Apsaimniekošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

LUMOS, zvērinātu advokātu birojs

Elizabetes 31-7, Rīga LV-1010
Advokāts, advokātu birojs, avokātu birojs Rīgā, advokātu birojs bruņinieku ielā, advokāts bruņinieku ielā, advokāts Aleksandrs Locāns, zvērināts advokātu birojs Rīgā, zvērināts advokātu birojs, zvērināts advokāts, strīdu risināšana, strīdu risināšana ar advokātu, strīdu risināšanas tiesvedība, starptautiskie komerctiesību strīdi,

Tolmets Vidzeme, SIA, Limbažu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Dzegužu 3, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Metāllūžņu apsaimniekošana , uzglabāšana, apstrāde. Utilizācijas darbi.

Komanda24, SIA, Būvgružu un vecu koka mēbeļu izvešanana

Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina::

Būvgružu izvešanas saskaņošana klientam izdevīgos laikos Nolietotu, vecu koka mēbeļu izvešana Profesionālu krāvēju pakalpojumi Ātra un kārtīga darbu izpilde Būvgružu nogādāšana atkritumu pārstrādes vietā/ izgāztuvē Strādājam arī brīvdienās, pielāgojoties klientam ērtam darbu veikšanas laikam Būvgružu izvešana Rīgā un visā Latvijā. Izdevīgas būvgružu izvešanas cenas

Korčagins K., individuālā darba veicējs, ēku siltināšana

Mārtiņa 13, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Termogrāfija un materiālu iestrāde: ✓ Termogrāfija ir infrasarkanā starojuma vizualizācija. To veic ar termālo attēlu veidošanas kameru, ko izmanto, lai noteiktu siltuma noplūdes vietas ēkas siltumizolācijā. Iegūtos rezultātus var izmantot, lai uzlabotu siltumnoturību, apkures un ventilācijas sistēmu efektivitāti, kā arī pēc būvdarbiem noteiktu to kvalitāti. Pasūtot termogrāfiju, jūs iegūsiet detalizētu pārskatu par katru ēkas vai iekārtas posmu. Termogrāfiju ēkās var veikt, kad ēkas iekšējā temperatūra no temperatūras ārā atšķiras vismaz par 10 grādiem.

 

✓ Sausā iestrāde tiek izmantota horizontālās un slīpās konstrukcijās, piemēram, uz grīdām vai jumta slīpnē. Sausais izolācijas materiāls tiek izpūsts spraugās un aizpilda pat vissīkākās konstrukcijas šķirbas. Ar sausās iestrādes metodi ir iespējams aizpildīt dažādus “tukšumus” ēku sienās (piemēram, starp ģipškartona konstrukcijām), padarot defektus par lietderīgiem un pats galvenais siltiem efektiem.

SIA JAGUAR - Palīgs tavos darbos!

Drusti, Meistaru 6, Drustu pagasts, Smiltenes nov., LV-4132
Uzņēmums SIA "Jaguar" nāks palīgā tavos darbos!:

Nodarbojamies ar:

✓ Celtniecības un montāžas darbiem; ✓ Jumtu montāžas darbiem ✓ Ēku demontāžām / iekšdarbu demontāžu; ✓ Īpašumu apsaimniekošanu; ✓ Mežizstrādi / bīstamo koku zāģēšanu; ✓ Ar darbiem augstumā; ✓ Teritoriju uzkopšanu ; ✓ Metināšanas darbiem; ✓ Apkures katlu uzstādīšanu; ✓ Zāles pļaušanu; ✓ Sniega tīrīšanu no jumtiem; ✓ Sniedzam dažādus palīgdarbus jūsu uzņēmumā, objektā , teritorijā vai saimniecībā!  ✓ Pakalpojumus sniedzam ar savu tehniku un instrumentiem. Strādājam visā Latvijā un izskatam piedāvājumus arī darbiem ārzemēs.

