Centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Alviri, SIA, uzkopšanas serviss, tīrīšanas pakalpojumi

Smiltnieku 2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Ādas mēbeļu tīrīšana, akmens grīdu tīrīšana, linoleja tīrīšana, dabīgā parketa tīrīšana, parketa tīrīšana, apzaļumošana, āra teritoriju uzkopšana. Atkritumu izvešana/savākšana, biroja tehnikas uzkopšana, ražošanas telpu uzkopšana. Biroju uzkopšana, būvgružu izvešana, ēkas fasādes tīrīšana, vaskošana, Ģenerālā tīrīšana. Grīdu segumu

Rūjienas Senioru māja

Valdemāra 26, Rūjiena, Valmieras nov. LV-4240
PAKALPOJUMI:: ✓ Īstermiņa aprūpe ✓ Ilgtermiņa aprūpe ✓ Fizioterapija ✓ Dienas centrs Apraksts:

"Rūjienas senioru māja" - sociālais aprūpes un rehabilitācijas centrs. Pieejama kvalitatīva medicīniskā aprūpe un konsultācija. Par visām jūsu un jūsu tuvinieku rūpēm pārūpēsies nozares profesionāļi.

Piedāvājam saviem klientiem, vecumam un veselības stāvoklim atbilstošas nodarbības un interešu pulciņus. Iesaistoties piedāvātajās aktivitātēs, klienti vairāk saglabā savas prasmes, dzīvesprieku un veselību. Sociālā aprūpes un rehabilitācijas centrs spēj nodrošināt aprūpi 100 klientiem.

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Kolumbs" iekārtota 1914. gadā celtā ēkā, pēc tās pārbūves atvērta apmeklētājiem kopš 2006. gada. Viesnīca ir ģimenes uzņēmums, tajā ir 32 dažādu kategoriju numuriņi, kuri aprīkoti ar gaisa kondicionēšanas sistēmu. Piedāvājam mājīgas telpas darbam un atpūtai. Mums ir konferenču un biljarda zāles, SPA atpūtas komplekss ar saunu un džakuzi. Ēdināšanas pakalpojumus mūsu viesiem sniedz restorāns "Tik un tā". Iekšpagalmā iespējama elektroauto uzlāde, sadarbībā ar "Elektrum". Viesnīcai ir ērta atrašanās vieta, jo tā ir tuvu gan centram, gan pludmalei.

ZG Ailes, SIA

Pulkveža Oskara Kalpaka 16-101, Jelgava LV-3001
Produkcija: ✓ Durvis ✓ Logi ✓ Vārti ✓ Virtuves mēbeles Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir koka, PVC un alumīnija logu un durvju, kā arī sekciju vārtu tirdzniecība, montāža un garantijas apkalpošana. Mēs sadarbojamies ar vieniem no lielākajiem PVC, koka un alumīnija logu un durvju ražotājiem Eiropā un piedāvājam viņu produkciju Baltijas valstīs. Mūsu piedāvātajos PVC izstrādājumos tiek izmantoti tikai un vienīgi vācu firmu REHAU GmbH, Brugmann un GEALAN 5 un 6 kameru profili, kuri visi atbilst kvalitātes augstākajām prasībām. Arī koka logus un durvis piedāvājam dažādās versijās: vācu tipa logi (veras uz iekšu), skandināvu tipa logus (veras uz āru). Piedāvājam arī alumīnija konstrukcijas gan iekštelpām, gan logus un ārdurvis. Visos mūsu piedāvātajos produktos tiek izmantota vācu firmu ROTO, SIEGENIA AUBI, G-U vai austriešu firmas MACO furnitūra un stikla paketes tiek ražotas no tādu pasaulē zināmu firmu kā Guardian, Saint Gobain, Euroglas stikliem, kuri atbilst visaugstākajiem termoizolācijas parametriem. Piedāvājam arī sekciju vārtus un iekraušanas sistēmas, kā privātajiem klientiem, tā zemnieku saimniecībām un loģistikas centriem. Vārti tiek izgatavoti no vācu firmas Teckentrup vai itāļu firmas Italpannelli sekciju paneļiem un tiek aprīkoti ar holandiešu firmas Flexiforce furnitūru. Mūsu piedāvātie produkti ir atzīti visā Eiropā un ir saņēmuši starptautisko CE marķējumu, kas apliecina uzņēmuma produktu atbilstību ES Direktīvu būtiskām prasībām.

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

Lielvārdes Valodu Centrs, IK

Lāčplēša 13, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Angļu un vācu valodas apmācība:

Lielvārdes Novada valodu centrs (LNVC) piedāvā angļu valodas apmācības grupām (3 līmeņi), kā arī privātstundas. Visām grupām nodarbības notiek divas reizes nedēļā, privātstundām laikus sarunājam individuāli. Visas grupas ir pieaugušajiem, savukārt privāti strādājam gan ar pieaugušajiem, gan ar bērniem no 10 gadu vecuma. Piedāvājam arī vācu valodu iesācējiem. Gatavojam starptautiskajiem eksāmeniem (TOEFL, IELTS, GMAT, GRE), piedāvājam tulkošanas pakalpojumus.

Raudiņš A., individuāli praktizējošs zvērināts advokāts

Lāčplēša 27-4, Rīga LV-1011
Zvērināts advokāts:

Andis Raudiņš - zvērināts advokāts. Juridiskie pakalpojumi, krimināllietas, civillietas, tieslietas, administratīvās lietas, laulību šķiršana, kopīpašuma dalīšana, mantojuma tiesības, mantojuma lietas, dzīvokļu tiesības, pārstāvniecība tiesās, izlīguma sarunu vešana un parādu piedziņa, uzturlīdzekļi, sadarbības ar VDK fakta konstatēšana, ceļu satiksmes negadījumi. 

Kert, viesnīca

Hospitāļu 17, Rīga LV-1013
Apraksts:

Mūsu mazās un ērtās viesnīcas filozofija ir izprast katra klienta vajadzības, vienlaikus nodrošinot mierīgu izmitināšanu pilsētas klusajā centrā. Mēs piedāvājam ar nepacietību izprast visas jūsu vajadzības, mieru un klusumu, joprojām uzturoties pilsētas centrā. Izvēle starp klasisko telpu dizainu un moderno minimālismu, izsmalcinātas manieres, rītu svaigums, garšīga brokastu garša, patīkami pārsteidzošas cenas. Spilvenu un segu maigums liks justies mājīgi. Mēs saprotam, ka esat noguris pēc garās dienas un jūsu vēlmi pēc netraucētas atpūtas. Mēs zinām atšķirību starp rīta miegu un atsvaidzinošu dušu. Mūsu viesu dzīvokļos ir ērti lietojamas tālruņa līnijas, kā arī pieejams televizors. Ērta stāvvieta ļaus jums neuztraukties par savu automašīnu un tajā esošo bagāžu. Par visu ir padomāts jau iepriekš, lai varam novēlēt: “Lai patīkama atpūta”.

Janauto, SIA, Autoskola, autoapmācība Cēsīs

Uzvaras bulvāris 30, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Autovadītāju apmācības. Teorija: ✓ B kategorija ✓ C kategorija ✓ D kategorija ✓ E kategorija ✓ 95 kvalifikācijas kods ✓ Autovadītāju apmācības praktika: ✓ B kategorija ✓ C kategorija ✓ D kategorija ✓ E kategorija

Marcipāns, veikals-konditoreja, SIA Gatvess

Peldu 4, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Kafejnīca-konditoreja "Marcipāns" piedāvā uz vietas ceptus dažādus kārumus, kliņģerus un pīrādziņus. Baudi uz vietas vai pasūti līdzņemšanai! Uz pasūtījumu izcepsim garšīgus izstrādājumus jūsu svētku galdam. Esam pilsētas centrā - vienmēr pa ceļam! Laipni gaidīti!

Kuldīgas Metropole, Viesnīca

Viesnīca strādā!
Baznīcas 11, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Viesnīca un restorāns "Metropole" dibināta Kuldīgas vecpilsētas centrā 1910. gadā, pilnībā atjaunota 2006. gadā, saglabājot savu senatnējo fasādi un kļūstot par modernāko un prestižāko viesnīcu un restorānu pilsētā, piedāvājot sezonālo, lokālo virtuvi un unikālus numuriņus ar skatu uz vēsturisko pilsētu. Viesnīca Kuldīgas Metropole piedāvā 14 komfortablus numurus, kuri ieturēti klasiskā stilā, no kuriem 6 ir vienstāva, 7 divstāvu (ar spirālveida kāpnēm) un 1 LUX numuriņš. No logiem divu stāvu numuriņos jūs varat redzēt apdzīvoto Kuldīgas galveno gājēju ielu, bet, ja jūs vēlaties klusāku atmosfēru, mēs varam piedāvāt jums numuru ar skatu uz Alekšupīti, kas liks jums aizmirst par ikdienas steigu ar savu mierīgo un kluso plūsmu. Restorāns piedāvā svaigu un sezonālu ēdienkarti, balstoties uz vietējo virtuvi un labākajām Eiropas kulinārijas tradīcijām.

Viesu nams Strenči, SIA Ābolīši

Rīgas 28A, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Pasākumu zāles: Viesu namā atrodas divu veidu zāles – lielā ar ietilpību līdz 100 cilvēkiem un mazā ar ietilpību līdz 30 cilvēkiem.  Mazā zāle ir ērta nelielu svinību organizēšanai - tajā ir biljarda galds, kamīns, bāra lete, galdi un krēsli, savukārt otrajā stāvā atrodas lielā zāle ar galdiem un krēsliem, kā arī plaša atpūtas telpa ar biljarda galdu, kamīnu, klubkrēsliem, televizoru un iespēju iziet uz balkona.

Fitnesa centrs ''OLYMP''

Brīvības 39, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Olymp" fitnesa centrs ir pirmais oficiālais HAMMER STRENGHT treniņu centrs Baltijā, atvērts Liepājā 2009. gada februārī. Mūsu centrā ir lieliska izvēle, mūsdienīgas un profesionālas iekārtas, kur ikviens atradīs optimālu variantu nodarbībai. Fitnesa centrā strādā profesionāli instruktori ar plašu pieredzi, ir liela izvēle grupu nodarbībām. Mājīga atmosfēra, skaistas, plašas ģērbtuves, dušas un saunas. Draudzīgs personāls, augstas kvalitātes pakalpojumi. Viss, lai padarītu nodarbības un pavadīto laiku mūsu klubā maksimāli komfortablu. Mūsu klientiem piedāvājam:

✓ trenažieru zāli 320m2; ✓ Body bike un boksa zāles 100m2; ✓ grupu nodarbības zāli (aerobika, joga) 150m2; ✓ masāžas; ✓ saunu; ✓ solāriju; ✓ fitnesa bāru ar Wi Fi; ✓ bezmaksas stāvvietu.

Dzīle, psiholoģiskās palīdzības un izglītības centrs

Konsultācijas notiek pēc iepriekšēja pieraksta, vienojoties ar katru speciālistu individuāli.
L.Laicena 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Nodarbības ✓ Pieaugušajiem ✓ Vecākiem ✓ Grupu nodarbības ✓ Konsultācijas ✓ Psiholoģiskā konsultēšana ✓ Psiholoģiskā izpēte ✓ Psihodrāma ✓ Ģimenes psihoterapija ✓ Geštaltterapija ✓ Kognitīvi biheiviorālā psihoterapija ✓ Marte Meo metode ✓ Psihotraumu terapija

SAS Manpower Lit filiāle Manpower Lit

Strādājam attālināti, bet esam blakus!
Krišjāņa Valdemāra 33-17, Rīga LV-1010
Cilvēki:

Mēs rūpējamies par cilvēkiem un saprotam, cik svarīga loma ikviena cilvēka dzīvē ir darbam. Ar karjeras plānošanu, apmācībām, konsultācijām un piemērota darba atrašanu, mēs palīdzam cilvēkiem realizēt viņu maksimālo potenciālu. Augstu vērtējam ikvienu mūsu darbinieku, kandidātu un klientu, jo viņu sasniegumi ir mūsu veiksmes stāsts.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87I, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

Saiva, Tautas mākslas biedrība

Dārza 4/8, Liepāja, LV-3401
"Saiva" meistardarbnīcas: ✓ Klūgu pinumi - Meistare Antra Kalēja ✓ Dzintara rotas - Skaidrīte Vasiļeviča ✓ Keramikas darbnīca - Ilze Eniņa ✓ Aušanas darbnīca - Audējas Zenta Dzērvēna un Anna Saukante ✓ Rokdarbu un aušanas darbnīca - Ira Cīrule ✓ Drēbnieka darbnīca - Drēbniece Sarmīte Dreimane ✓ Tekstilmozaīkas ( Patchwork) darbnīca - Dzintra Bitēna ✓ Tekstilizstrādājumu darbnīca - Sandijas Brikmanes SANDtextile darbnīca ✓ Ādas rokdarbu darbnīca - Sanita Zandere, SZ Handmade ✓ Tautas tērpu darināšanas darbnīca - Agnese Polovenko ✓ Rotkaļu darbnīca - Meistari Andris Grebis, Kaspars Laugalis, Jānis Bunka, Roberts Mežainis ✓ Dabīgā kosmētikas darbnīca ✓ Otrreizēji pārstrādātā tekstila dizaina darbnīca

 

Baltic Bullet Liner, SIA, Poliuretāna virsmu apstrāde

Andrejostas 17, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Aizsargpārklājums transportlīdzekļiem ✓ Aizsargpārklājums vides objektiem ✓ Poliuretāna lietojums militāriem mērķiem ✓ Industriālie aizsargpārklājumi ✓ Putuplasta izstrādājumi Izsmidzināms poliuretāna pārklājums:

"Baltic Bullet Liner" kā uzņēmums pastāv jau no 2013. gada, toties uzņēmuma darbības pirmsākumi meklējami 2007. gadā, kad Latvijā ienāca un tika apgūta poliuretāna tehnoloģija/tās sniegtās priekšrocības. Uzņēmuma īpašnieks gadu gaitā apguva poliuretāna klāšanas tehnoloģiju un šobrīd, saglabājot nemainīgu uzņēmuma profesionāļu sastāvu, ir spējīgs nodrošināt augstākās kvalitātes poliuretāna pārklājumu jebkurām virsmām, priekšmetiem un objektiem. Baltic Bullet Liner gadu gaitā ir izvērsis savu darbību, piedāvājot poliuretāna pārklājumus ne tikai transporta līdzekļiem, bet arī grīdu segumiem, dekoriem, dizaina elementiem un vēl daudz citiem priekšmetiem un risinājumiem. Kā jaunākais darbības virziens, ko piedāvā uzņēmums, ir CNC putuplasta griešana, īstenojot dažādākās klientu vēlmes, papildus piedāvājot pārklāt radītos objektus ar aizsargājošo vai dekoratīvo poliuretāna slāni.

Skursteņu serviss, SIA

Jāņa Asara 6A, Rīga LV-1009
Pamatpakalpojumi: ✓ dūmvadu tīrīšana ✓ apkures ierīču remonts ✓ apkures ierīču tīrīšana ✓ dabīgās ventilācijas pārbaude ✓ gāzes ierīču pārbaude ✓ skursteņu oderēšana Apkalpo:

 70 km rādiusā ap Rīgu.

"Skursteņu serviss" Rīgas rajonā:

Sniedz profesionālus dūmvadu tīrīšanas pakalpojumus.

VCG ekspertu grupa, SIA, Rīgas centra birojs

Krišjāņa Barona 31, Rīga LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Transporta iekārtu – auto, moto, ūdens, dzelzceļa transporta vērtēšanu; ✓ Ražošanas, enerģētisko, tehnoloģisko iekārtu un līniju vērtēšanu; ✓ Ražošanas un saimnieciskā inventāra vērtēšanu; ✓ Darba mašīnas un instrumentu vērtēšanu; ✓ Informācijas iekārtu vērtēšanu; ✓ Biroja tehnikas un iekārtojuma vērtēšanu; ✓ Būvtehnikas vērtēšanu; ✓ Lauksaimniecības tehnikas vērtēšanu; ✓ Inženierkomunikāciju tīklu vērtēšanu; ✓ Preču krājumu un atlikumu vērtēšanu; ✓ Uzņēmuma aktīvu vērtēšanu; ✓ Visa veida dažādas iepriekš neuzskaitītas kustamās mantas vērtēšanu.