līdz 9 sēdvietām) un kravas mikroautobusi. Rīgas robežās SIXT nodrošina auto piegādi. Papildus pakalpojumi: Transfērs, šofera pakalpojumi, limuzīnu serviss, pasākumu apkalpošana, kāzu auto noma, elektro auto noma. SIXT nodrošina vienvirziena nomu ar iespēju atstāt auto jebkurā SIXT auto nomā pasaulē. Garantēts SIXT Latvija atbalsts latviešu, krievu vai angļu valodā šeit un ārzemēs. Visiem pasažieru auto no ekonomiskās līdz vidējai klasei, pasažieru mikroautobusiem un kravas mikroautobusiem standarta depozīts ir 200 eiro. Īpaši izdevīgi nosacījumi korporatīvajiem klientiem.

Skrivanek Baltic, SIA, Tulkojumu birojs

Lāčplēša 87c, Rīga LV-1011
Rakstiskās tulkošanas pakalpojumi:: ✓ vispārīgi un specializēti rakstiskie tulkojumi ✓ notariāli apliecināti tulkojumi ✓ tekstu gramatiskā un stilistiskā uzlabošana (korektūra) ✓ redaktūra ✓ tekstu adaptācija un radošu tekstu sagatavošana (copywriting) ✓ mājaslapu tulkošana un lokalizācija ✓ programmatūras lokalizācija ✓ audio un video failu lokalizācija ✓ GoogleAds un SEO tulkojumi ✓ digitālā mārketinga satura lokalizācija ✓ e-mācību satura un risinājumu lokalizācija ✓ neironu mašīntulkošana ✓ tekstu grafiskā apstrāde – DTP ✓ subtitrēšana  ✓ video satura dublāža ✓ tehniskā tulkošana ✓ interneta veikala tulkošana

Visa Vērte Auditorsabiedrība, SIA

Ģertrūdes 19/21-18a, Rīga, LV-1011
Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, gada pārskatu audits, revīzija, gada pārskats, vērtēšana, vērtēšanas pakalpojumi, nodokļu konsultācijas, finanšu pakalpojumi, gada pārskatu sagatavošana, finanšu pārskatu sagatavošana, deklarāciju sagatavošana, juridisko personu grāmatvedības apkalpošana, fizisko personu grāmatvedība un
ZL.LV iesaka

Zvērinātu advokātu birojs Centrs, Ulmanis Valdis, zvērināts advokāts

Lāčplēša 43/45-4b, Rīga LV-1011
Juridiskie pakalpojumi:: Sniedzam labas juridiskās konsultācijas klientiem, fiziskām un juridiskām personām, pārstāvam klienta intereses tiesās, sagatavojam juridiskos dokumentus. ✓ Komerctiesības ✓ Civiltiesības ✓ Maksātnespējas procesi (fiziskās un juridiskās personas, TAP, ĀTAP) ✓ Sūdzības iepirkumu uzraudzības birojam ✓ Patērētāju aizsardzības tiesības ✓ Dzīvokļu tiesības. Dzīvojamo telpu īres tiesības ✓ Administratīvo pārkāpumu tiesības ✓ Administratīvās tiesības un administratīvais process ✓ Krimināltiesības un kriminālprocess ✓ Konstitucionālās tiesības un cilvēktiesības ✓ Darba tiesības ✓ Banku tiesības

ETNAS fasādes

A.Čaka 125, Rīga LV-1011
Par mums::

ETNAS fasādes -  fasāžu siltināšanas, restaurācijas uzņēmums ar lielu pieredzi savā jomā. ESAM uzticams fasāžu izbūves partneris. Piedāvājam fasāžu uzmērīšanu, tāmes sagatavošanu, fasādes apdari un nodošanu ekspluatācijā. Liela pieredze restaurācijas, siltināšanas un ventilējamo fasāžu izbūves darbos. Esam veikuši lielu skaitu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku, biroja ēku un privātmāju fasāžu apdares darbus. Lepojamies ar paveikto un ceram uz sadarbību arī ar Jums!

ZL.LV iesaka

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.

 

Ārstu prakse Harmonija, SIA

Lāčplēša 27-20, Rīga LV-1011
Konsultācijas ietver::

• Profilaktisko izmeklēšanu • Ginekoloģisko saslimšanu diagnostiku, ārstēšanas plāna sastādīšanu, medikamentozās terapijas nozīmēšana • Konsultācijas ģimenes plānošanā, piemērotas kontracepcijas metodes izvēle • Konsultācijas neauglības diagnostikā un ārstēšana • Grūtnieču novērošana • Dzemdes kakla priekšvēža saslimšanu diagnostika • Menopauzes jautājumu risināšana • Konsultācijas pirms un pēc operatīvas izmeklēšanas

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana. Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20a, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Naudas aizdevums juridiskām personām ✓ Kredīts uzņēmumiem bez ķīlas  ✓ Kredīts uzņēmumiem ✓ Investīciju kredīts ✓ Īpašnieka aizdevums uzņēmumam ✓ Kredītu apvienošana  ✓ Parādu apvienošana saimnieciskās darbības veicējiem ✓ Auto līzings saimnieciskās darbības veicējiem

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!