Centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Technogym Latvija, Technogym trenažieri

Technogym trenažieri.Turpinām strādāt klātienē
Brīvības 40, Rīga, LV-1050
Profesionālie trenažieri, Spēka trenažieri, Trenažieru veikals, Fitnesa aprīkojums. Trenažieru, (trenažieri, trenažieris, fitness) - Technogym, (Techogym, Techno Gym, Tehno Gym, Tehnogym, Tehno) tirdzniecība. Trenažieri, trenažieru tirdzniecība, mājas trenažieri, skrejceliņi, skrejceļi, eliptiskie trenažieri, slēpošanas

Vairogs-M, SIA

Gustava Zemgala gatve 85, Rīga, LV-1039
Metālkonstrukciju ražošana, metāla konstrukciju ražošana, metāla konstrukciju sastāvdaļu ražošana, metāla konstrukcijas, tērauda metināšanas konstrukcijas, metināšanas konstrukciju ražošana, tilta celtņu ražošana, metālkonstrukcijas, metālkonstrukcijas fermas kompleksiem, metālkonstrukcijas sporta kompleksiem, konstrukcijas

Rīgas kremācijas centrs-krematorija, SIA

Varoņu 3a, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Rīgas kremācijas centrs – Krematorija", SIA ir vienīgā krematorija Rīgā. Darbojamies Rīgas krematorijas vēsturiskajā ēkā. Mums ir plašas iespējas sniegt pakalpojumus, kas saistīti ar dažāda mēroga izvadīšanas ceremoniju nodrošināšanu. Sniedzam gan kremācijas pakalpojumus, gan organizējam tradicionālas bēres kapos. Mūsu apbedīšanas piederumu veikalā iespējams iegādāties visu nepieciešamo mirušā izvadīšanai. Jūs varat sazināties ar mums, izmantojot diennakts tālruni, kontaktformu vai citus kontaktu sadaļā norādītos saziņas līdzekļus. Mūsu konsultanti sniegs Jums visas nepieciešamās atbildes un piedāvās labāko risinājumu.

DezControl SIA, deratizācija, dezinsekcija, dezinfekcija

Jukuma Vācieša 3-77, Rīga LV-1021
Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Rīgas rajonā, ārpus Rīgas. Nodrošinām cilvēka veselībai drošas deratizācijas, dezinsekcijas metodes. Konfidencialitāte. ''DezControl'' sadarbojas ar uzņēmumiem, iestādēm, privātpersonām. Zemas cenas.

Ingadent, SIA, zobārstniecības klīnika Cēsīs

Vaļņu 11-7, 2.st., Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Protezēšana ✓ Zobu RTG izmeklēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu balināšana Zobārstniecība Cēsīs:

Mūsu praksē iespējams saņemt sejas-žokļu ķirurga konsultāciju, kurš veic arī implantēšanas operācijas. Svarīga nozīme mutes dobuma veselībā ir zobu higiēnai, tādēļ mūsu praksē strādā divas pieredzējušas zobu higiēnistes. Sadarbojoties prakses speciālistiem, varam sniegt pilnvērtīgu mutes dobuma aprūpi gan pieaugušajiem, gan bērniem. Un gribu teikt ikvienam pacientam - neatrisināmu problēmu zobārstniecībā nav, vajag tikai gribēt tās risināt, un viss izdosies!

Autocentrs 1A, SIA, Autoserviss

Zāļu 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pie mums pieejamie pakalpojumi:: ✓ Dzinēju remonts ✓ Auto krāsošana ✓ Eļļas maiņa ✓ Riepu montāža ✓ Metināšana ✓ Virsbūves remonts ✓ Bremžu remonts Autoservisa profesionālais aprīkojums nodrošina augstu kvalitāti šādiem pakalpojumiem:: ✓ balstiekārtas pārbaude un remonts; ✓ bremžu apkope un remonts; ✓ zobsiksnu maiņa; ✓ ātrumkārbu reduktoru maiņa un remonts; ✓ spēka pārvada remonts; ✓ virsbūvju remonts un ģeometrijas atjaunošana (virsbūves remonts tiek veikts uz profesionāla auto virsbūves remontstenda „Dataliner”); ✓ virsbūvju krāsošanas darbi; ✓ riepu montāža un remonts; ✓ sezonas riepu uzglabāšana.

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

Ģeometrs, SIA

Vecpilsētas 21, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Firma ”ĢEOMETRS” dibināta 1996. gadā kā individuālais uzņēmums. Mūsu pirmie mērniecības darbi bija privātmāju zemju uzmērīšana privatizācijai Jelgavas pilsētā. Mēs piedāvājam visa veida mērniecības darbu izpildi. Mūsu mērnieki un zemes ierīkotāji ir ieguvuši sertifikātus ģeodēzijā, zemes ierīcībā un kadastrālajā uzmērīšanā Latvijas Mērnieku biedrības Sertificēšanas centrā.

Estetik Pluss, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Rīga
Pakalpojumi:: ✓ jaunbūves uzkopšana ✓ dzīvokļu uzkopšana ✓ biroju uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ telpu uzkopšana pēc celtniecības ✓ telpu uzkopšana pēc īrniekiem ✓ logu tīrīšana ✓ ģenerāltīrīšana pēc celtniecības darbiem ✓ mājas uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ teritorijas uzkopšana ✓ uzkopšanas darbi ✓ uzkopšanas pakalpojumi ✓ logu mazgāšana

Liepājas riepu centrs, SIA, Riepu serviss Liepājā

Pulvera 10, Liepāja LV-3405
Pakalpojumi:: ✓ Riteņu maiņa ✓ Montāža ✓ Diska malu blīvēšana ✓ Balansēšana ✓ Riepas remonts ar karsto vulkanizācija ✓ Diska valcēšana/taisnošana ✓ Diska metināšana Par uzņēmumu: Riepas par vislabākajām cenām! Piedāvājam jaunas un lietotas, ziemas un vasaras riepas ar garantiju par vislabākajām cenām, iespējama piegāde. Plaša riepu izvēle un pilns serviss. Riepu maiņa un balansēšana uz modernām vācu un itāļu iekārtām. Riepu remonts tiek veikts ar augstākās kvalitātes vācu remontmateriāliem, tai skaitā ir pieejama karstā vulkanizācija, garantija. Riepu sezonas uzglabāšana.

Zobārstniecības klīnika Akrībija, SIA, Rīgas centrā

Marijas 20-4, Rīga, LV-1011
Zobārstniecības klīnikas "Akrībija" galvenais mērķis:

Mūsu galvenais mērķis un uzdevums – sniegt pacientiem kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus. Vairāki no klīnikas ārstiem ir guvuši pieredzi arī Lielbritānijas universitātēs, kā arī joprojām regulāri papildina savas teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas dažādos kursos un semināros. Atnākot uz klīniku, pacients var būt drošs, ka ārstēšanas procesā tiks izmantotas jaunākās metodes. Viss klīnikā tiek radīts pacientu vajadzībām. Pie mums strādā profesionāla zobārstu komanda, kura katram pacientam izstrādā individuālu ārstēšanas plānu, lai tas būtu optimālākais tieši Jums.

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5A, Rīga, LV-1073

Sortimentā pieejamas aktuālākās flīžu tendences: jau iepriekšējos gados par bestselleriem kļuvušās XL un XXL izmēra flīzes, kurām pievienojušās mazo formātu metro flīzes un mozaīkflīzes, klasiskās marmora imitācijas, betona un metāla savienojuma imitācijas, ģeometriskās heksagonālās, rakstainās, kā arī reljefās 3D flīzes un vairāku sezonu garumā tik pieprasītās koka imitācijas flīzes visdažādākajos izmēros!

Jelgavas Riepu Centrs

Pērnavas 36, Jelgava, LV-3004
Piedāvājam:: ✓ Auto riepas ✓ Auto diski ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ Starplikas ✓ Centrējošie gredzeni ✓ Eļļas ✓ Rema Tip Top, riepu remonta materiāli Par mums:

Jelgavas Riepu Centrs ir uzņēmums, kas savā nozarē strādā jau daudzus gadus. Mūsu piedāvājumā ir  jaunas riepas, lietotas riepas, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts. Plašā izvēlē metāla un vieglmetāla diski, disku remontu. Piedāvājam riepu sezonas uzglabāšanu, skrūves un uzgriežņus, disku centrējošos gredzenus, disku flančus.

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

Upesleju sākumskola

Upeslejas, Skolas 12, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2118
Apraksts:

Upesleju sākumskola ir skola ikviena bērna talantu attīstībai drošā, izglītojošā un ekoloģiskā vidē. Skola, kurā tiek nodrošināts mūsdienīgs mācību process, lai attīstītu ikviena bērna prasmes, sniegtu dzīvei svarīgas zināšanas. Klases ar nelielu skolēnu skaitu, kas dod iespēju nodrošināt individuālu pieeju katram bērnam, atbilstoši jaunajām kompetencēm.

Commodus, SIA

Jelgavas 42, Rīga LV-1004
Apraksts: SIA COMMODUS piedāvā efektīvākos, modernākos un jaunākos apkures risinājumus. Siltumsūkņi, apkures katli, saules kolektori, kondicionieri – viss Jūsu komfortam.

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

Tērbatas 10, Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Logu remonts; ✓ Stikla pakešu maiņa; ✓ Logu regulēšana; ✓ Blīvējumu maiņa; ✓ Furnitūra maiņa; ✓ Logu hermetizācija; ✓ Insektu sietu uzstādīšana; ✓ Drošības furnitūras iestrāde; ✓ Holz plus alumīniju uzstādīšana; ✓ Logu restaurācija; ✓ Verama loga iestrāde neveramā logā; ✓ Nestandarta risinājumi

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

"Ceriņi", Lestenes pagasts, Tukuma nov. LV-3146
Pakalpojumi: Piedāvājam praktiski visu, kas saistīts ar logu remontu, apkopi un modernizāciju, tajā skaitā: stikla pakešu maiņu, logu regulēšanu, blīvējumu maiņu, furnitūra maiņu, logu hermetizāciju, insektu sietu uzstādīšanu, drošības furnitūras iestrāde, Holz plus alumīniju uzstādīšanu, logu restaurāciju, verama loga iestrāde neveramā logā, nestandarta risinājumi u.c.

Sabiedriskā krievu pirts Vizlas pirts

Strādājam!
Vizlas 11, Rīga LV-1057
Apraksts: Sabiedriskā krievu pirts „Vizlas pirts” atrodas Rīgā, Ķengaragā. Mēs piedāvājam publisko pirti ar sieviešu un vīriešu apmeklējuma dienām. Mūsdienīga ēka ar skaistu interjeru un mājīgu gaisotni Jums palīdzēs atslābināties, mūsu pirtī 20 tonnu smaga krāsns palīdzēs sasildīties, saņemt masu pirts priekus, pēc kuriem varēsiet atvēsināties aukstā baseinā vai dušā. SPA HAMAN - turku pirts. Asu izjūtu cienītājiem ir pieejams speciāli iekārtots laukums svaigā gaisā, kur var pasēdēt ērtos krēslos vai atgulties zviļņos. Jūsu rīcībā kvalificēts klasiskās masāžas speciālists, masāžas ilgums viena stunda.

Baltic Restaurants Latvia, SIA

Aktuālo informāciju skatīt mājas lapā!
Elizabetes 20, Rīga LV-1050
Darbības novirzieni:: ✓ kafejnīcas, restorāni un ēdnīcas ✓ ēdināšana skolās, bērnudārzos, aprūpes iestādēs ✓ ēdienu piegāde ✓ banketu apkalpošana ✓ ēdināšana lielos pasākumos ✓ „Subway” franšīze ✓ konditorejas izstrādājumi pēc pasūtījuma Banketi: "Baltic Restaurants" ir 20 gadu ilga pieredze dažāda mēroga un budžeta banketu rīkošanā. Līdz ar to, uzņēmums spēj kvalitatīvi parūpēties par visu pakalpojumu kompleksu, sākot ar ēdienu un beidzot ar ziediem vai citiem telpu dekoriem. E-pasts saziņai: banketi@balticrest.com