Ceļu uzturēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Viona, SIA

"Cīņa" , Gailīšu pagasts, Bauskas nov., LV-3931
Būvniecības pakalpojumi:: ✓ Ceļu būve ✓ Ūdens un kanalizācijas sistēmu ierīkošana ✓ Ceļu uzturēšana ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Būvtehnikas noma

CEĻU KOMFORTS, SIA

Purva 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar infrastruktūras objektu projektēšanu un būvuzraudzību. Piedāvājam ceļu, ielu, laukumu, sporta stadionu, lietus un sadzīves kanalizācijas, ūdensapgādes, elektroapgādes projektēšanu un būvuzraudzību, ekspertīzes un konsultācijas.

SSB Timber, SIA

Linejciems, "Ilbatas" , Lībagu pagasts, Talsu nov. LV-3258
Par uzņēmumu:

Pieredze, zinoša komanda un ilgtspējīgi pārvaldības rīki ļauj mūsu uzņēmumam radīt dažādus individuālus apsaimniekošanas risinājumus visa veida īpašumiem. Veicam arī plaša spektra demontāžas un labiekārtošanas darbus, izbūvējam ceļus, nobrauktuves un grāvju sistēmas.

15 gadu pieredze mežsaimniecības nozarē. Apsaimniekojam dažāda rakstura mežus un nemeža teritorijas ar apaugumu. Aicinām sadarbībai!

Projekts 3, SIA

Ūdens 12, Rīga LV-1007
Projektēšanas kompānija - "Projekts 3":

SIA "Projekts 3" ir projektēšanas kompānija, kas dibināta 2002. gada 17. janvārī ar mērķi izveidot spēcīgu, konkurēt spējīgu inženieru komandu transportbūvju infrastruktūras un ar to saistīto inženierkomunikāciju projektu izstrādē. Desmit gadu laikā uzņēmumā izveidojies pieredzējis un stabils kolektīvs, kurā nodarbināti dažāda profila sertificēti būvinženieri, kā arī pašlaik studējošie, topošie inženieri. Uzņēmumam izveidojusies laba sadarbība gan ar valsts, gan privātā sektora klientiem. SIA "Projekts 3" ir liela pieredze ceļu, ielu, tiltu, satiksmes pārvadu un ar tiem saistīto inženierkomunikāciju projektēšanā. Uzņēmuma darbības laikā izstrādāti gan valsts galveno autoceļu un tiltu, gan vietējo un reģionālo ceļu un tiltu, pilsētu ielu, kā arī māju un pagasta ceļu projekti. Uzņēmums ir piedalījies arī ceļu un tiltu tehniski ekonomisko izpētes projektu izstrādē.

RTI Design, SIA

Cēres 74, Rīga LV-1058
Apraksts: SIA "RTI DESIGN" ir ceļu projektēšanas, ceļu būves konsultāciju un būvniecības produktu izplatīšanas kompānija ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi Baltijā un 4 gadu pieredzi Tuvo Austrumu reģionā.

Sēme CB, SIA

Cesvaines 9, Rīga LV-1073
Apraksts: Asfaltbetona seguma atjaunošanas darbi. Ūdensapgādes, kanalizācijas un gāzes apgādes sistēmu būvmontāža, remonts un renovācija. Ceļu, ielu remonts, laukumu izbūve un teritorijas labiekārtošana. Ceļu satiksmes drošības organizēšana ceļu remontdarbu veikšanas laikā, pagaidu ceļa zīmju izvietošana.

Ramkons, SIA

Mārkalnes 11 k.2, Rīga LV-1024
Priekšrocības:

SIA "Ramkons" pastāvīgi paplašina aku grodu sortimentu, kā arī izgatavo grodus pēc pasūtītāja projekta dokumentācijas prasībām un rasējumiem. Tiek izgatavoti dažāda augstuma un diametra izstrādājumi. Tiek piedāvāti grodi ar veidņotu pamatni – "čaulas", kā arī atsevišķi, pastiprinātas pamatnes akām, kuri sastāv no pieciem un vairāk grodiem. Aku pārsegumiem tiek izmantoti dzelzsbetona vāki, arī tie piedāvāti plašā sortimentā, atkarībā no paredzamās slodzes. Jauns produkcijas veids ir lūka vāks no atvieglota, īpaši izturīga dzelzsbetona, kurš nekādā ziņā nav sliktāks par smago čuguna lūku, bet cenas ziņā ir trīs reizes lētāks par to. Pats galvenais kompānijas ieguvums ir saliedēts, ritmiski strādājošs kolektīvs (ap 50 cilvēku) – augsti kvalificēti speciālisti, kuri mīl savu darbu, kuriem ir bagāta pieredze visdažādāko betona un dzelzsbetona konstrukciju izgatavošanā. Mūsu speciālistu kvalifikācija ļauj apmierināt visprasīgāko klientu vēlmes.

IST-Rīga, SIA

Pelni naudu ar KAESER kompresoru ©
"Jaunpriedoļi" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: KAESER piedāvā produktus, pakalpojumus un pilnīgas sistēmas, kas paredzētas pneimatiskās enerģijas ģenerēšanai, apstrādei un piegādei. Šo sistēmas risinājumu mērķis ir optimālas ekonomijas un efektivitātes sasniegšana.

AD CELTNIEKS, SIA

Vilzēni, "Kalnāres" , Braslavas pagasts, Limbažu nov., LV-4068
Apraksts:

SIA "AD CELTNIEKS" piedāvā jums kvalitatīvus celtniecības pakalpojumus, JCB ekskavatora-iekrāvēja pakalpojumus, grāvju un dīķu rakšanas pakalpojumus. Piedāvājam arī teritorijas apzaļumošanas un labiekārtošanas pakalpojumus, logu mazgāšanu, telpu uzkopšanu, telpu ģenerālo tīrīšanu.

Pantra, SIA

"Lapsiņas" , Dzērbenes pagasts, Cēsu nov., LV-4118
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrāde ✓ Dīķu rakšana ✓ Dīķu tīrīšana ✓ Labiekārtošanas  darbi ✓ Malkas tirdzniecība ✓ Ekskavatora pakalpojumi Mežizstrādes un ekskavatoru pakalpojumi:

Dīķu rakšana, dīķu tīrīšana, uzbērumu līdzināšana, ceļu izbūve, būvlaukumu sagatavošana, aizsprostu-meniķu izbūve (dzelzsbetona), ūdens slūžu izbūve, speciāla purva ekskavatora pakalpojumi, grāvju rakšana-tīrīšana, nivelēšanas pakalpojumi. Mežvedēja pakalpojums, izstrādājam, pērkam cirsmas. Pērk apaugumus, atbrīvo lauksaimniecības zemes no krūmiem, attīra laukmalas no krūmiem-celmiem, izkopj jaunaudzes, jaunaudžu atēnošana, stāda mežu. Pārdod skaldītu malku.

Cran-Ex, SIA

Katlakalna 8, Rīga, LV-1073
Produkcija: ✓ Ķēžu stropes, štropes ✓ Sintētiskās stropes, Štropes ✓ Trošu stropes, Štropes ✓ Elektriskie telferi, telferis ✓ Tilta celtņi, celtnis ✓ Palešu ratiņi ✓ Hidrauliskie ratiņi, ROHLA ✓ Hidrauliskie domkrati ✓ Celtņu radio vadāmība ✓ Telferu pultis ✓ Buka celtņi, buka celtnis

Deicija, SIA

Pērses 1, Baldone, Ķekavas nov., LV-2125
Pakalpojumi: ✓ Labiekārtošanas projektu izstrāde ✓ Zālienu ierīkošana ✓ Apstādījumu ierīkošana ✓ Ceļa un laukumu būve ✓ Akmensdārzu būve ✓ Dārzu un teritoriju sakopšana un uzturēšana ✓ Nogāžu un krastu nostiprināšana ✓ Dārzu rekonstrukcija

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.

VIA Mežs, SIA

Celtnieku 1e, Ķegums, Ogres nov., LV-5020
Apraksts:

"VIA Mežs" galvenais darbības virziens ir cirsmu pirkšana īpašumā, grants ceļu izbūve un mežu apsaimniekošana. Kokvedēja, mežvedēja pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā.

Salenieku dolomīts, SIA

Skolas 3b-13, Kārsava, Ludzas nov. LV-5717
Apraksts: Salenieku dolomīts – piedāvā daudzveidīgu minerālo materiālu klāstu ceļu būvei, būvniecībai un zemkopībai. Aktuālie produkti: dolomīta un grants šķembas, smiltis ceļu, laukumu būvei, betonam, asfaltam. Augšņu kaļķošanas materiāli (rupjie dolomīta milti un kaļķakmens milti) . Piedāvā visu materiālu piegādi Latgales reģionā un ne tikai.

Vecvagari M, SIA

Dzirnavu 13, Saldus, Saldus nov., LV-3801
SIA "Vecvagari M" darbības virzieni:: ✓ Mežizstrāde (sortimentu sagatavošana pievešana) ✓ Kokmateriālu pārvadājuma pakalpojums ✓ Smagsvara treilera pakalpojums ✓ Meža mašīnu remonts, metālapstrāde

3D GEO, SIA, Topogrāfija, ģeoloģija Rīga, Rīgas rajons

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Apraksts: Topogrāfija. Ģeodēzija. Rīga, Rīgas rajons. Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale, Jūrmala, Ogre, Tukums, Sigulda. Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija.

Talsu meliorators, SIA, Lego bloki

Kasparu 8, Stende, Talsu nov., LV-3257
Apraksts:

"Talsu meliorators" SIA veiksmīgi darbojas meliorācijas jomā. Melioratīvo, hidrotehnisko, mežu un pagastu ceļu būvniecība, kūdras ieguve un realizācija, aku grodu un vāku, pamatbloku ražošana un realizācija. Dzelzsbetona izstrādājumi, caurtekas, teknes, kanalizācija, projektēšana.

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

Polymix Baltics, SIA

Brīvības 99, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Ceļu būve, bedrīšu remonts, ceļu remonts, ceļu būvniecība, bitumens, bitumena materiāli., Mūsdienīgi bitumena materiāli ceļu būvniecībai. adhēzijas piedevas asfalta ražošanai, adhēzijas piedevas