Apdrošināšana, adresē Centrs

Drukāt

Transport Business Service, SIA

Dzirnavu 91, Rīga LV-1011
Vīzas, vīzu noformēšana, apdrošināšana , auto noma, auto īre, SIXT.

Zvērinātu advokātu birojs CersJurkāns, SIA

Strēlnieku 9-4, Rīga LV-1010
СersJurkāns juridiskie pakalpojumi:: ✓ Apdrošināšana un finanses: Konsultācijas par apdrošināšanas līgumiem un banku darījumiem. ✓ Darba un ģimenes tiesības: Padomi darba līgumiem, ģimenes strīdu risināšanā. ✓ Komerctiesības: Atbalsts uzņēmējdarbībā, M&A. ✓ Nekustamais īpašums: Konsultācijas par īpašuma darījumiem, būvprojektiem. ✓ Tiesvedība: Pārstāvība tiesās un šķīrējtiesās. ✓ Starptautiskās tiesības: Padomi par ES un starptautiskajām tiesībām. ✓ Juridisko atzinumu sagatavošana: Sagatavošana juridiskus atzinumus. ✓ Konkurences tiesības: Konsultācijas par konkurences jautājumiem. ✓ Publiskie iepirkumi: Atbalsts un konsultācijas publisko iepirkumu procesā.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

Corvin Real Estate, SIA

Lāčplēša 14-401, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

SIA "Corvin Real Estate" ir stabila, uz profesionālu pilnveidi un attīstību vērsta nekustamo īpašumu kompānija. Uzņēmuma 2 galvenie virzieni ir nekustamā īpašuma pārvaldīšana un investīcijas nekustamajā īpašumā. Corvin Real Estate veiksmīgas darbības virzītājspēks ir tās komanda – darbinieki ir ar 10-20 gadu pieredzi, kuri ir vērsti uz augstu klientu apkalpošanas kultūru, meklējot klientam izdevīgākā piedāvājuma vai risinājuma rašanu. Sadarbojoties ar mūsu uznēmumu, klients saņems komforta un pārliecības sajūtu.

GF AUDITS, SIA

Šarlotes 5, Rīga LV-1001
Riski.lv komanda NILLTPFN likuma subjektiem piedāvā:: ✓ Konsultācijas NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jautājumos, tai skaitā gatavojoties NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes pārbaudei; ✓ Ārpakalpojuma grāmatveža licences saņemšanai nepieciešamās konsultācijas un palīdzību dokumentācijas sagatavošanā; ✓ Pielāgotu NILLTPF novēršanas un sankciju pārvaldīšanas iekšējās kontroles sistēmas (IKS) dokumentu izstrādi; ✓ Mācības NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jomā, tai skaitā klientu darījumu uzraudzības un padziļinātās izpētes jautājumos; ✓ Palīdzību komunikācijā ar uzraudzības un kontroles iestādēm NILLTPFN likuma izpildes jautājumos (paskaidrojuma sagatavošana, pārsūdzība u.c.).

V4 motors, SIA, Autoserviss

Ādmiņu 7, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Komerctransporta remonts; ✓ Virsbūves remonta darbi; ✓ Sadarbība ar apdrošināšanas kompānijām; ✓ Tehniskās apkopes veikšana; ✓ Ritošās daļas remonts; ✓ Elektrosistēmas signalizācijas; ✓ Dzinēja diagnostika un remonts; ✓ Kondicionēšanas sistēmas; ✓ Automašīnas apdrošināšana; ✓ Konsultācijas pirms auto iegādes; ✓ Autopiederumi, to uzstādīšana.

Eiroeksperts, SIA

K.Valdemāra 20-9, Rīga LV-1010
Apraksts:

Visa veida īpašumu novērtēšana, tirgus vērtības, piespiedu pārdošanas vērtības, investīciju vērtības, tirgus nomas maksas u.c. vērtību noteikšana, aprēķins.

Nekustamo īpašumu aģentūra Latio

Elizabetes 21a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

Cilmes šūnu banka, SIA

K.Valdemāra 33a-1A, Rīga LV-1010
Apraksts: SIA “Cilmes šūnu banka” ir pirmā, ar visilgāko pieredzi Latvijā, akreditētā cilmes šūnu banka. Uzņēmums Latvijā darbojas kopš 2004. gada 24. februāra, strādā 24/7 režīmā. SIA “Cilmes šūnu banka” ir reģistrēta ārstniecības iestāžu reģistrā un ir saņēmusi Zāļu valsts aģentūras izsniegtu audu un šūnu izmantošanas atļauju. Šie dokumenti apliecina, ka SIA “Cilmes šūnu banka” ir novērtēta un atbilst normatīvo aktu prasībām un ir tiesīga veikt šādas darbības: privātai izmantošanai paredzētu nabassaites asiņu un audu ziedošana, ieguve, laboratoriskā izmeklēšana, nolūkā nodot tos tālākai apstrādei “Polski Bank Komorek Macierzystych” S.A. (PBKM). PBKM ir SIA "Cilmes šūnu banka" "mātes" kompānija, kas apvieno nabassaites bioloģiskā materiāla bankas un kuras starptautiskais zīmols ir FamiCord.

Ārstu prakse Saulespuķe, SIA

A.Čaka 83/85-2.st., Rīga, LV-1011
Par ārstu praksi:

"Saulespuķē" jums palīdzēs augsti kvalificēti un pieredzējuši ģimenes ārsti, ginekologi, ultrasonogrāfi, masieri, endokrinologs, dermatovenerologs, neirologs un kardiologs.

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Kanrola, SIA

A.Kalniņa 8, Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Ceļojumi ar lidmašīnu ✓ Ceļojumi ar autobusu ✓ Kruīzi  ✓ Ekskursijas ✓ Individuālie ceļojumi ✓ Brīvdienu tūres ✓ Grupas tūres (skolēniem un pieaugušajiem) ✓ Ceļojumu apdrošināšana ✓ Vīzas uz Krieviju ✓ Vīzas uz Baltkrieviju ✓ Vīzas eksotiskām valstīm ✓ Visu veidu biļešu rezervēšana ✓ Viesnīcas rezervēšana ✓ Ārstēšanās sanatorijās Baltijā un Eiropā

Grant Thornton Baltic, SIA

Blaumaņa 22, Rīga LV-1011
Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Revīzijas (audita) pakalpojumi; ✓ Grāmatvedības pakalpojumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi; ✓ Nodokļu pakalpojumi; ✓ Finanšu un biznesa konsultācijas; ✓ Vērtēšanas pakalpojumi. Apraksts:

"Grant Thornton Baltic" ir dibināts 1992.gadā un ir revīzijas, grāmatvedības nodokļu, juridisko un finanšu konsultāciju sniedzējs Baltijas valstīs, un tā īpašnieki ir vietējie partneri. Pašlaik 16 partneri, vairāk nekā 200 pieredzējuši speciālisti sniedz pilnu pakalpojumu klāstu vairāk nekā 2600 klientiem.

Skrivanek Baltic, SIA, Valodu skola

Lāčplēša 87c, Rīga LV-1011
Valodu mācības privātpersonām, bērniem un jauniešiem:: ✓ valodu kursi grupā ✓ valodu kursi grupā tiešsaistē ✓ individuālie svešvalodu kursi ✓ individuālie svešvalodu kursi tiešsaistē ✓ intensīvie valodu kursi vasarā ✓ specializētie kursi un semināri ✓ angļu valodas kursi bērniem ✓ angļu valodas kursi pusaudžiem ✓ individuālie sagatavošanās kursi angļu valodas eksāmenam ✓ runas skoliņa ar logopēdu 4 līdz 6 gadus veciem bērniem ✓ dienas nometnes bērniem un jauniešiem ar svešvalodu nodarbībām ✓ valodu darbnīcas pasākumos

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

Apdrošināšana.lv, SIA

K.Valdemāra 14, Rīga LV-1010
ERGO apdrošināšana . OCTA, (OKTA) KASKO transporta līdzekļu, auto apdrošināšana ., Dzīvības apdrošināšana . Kravu, CMR apdrošināšana . Nelaimes gadījumu apdrošināšana .