Balticroof LV, SIA

Katlakalna 13c, Rīga LV-1073
SIA "Balticroof LV" darbības pamatvirzieni:: ✓ jumtu izbūves ✓ jumtu remonta darbi ✓ nesošā profila montāža ✓ jumtu siltināšanas darbi ✓ kausējamā ruļļu materiāla ieklāšanas darbi ✓ skārda apdares detaļu montāža ✓ risinājumu izstrāde jumta mezgliem ✓ līdzfinansējuma piesaiste jaunu jumtu izbūves darbiem ✓ ēku jumtu apsaimniekošana ✓ sniega tīrīšana no sabiedriskām un rūpniecības ēkām

2G projekts, SIA

Ziemupes 24, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Uzņēmums "2G projekts" jau kopš 2007. gada aktīvi darbojas metāllūžņu nozarē. Krāsaino un melno metāllūžņu iepirkšana, griešana, pārdošana, transportēšana, vieglo automašīnas norakstīšana un utilizācija, objektu un metāllokonstrukcijas demontāžas darbi.

Tolmets Vidzeme, SIA, Valmieras metāllūžņu iepirkšanas punkts

Mūrmuižas 18c, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Swedabo.lv, SIA

Gaujas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
SIA "Swedabo.lv" un atkritumu šķirošana:

Iegūstot zināšanas un pieredzi industriālo iekārtu tirdzniecībā, kā arī būtiski palielinoties pieprasījumam uz atkritumu šķirošanu, Swedabo.lv nolēma savai darbībai pievienot atkritumu apsaimniekošanas nozari. Piedāvājam pilnīgi jaunas iekārtas, līnijas, gatavos risinājumus un sistēmas otrreizējai atkritumu pārstrādei un apstrādei.

Edmeka, SIA

Lielgabalu 35, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: SIA "EDMEKA" iepērk visā Latvijas teritorijā nekustamos īpašumus - mežus, lauksaimniecības zemes ar ēkām, ar apgrūtinājumiem. Meža īpašumus - gan izstrādātu, gan daļēji izstrādātu, gan kailcirtes. Sniedz mežizstrādes pakalpojumus: forvardera, kniebējgalvas, šķeldošanas pakalpojumi. Apauguma attīrīšana. Meža novērtēšanas pakalpojumi.

4 Collas, SIA, santehnikas un siltumtehnikas vairumtirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Katlakalna 9, Rīga LV-1073
Sadarbības nosacījumi: Korporatīvajiem klientiem pēc līguma noslēgšanas tiek piešķirtas pastāvīgās atlaides, apmaksas termiņi un pieeja mājaslapai elektronisko pasūtījumu veikšanai. Mūsu klienti: Pateicoties plašajam produktu klāstam un ātrajai apkalpošanai, mūs izvēlas arvien jauni klienti, kuru vidū lielākoties ir montāžas kompānijas un apsaimniekošanas uzņēmumi.

Lienes dārzi

Matīši, Liepu 3a, Matīšu pagasts, Valmieras nov. LV-4210
Ainavu labiekārtošana:

Māja ir tikai maza daļiņa no mūsu dzīves telpas, lielāko daļu cilvēki tomēr pavada savā ārtelpā. Lai mūsu ārtelpa mums nestu prieku, būtu estētiska, viegli kopjama, tai bieži ir nepieciešama profesionāļu palīdzība, lai skaisti un praktiski varētu tikt galā ar skaista zāliena izveidi un kopšanu, dobju izveidi, teritorijas planēšanu, reljefa veidošanu. Problēmas, kas nāk reizē ar māju, nekopts, aizaudzis dārzs, nelīdzena teritorija, valdošie vēji, ne īpaši estētiski kaimiņu skati. Ar šo visu mūsu komanda saskaras ik dienas. Palīdzam labiekārtot jūsu teritoriju, īstenojam esošos projektus, pārvēršam nekoptas teritorijas skaistā un viegli kopjamā daiļdārzā.

