Apsaimniekošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Corvin Real Estate, SIA

Lāčplēša 14-401, Rīga LV-1011
Nekustamā īpašuma pārvaldīšana, Nekustamā īpašuma apsaimniekošana , Dzīvokļa pārvaldīšana, Dzīvokļa apsaimniekošana , , Namīpašuma pārvaldīšana, Namīpašuma apsaimniekošana , Īpašuma pieskatīšana, Dzīvokļa pieskatīšana, Namīpašuma
ZL.LV iesaka

INESTA Consulting and Trading, SIA

Piņķi, Bezdelīgu 5, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Mūsu klienti:

"INESTA" klienti parasti ir pašvaldību iestādes, starptautiski enerģijas ražotāji, siltuma ražotāji, kā arī mazāki vietējie uzņēmumi ar atkritumu savākšanas, šķirošanas, apglabāšanas un pārstrādes prasībām. Mēs strādājam visā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

Par mums:

"INESTA", kas dibināta 2016. gadā, ir vadošais integrēto atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu un atkritumu savākšanas iekārtu piegādātājs. Mūsu pakalpojumu klāstā ir pabeigti risinājumi, atkritumu apsaimniekošana, konsultācijas atkritumu savākšanā, kā arī mēs esam vadošo atkritumu savākšanas iekārtu izplatītāji, papildus piedāvājot mūsu pašu augstas kvalitātes aprīkojuma klāstu.

Woodmaster, SIA

Piņķi, Parka 3, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
PĒRK CIRSMAS, ĪPAŠUMUS: • Cirsmas • Mežu ar zemi īpašumā • Kokmateriālus pie ceļa

 

MEŽIZSTRĀDES PAKALPOJUMI:

• Harvestera pakalpojumi – kokmateriālu sagatavošana • Forvardera pakalpojumi – kokmateriālu pievešana • Treilera pakalpojumi – tehnikas pārvadājumi • Kravu pārvadājumi – kokvedēja pakalpojumi • Buldozera pakalpojumi – risu līdzināšana mežā

ALra, SIA

Peldu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

SIA "Alra"- mežsaimniecības uzņēmums, kurš dibināts 2001. gadā un jau vairāk nekā 21 gadu nodrošina pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Mūsu darbības pamatvirzieni ir: garo koku marķēšana, zāģēšana. Nepieciešami stabiem, guļbūvēm, guļbaļķiem.  Garo koku transportēšana no meža līdz nozīmētai vietai. Ir specializēts transports - varam transportēt līdz 20 metrus garus kokus. Nodrošinām pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Zāģējam un izvedam kokus no meža līdz ceļa malai. Iepērkam visa veida apaļkokus. Stabu apaļkokus no 9 līdz 16 metriem, guļbaļķus no 7 līdz 9 metriem, finiera klučus un citus. Pērkam meža īpašumus. Treileru pakalpojumi. Pārvadājam smago tehniku, meža traktorus, ekskavatorus. Strādājam Kurzemes reģionā.

I.R.Saimnieks, SIA

Tallinas 73, Rīga LV-1009
Apraksts:

"I.R. Saimnieks" sniedz saviem klientiem iespēju vienuviet iegādāties kvalitatīvus celtniecības un remontdarbu materiālus. Uzņēmums piedāvā plašu materiālu klāstu - sākot no fasādes un apdares materiāliem līdz skrūvēm, dībeļiem un naglām.

Abiķi, ZS

"Abiķi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Apraksts:

Uzņēmums piedāvā Mežizstrādes pakalpojumus. Ekskavatora, frontālā iekrāvēja pakalpojumus. Lauksaimniecības pakalpojumus un meliorācijas sistēmu skalošanu, rakšanu, atjaunošanu.

Priedes AG, SIA

Talsciems, "Ilzītes" , Ģibuļu pagasts, Talsu nov. LV-3251
Apraksts:

Mēs esam Latvijā dibināts mežizstrādes uzņēmums, kura galvenie darbības veidi ir pilna cikla mežizstrāde un apaļo kokmateriālu iepirkšana mežā pie ceļa visā Latvijas teritorijā! Mūsu pieredze mežizstrādes jomā un strauji augošā attīstība kalpo kā garantija ikvienam no mūsu klientiem.

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

J.G. Vēres, SIA

"Dzilnas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2151
Apraksts:

"J.G. Vēres", SIA uzņēmums piedāvā mežizstrādes, meža apsaimniekošanas pakalpojumus un zāģmateriālu ražošanu.

Grantiņi 1, SIA

Gaujasrēveļi, "Kartona fabrika 2" , Rankas pagasts, Gulbenes nov. LV-4416
Apraksts:

"Grantiņi 1" ir viens no vadošajiem mežizstrādes uzņēmumiem Latvijā, kas ir sasniegts ar neatlaidīgu un mērķtiecīgu darbu, godprātīgu un lojālu attieksmi pret klientiem un sadarbības partneriem. Mūsu galvenie pakalpojumi: mežizstrāde, kokmateriālu transports, šķelda. Piedāvājam arī treileru, iekrāvēju un remontdarbnīcas pakalpojumus.

“Otaņķu Dzirnavnieks”, SIA, kravu pārvadājumi, loģistika, lauksaimniecības pakalpojumi, graudu pārstrāde, produkti. Gudrie Graudi

Turpinām strādāt klātienē!
"Dzirnavnieks" , Otaņķu pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3475
Produkti un pakalpojumi: ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Lauksaimniecības pakalpojumi ✓ Lauksaimniecības produkti ✓ Graudu pārstrāde Par uzņēmumu:

Mēs esam vieni no vadošajiem lauksaimniecības pakalpojumu sniedzējiem Baltijas valstīs un Eiropas Savienībā. Līderis graudu pārvadājumos Latvijā, organiskā mēslojuma, pārtikas un lopbarības produktu ražotājs – sertificēts daudznozaru uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas jau vairāk nekā 25 gadus. 

