Apkure, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Ottensten Latvia, SIA

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Ugunsdrošības risinājumi, pārejas kabeļi, ugunsdrošas kabeļu pārejas, apkure , siltumtehnika.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

Condair, SIA

Ūbeļu 15-22, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

SIA "Condair" ir Jūsu sadarbības partneris telpu mikroklimata risinājumu - ventilācija, dzesēšana, mitrināšana, sausināšana, telpu mikroklimats - izveidošanā.

Uzņēmumā strādā nozarē pieredzējuši un zinoši speciālisti, kas ieteiks Jūsu situācijai atbilstošāko telpu mikroklimata risinājumu.

Sadarbojoties ar mums, klients saņem ne tikai kvalitatīvas iekārtas, bet arī individuālu pieeju un pozitīvu attieksmi sadarbībā.

SLE, SIA, Weishaupt gāzes degļi

Brīvības gatve 202-61, Rīga LV-1039
Latvijā SIA "SLE" piedāvā:: ✓ Gāzes degļus ✓ Šķidrā kurināmā degļus ✓ Kombinētus degļus ✓ Koka granulu degļus ✓ Salmu granulu degļus Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA "SLE" dibināts 2012.gada sākumā un nodarbojas ar industriālo apkures iekārtu tirdzniecību. Uzņēmums piedāvā tādus pasaulē pazīstamus ražotājus kā: Weishaupt, TermoCabi.

Hydrokapillar Tech, SIA, Zemas temperatūras ūdens kapilāru apkures/dzesēšanas sistēma, siltumsūkņi, saules paneļi

Brīvības 158, Rīga LV-1012
Piedāvājums un sistēmas risinājumi: ✓ Apkures sistēma ✓ Dzesēšanas sistēma ✓ Konvekcijas ierīces ✓ Ģeotermālais kontūrs ar kapilāru platēm ✓ Gandrīz nulles enerģijas ēku (gNEĒ) risinājumi Apraksts:

Mēs piedāvājam īpaši energoefektīvu un inovatīvu, starojuma ūdenskapilāru apkures un dzesēšanas sistēmu HYDROKAPILLARE® - no sistēmas projektēšanas līdz tās uzstādīšanai un apkalpošanai. HYDROKAPILLARE® tehnoloģijas komponenti tiek ražoti mūsu rūpnīcā Latvijā. Mēs meklējam HYDROKAPILLARE® tehnoloģijas izplatītājus Latvijā, ES un citās valstīs! Videi draudzīgs, unikāls risinājums, kas samazina apkures un dzesēšanas rēķinus un nodrošina lielisku komfortu visos gadalaikos. HYDROKAPILLARE® ir zemas temperatūras (+25-32C) apkures sistēma, ko var pielāgot ēkas arhitektoniskajiem risinājumiem un izmantot dažādās funkcionālās kombinācijās: tikai apkure, tikai dzesēšana vai apkure un dzesēšana vienā sistēmā. Pateicoties vienmērīgai gaisa plūsmai un minimālai putekļu un mikroorganismu kustībai telpā, tā ir piemērota apkures un dzesēšanas sistēma cilvēkiem, kas slimo ar elpceļu un alerģiskām slimībām. HYDROKAPILLARE® sistēma ir īpaši efektīva kombinācijā ar siltumsūkņiem kā enerģijas avotu, taču to var pieslēgt arī citiem avotiem. Kapilāros siltummaiņus var izmantot arī saules paneļu dzesēšanai, kā ģeotermālos kontūrus, kā enerģijas uzkrāšanas risinājumu utt. Mēs esam oficiālais ekskluzīvais ARISTON siltumsūkņu izplatītājs Latvijā!

Airwave, SIA

Ganību dambis 2a, Rīga LV-1045
Apraksts:

SIA "Airwave" ir dibināta 2008.gadā un nodarbojas ar gaisa kondicionieru, ventilācijas iekārtu, siltumsūkņu, gaisa mitrinātāju un sausinātāju, gaisa aizkaru un šķidruma dzesētaju vairumtirdzniecību. Mūsu uzņēmums pārstāv tādus zīmolus kā Daikin Group, Midea, Emerson, WOLF, Nordmann Engineering, Dimplex, Cooltek, Thermia/Danfoss. Nodrošinām pilnvērtīgu informāciju par pārstāvētajiem produktiem, kā arī veicam rezerves daļu piegādi garantijas un pēcgarantijas periodā. Mūsu sniegto pakalpojumu augsto kvalitāti apliecina ISO 9001 2008 sertifikāts.

