Apsaimniekošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.

HO Estate, SIA

"Kļavulapas" , Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

HO Estate piedāvā telpu nomu 4 biroju centros:

✓ lielā biroju centrā Krasta Biroji Mazā Krasta iela 83, Rīga; ✓ elegantā biroju centrā Bieķensalas Biroji, Bieķensalas iela 26, Rīga; ✓ mūsdienīgā biroju centrā Neretas Biroji, Neretas iela 2 k-1 -107, Rīga; ✓ daudzveidīgā biroju centrā Graudu Biroji, Dīķa iela 44, Rīga.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu 7, Rīga LV-1005
Piesakies konsultācijai!:

Ja jums ir kādi jautājumi, neskaidrības, piesakiet bezmaksas konsultāciju, un mūsu speciālisti ar jums sazināsies tuvākajā laikā, lai uz tiem atbildētu.

Garantija:

Katrai pārdotajai iekārtai ir 10 gadu garantija. Eksports uz 29 pasaules valstīm. ISO un CE sertifikāti. Pēcapkalpošanas serviss.

Tolmets Vidzeme, SIA, Cēsu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rūpniecības 17, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Skrundas apbedīšanas birojs, Indulis Vicinskis

Liepājas 20, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Apraksts:

Skrundas apbedīšanas birojs – apbedīšanas pieteikuma formēšana, konsultācijas. Dokumentu noformēšana. Nelaiķa transportēšana. Transporta nodrošināšana pavadītājiem. Apbedīšanas piederumi un aksesuāri. Kapu kopšana, labiekārtošana. Bēru banketu pakalpojumi. Sēru floristika, ziedi, vainagi. Kremācija. Kapu pieminekļi, futrāļi. Kapu ierīkošana un apkopšana.

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

Alejas projekti, SIA

Graudu 4a, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Apzaļumošana; ✓ Bruģēšana; ✓ Labiekārtošana; ✓ Jumta dārzi; ✓ Kopšana; ✓ Zāliena ierīkošana; ✓ Apstādījumu ierīkošana; ✓ Bruģēšana. Produkti:

Iepriekš veicot pasūtījumu, uzņēmumā iespējams iegādāties dziļi impregnētus, priedes koka virpotus, spicētus vai fāzētus mietus. Piedāvājam arī priežu mizu mulču fasētu trīs frakcijās, specializēto minerālmēslojumu, Viva, z/s Veldzes, SIA "Mauriņš", SIA "Krastmaļi sēklas" zāliena sēklu maisījumus un ļoti plašu dižstādu un dekoratīvo stādu sortimentu dārzam un publiskajiem apstādījumiem.

Mana meža vērtība

Brenguļi, "Brenguļi" -2, Brenguļu pagasts, Valmieras nov., LV-4245
Par mums:

"Mana meža vērtība" ir cirsmu un mežu cenu salīdzināšanas platforma, kas ir paredzēta mežu īpašniekiem un pircējiem. Mežu īpašnieki ar bezmaksas sludinājuma palīdzību var iegūt sava meža novērtējumu summas izteiksmē no vairāk nekā 200+ potenciālajiem pircējiem, kas ir gan fiziskas, gan juridiskas personas. Savukārt mežu pircējiem nodrošinot jaunāko informāciju par meža īpašumiem tiem interesējošos apgabalos, piedāvājot izteikt vienreizēju cenas piedāvājumu. Meža vai cirsmas īpašuma vērtība tiek iegūta, potenciālajam pircējam iegūstot informāciju par īpašumu, izsakot citiem neredzamu cenas piedāvājumu, tā veidojot godīgu vērtējumu par konkrēto īpašumu. Informācija par meža vai cirsmas īpašnieku ir konfidenciāla! Mana meža vērtība darbojas kā atbalsts mežu pārdevējiem, sniedzot bezmaksas konsultācijas, dokumentu paraugus un informējot par aktualitātēm mežu nozarē. Mmv.lv nenodarbojas ar īpašumu iegādi vai īpašumu izsolēm!  

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.

Tolmets Vidzeme, SIA, Alūksnes metāllūžņu iepirkšanas punkts

Ganību 18, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Metāllūžņu apsaimniekošana , uzglabāšana, apstrāde. Utilizācijas darbi.

Ogres apbedīšanas centrs, SIA

Turkalnes 35, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Diennakts apbedīšanas pakalpojumi, Ogres Apbedīšanas Centrs: Pilns apbedīšanas pakalpojumu spektrs, apbedīšanas piederumi. Profesionāla pieeja no 1995. gada. Strādājam visā LATVIJĀ!