EP Forest, SIA

Garā 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Mežizstrāde, ✓ Harvestera un forvardera pakalpojumi Vidzemē un Latgalē, ✓ Mežsaimniecība, ✓ Mežu un cirsmu pirkšana. Par uzņēmumu:

Mežsaimniecība un mežizstrāde. Palīdzam sagatavot nepieciešamos dokumentos ciršanas tiesībām. Pērkam nekustamos īpašumus Vidzemē un Latgalē. Mūsu moto - "Godīgums ir labākā politika". 

Gofre Baltija, SIA

Kartona kastes gofrētais kartons iepakojuma papīrs
Lokomotīves 142, Rīga LV-1063
Iepakojuma papīrs: ✓ Iepakojuma papīrs pēc pasūtījuma ✓ Iepakojuma papīra griešna ✓ Vienmēr pieejams ietinamais papīrs 15 kg pakās,loksnes izmērs 60 x 85 cm. ✓ Ietinamais papīrs ✓ Ietinamais papīrs ruļļos ✓ Iepakojuma papīrs ruļļos ✓ Ziedu ietinamais papīrs ✓ Kartona kastes

BONO, SIA

Beātes 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "BONO" pakalpojumi::

Kokmateriālu vairumtirdzniecība

Kokmateriāli tiek ražoti pēc Eiropas vides un funkcionālajiem standartiem. Ražošanas procesā tiek ievēroti tehniskie standarti. Tiek veikta regulāra kvalitātes uzraudzība pirms piegādes pircējam. Piedāvājumā - zāģmateriāli celtniecībai, ēvelēti materiāli, sertificēti FSC, PEFC konctrukcijas materiāli, terases dēļi. Nodrošinām piegādi Baltijā, Skandināvijā, Eiropā. Garantēta Kvalitāte. Ātra Piegāde. Labākā Cena.

✓ Mellužu iela 13, Kurzemes rajons, Rīga, LV-1067, +371 26479610.

Enerģētiskās koksnes / šķeldas laukums Nodarbojamies ar kurināmās šķeldas ražošanu, realizāciju, loģistiku. Šķeldas piegāžu stabilitātes un kvalitātes garantijas. Uzņēmums BONO ir saņēmis starptautiskus, nevalstisku, neatkarīgu bezpeļņas organizāciju sertifikāciju, kas apliecina, ka uzņēmums izmanto kokmateriālus, kas iegūti no atbildīgi apsaimniekotiem mežiem. Koksnes materiāls ir izsekojams visos tirdzniecības procesos.

✓ Rīga, Tvaika iela 70, LV-1034, ✓ Rīga, Beķergrāvja iela 3, LV-1007, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 5, LV-5202, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, +371 26637279.

Apaļkoka laukumi Iepērkam apaļkoku visā Latvijā. Krautuvēs pie ceļa, ostās un koklaukumos. Nodrošinām transportu, augstas cenas, caurspīdību - uzrādot uzmērījuma aktus. Konsultējam, kā veikt mežizstrādi, lai gūtu maksimāli lielāko peļņu. Samaksa pēc uzmērījumu aktu saņemšanas. Lai uzzinātu izdevīgāko cenu, vienotos par darījumu, sazinieties ar tirdzniecības pārstāvjiem.

✓ Rīga, Eksporta iela 15k-1, LV-1045, ✓ Brandeļi, "Astes", Kocēnu novads, LV-4220, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 2, LV-5202, ✓ Stende, Stacijas iela 19A, Talsu novads, LV-3257.

 

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Ozolmežs, SIA

Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Meža īpašumu pirkšana ✓ Lauku īpašumu pirkšana ✓ Lauksaimniecības zemju iegāde ✓ Mežizstrādes darbi ✓ Mežu apsaimniekošana ✓ Meža ciršanas pakalpojumi ✓ Meža taksācija ✓ Meža novērtēšana ✓ Cirsmu stigošana un dastošana ✓ Meža inventarizācija ✓ Dokumentu sagatavošana ciršanai ✓ Cirsmu uzpirkšana ✓ Mežu uzturēšana

BAO, AS, Bīstamo atkritumu savākšanas laukums Getliņu poligonā

"Poligons Getliņi" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2121
BAO pakalpojumi:: ✓ Elektronikas un elektronisko atkritumu pārstrāde ✓ Rūpniecības un ražošanas atkritumu utilizācija ✓ Piesārņotas grunts attīrīšana ✓ Konfidenciālu dokumentu iznīcināšana ✓ Veselības aprūpes atkritumu utilizācija ✓ Smagos metālus saturošu atkritumu pārstrāde un utilizācija ✓ Preču iznīcināšana ✓ Autoservisu atkritumu apsaimniekošana ✓ Azbests ✓ Sadzīves bīstamie atkritumi ✓  

BAO, AS, Bīstamo atkritumu savākšanas punkts

Šampētera 180, Rīga LV-1046
, nolietota sadzīves elektrotehnika, nolietotās sadzīves tehnikas, elektrotehnikas pieņemšana, apsaimniekošana ,  Bīstamo atkritumu apsaimniekošana . Bīstamo atkritumu savākšana.

BAO, AS, Bīstamo atkritumu savākšanas punkts

Celtnieku 3a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
A/S "BAO" sadarbībā ar RD Vides departamentu ir izveidojusi bīstamo atkritumu, nolietotās elektronikas, elektrotehnikas pieņemšanas punktu. Iedzīvotāji - privātpersonas bez maksas var nodot: nolietotas, nederīgas, lietotas, nolietotas, (nederīgas elektrotehnikas, elektronikas aparatūras: