Audits

Drukāt
Banner 1050x80

Grāmatvedības birojs IRIS, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
konsultācijas, grāmatvedība, grāmatveži, firmas, birojs, biroji Rīgā, uzņēmumi, ārpakalpojumi, iekšējais audits

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, atkritumu apsaimniekošana, ūdens un kanalizācijas iecirknis, avārijas dienests, atkritumu apsaimniekošana un pārstrāde, DZKS, pacēlāju noma Līvānos, celtniecības tehnikas noma Līvānos, traktoru noma Līvānos, ekskavatoru noma Līvānos, frontālie iekrāvēji Līvāni, klientu konsultēšana namu

Interneta bilance, SIA

Pulkveža Brieža 6-1a, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības apkalpošana ✓ Komunikācija ar valsts institūcijām ✓ Finanšu plānošana ✓ Statistika ✓ Audits ✓ Personāla uzskaite

AELITAS SUIPES GRĀMATVEDĪBAS BIROJS

A.Kronvalda 32, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi fiziskām personām ✓ Grāmatvedības pakalpojumi juridiskām personām ✓ Gada pārskati ✓ Algu aprēķins ✓ Nodokļu deklarācija ✓ Konsultācijas ✓ VID atskaišu sagatavošana ✓ Audita pakalpojumi Par mums::

Aelitas Suipes grāmatvedības birojs un juridiskie pakalpojumi Cēsīs. Piedāvājam konsultācijas latviešu, angļu un krievu valodā. Nodrošinām arī izbraukšanu pie klienta. Pakalpojumi iekļauj gada pārskatu sagatavošanu firmām, privātpersonu grāmatvedības pakalpojumus un citus.

Grāmatvedības pakalpojumi IK, SIA, ZS, AS, pašnodarbinātajiem, biedrībām. Iekšējais audits, ārējais audits, atskaišu sagatavošana VID.

Palīdzēsim sakārtot jūsu uzņēmumu grāmatvedību.

VDS audits un grāmatvedība, SIA

Krūmu 5-11.kabinets, Liepāja, LV-3405
"VDS audits un grāmatvedība" Liepājā sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Grāmatvedības un auditora pakalpojumi ✓ Grāmatvedības un finanšu konsultācijas ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi ✓ Juridiskās un biznesa konsultācijas ✓ Audits ✓ Dokumentu sagatavošana ✓ Uzņēmumu atvēršana, reģistrēšana, likvidēšana ✓ Profesionāla civiltiesiskā apdrošināšana

Regul DD, SIA

Uzvaras 10b, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības audits ✓ Obligātas veselības pārbaudes ✓ Apmācība darba aizsardzībā ✓ Apmācība ugunsdrošībā ✓ Ugunsdzēsības aparātu tirdzniecība un apkope ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība ✓ Grāmatvedības pakalpojumus uzņēmumiem: dokumentācijas sagatavošana, pilna grāmatvedības uzskaite, darba samaksas uzskaite, atskaites un deklarācijas sagatavošana. ✓ Darba samaksas uzskaite: algas aprēķināšana, atvaļinājumu un slimību lapu uzskaite, lietvedības dokumentācija. ✓ Atskaišu sagatavošana: uzņēmuma vajadzībām, nodokļu deklarācijas sagatavošana un iesniegšana, statistikas atskaites, gada pārskata sagatavošana un iesniegšana. ✓ Noliktavas uzskaites sakārtošana uzņēmumiem. ✓ Grāmatvedības organizācijas politikas sagatavošana.

Jumat, SIA, grāmatvedības pakalpojumi

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Grāmatvedības pakalpojumi:: ✓ Nodokļu konsultācijas ✓ Finanšu konsultācijas ✓ Grāmatvedības atskaites ✓ Gada pārskati ✓ Grāmatvedība fiziskām personām ✓ Grāmatvedība juridiskā personām ✓ VID atskaites ✓ Uzņēmuma dokumentu sakārtošana reģistram

Jānis Vārpa, kompetents speciālists darba aizsardzībā

"Puķītes" , Remtes pagasts, Saldus nov., LV-3871
Apraksts:

Kompetentu darba aizsardzības speciālistu pakalpojumi. Darba aizsardzības sistēma, darba drošība, darba vides risku novērtēšana, dokumentācijas izstrāde, bezmaksas konsultācijas

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

N.K. Grāmatvedības birojs, SIA

Lielā 6-129, Jelgava LV-3001
Grāmatvedības pakalpojumi: ✓ Gada pārskati ✓ Ceturkšņu pārskati ✓ Nodokļu aprēķini ✓ VID atskaites ✓ Grāmatvedība juridiskām personām ✓ Grāmatvedība fiziskām personām Grāmatvedības birojs:

„N.K. Grāmatvedības birojs” sniedz pilnu grāmatvedības pakalpojumu klāstu Jelgavā. Lai uzzinātu cenas pakalpojumiem, lūdzu, sazinieties ar mums! Nepiedāvājam: dibināt uzņēmumu, veikt izmaiņas komercreģistrā, auditu.