SILTUMSŪKNIS.LV, siltumsūkņi, kondicionieri, ventilācija

Džutas 9, Rīga LV-1006
Apraksts: Airwave ir vadošais siltumsūkņu un kondicionēšanas tehnikas izplatītājs Baltijas valstīs. Uzņēmums ir Daikin, Thermia un Midea klimata iekārtu tiešais pārstāvis Latvijā. Nodrošinām konsultācijas, projekta izstrādes, piegādes, uzstādīšanas pilnu uzraudzību un iekārtu ievadīšanu ekspluatācijā

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmums piedāvā::

* Visa veida pamatu būvniecība * Koka karkasu un paneļu māju montāžu * Jumta konstrukcijas montāža * Jumta seguma montāža * Logu, durvju montāža un apdare * Ēku arējā apdare, koks, metāls, betona vai cita materiāla plāksnes * Elektroinstalācija * Kanalizācija * Ventilācija * Apkures sistēma * Ēku iekšējā apdare * Žogi, sētas, vārti * Teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana

Rietuma Ilze, arhitekte

Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

Arhitekte piedāvā savus pakalpojumus ēku arhitektūras projektēšanā - individuālās dzīvojamās mājas, mazstāvu daudzdzīvokļu ēkas, sabiedriskās ēkas, ražošanas ēkas, angārus. Esošu ēku projektu legalizācijā, vienkāršotas pārbūves izstrādē, autoruzraudzības veikšanā, ēkas nodošana ekspluatācijā, ģenerālplānu izstrādē, darba zīmējumu izstrādē, 3D vizualizāciju izstrādē, telpu iekārtošanā, mēbeļu skiču izstrādē.

SCC, SIA

Lielā 19-33, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Iekšējie un ārējie elektroapgādes tīkli ✓ Iekšējā un ārējā ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Apkures, ventilācijas un dzesēšanas sistēmu izbūve ✓ Vispārceltnieciskie darbi ✓ Rekonstrukcijas darbi ✓ Projektēšana un projektu vadība

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Uponor Latvia, SIA

Ganību dambis 7a, Rīga LV-1045
Produkti:: ✓ Caurules (MLC, PE-Xa) ✓ Veidgabli un kompresijas savienojumi (S-Press PLUS, RS, Uni-X, Q&E) ✓ Skavas, plāksnes siltajām grīdām un citi palīgmateriāli ✓ Sadalītāji un sadalītāju skapji ✓ Sūkņu grupas ✓ Telpu temperatūras vadība (tai skaitā attālināta silto grīdu vadība) ✓ Rūpnieciski izolētas caurules Ecoflex ar VIP izolācijas slāni (vakuuma izolācijas panelis) ✓ Lokālie dzīvokļu siltummezgli ✓ Centrālie siltummezgli ✓ Instrumenti (iztinēji, presēšana, izspiešana, nostiprināšana, nogriešana & sagatavošana)

Lom.LV Uzņēmums, SIA

Spilves 6a, Rīga LV-1055
Apraksts:

Metāllūžņu iepirkšana. Krāsaino, melno metāllūžņu uzpirkšana. LOM.LV, tālr. 80003800. CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana. Konteineru uzstādīšana un metāllūžņu izvešana no klienta teritorijas. Demontāžas pakalpojumi: kuģu demontēšana (sagriešana), metāllūžņu savākšana un izvešana, transporta pakalpojumi, konteineru dienests, iekārtu demontāžas darbi, katlu māju demontāža, izjaukšana, siltumiekārtu demontāža, izjaukšana, ventilācijas iekārtu izjaukšana, cauruļvadu demontāžā, darbi augstumos, tilpumu griešana un demontāža, buku krānu demontāža, torņu krānu demontāža, ostas krānu demontāža, tiltu krānu demontāža.

Sprinkler Service, SIA

Brīvības 200c, Rīga LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Tāmju dokumentāciju sagatavošana ✓ Inženierkomunikāciju projektēšana ✓ Izbūves materiālu un aprīkojuma komplektācija un piegāde ✓ Tehniskā uzraudzība ✓ Izbūve ✓ Projektu vadība un pēcnodošanas apkalpošana ✓ Sistēmu nodošana ekspluatācijā

Salas Company, SIA, sūkņu remonts, serviss

Latgales 449, Rīga LV-1063
Apraksts: Sūkņu un iekārtu piegāde notekūdeņu pārsūknēšanas un attīrīšanas sistēmām, ūdens apgādei un apkurei. Pārstāv ITT FLYGT. Automātisko vadības iekārtu izgatavošana un piegāde

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

REHAU, SIA, logi un durvis

Strādājam attālināti un arī birojā.
Daugavgrīvas 83-1.st., Rīga LV-1007
REHAU pakalpojumi:: ✓ Logi, durvis un profili ✓ Risinājumi mēbeļu ražošanai ✓ Risinājumi būvniecības industrijai Par mums:

SIA "REHAU" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar tehniskā lietojuma polimēru materiālu risinājumu vairumtirdzniecību. Latvijā REHAU piedāvā logu profilus un apdares materiālus mēbeļu izgatavošanai, lentes plātņu malu apdarei, plātnes mēbeļu izgatavošanai.