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par mums:

SIA "Niedrāji MR" ir viens no lielākajiem mežizstrādes uzņēmumiem Kurzemē, kas veic mežizstrādes pakalpojumus. Pērk, izstrādā mežus, cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē. Sniedzam harvestera, forvardera, kokvedēja, treilera, buldozera pakalpojumus. Nodrošinām smagās, meža, komerciālās tehnikas sēžu restaurāciju, pirkstu/tapu izgatavošanu. Ražojam taras dēlīšus, šķeldu. Atrodamies Ventspils novadā, Ugāles pagastā, Ugālē. Piedāvātajos pakalpojumos iekļauta kokmateriālu sagatavošana ar harvesteru, kā arī to pievešana ar forvarderi. Piedāvājumā arī cirsmu kopšana un mežaudžu atjaunošana.

Serviss Mūžība, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Mēness 1, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Pakalpojumi: ✓ Pilns bēru organizēšanas serviss ✓ Diennakts apbedīšanas pakalpojumi ✓ Apbedīšanas, bēru piederumi ✓ Nelaiķa nogādāšana, transportēšana morgā ✓ Katafalks, katafalka pakalpojumi ✓ Krusts ✓ Zārki ✓ Sēru, bēru ceremonija ✓ Mūzika bērēs

Uzkopšana un apsaimniekošana Spodre 7, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Perfekts serviss:

Uzturēties tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk, vai ne? Uzticiet mums savu dzīvojamo vai darba telpu uzkopšanu un pretī saņemsiet perfekti izpildītu servisu jums ērtā laikā!

Apraksts:

Izvāksim atkritumus un būvgružus, novērsīsim krāsas, cementa un cita veida netīrumus, kā arī veiksim pilnīgu telpu sakārtošanu, tīrīšanu un dezinfekciju. Esam uzņēmums ar pieredzējušu un profesionālu darbinieku komandu. Palīdzēsim ikdienā un svētkos uzturēt tīru vidi gan mājās, gan darba telpās. Zvaniet, vienosimies - viss būs spodrs un tīrs!

Alpa Vagons, SIA

Eglaines 1, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:

• Importa/ eksporta un tranzīta kravu noformēšana, nosūtīšana un saņemšana. Pilna kravu ekspedēšanas pakalpojumu klāsta nodrošināšana (arī kravu pārvadājumiem ar īpašu temperatūras režīmu refrižeratorvagonos) no/uz Baltijas valstu ostām; • Kravu pārvadājumu nodrošināšana ar ritošo sastāvu: ritošā sastāva iznomāšana un padošana noteiktam pārvadājumam pēc pasūtījuma; • Dzelzceļa kravas vagonu iegāde/ pārdošana; • Privāta vagonu parka apsaimniekošana; • Kravu monitorings un sekošana vagoniem/ konteineriem pārvadājumu laikā; • Vagonu mazgāšanas un remonta pakalpojumu nodrošināšana Latvijā, Lietuvā, Baltkrievijā un citās valstīs.

Būvgružu pārstrāde, SIA

Granīta 14, Rīga, LV-1057
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Konteineru noma ✓ Būvgružu izvešana ✓ Ēku demontāža ✓ Pārdod šķembas ✓ Pārdod malku ✓ Tehnikas noma Tehnikas noma: ✓ Ķēžu ekskavators ar kausu ✓ Frontālais iekrāvējs ✓ Konteineru vedējs Par mums: Būvniecības atkritumu izvešanu un utilizēšanu ar speciālo tehniku. Var iegādāties šķembas (betona, asfaltbetona u.c. ) no pārstrādātiem būvniecības atkritumiem, malku.

BAO, AS, Bīstamo atkritumu apsaimniekošana

Celtnieku 3a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
BAO pakalpojumi:: ✓ Elektronikas un elektronisko atkritumu pārstrāde ✓ Rūpniecības un ražošanas atkritumu utilizācija ✓ Piesārņotas grunts attīrīšana ✓ Konfidenciālu dokumentu iznīcināšana ✓ Veselības aprūpes atkritumu utilizācija ✓ Smagos metālus saturošu atkritumu pārstrāde un utilizācija ✓ Preču iznīcināšana ✓ Autoservisu atkritumu apsaimniekošana ✓ Azbests ✓ Sadzīves bīstamie atkritumi ✓