R Saltus, SIA

"Lieplejas" , Vārves pagasts, Ventspils nov. LV-3623
Apraksts: SIA "R Saltus" ir Latvijas uzņēmums no Ventspils novada ar 100% vietējo kapitālu. Veicam pilnu mežsaimniecības ciklu - sākot ar mežizstrādi un koksnes realizāciju līdz pat meža atjaunošanai. Mūsu darbinieku daudzgadējā pieredze mežsaimniecībā un mežizstrādē, kā arī atbilstoša izglītība ļauj mums būt par konkurētspējīgu un strauji augošu uzņēmumu savā nozarē. Sadarbojamies ar visiem lielākajiem mežsaimniecības nozares uzņēmumiem Latvijā. Smilts un grants tirdzniecība. Pārdodam smilti un granti no karjera „Irškalni”, Ugāles pagastā, Ventspils nov.

OZO Energo, SIA

Iecēni, Amoliņu 9, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
pretestības mērījumi, aizsardzības nostrādes mērījumi cilpa fāze - nulle, elektrotīklu apkalpošana, apsaimniekošana

Foreko Latvia, SIA

Brodi, Brīvības 2, Ābeļu pagasts, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

"Foreko Latvia" ir pieredzējis un inovatīvs mežsaimniecības uzņēmums, kas pieder FOREKO mežsaimniecības grupai. Mūsu galvenais mērķis ir ilgtspējīga mežu apsaimniekošana, mežu labklājības nodrošināšana un meža vērtības paaugstināšana nākotnē.

Esam sertificēti Meža sertifikācijas sistēmu novērtēšanas programmā (PEFC).

"Foreko Latvia" SIA ir Latvijas Meža īpašnieku biedrības (LMĪB) biedrs.

BD Serviss, SIA

Mārkalnes 11, Rīga LV-1024
Apraksts:

Bruģēšana un apkārtnes labiekārtošana ne tikai piešķir Jūsu īpašumam estētisku un vizuāli pievilcīgu izskatu, bet arī kalpo par simbolu Tava īpašuma sakoptībai, tāpēc mēs iesakām izvēlēties kvalificēta uzņēmuma pakalpojumus, kurš veic arī visus sagatavošanas darbus, sniedzot garantijas par visiem paveiktajiem darbiem.

LVKV, SIA

Rīgas 39, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Vidzemes tirgū aktīvi darbojamies kopš 1992. gada, esam lielākais nekustamā īpašuma uzņēmums Vidzemes reģionā, kas piedāvā visus ar nekustamo īpašumu saistītus pakalpojumus. Mūsu speciālisti piemeklēs izdevīgāko un veiksmīgāko atrisinājumu Jūsu īpašuma iegādē vai realizācijā, kā arī sniegs profesionālas konsultācijas finanšu vai juridiskos jautājumos saistībā ar nekustamiem īpašumiem.

LVKV, SIA, Cēsu birojs

Raunas 15, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Nekustamā īpašuma pārvaldīšana, apsaimniekošana .

LVKV, SIA, Valkas birojs

Rīgas 11, Valka, Valkas nov. LV-4701
Nekustamais īpašums, vērtēšana, telpu noma, noma, īre, pirkšana, pārdošana, konsultācijas, Vidzeme, Latio. Nekustamā īpašuma vērtēšana, tirdzniecība, noma, pirkšana. Zemesgabalu, māju, ēku, dzīvokļu vērtēšana. Komercbūves, komercbūvju vērtēšana, dzīvoklis, birojs, biroju vērtēšana, telpas birojiem, komercbūves. Nekustamais īpašums

Lateira, SIA

Lauktehnikas 16, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

"Lateira" galvenie darbības virzieni ir mežizstrāde, mežu apsaimniekošana, mežu īpašumu pirkšana, kokvedēja pakalpojumi, izvedēja traktora pakalpojumi. Transporta pakalpojumi: apaugumu novākšana/izvešana. Beramo kravu pārvadājumi. Kokvedēja pakalpojumi. Izvedējtraktora pakalpojumi. Cirsmu iestigošana, dastošana. Dokumentu sakārtošana. Novērtēšana. Mežu stādīšana, kopšana.