Heldia, SIA

Lietuvas šoseja 8-3, Jelgava, LV-3001
reģistrācija, uzņēmumu reģistrēšana, dibināšana, SIA, IK, Mikrouzņēmums, pašnodarbinātie, VID, gada pārskats, audits
ZL.LV iesaka

Finanšu un nodokļu serviss, SIA

Lielirbes 1-(206-208A), Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam: ✓ Civiltiesiski apdrošinātu grāmatvedības apkalpošanu; ✓ Grāmatvedības un nodokļu konsultācijas; ✓ Grāmatvedības auditu; ✓ Sia likvidācijas bilances; ✓ Mikronodokļa maksātāju atskaites; ✓ Reģistrēšanu un izslēgšanu no pvn reģistra; ✓ Jūrnieku gada deklarācijas; ✓ Juridisko adresi un korespondences saņemšanu; ✓ Komunikāciju ar klientu latviešu, krievu un angļu valodās.

Baltic Media Ltd., SIA, Valodu mācību centrs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu galvenie pakalpojumu sniegšanas noteikumi:: ✓ mēs uzņemamies atbildību; ✓ mēs nodrošinām, lai klients būtu mūsu galvenā prioritāte; ✓ mēs sniedzam to, ko apsolām; ✓ klienta vajadzības un valodas zināšanu līmenis nosaka valodu kursu saturu, intensitāti un mērķus.

Ogres grāmatvedība, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Uzņēmumu reģistrācija:

Veicam uzņēmuma reģistrāciju, pārreģistrāciju, izmaiņas komercreģistrā un ar dažāda veida formalitātēm saistītas dokumentācijas kārtošanu.

Grāmatvedības pakalpojumi Ogrē:

Piedāvājam grāmatvedības pakalpojumus sabiedrībām ar ierobežotu atbildību, mikrouzņēmumiem, individuālajiem komersantiem un pašnodarbinātām personām. Jūsu komfortam pilns grāmatvedības pakalpojumu klāsts – no individuālām konsultācijām līdz gada pārskatu sastādīšanai un jūsu uzņēmuma grāmatvedības sistēmu sakārtošanai.

Nepcon, SIA

G.Astras 8b, Rīga LV-1082
Audits . FSC sertifikācija, FSC mežu sertifikācija. EUTR. Eiropas koksnes regula sertifikācija. CO2.

Quant Latvia, SIA, Komercēku serviss un apsaimniekošana

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Apraksts:

KVANT ir uzņēmums ar ilggadēju pieredzi komercēku apsaimniekošanā.

ZL.LV iesaka

FinKonsult, Ilona Bērziņa, grāmatvedības pakalpojumi Jēkabpilī

Draudzības aleja 10-41, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Pakalpojumi: ✓ Vadības grāmatvedība ✓ Gada pārskatu sagatavošana ✓ IIN deklarāciju sagatavošana ✓ Nodokļu un finanšu konsultācijas ✓ Uzņēmumu dibināšana Apraksts:

Grāmatvedības birojs "FinKonsult" ir dibināts un darbojas grāmatvedībā jau no 2003. gada. Sadarbojamies ar dažādiem klientiem no dažādām nozarēm, tai skaitā mežizstrāde, mazumtirdzniecība, lauksaimniecība un citi pakalpojumi. Starp mūsu klientiem ir gan mazāki, gan lielāki uzņēmumi, gan fiziskās personas. Kaut paši atrodamies Jēkabpilī, mūsu klientu pulkā ir pārstāvji gan no Jēkabpils, gan no tuvajiem reģioniem un arī no tālākiem apvidiem.

ZL.LV iesaka

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.

 

oRiGiNaL.Lv, SIA

Kalnciema 40d, Rīga, LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ IT atbalsts un datortīklu apkalpošana ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ montāžas darbi un projektēšana ✓ videonovērošanas un drošības sistēmas ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

ProfITs Telecom, SIA

Kalnciema 40, Rīga, LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ printeru remonts, kārtridžu uzpilde, konfigurēšana ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika
Finanšu pārskatu ekspertīze. Konsultācijas grāmatvedības, nodokļu un komercdarbības jautājumos, parādu kapitalizācija. Iekšējās kontroles sistēmas novērtējums. Iekšējo un ārējo risku novērtējums. Due diligence jeb padziļinātā izpēteFinanšu pārskatu ekspertīze. Konsultācijas grāmatvedības, nodokļu un komercdarbības jautājumos, parādu kapitalizācija. Iekšējās kontroles sistēmas novērtējums. Iekšējo un ārējo risku novērtējums. Due diligence jeb padziļinātā izpēte